Человек не терпит насилия!

«Правый сектор» штурмует Раду

Активисты “Правого сектора” штурмуют Верховную Раду.

Как видно из трансляции “Общественного ТВ”, они принесли шины, стучат по двери парламента, разбивают стекло на двери.

Кроме того, активисты кричат ​​”Революция”, требуют отставки главы МВД Арсена Авакова и отправить под трибунал экс-министра обороны Игоря Тенюха.

На призывы спикера Верховной Рады Александра Турчинова прекратить провокацию “Правый сектор” реагирует криком “Ганьба!”.

Перед тем на Майдане было объявлено внеочередное Вече, посвященное памяти убитого Саши Белого, на котором активисты приняли решение приходить ежедневно в 9 утра под Верховную Раду, а каждый вечер в 19.00 собираться на Вече.

Украинская правда

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

62 ответа

  1. Ну что майдановцы, допрыгались? Как вы не могли понять, что вы всего лишь инструмент расколаэстраны.

  2. Про зрадників, угодовців і Перемогу

    Ті, хто послідовно “зливав” Майдан, ведучи переговори про капітуляцію з Януковичем, переконували нас, що перемогти “всесильну” владу “донецьких” — неможливо.

    Ми їх не послухали! Небесна сотня, Самооборона, Правий сектор і тисячі патріотів зламали плани владних клєптоманів.

    Вони ж, колабораціоністи, врешті, прийшли до влади. Користуючись обставинами, здали Крим, щоб “вирівняти електоральну масу” (Чув в Адміністрації таку формулу).

    Пам’ятаю, як спілкуючись з командирами оточених ворогом частин, чув слова: “Хай командування відасть наказ про відкриття вогню. Ми прорвемося!”
    Але ті політичні бариги, котрих чорт заніс у владні крісла і для яких слово ЧЕСТЬ нічого не варте, ніякого наказу не віддавали. Боялися розізлити Путіна…

    Врешті, тимчасово втратили Крим, загинуло кілька українців. Тепер — терор і дискримінація кримських татар, розгул імперського шовінізму на українському півострові…

    Далі був Донбас. Ще сепари не захопили Славянськ, ми, українські націоналісти, вже зверталися до постреволюційних владоможців із закликами творити Добровольчі підрозділи і частини.

    Але для цих персонажів куди ближчими були, та й зараз є, зажирівші мусорські й більшість армійських генералів, які десятки років скріплювали корупційні схеми, розвалювали Збройні сили та спецслужби, при тому активно збагачуючись.

    Ці “професіонали” все зробили, щоб здати Донбас ворогу. А одиниці адекватних генералів і сотні патріотичних і фахових офіцерів загрузли у болоті бюрократії та стагнації… Загинули сотні.

    Врешті, розпочалася відкрита війна з Росією. Жорстока і безпощадна. У цей же час на президентських виборах в Україні впевнено переміг Петро Порошенко.

    Ми, будучи державниками та сповідуючи гасло “Не нашкодь!”, підтримали цю людину на новій посаді, незважаючи на його активну співпрацю з Януковичем, бо розуміли що Верховний головнокомандувач на війні має бути один.

    Але, виглядає, що помилилися… Послідовна реваншистська кадрова політика, мусорська контреволюція, збільшення корупційних схем, відкатів та хабарів у тилу, загравання з ворогом на фронті, абсолютне небажання рахуватися з думкою революційного народу — підтверджує правило про компрадорську буржуазію і олігархат.
    І все це переросло в трагедію: внаслідок бездарного командування загинули тисячі найкращих синів українського народу.

    Отже, вчорашній антидержавний та антиконституційний “закон” нелегітимного кримінально-олігархічного зброду, під назвою Верховна Рада, є посдідовним кроком тих, хто зганьбив Помаранчевий майдан, злив зимову Національну Революцію і тепер здає споконвічні українські землі віковічному ворогу.

    Це “таємне” голосування не має жодної ваги та юридичної сили. Вся ця наволоч, що голосувала за цей антинаціональний “закон” Порошенка майже ідентична тим, хто голосував за січневі “закони” Януковича. Його прийняття є спробою антидержавного заколоту.

    Чекати дозволу від суддів, прокурорів, мусорів на ліквідацію цього верховнорадівського антиукраїнського підпілля — не варто. Ми маємо Національний і Конституційний обов’язок ліквідувати це підпілля і захистити територіальну цілістність Держави!

    Якщо Петро Олексійович Порошенко не отямиться — у нас, українців, буде новий Президент і Головнокомандувач… Якщо хтось у це не вірить, то хай напише листа Януковичу. Той підтвердить, що нездійсненне — здійснюється.

    І наостанок. Не вірте пройдисвітам, котрі говорять, що ми програли Кремлю. Як правило, ті хто так скиглить — самі його агенти…

    Для перемоги потрібна політична воля, воєнний стан і задіяння всіх, без винятку, ресурсів нації задля Перемоги у нашій Великій Вітчизняній Війні.

    Повірте, росіяни вмирають так само як і терористи — без будь-якої перспективи потрапити до Раю. Адже вони — бандити, загарбники і окупанти. А ми — на своїй землі і з нами, українцями, Бог!

    Геть угодовців і зрадників!
    Мир здобудемо Перемогою!
    Слава Україні!

    Читать полностью: http://h.ua/story/408701/#ixzz3DiXUnqkb

    Вот одного не понимаю: что, ты, Ярош, предлагаешь? Опять идти в атаку, а потом вытирать сопли очередным дезертирам, из-за которых пацаны попадут в котел? Причем вы быстро сольетесь, а вот солдаты регулярной армии будут ждать приказа на отступление под огнем градов. Или ты мнишь себя Жуковым с его “бабы нарожают”? Специалисты сказали конкретно: своими силами Украина не сможет взять Донбасс. Думаю, не просто так Порошенко сейчас пробивает вопрос международной помощи Украине. Ты пройди по городам и спроси людей: согласны ли они на то, чтобы завтра боевые действия перенеслись в их населенные пункты ради Донбасса, который будет все-равно ненавидеть все украинское?
    А, может, ты предлагаешь по-новой, на майдан, чтобы окончательно похоронить Украину? Думаешь, ты полностью взял под контроль Одессу, Харьков и пр.? Так я тебе скажу — устрой в Киеве по-новой и там полыхнет не хуже, чем на Донбассе! Или, может, ты только того и ждешь, так же, как и Путин?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ