Человек не терпит насилия!

Шукаємо нових керівників міліції Київщини, Львівщини, Тернопільщини та Волині

Отже, як ми домовлялися з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, стартує прозорий підбір керівників обласних управлінь міліції із залученням громадськості.

Згідно домовленостей, проходити це має так:

1. МВС збирає кандидатури. У тому числі їх можуть пропонувати громадські організації.

2. Кадрова комісія МВС, куди включені правозахисник Євген Захаров, журналіст Юрій Бутусов та я, перевіряє цих кандидатів. МВС та його департамент внутрішньої безпеки – на відповідність професійним критеріям, які затверджені міністром, ми з колегами – на непричетність до корупції і порушень прав людини. Для цього пропонуємо журналістам-розслідувальникам створити власну групу незалежної перевірки.

3. Перелік кандидатів, що пройшли такий відбір, оприлюднюється. Одночасно ми пропонуємо їх презентацію активу області, у тому числі авторитетним ГО, меру, керівництву держадміністрацій. Так, щоб кандидати представили своє бачення, як зробити регіон безпечнішим, як реанімувати міліцію, як забезпечити громадській контроль за її діяльністю.

4. Після цього кадрова комісія МВС приймає рішення. Туди входять заступники міністра і керівники департаментів. Наша з Євгеном та Юрієм місія – проконтролювати чистоту процедури.

Такою є домовленість. Звісно, є ризики, що вона буде порушена. Звісно, підібрати гідних керівників з лав міліції вкрай важко. (У вимогах МВС є 4-річний досвід служби. Я пропонувати скасувати цю вимогу, але не знайшов підтримки). Звісно, на нас впаде цунамі звинувачень, компромату та тиску. Скоро Ви дізнаєтесь, що я міліонер, педофіл і взагалі перевдягнута жінка. Звісно, це не люстрація, і не системне реформування міліції, які мають готуватися одночасно.

Але спробувати варто. Гідні керівники міліції зараз вкрай важливі для збереження України як держави. Плюс треба закладати практику відкритого підбору всіх державних службовців. Інакше нова держава в нас не вийде.

На прохання МВС починаємо з Львівської, Волинської та Тернопільської областей. На наше з Юрієм прохання в першу чергу також увійшла Київська область, де зроблене призначення викликало хвилю обурення.

Актив цих областей! До вівторка МВС чекає на Ваші заявки. Щоб все було прозоро, робіть копію на [email protected].

Єгор Соболєв

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

62 ответа

  1. До Юри
    бидло Гапчич та фальшовник працює за те що при Любій владі залазять в сраку генералу лижуть йому пісю та з мрео віддають долю. Що тут не зрозуміло.

  2. Прокуратура інформація провірена––???????,
    В управлінні ДАІ з 2012 року призначені на керівні посади Гапчича Віталіка та Фальшовника Дмитра для збирання коштів на власні потреби. Хто є хто з них-????.
    Гапчич Віталік.
    Уродженець Житомирськоі області. працював у Райвідділі Житомера. Потім переїхав до Львова грабити Львів’ян. На даний час працює заступником начальника управління – начальником відділу організації роботи дорожньо-патрульної служби управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області, відповідає за всі незаконні дії своїх підлеглих працівників.
    Під час поіздок на майдан у столицю даі залякували львівських перевізників позбавленням ліцензії. Усі автобуси які мали везти львівських мітингувальників до Києва, всі відмовлялись їхати. Чиїсь автобуси не випустили з гаражів/стоянок, іншим перевізникам дзвонили додому і залякували. Усі працівники ДАІ, аргументуючи свої дії відсутністю належних документів. А
    у ГУМВС у Львівській області заявляли що їм не відомо про такі випадки, а всі автобуси, які їдуть до Києва, випускають в дорогу за умови наявності всіх необхідних документів. На телеканалі ЗІК Гапчичу Віталіка було доведено ці факти та факти складання протоколів на громадян де рішееням судів були скасовані так як незаконно складені.
    Запитання -???????- яким чином негідники працівники ДАІ які перешкоджали майдановцям іхати на киів пройшли люстрацію та до нинішнього дня працюють– знаю за гроші. Чому ще такі негірники працюють у міліції, у Львові напевно не має своїх працівників потрібно з другої області щоб було не соромно приїхати додому як в нічому не бувало. Зека Віталія Гапчича у тюрму, або віддати батькам загиблих дітей на майдані нехай його розірвуть на шматочки. Обвішався фотографіями Януковича по всьому Інтернеті.

    Фальшовник Дмитро
    Заступник начальника управління Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області. За останні роки накрав багато. Хто знає яким чином 148 автомобілів пропали з арешт майданчика та опинилися на шротах -знає тільки сам фальшовник. А відділ МРЕО немає бланків, номерних знаків, — а по 100₴ знаходяться. чому приховують блатні номерні знаки коли в мрео іх не має ааааааа. Ікзамени це жах 100₴. Запитання??????- за що люди боролись щоб годувати жирних януковицьких міліціонерів, для чого були спалені приміщення міліціі бо людям набридло вимагання від посадових осіб.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ