Человек не терпит насилия!

Для пана Авакова з приводу участі ГУБОЗ у «ліквідації» Майдану

Доброго дня, мене як працівника з восьмирічним стажем роботи в системі УБОЗ цікавить чому на даний момент працюють наступні керівники: Стрижак В.О. який в момент акцій очолював силовий блок всього ГУБОЗу збирав інформацію та доповідав Дубовику «на пряму» , керівниця відділу ГУБОЗ «Скорпион» яка отримувала грошові кошти із так званого «общака» та вихвалялася новими придбаннями. Очільника відділу розвідувального управління «мажора» Луговського який займався вербовкою учасників мирних акцій та надав злочинні команди тех. відділу та відділу оперативного супроводження в СІЗО. Чому на даний час ці люди працюють???

Підемо дальше, Київ та Київська область, інформація отримана в результаті власної бесіди з особовим складом. Київ!!! Шаповалов Сашко це взагалі людина «страшна» по-перше це довірена людина по родинними зв’язкам з Дубовиком, то чи його тесть працював разом з Дубовиком то чи жінка Сашка якось зав’язана на Дубовике, по друге основна частина особового складу займалася встановленням осіб Євро Майдана та Автомайдану, не забуваймо викрадення Дзиндзі та його друзів, катування та вибивання свідчень, затримання та побиття адвоката Смолія. Близько 30 осіб оперативного складу УБОЗ міста Києва цілодобово чергували на майдані та займалася вербуванням осіб які знаходились на акціях та документували «протиправну діяльність» все це акумулювалось та лягало на стіл Дубовика та Захарченка.

Не забуваймо підрозділи «Сокіл» які переодягнувшись в цивільне займалися так званою «ліквідаціею активістів». Відійдемо від теми – підказка для ГПУ а ви візьміть ухвалу суду та отримайте «моніторинги» місць самих гарячих «точок», місць в момент викрадення активістів. Візьміть роздруківки самих активістів в яких вони знайдуть так звані скриті «Хаш СМС» та встановити номера з яких вони приходили – тому що в непосильному режиму працювали підрозділи ДОТЗ, УОТЗ на місцях та підрозділи оперативно-технічної розвідки УБОЗів , (так звані «шестьорки»), підніміть ухвали суддів які надавали дозволи на проведення НСРД та ОТЗ № 2 «примітка суддя Приндюк М.В. за пів-року постарішала на 30 років за час підписання ухвал суду коли підписувала ухвали і розуміла хто власник номера а це і Ярема і Кличко і Яценюк з Турчиновим і т.п.» ЧОМУ ви відпустили «керівника» ДОТОЗ МВС України Репіна Г.Ю. на пенсію??? Ця людина збирала увесь потік інформації, документувала зустрічі та прослуховувала телефони без усяких ухвал. НЕМА СЛІВ!!! Київська область – Свінцицький Е.М. зять народного депутата Літвина. Едік в принципі не поганий та завжди притримувався життьової позиції «не чапайте мене – і я ні кого чапати не буду», але у нього на посаді заступника працювала теж така собі дивна істота як Герман (командир тітушок), про якого нічого писати і так вся інформація є на просторах інтернету, але мене цікавить якого біса ця особа не звільнена а знаходиться у відпустці?????? Ця потвора, по іншому не можу висловитися, забрала речі та зникла в невідомому напрямку. Це жах – працівники УБОЗу області в шоці. І до Едуарда Миколайовича теж є питання хто надавав «команду» «Соколу» супроводжувати Захарченка до границі з Білорусію???

А хочеться почути і відповідь керівника «Соколу» — Ви ж шановний понімали коли супроводжували злочинця — треба було його затримати та вивезти на майдан – отримали гроші – щасливі – тоді і до вас питання шановні соколята – а не ви там пострілювали в «НЕБЕСНУ СОТНЮ» на Грушевського – ходять такі чутки. Гидко. P.S.Шановні, читаючи моє звернення, не думайте що це ВСЕ голослівно, враховуючи обставини які склалися, а саме ново призначення «нових-старих» керівників УМВС, дивлячись на безкарність цих тварюк які були готові та закликали іти та розстрілювати цих «бандеровців» а сьогодні вони керують і кажуть «все нормально — договрился» свідомі українські міліціонери бояться щось казати та давати факти, а повірте вони існують, я сам проглядав де яке відео у мене волосся вставало дибом 
Своє прізвище опублікую коли ці «керівники» будуть сидіти у СІЗО

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

43 ответа

  1. Увольняюсь на самом деле. Могу сказать, что Стрижак В.А. самый порядочный руководитель ГУБОП. Он сохранил всех нас криминальный блок во время революции от полоумных Рогозина и др. дебилов. Честь и хвала ему. Он единственный не сквозанул из ГУБОП когда начался пиздец. Сидел все время на работе. Я отвечаю. Рогозин с Рублевским свалили сразу. Я спрашивал у секретутки Рогозина, говорю он в твое пальтишко и чулочки не переодевался случайно при организованном отступлении.
    А В.А. Стрижак настоящий человек и не надо с больной головы на здоровую перекидывать, люстприруйте Рогозина, Рублевского,разведчика этого гламурного, но только не “Дядю”. Его бы начальником ГУБОП. Но вы же блядь революционеры все на хер развалите.
    Для полудебилов поясняю Вам нужны такие как Стрижак, Вы без них вообще ни хуя не построете.

  2. Никогда Стрижак не отличался ни умом ни умеренностью к людям. Зять бывшего замминистра МВД Мельникова. Вот и все время ему… везет. При всех властях на должностях. И занимается тем же самым, что и все сотрудники спецподразделений: поборами, взятками, вымогательствами и другими не лицеприятными вещами, а попросу говоря, преступными делами.Знаю, что говорю…

  3. Автор статьи редкостная гнида, явно метящая на чье то место. Раз в курсе, значит сам участвовал. Найти и тихо удавить, а то пиздец сколько повылазило в последнее время “честных”! Всех кто “в курсе” давить по тихой, уехал в Крым и ппц… повылазили суки…………..

  4. Андрюха Пащюк прекрати писать всякую Х..Ю про Стрижака. Иди помойся и не воняй. Он тебя правильно наганал колхозник ты Жидомерский

  5. До прапорщик Куевда Дядьку,а ви знаєте,що ФБР працює ТІЛЬКИ у США,а ЗА кордоном-інші служби…Приміром СІА!Хоч,що взяти в ”куска”….

  6. Ага еще скажи что Стрыжак замешан в убийстве Кенеди и Индиры ГАНДИ… Словоблуд тупорылый… Там где работал Жовтневый РУ, Голосеевский РУ, УБОП, ГУБОП) Стрыжак никто и никогда о нем плохо не отзывался. НЕ ври сабака и не наговаривай. Слава ”Беркуту”..

  7. Лично Стрижака не знаю но от сотрудников ГУБОПА не однократно слышал что Стрижак и его опера правельные сотрудники небоятся документировать серезных преступников и воров в законе. А сам Стрижак простой и справедливый.

  8. За Стрижака ничего плохого сказать и подумать не могу. Опер — о Бога. А вот как там оказался Руденко???

  9. Давайте еще и Сокол уничтожем, а и правда, зачем он нам, пусть малолетки с автоматами законы пишут. Успокойтесь наконец то, надо искать тех кто действительно в людей стрелял, а к ответственности привлеч руководителей которые нарушили закон. Не время рядовой состав тормошить, плохо закончится может. А автор, если он действительно милиционер, в чем я очень сомневаюсь пусть своей работой занимаешься, например по ликвидации бандформирований и изъятию оружия с улиц, а не статейки пишет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ