Человек не терпит насилия!

РНБОУ ТА СБУ МАЮТЬ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА СПРОБИ НАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ОПК У КРИМУ

Будь-які спроби націоналізації підприємств українського ОПК, розташованих на території АР Крим, загрожують національній безпеці України.

Так у Прес-службі ДК «Укроборонпром» прокоментували заяву представника самопроголошеного кримського уряду Р.Теміргаліева.

Підприємства Концерну, розташовані на території АРК, глибоко залучені у систему виробничої кооперації Укроборонпрому в рамках реалізації стратегічних міжнародних контрактів.

«Завантаження даних підприємств дозволило в ряді випадків відновити їх стабільну виробничу діяльність, скажімо, на ВАТ ФСК «Море» і Феодосійському оптичному заводі. А також посилити економічні позиції одного з лідерів національного приладобудування ПАТ Завод «Фіолент».

Спроби порушити виробничу діяльність даних підприємств, більша частина яких визначені законодавством як стратегічні, підривають економічну стабільність регіону та загрожують позиціям України, як світового спецекспортера.

В даний час Укроборонпром повністю контролює ситуацію на усіх підприємствах Концерну. Водночас, РНБОУ та СБУ мають звернути серйозну увагу на ситуацію з можливою націоналізацією підприємств ОПК, що загрожує національній безпеці держави.

Довідково

У даний час на території АРК розташовані 13 підприємств національного ОПК, що перебувають у складі або в управлінні ДК «Укроборонпром». Вони представляють суднобудівну, авіаційну та інші галузі. Найбільші підприємства – ВАТ ФСК «Море», ПАТ Завод «Фіолент», ДП «Севастопольське авіаційне підприємство», ДП «Феодосійський судномеханічний завод».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. СБУ одесское уже дало разнарядку на выход десятка своих “умников” бомбить контейнеры в портах… на хрен им национализация или война грядущая ? живые бабки на носу !

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ