Человек не терпит насилия!

Про суть української революції

До знайдення Булатова

Ми маємо зрозуміти, що це не конфлікт прихильників януковича з його противниками. Це набагато глибше. Це повстання проти системи ментів – бандитів, у погонах і без них. 

22 роки влада у країні належала їм, системі прокурорів, суддей і ментів. Це єдина система, де кадри циркулюють по замкненому маршруту, а світогляд для усіх цих кадрів є єдиним.

Коли на Грушевського полетіли перші коктейлі, менти відчули тривогу. Це був для них знак, дуже непрємний знак – їх більше не бояться. Грізного беркуту більше не бояться! Бандити в погонах вперше інстинктом відчули, що засади їх влади почали хитатися. І янукович тут майже ні до чого. Конфлікт між януковичем і громадянами – це лише один із сюжетів бортьби громадян з ментами. Невеличкий сюжет великої боротьби.

Тому все, що відбувалося на Грушевського, отримало різку відповідь. Одразу знайшлися охочі, котрі, хоч і за погодження з начальством, але при цьому і з власного бажання вирішив занятися тим, щоб залякати повсталий натовп, збити його революційний дух хвилями страху. Вони почали робити ті речі, що насправді робили завжди, проте що люди у гіпнозі свого повсякденного життя не могли зрозуміти – в силу жахливості та непиродності цих речей. Вони почали викрадати і катувати людей, щоб потім віддати їх у руки рідної машини “правосуддя”. Вони очікують, що люди злякаються.

Право на жорстокість, право на насилля – вони абсолютно щиро вважають своїм природнім і винятковим правом. Спитайте будь-якого суддю – і він вам пояснить,  що без жорстокої та свавільної міліції неможливе суспільство.

Зараз у нас – всеукраїнська врадіївка, вони це прекрасно розуміють, і готові йти зараз ва-банк, щоб придушити повстання. Вони до значної міри автономні від януковича, в них самостійні інтереси.

Найгірше те, що жоден з політичних лідерів на сьогодні не є переконливим уособленням того, що хочуть повсталі маси. Серед трійці, та й серед другого ешелону марно шукати справжнього “антимента”, котрий би мав вивірений план реформ суддівсько-правоохоронної системи та полум’яну енергію, щоб цей план реалізувати. 

Немає політичного конфлікту. Є лише менти разом з бандитами проти людей.

Ігор Луценко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

31 ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ