Человек не терпит насилия!

Легалізація тітуції: Дух і Літера

tittushkkiii

Нездоланне прагнення Віктора Федоровича до дій винятково в правовому полі народжує все нові й нові форми героїчного спротиву пригнобленого режиму знахабнілому народові.

Як уже давно помітило й на власних ребрах переконалося українське суспільство, правосвідомість Віктора Федоровича та його сумлінних посіпак завжди на три корпуси випереджала нинішню ганебну добу байдужості та беззаконня. Віктор Федорович іще в дитинстві мінімум двічі емпіричним шляхом установив, що Закон перемогти не можна, натомість значно вигідніше й безпечніше його очолити. І це корисне знання, врешті, так затьмарило Вікторові Федоровичу інші способи розуміння дійсності, що всевладний дух Закону в руках українського президента почав активні бойові дії, не чекаючи, поки за ним підтягнеться м’якотіла літера.

Коли суспільство ще порпалося в ліберальному законодавстві, підло сподіваючися, що студентам під стелою Незалежності просто так минеться зухвале мирне стояння на підтримку курсу президента на євроінтеграцію, Віктор Федорович уже щосили, навіть не чекаючи ранку, запобігав порушенню десятка майбутніх статей Адміністративного та Кримінального кодексів. Коли млява Верховна Рада лише вигадувала, яким чином сотня німих і один сліпий можуть за 20 хвилин заборонити мільйонам говорити й бачити, друзі Віктора Федоровича в райвідділках, у під’їздах та на узбіччях уже відбивали нирки найпильнішим та найгаласливішим. Тож будь-якому кмітливому спостерігачеві було цілковито очевидним, що поява на вулицях Києва, Харкова, а згодом Дніпропетровська чи Запоріжжя найманих гопників, готових за гроші калічити й убивати не згодних із Віктором Федоровичем протестувальників, так само жодним чином не може бути розцінена як вихід Віктора Федоровича з правового поля. Тим паче що останніми днями правове поле, з битами, ножами, викраденнями та роздяганнями на морозі, наздоганяє авангард Віктора Федоровича просто-таки семимильними кроками.

Сьогоднішнє рішення Кабміну Миколи Яновича Азарова про легалізацію «народних дружин» – живе тому підтвердження. Ще вчора найняті за 200 гривень відморозки самі вважалися «учасниками мирних мітингів на підтримку курсу президента», що викликало масу проблем із відновленням у країні конституційного ладу. Правоохоронним органам на кожному кроці доводилося виправдовуватися та пояснювати, чому озброєні бандити керують загонами міліції, б’ють вітрини, викрадають та катують людей, а міліція втручається лише тоді, коли бандити самі не справляються. Тепер же права бандитів калічити громадян буде розширено й захищено на державному рівні – і навіть проблема офіційної оплати послуг головорізів, про яку сьогодні так бідкався міністр закордонних справ Кожара, зникає сама собою.

Можна не сумніватися, що в нелегкій справі легалізації кримінального устрою держави узаконення дій тітушок – це лише перший несміливий крок. Дбайливі нардепи Колісніченко та Олійник уже напевне пишуть низку нових змін до законів України, якими термін перебування в організованому тітушечному угрупуванні буде зараховуватися до стажу державної служби, вияв «зухвалої зневаги» до непростої роботи тітушки буде каратися битою на місці злочину, а всім корєшам народного дружинника з райончика забезпечуватиметься легальна вогнепальна зброя, табельний кастет і добові сємкі за рахунок відповідних місцевих бюджетів. А 15 років за опір законним вимогам кримінальних органів українські суди й так із легкістю давали і вчора, і сьогодні.

Єдина пастка, що мусить неодмінно спіткати нову правоохоронну структуру в країні Віктора Федоровича, – це вже оспіваний кількома абзацами вище нездоланний потяг Віктора Федоровича до правового поля. Щойно платити бандитам почнуть не з общака, а з Держбюджету, навколо нової неораної ниви одразу ж намалюються сотні кровосісів із родини самого Віктора Федоровича та партії Миколи Яновича. Не мине й тижня, як унаслідок законно проведених тендерів кастети народним тітушкам почнуть видавати з пенопласту, пістолети – з «Дитячого світу», а замість сємок пацанчикам доведеться гризти освячену самим Віктором Федоровичем пресовану макуху. І якщо раптом комусь із цих позашлюбних дітей легалайзу раптом сяйне думка «А чому це з 200 гривень мені – 10, а банку Саші-Стоматолога – 190?», то Віктора Федоровича та його правове поле вже не врятують ні дух, ні літера.

Юрко КОСМИНА, для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Яценюк, Кличко и Тягнибок понесли Азирову требования Майдана.

    Подходят к Кабмину.
    Пустили вперед Тягнибока.
    Тот через 10 минут возвращается, весь довольный: “Азиров требования принял, и даже мне миньет сделал”.
    Яценюк с Кличко в спешке забегают в кабинет к Азирову.
    Тот торжественно вручает Яценюку удостоверение премьер-министра, а Кличко удостоверение вице-премьера и начинает прощаться. Те сразу “А как же миньет?”
    Азиров: Ничего не знаю, я указания Виктора Федоровича в точности выполнил:
    “Яценюку — премьера, Кличку — вице-премьера, а Тягнибоку — х..й сосать!”

  2. Да! Долго эту гопоту нужно будет калечить, сажать, умерщвлять! Выпустили мразей из бутылки, только за это Януковича и его подельников и окружение, обязаны казнить путем четвертования народом Украины

  3. Безнаказанность рождает вседозволенность. Эти люди уже никогда не будут законопослушными. Это как медведь, однажды отведав человечены, навсегда становится людоедом. Свобода не есть анархия. Страшно только от одной мысли, что эта биомасса, поголовно говорящая одними лозунгами, дорвется до власти. Какой в ..опу Евросоюз?

  4. Эта сука Мугабе идет по стопам папаши Дювалье.Организовывает отряды тонтон-макутов ну не знаю неужели можно еще как то более унизить МВД.МВД сами по себе бандиты но официально сотрудничать с бандитами это просто уже за гранью здравого смысла.А Европа молчит.Надо что бы титушки отколбасили кого нибудь битами из дип. корпуса.А дядя Коля объяснит на брифинге ,что это народная дружина наводит порядок в стране..

  5. фото двух разьяренных макак.слышал интервью этих мартышек,бля,это гортанные и голосовые гиканье и уханье,они так Бендерой возмущены
    ?бедненькие мартышки,на мордах фертильность и готовность после визга засадить друг дружку.

  6. Титушня — опричнина 21-го века ! Как сотворена, так и будет уничтожена своим же создателем… А пока надо их отлавливать и клеймить, как скотину!

  7. Так хряк и сам выходец из этой гопоты, а вот и лозунг для них подходящий- Плох тот титушко, который не мечтает стать президентом

  8. Объявить ‘титушню” и Беркутню из Луганска, Харькова, Крыма, Николаева,Донецка персонами нон-гранта в Европе, пускай отдыхают в степях Казахстана!Они так злобно и ненавистно выступают против Европейских ценностей.Дикарям жизнь в дикости!
    Пускай получают ордена “Защитник золотого Унитаза!” и пахают на своих хазяев рабским трудом.
    Никаких шенгенских виз так называемым спортсменам из Восточной Украины и Крыма.
    Пускай Гепа их развлекает, мрази обдолбанные!

  9. Против титушки нет приема,если нет биты и травмата)))) будет у людей новое развлечение-попади в титушку))) на хую я видел этих дружинников,двоих-троих подстрелю,остальные пообсираются. Кстати такого мнения много мужиков знакомых,и мусоров кстати тоже.

  10. ЕСЛИ РЕВОЛЮЦИЯ ПЕРЕЙДЕТ В РАСПИЛ ПОРТФЕЛЕЙ ДЛЯ СВЯТОЙ ТРОЙКИ…ЗНАЧИТ СМЕРТИ ПАТРИОТОВ НАПРАСНЫ….НЕОБХОДИМО СРОЧНО ПЕРЕВЕСТИ РЕВОЛЮЦИЮ ИЗ ПОЛИТИЧЕСКОЙ В СОЦИАЛЬНУЮ с полной люстрацией “элиты” –-РЕПРИВАТИЗАЦИЯ СТРАТЕГИЧЕСКИХ ОБЪЕКТОВ, ЛИКВИДАЦИЯ (ТОЛЕРАНТНО) ОЛИГАРХОВ И РЕАЛИЗАЦИЯ НАЦИОНАЛЬНОЙ ИДЕИ- ПОСТРОЕНИЕ ШВЕДСКОГО СОЦИАЛИЗМА.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ