Человек не терпит насилия!

Антиукраїнську CIS-EMO – геть з України!

Міжнародна організація по спостереженню за виборами CIS-EMO (центральний офіс в Москві) оприлюднила свою офіційну заяву стосовно того, що довибори в 5 проблемних округах 15 грудня відбулися демократично і закликала українські політсили визнати їх. Про це в понеділок, 16 грудня, на прес-конференції в інформагентстві Інтерфакс-Україна» заявив директор CIS-EMO Олександр Бедрицький. Прокоментувати цю заяву погодився колишній керівник української філії CIS-EMO Олег Верник, який 11 грудня 2013 року залишив на знак протесту лави CIS-EMO через виконання організацією очевидного політтехнологічного замовлення певної політичної сили.

«Я не є палким прихильником ані влади, ані парламентської опозиції. У той же час поведінка моїх колишніх колег з CIS-EMO, які вже зранку 16 грудня заявили про те, що вибори 15 грудня пройшли демократично та закликали громадськість визнати їх викликають у мене серйозне обурення. Дуже дивно, що мої колишні російські колеги за кілька днів змінили свою точку зору на 100%. Тобто ще 10 грудня вони на всю Україну заявляли про необхідність перенесення виборів на більш віддалений термін через через «гостру політичну кризу» в Україні та неможливість здійсненя виборцями України свого демократичного волевиявлення. Більш того 11 грудня російські керівники CIS-EMO навіть поставили питання про можливість переносу виборів перед Головою ЦВК п. М. Охендовським на зустрічі місії CIS-EMO з керівниками ЦВК.

А вже зранку 16 грудня, коли російські керманичі CIS-EMO дізналися, що в більшості округів перемагають саме провладні кандидати, вони різко змінюють свою позицію та наголошують про те, що вибори відбулися демократично та закликали громадськість України визнати їх результати. І це відбувається на фоні того, що ми вже маємо величезну купу зареєстрованих фактів різноманітних зловживань та брутальних дій влади під час проведення довиборів 15 грудня. Абсолютно впевнений, що такі методи «міжнародного спостереження», що зараз сповідує CIS-EMO не мають абсолютно ніякого відношення до мандату місії, паплюжать саму ідею міжнародного спостереження, переводячи цей вагомий і авторитетний міжнародно-правовий інститут в брудну політтехнологічну маячню. Мені соромно за моїх колишніх російських колег. Протягом тривалого часу я в якості експерта з міжнародного виборчого права та керівника української філії CIS-EMO намагався зменшувати російські геополітичні впливи на роботу організації, але ж зараз я вже не бачу такої можливості».

«ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. сколько можно терпеть этих кацапских уродов. им жить хорошо — живут в рабской помойной яме и украинцев туда тянут. Посмотреть на Россию — рыгать охота, такие себе Арабские Эмираты. Кацапы заткнитесь и не позорьтесь со своей Самой большой колонией.ПОЗОРИЩЕ, А НЕ СТРАНА С ПРЕЗИДЕНТОМ ВОРОМ МИРОВОГО ЗНАЧЕНИЯ, а подобные “презики” нам не нужны — у нас еще присутствует чувство собственного достоинства.

  2. “мне соромно ..за коллег ” ..кому? соромно? “Я ОРД”?
    Шикарный выбор сделали избиратели в Черкасах…как можно их осуждать за выбор? даже за 200 гривен ведь главное для истинных патриотив -украинскость …а пение вместо работы по законотворчеству важнее качества…законов

  3. По поводу ассоциации

    Уважаемый Циник — есть еще один вариант! Только между нами и по секрету! колонизация нашими!
    Как говорит тетя Циля — тотально дегенеративная идеологическая и конституционная база, уже готова! И этим мовныкам смотреть в глаза реальности!

    Мы то с вами уважаемый, знаем откуда “растут ноги”

  4. Читаю комментарии с российско-жидовским уклоном и хочу сказать — не далек тот час как вас поимеют как имели в определенные периоды истории и тогда будете петь, но только подпевать вам украинцы не будут. Задумайтесь откуда ноги растут и откуда вас выплюнули и куда вновь запихнули шестерки несчастные.

  5. Ай вей, ишшо один наш — Давид Маркович нарисовался, а скажите ви тоже как и Циля — ленивый еврей по .. андреевой, боитесь Тягнибока?

    Вам майдан тоже противопоказан?

  6. Вы скажите шо вы таки хочите? Я вам за это вот шо скажу- не беременяйте себе мозг и живите шоп вы мне были здоровы. Зашо вам тот выбо между Магаданом и Бухенвальдом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ