Человек не терпит насилия!

Стосовно прокурора Житомирського району Мостиховського О.І.

Відкритий лист звернення до Генерального прокурора України та наглядових рад на всіх рівнях.
Прокурор житомирського району зловживаючи наданими службовими вповноваженнями, Мостиховський О.І. отримав у приватну власність квартиру N58 буд.N 37 по вул .Шевченка м.Житомира, виселивши з даної квартири, згідно незаконного рішення Корольовського районного суду м.Житомира, неповнолітню дитину. Рішення суду приймалось без погодження опікунської ради Житомирського МВК.
Вже зараз Мостиховський О.І. — прокурор Житомирського р-ну будує приватний будинок в районі “Сільгосптехнікуму” за гроші, які отримує шахрайським шляхом від колег та приватних осіб.
Далі буде…..

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

25 ответов

  1. а у нас перший заступник прокурора Західного регіону Парамонов отримав 4 (четверту) квартиру після Одеси, Києва і Дніпропетровська.І нікого з квартир не виганяв. Прокурорам так належить. І нічому йому не буде!

  2. Подивіться люди на цього Мостиховського Олега зі Львова , приїхав у Житомир грошенята заробляти!!! Ця сволота ” своїх ” у нашій області не має, крім дружка Попова, але цей також “западенець”. Свої братик створили собі таку шахрайську групу і гроші молотять.

    З Поповим сидить скотина і вирішує, пряма мова — ” З цим товаришуємо, але нагнути можна — гроші є, всеодно не здогадається з відки вітер дме. А з цим потрібно познайомитись, потоваришувати, а потім нагнути”.

  3. Новый прокурор области — старая история. На коллегии засветился выскочка? Морду твою запомнил прокурор? Потому как Олег перебивает в разговоре , что б морду запомнили!!! Наглый скот!

  4. Какой то он мутный этот Мостыховский!
    Он вас всех продаст и купит, а потом снова продаст, но уже дороже — как это было с предидущим прокурором города…

  5. Принципиальности ему не занимать, в связи с чем даже среди “своих” многие его терпеть не могут. Не прогибается “под ситуацию”. Неодному менту уже кормушку в районе прикрыл.

  6. Прокурор области это по любому прокурор — а вам завистникам, ментам и казнокрадам все равно придет пзд. И вставит вам его прокурор области, только с обратной резьбой вставит.

  7. О чьей принципиальности вы тут говорите? Ее у Олега не било никогда, может поменять точку зрения у себя за 5 мин.
    Toyota Camry 2008 г. Серого цвета, была куплена за деньги с казны, а потом по хитрой схеме оказалась в собственности Мостыховского О. И. Неужели прокурор района не может купить себе автомобиль за свои деньги???
    Его карман- вот его принципиальность! При проведении спец проверки, все станет ясно, пусть попробует зарабатывать деньги честным путем оказавшись на вольных хлебах…

  8. “Знаю” что ты знаешь??? А знаете, есть свободный участок возле стройки Мостыховского за гормолзаводом, есть желающие поселиться рядом с прокурором района?

  9. Брал бабло от незаконной добычи песка и глины с пяти точек в Житомирской районе, потом отмораживался, людям не помогал. Отвод земельных участков и перевод целевого назначения- это все лично контролирует карман Мостыховского, а если что мимо кармана- тогда проблема… Так о какой заказухе псы которые с ним в доле тут огрызаются?

  10. для 313
    Не смеши людей))) Весь район знает, что на песке плотно сидит ментовня! И не только Крошко, но и другие))
    Сам небось с ними и в доле! Видать прокурор не хило надавил раз так пищите!

  11. Відвід земельних ділянок у власність тільки з погодження кишені прокурора району, потім жорсткий прес з боку прокурора коли документи вже на руках, після відкупу, людина знову стикається з пресом після зміни цільового… Це тільки 3 серії блокбастера в якому знімається прокурор району а фільм знімається за кошти власника зем. Ділянки.

  12. Неважно кто и что говорит за твоей спиной. Важно то, что когда ты обернешься все будут молчать.
    Те люди, которые говорят за спиной — всегда там и будут…

  13. Я також зі Львова і мені соромно за зьому, але все що про нього можу сказати скажу йому у вічи навіть коли озирнеться, тут нема що приховувати, якщо людина чмо, вона і є чмо!

  14. Олеже, ти встиг доповісти керівництву де ти перебував у суботу та неділю? Чи за тебе це зроблять інші…

  15. Після того як, як був визначений політичний курс, просився у нової влади прийняти у свої лави без згадувань його прихильності до попередньої влади

  16. Чому до цієї пори Хабарник , Злодій і попросту Бандит в погонах ( мостиховський о і ) працює в органах прокуратури ??? Напевне тому що має таких як він сам покровителів на горі ?!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ