Человек не терпит насилия!

План дій: #ЄВРОМАРШ та ЄВРОреволюція

Два майдани об’єдналися, маємо єдиний, вже значно сильніший #Євромайдан (Майдан Незалежності). Але є і привід для занепокоєння, потрібний чіткий план.

Протягом останньої доби широко поширилися в інтернеті два плани. Автори – Олександр Солонтай та Ігор Луценко. Ідеї доповнюють одне одного. Отже, пропонуємо узгоджений проект плану.

ВИХІДНА ПОЗИЦІЯ:

Розраховуємо, що зараз лідери парламентської опозиції полетять до Вільнюса і будуть там проводити певну – безумовно, потрібну – місію. Але є ще більш важливі речі, їх треба робити в Україні. Нам потрібно діяти. Ми повинні підготуватися до найгірших умов, а це наступні:

а) підписання не буде;

б) влада почне справжню жорстку зачистку;

в) тв-ящик почне новорічно-ялинкову істерію, намагаючись достроково відправити країну на новорічні канікули.

Отже, що треба робити!?

1. ВИХОДИМО НА #ЄВРОМАРШ

Усі лідери нинішнього спротиву мають дати єдиний і сильний сигнал – виходимо в день завершення саміту у Вільнюсі, тобто 29-го листопада. Нам потрібна або Європа, або нова влада, котра відкриє нам двері у Європу.

29 листопада має стати або кроком у Європу, або початком кінця цієї влади. Для цього треба провести гіперактивну агітаційну кампанію, всеукраїнську, з залученням усіх наявних партійних та громадських ресурсів.

— усі, хто може, мають приїхати у Київ!

— усіх, хто хоче, ми маємо у Київ привезти!

Ми маємо сказати, що 29 листопада є тією головною мобілізаційною датою, коли ми, громадяни, незалежно від політики чи географії, УСІ виходимо на #Євромарш, і стоїмо там доти, доки не буде підписано угоду про асоціацію!

Отже, 15:00 #ЄВРОМАРШ, місце збору – #ЄВРОМАЙДАН

2. СТРАЙК

Чому своє слово говорять тільки студенти? Європейський вибір зробила вся країна, а студенти першими сказали своє слово. Але зараз справа за всіма нами. Студентський страйковий комітет 27-29 листопада охопить все більше ВУЗів, це зрозуміло, студенти однозначно молодці, а всі ми?!

Тому, 29 листопада, після обіду, перший попереджувальний страйк проводять кияни. Потрібно з роботи йти раніше, працюємо тільки першу половину дня. Далі наважуємося зробити крок.

О 15:00 йдемо на #Євромарш. Йдуть всі:

— трудові колективи;

— страйкові комітети;

— навчальні заклади;

— підприємці разом з працівниками;

— бізнес разом з родинами;

— пенсіонери з онуками, батьки з студентами, мами з школярами.

Ну і звісно витягуйте по максимуму друзів! Це наш шанс, іншого такого може не бути!

До уваги мешканців інших міст: 27-29 листопада всі їдемо на Київ. Нам потрібно мобілізувати Київ та вийти на #Євромарш. Сто тисяч на минулих вихідних – це була тільки перша ластівка. Нас може бути значно більше!

3. ЄВРОреволюція

Якщо Янукович не підпише Угоду, ми почнемо зміну влади! 1 грудня, до повсталого Києва приєднуються всі регіони. Загальна, всеукраїнська акція громадянської непокори, з політичними вимогами:

— повні перевибори;

— відновлення Конституції;

— відсунення від влади збанкрутілої команди.

Це символічний день, адже 1 грудня 1991 року, Україна здобула справжню незалежність на всеукраїнському референдумі. Методи – виключно ненасильницький протест, яка включатиме всеукраїнський страйк, мирне блокування органів влади та головної резиденції – Межигір’я.

Тут ми розраховуємо, що нас підтримає опозиція. Вона вже повернеться з Вільнюса. Попри її всі недоліки, вона не зможе стояти осторонь.

Не розходимося, займаємо позиції. Ми нікуди більше не підемо!

2 грудня, понеділок – розпочинається всеукраїнський страйк, нашої відповіді на провал асоціації!

Ми не будемо чекати коли з Межигір’я в заблокований квартал їхатиме Янукович. Ми підемо до нього в гості багатотисячним мітингом. Думаю там ми його не застанемо, при такому розвитку подій він просто втече. Але це треба буде перевірити!:)

Перемога зараз ближче, ніж будь-коли, засобів для її досягнення – більш ніж вдосталь. Потрібно лише не схибити і зробити все правильно.

Якщо ви згодні з таким планом, зробіть перший крок – поширте цей план, зверніться до своїх союзників/лідерів/друзів з пропозицією його здійснити.

Ігор Луценко

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

34 ответа

  1. Да всем понятно, что Европа не собирается нас кормить, тем более делится заработанным и тем более строить тут какое то цивилизованное общество. Или им заниматься больше не чем, или проблем своих не осталось?А провозглашаемая ассоциация это способ снять таможенные границы для своего товара. Тут двойной выигрыш — наш товар туда не пойдет, по причине не конкурентоспособности, а их завалит наши прилавки. И будут его покупать, потому как свой производитель вскоре уйдет в небытие не выдержав конкуренции. Дешевле их товара все равно не получиться делать… разве что глиняные горшки, но к сожалению они им не нужны.
    А денежки мы выложим, и не гривню, а валютку, из своего кармана и из припрятанных кубышек на черный день, потому как жрать что то нужно будет. У кого кубышки нет будут подыхать или жить на подножном корму натуральным хозяйством. Богатеньких будут доить по другим схемам. Завяжут на проекты-разводы, штрафами за некачественную продукциию, судебными исками и еще тысячами способов, так что опасения олигархов не без почвенные, они то носом чуют где их могут раком поставить. Акулы охотящиеся за чужим баблом там не хуже наших, только еще более продвинутей. Нет, они конечно в шоке от такой наглости — дайте 160 миллиардов. Ну так чего хотели? На халяву получить рынок сбыта?

  2. Господам продвинутым и образованным студентам. Не сочтите за труд, скиньте плиз ссылку на текст договора о ассоциации с ЕС с додатками та доповненнями. Подчеркиваю, именно полный текст, а то в самом договоре все красиво, как в нашей Конституции — но нет конкретики. А Вы, коль так активно боретесь, наверное в курсе этих ”тонкостей”.

  3. Авторы просят ввести санкции, если
    Соглашение об ассоциации не будет
    подписано.
    В частности, в документе предлагается
    запретить Януковичу и членам его
    правительства въезд в США и страны
    Евросоюза. Среди других ограничений —
    заморозка банковских счетов, связанных с
    властями.
    Для активации документа необходимо
    собрать 100 тысяч подписей до 26 декабря.
    Текст находится здесь: https://
    petitions.whitehouse.gov/petition/impose-
    personal-sanctions-presiden t-ukraine-viktor-
    yanukovych-and-cabinet-ministers-ukraine-
    members/h58Fz30V
    Добавим, что в сети появились многие другие
    тексты петиций, которые предлагают
    потребовать подписания документа между
    Киевом и Брюсселем или же объявить
    импичмент Президенту.

  4. В евро и в мировой изоляции возможно ВСЁ..

    СССР при Сталине был в «евроизоляции»… И ничего.. Догнал и перегнал.. Было бы желание… Вот этого сейчас как раз и нет.. Группы людей, озабоченных судьбой страны, а не добыванием бабла для себя и своей семьи…

    Семьи бывают разные.. Семья Кравчука.. Семья Кучмы, семья Юща, семья «семьи», семья Лазаря, семья Воны, семьи всех полузабытых премьеров, министров, депутатов и тд…

    Вот эти паразиты и тянут нас в европы… И однозначно при условии сохранения статус-кво на наворованное добро… Не понимают, козлы, что когда Европу припрёт, она их разденет в момент… Останутся, в чем родились – в трусах и майке..

    Вернее, в последний момент до них дошло.. Но это никак не связано с переживаниями за народ.. Сработал инстинкт самосохранения…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ