Человек не терпит насилия!

ПИСЬМО ЛАРИНУ С.Н. ЖИТЕЛЕЙ С.СОКОЛОВСКОЕ КИРОВОГРАДСКОЙ ОБЛАСТИ

Уважаемый Вы наш Сергей Николаевич!

Сами ушли на повышение, а вместо себя оставили Николаенко Андрея Ивановича, парня молодого, активного, но почему то ничего не решающего и мягко сказать, бесхребетного. Ну никак ему не получается воздействовать и влиять на председателя сельского совета села Соколовское Миколайца Я.Г., в вопросе водообеспечения жителей питьевой водой. Да что там питьевой, технической хотя бы. А откуда взяться воде даже технической, когда Миколаец Я.Г. лично все технические водопроводы из земельки Соколовской изъял и добросовестно сдал на металлолом, с прибылью для собственной семьи. 

Но вопрос не о прибыли семьи Миколаец Я.Г., а о противопожарной, противоэпидемиологической, противоэпизоотической, банальной гигиенической, и прочих иных опасностях, которые таит в себе отсутствие воды. 

Вот уж как второй срок Миколаец Я.Г. – 6 лет руководит сельсоветом, а до этого наш великий кормчий был на протяжении 6 лет водяным королем земель Соколовских и Черняховских, коим и сейчас является, лишь отдав мнимые  бразды правления специально-созданного для семейного бизнеса коммунального предприятия «Надия» своему Пасынку Руслану Миколаец. 

И надо отметить, что все 12 лет колбасило и сейчас колбасит всех жителей данных сел перебоями с водой, при сем не просто перебоями, а так недели по две, а то и по три. Хотя до прихода к водообеспечивающим вопросам товарища Миколайца Я.Г., всем воды хватало. Были перебои, но люди не жаловались, поскольку были системы подачи как технической так и питьевой вод, и всегда была или одна вода, или другая.

А перед выборами на второй срок Яков Григорьевич так  соловушкой пел,  столько воды жителям дам, что пить не изопьете, поливать не исполиваете, лить не изольете. 

А как прикрывался Партией Регионов, проголосуете за Березкина С.С. величайшего из величайших, первейшего из первейших бизнесмена как нашего села а равно и области, плакаты с портретом которого, до сих пор висят на столбах залью всех водой до третьего.

И повелись жители сел Черняховского и Соколовского, и проголосовали за вора и мошенника, мол может и в самом деле воды даст. Поверили! Ну как же 10 лет не давал, так может сейчас даст. Ан нет, пошутил он с нами жителями, и морит безводьем и морит. А карманы то КП «Надия» набивает и набивает. Вышли жители села на митинг, мол председатель, воду давай, а в ответ а зачем вам вода, своей хватает. Как же хватает? Скотина дохнет, дети болеют, ходим грязными и вонючими, рождаемость упала, смертность повысилась. А он все свою семейно-председательскую линию гнет.

Не понимает глупый, придет новый председатель, все конфискует, а Якова – вора в темницу посадит. И ума для этого много не надо, весь центр первый побежит стучать, нет, доносить на Якова – вора. Со всей пролетарской ненавистью побежит. А давал бы он водицу, в первую очередь жителям, которые его на царский трон к кормушке воздвигли, да лобызал бы своих золотых избирателей с утра до вечера, то и попал бы на третий срок властвования. А так попадет голубчик на срок в тюрьму державную, на харчи казенные и опять все будет конфисковано в пользу государства. И насосы итальянские, которые за такие деньжищи, явно не КП «Надия», а за сельсоветовские, были у купцов заморских куплены ,  и ни хрена не качают, и скважина водяная новая, опять за казенные деньги и в неправильном (безводном месте) построенная, все одно воды жителям не дают, а дают только прибыль казне семейной. 

А терпеть нам, отец родной уже не в моготу. Покращанням нас второй человек в державе Азаров М.Я. пугает, а какое ж для нас покращання без воды? Ан никакого. 

Картина какая получается, сам ушел, хлюпика поставил, ни хрена он, хлюпик,  не решает, на председателя Райсовета Кировоградского района властью своей не влияет, Посаженника Вашего никто ни во что не ставит, коли знают, поедет он в ближайшем беем в Корею, бизнес Ваш подымать, а нам без воды никак нельзя. А может надо председателя Кирооградской районной рады заменить, как Ольшанской? Поразмыслите на этим.

Вы уж голубчик постарайтесь, дайте Посаженнику своему плеть да кнут, пусть он уж порядок то с водой наведет. А то и до бунта то не далеко. Без жратвы как то протерпеть можно, а вот без воды голубчик, никак.

Не  нужна нам новая скважина за 480 000 гривнев опять в безводном сухом месте, поскольку ставит водные башни председатель «Водяной» не по науке, а по наитию и удобству обслуживания. Ему все равно где скважины ставить, гривни то идут из казны, а скважины идут в его личное водное хозяйство, к пасынку. И не знает наш председатель разницы, где свое, а где общественное.

А нужно то нам всего немного, пустить эти деньги не на  семейно-председательско-купеческий бизнес, а на подсоединение к системе «Днипро-Кировоград». И вода у нас будет, и радостные мы будем, и голосовать за Партию Регионов будем. 

А так нет, без воды голосовать не будем! И если председатель, и Ваш ставленник мыслят, что дадут воду за две недели до выборов и село проголосует как надо? Нет, ошибаетесь. Придется с властью попрощаться, а Якову Григорьевичу переселиться на нары.

Да, пусть он и про мост в Новопетривцях не забудет, сколько Лесь Украинов в миллионах украл? А?, То то. А мост на мусоре так и не достроил, а по документам по нему уже маршрутки ходят. Так что пусть бережется от тюрьмы, хотя на роду ему написано утопнуть, так что купите ему спасательный круг, чтоб и спал с ним, и носил с собой везде в назидание. Может тогда и про нас, безводченков думать будет.

Сельские жители ул. 40 лет Победы с. Соколовское №41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63.

Именно этим домам, председатель с пасынком, в качестве мести, мол жалуются на них, воды дает меньше, чем другим. А горячая вода у нас была а прошлом году, глубокой ночью, в один из будничных дней, но даты не помним. Вот так!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. ГОЛОВА СОКОЛІВСЬКОЇ СІЛЬРАДИ МИКОЛАЄЦЬ Я.Г. — НАРОДНИЙ МЕСНИК, ЯКИЙ МСТИТЬ НАРОДУ, А НЕ ЗА НАРОД.

    Напередодні державного свята – дня Конституції України, мешканці села Соколівське Кіровоградського району, вулиці 40 років Перемоги, звернулися до обласної державної адміністрації з попередженням, про перекриття руху автотранспорту по центральній вулиці села – проспекту Комсомольському.
    Причиною перекриття руху є відсутність води в домах № 40-63 по зазначеній вулиці, подача якої припинена на протязі 25 діб, в якості помсти голови сільради Миколаєць Я.Г. мешканцям домів, що постійно скаржаться в облдержадміністрацію на відсутність води та розкрадання головою державних бюджетних коштів в особливо великих розмірах.
    В день святкування, з метою своєчасного реагування та вжиття відповідних заходів щодо недопущення утворення конфліктної ситуації між мешканцями та місцевою владою, для участі в урочистих зборах до сільради прибув представник облдержадміністрації.
    Голова сільради Миколаєць Я.Г. замість того, щоб якось зняти напругу серед безводченків та дати їм хоч на свято води, почав знущатися. Воду дав, але у вигляді цівочки товщиною менше за товщину сірника. Бідні люди – безводченки на урочисті збори не пішли, а почали набирати воду у всі можливі ємкості. Але з таким тиском води, відро води – одна година, а ні помитися, а ні прати не можливо. Після святкового дня, голова воду відключив знову, до наступного свята, хоча на 1-9 травня, Пасху, Троїцю води також не було взагалі.
    А перед представником облдержадміністрації Миколаєць Я.Г. розпинався так, начеб то не мешканці села хочуть дніпровської води та підключення до ОКПВ «Дніпро-Кіровоград», а цього хоче сам голова, а ненавпаки.
    Як не намагається Миколаєць Я.Г. спасти родинний надприбутковий бізнес, а не вдається. Скаржаться люди і до міліції, і до прокуратури, і в облдержадміністрацію, і в райдержадміністрацію, і Президенту, а води не було й немає.
    Запросили місцеве телебачення, 26 червня п.р. в передачі «День за днем», канал Кіровоградської ОДТРК, був висвітлений матеріал про відсутність води в селі Соколівському. Під час передачі, директор КП «Надія» Миколаєць Р.Я. (син голови сільради Миколаєць Я.Г.), нагло збрехав, що мешканці села проти підключення до ОКПО «Водоканал», і бажають лише місцеву воду, якої немає взагалі протягом 12 років, скільки існує КП «Надія». Тобто, батько й син Миколайі підтасували інформацію на свою користь.
    КП «Надія» є родинним підрядом родини Миколайців, яка ніяк не бажає позбутися тіньових прибутків за рахунок віртуального буріння свердловин, і лише за допомогою втручання облдержадміністрації та ЗМІ вдалося добитися перевірки діяльності даного підприємства.
    Схема розкрадання бюджетних коштів проста: свердловини буряться навмисно в заздалегідь відомому сухому безводному місці, буряться на незначну глибину, а кошти списується на те, що пробурили дуже багато, але води не знайшли, а свердловину засипали. Державні гроші використані, розділені, результат по воді нуль. В наступному році проводиться так ж сама операція.
    Прикладом може бути останнє буріння свердловини, після колективних зборів мешканців села 26 травня 2013 р. о 12-00. Замість того, щоб приєднатися до ОКПВ «Дніпро-Кіровоград», голова навмисно сфальсифікував рішення зборів шляхом підміни вступної частини, в результаті чого стало, що більшість мешканців проти приєднання, а не навпаки.
    КП «Надія» одразу ж почала бурити свердловини, знову в безводному місці та знову закопала гроші в пусте місце , але ж гроші використані державні. Хто їх поверне державі, щоб в подальшому приєднатися до ОКПВ «Дніпро-Кіровоград».
    Другий приклад.
    (http://novosti.kr.ua/index.php/newspapers/papresnews/50-zoria/16299-a-malitsk yy-u-nashiy-roboti-povynna-buty-prozorist)
    Голова райдержадміністрації Кіровоградського району А. Маліцький в матеріалі під гаслом «У НАШІЙ РОБОТІ ПОВИННА БУТИ ПРОЗОРІСТЬ» (27.10.2012, 10:18 ) повідомив: «За рахунок коштів державного бюджету пробурена свердловина глибиною 125 м у селі Соколівське.» Але ж води немає. А 8000000 гривнів за 6 років пішли в пісок. Хто відповість за ці закопані гроші та безводні свердловини?
    А. Маліцький повинен знати про відкати, адже саме з ним проводиться погодження про використання бюджетних коштів. Якщо в нашій державі суми відкатів сягають 40%, то пан Маліцький міг би розраховувати мінімум на 20%, що складає 1 600 000 чистого прибутку, тому він всіляко й захищає свою «курочку» Миколайця Я.Г., яка на питній воді несе йому золоті яєчка.
    По скарзі мешканців села представниками держфінінспекції проводилась перевірка діяльності КП «Надія», які не зважаючи на те, що перевірили витрачання не всіх восьми мільйонів гривень, тобто не 6 попередніх років, а лише останні роки, все таки знайшли розкрадання бюджетних коштів.
    Родина Миколайців одразу ж почала шукати виходи на перевіряючих з метою надання хабара в особо великих розмірах, в т.ч. і через Голову райдержадміністрації Кіровоградського району А. Маліцького, який обіцяв посприяти у вирішенні питання.
    Всі мешканці центральної частини села розуміють, як що представники держфінінспеції візьмуть хабара, то Миколайці за грати не потраплять, бюджетні мільйони державі повернуті не будуть, а води мешканцям – безводченками, ніколи не бачити. Принаймні до виборів Президента України. Тільки напередодні виборів, з метою залишитися в кріслі на наступний строк, Президент начинає «СУТИ КОЖНОГО». А чи ПОЧУЄ він нас мешканців – безводченків, а чи знайде він управу на голову сільради Миолайця Я.Г., який є колишнім БЮТівцем, а зараз прикриваючись Партією Регіонів, її паплюжить.

  2. Давайте не будем считать чужие деньги.О хищении пишите заявление в прокуратуру,а в целом сами виноваты.Вы его избирали вам его и переизбирать.Должность у него выборная и никто кроме вас путем выборов его снять не может.Разве что посадят за хищение.

  3. Да уж писали, в прокуратуру, и в милиию, и в облдержадминистрацию, и в райдержадминистрацию, и депутату березкину с.с., за которого голосовали, и всем похрен вода в с.Соколовском! А председателя никто переизбирать не будет, он просто утонет, или в собственной воде, или в тюрьме в собственных слезах. А голосовали мы за него потому, что прикрывался он Партией Регионов, и обещал всем воду, на которой сидел 10 лет. Лучшеб за другую плитическую силу проголосовали, что и сделаем на выборах Президента Украины в 2015. Зачем нам такая “Прграма розвитку”?

  4. Бачили очі, що брали — тепер їжте. Ще й слинявого листа написали “батюшкі-царю” від холопів-безводченків.

  5. КОРУПЦІЯ ПО СОКОЛІВСЬКІ, АБО ЧОМУ ВІКТОР ФЕДОРОВИЧ ПРОГРАЄ ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ.
    Президенту України Януковича В.Ф.
    Копія:
    Голові Кіровоградської обласної державної адміністрації Ніколаєнку А.І.
    Правіленко Т.А.
    пенсіонерки, мешканки села Соколівське Кіровоградського району Кіровоградської області, вул. 40 років Перемоги № 60
    С К А Р Г А
    Чи буде діючий президент України обраним на другий термін, буде залежати не тільки від технологій «правильного» підрахування голосів, алей й від того, скільки виборців за нього реально проголосує, адже чим більше голосів буде «проти», тим більше сил потрібно витратити команді діючого президента на їх фальсифікацію.
    Діюча команда президента Віктора Федоровича не бажає витрачати зусилля на покращання життя українського народу, що в подальшому позитивно вплинуло б на перебування Гаранта Конституції у владному кріслі, і сподівається на вже відпрацьований механізми фальсифікацій підрахунків голосів.
    Так традиційно склалося, що найбільш дисциплінованими виборцями є мешканці сіл, які в день виборів, не зважаючи на погоду, мороз чи бездоріжжя, йдуть і голосують, сподіваючись на майбутні покращання. І не годиться представникам влади ображати селян, адже Україна є державою аграрною тому ігнорування потреб та вимог мешканців сіл може призвести не тільки до непотрапляння Президента на другий термін, а навіть до скорочення до скорочення діючого. Адже «вила» ще ніхто не відміняв.
    Прикладом, де рейтинг Президента України, голови Кіровоградської облдержадміністрації Миколаєнка А.І. є не те ще низьким, а навіть ніяким, є село Соколівське Кіровоградського району Кіровоградської області, де головою сільради є крадій державних коштів Миколаєць Яків Григорович.
    Голова сільради перебуває на посаді вже другий термін, на перший він потрапив завдяки гаслу «Дам воду!», а на другий «Я і Партія Регіонів дамо води селу!». Прикриваючись політичною ситуацією Миколаєць Я.Г. намагається утримувати родинний бізнес, пов’язаний з постачанням води населенню села.
    Приватизувавши колишнє державне майно водного господарства села, голова-підприємець вбухав в своє підприємство 8 000 000 гривень державних коштів, частина яких пішла на «відкати», і зараз отримує надприбутки. Але справа не в особистому збагаченні голови, а в тому що протягом його керування в мешканців села води немає взагалі. При попередніх головах сільрад була вода й питна, й технічна , а зараз немає ніякої.
    Все пояснює вислів Миколайця Я.Г. «Краще буду давати на добу 300 кубів м’ясокомбінату, чим 50 кубів центру села». Село Соколівське знаходиться впритул до міста, і в перспективі буде частиною обласного центру, тому населений пункт в промисловому напрямку поступово розвивається, на даний час працюють: молокопереробний завод, м’ясокомбінат, цегляний завод, завод лакофарбних виробів, столярний цех, тощо, і все це потребує води. Звісно, що голові вигідно дати воду підприємствам, чим селянам.
    Свердловини колишні державні, гроші вкладені в них державні, надра (вода) державна, гроші вкладені в насоси державні, а прибутки особисті. Хто ж віддасть золоту воду?
    Мешканці села неодноразово скаржилися голові облдержадміністрації Кіровоградської області Миколаєнку А.І. (Інтернет сіяє заголовками про село Соколівське), але він є людиною безхребетною, чи такою, що отримала «відкати» від голови Миколайця Я.Г., бо взагалі не реагує на звернення Соколівців. Їздить по районах і розповідає як в нас все добре, а як що добре, то нехай приїде в с. Соколівсе (адже рядом, майже в стрічці міста) та прилюдно спитає в голови, де ж вода. А Миколаєць нехай при народі прозвітує.
    Голова сільради Миколаєць Я.Г. навмисно затягує проведення сесії, на якій необхідно прийняти рішення про перерахуванні коштів за проект, адже чим пізніше буде прийняте рішення, тим пізніше перерахують кошти, тим пізніше зроблять проект , і тим пізніше зроблять прокладку мережі, і тим пізніше буде вода, і тим довше водними ресурсами буде розпоряджатися родина Миколайців, бо головою КП «Надія», яке добуває та надає воду, є син голови.
    Родина Миколайців буде стояти на смерть за прибутковий бізнес, а голова облдержадміністрації розводити руками, мовляв, нічого не можу вдіяти. А що він може вдіяти, хіба що в Кореї бізнес Ларіна С.М. – заступника голови держадміністрації президента прикривати.
    На думку селян, Ніколаєнко А.І. вже повинен був за них та за воду вже розірвати Миколайців, але кріс слів нічого немає, та й слів вже немає.
    Миколайці для селян зробили графік постачання води, але навіщо потрібен графік на те, чого немає. Графік не дотримується, бо вода не подається взагалі.
    На питання чому немає води, голова відповідає: «Хочете дніпровської води, то й пийте!», та дав вказівку відключити вулицю 40 років Перемоги (де мешкають завзяті скаржники) взагалі, щоб не скаржились і йшли до нього на поклін. Ось такий голова, який турбується за мешканців села.
    Але ж терпець колись лопне! Коли? Тоді, як хтось помре чи загине від нещасного випадку по причині безводдя, тоді, як буде масовий мор птиці та худоби, тоді, як помре чиясь дитина від інфекційної хвороби, або чиясь стара мати?!!! Якщо щось трапиться, вже народ буде не зупинити, родина Миколайців як що не утопне, то згорить!
    Шановні можновладці! Чого ви чекаєте? Невже в вас немає владних повноважень змусити голову сільради Миколайця дати води селянам, адже на приватних заводах вона є, а в селян немає!!! Ви чекаєте народного бунту та революції? Ви їх отримаєте!!!
    Нехай Миколаєць Я.Г., щоб уникнути тюремного ув’язнення, за рахунок накрадених ним в держави коштів, оплатить проект та прокладення водної мережі. Сума цих коштів буде меншою, чим він вкрав в держави та народу.
    Не буде води, будемо голосувати за опозицію!!! Виграє опозиція, нинішнього президента посадять, голова облдержадміністрації Ніколаєнко А.І. втече до Кореї, а родину Миколайців утоплять або спалять.
    Якщо хочете потрапити на другий термін, думайте Вікторе Федоровичу! Думайте!!!

  6. Люди помогите жителям 40 лет Победы с.СОКОЛОВКИ над нами издевается голова сельского совета.Он перекрыл нам воду.Мы абсолютно без капли ВОДЫ………………….Выкопать каждый сам себе колодец мы не можем так как находимся на ГРАНИТНОМ ПЛАСТЕ. ПОМОГИТЕ РОДИ БОГА!!!!!!!!!!!!!!!ДАЙТЕ ВОДЫ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Про Шкарлєта

Божечькі, який піздєтс.Божечькі, це ж уже близько до абсолюту?Зеленський особисто пхає Шкарлєта, бо йому ректори там наобіцяли підтримку.Вова, ето піздєц,…

А как же Сытник?

Стремительность новой Рады – радует. Особенно радует, что в ней теперь не слышно мерзкого голоса Ляшко. Проститутку сняли с довольствия,…

Как бывшие "регионалы" покупают психиатров

Звертаюся до Вас, з проханням оприлюднення ситуації, яка склалася з приводу постійних спроб визнати мене психічно хворою та недієздатною. Тривалий суцільний…
НОВОСТИ