Человек не терпит насилия!

Хвору людину призначили головою Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України

Департамент соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України очолив щирий україножер — таваріщ Алексей Селіванов. Це найпотужніша підстава як нового Міністра Оборони України, так і Уряду, Президента України особисто. Фактично цей сосунок, що навіть не служив в армії (можна лише здогадуватися чому?) є реальним викликом всім чесним офіцерам і солдатам Збройних Сил, що клянуться померти за Незалежну Україну!

Чи приймало це незаперечне явище Гускава Мира присягу народу України? Чи давали йому українські спецслужби дозвіл на роботу з секретними документами?

Чи пройшов цей геній перевірку у психіатра? Адже маємо яскравий випадок роздвоєння свідомості — однією частиної мозку воно за Рассею, іншою повинне виховувати патріотизм української армії.

А якщо завтра війна з Рассеею? Ким воно стане? Зрадником, чи дезертиром? Їх на війні пристрілюють у першу чергу! То може хай врятують його просто зараз? Пошлють у відставку.

З його церковними талантами стояти на колінах, малчік не прападьот…

Цікаво, які кадрові несподіванки готують ловці однієї істинної церквушки, де так популярні педофілія та інші содомські гріхи?

І як поставляться до цього офіцери?

«Главный атаман Международной общественной организации «Верное Казачество», член Президиума Всеукраинского координационного света организаций российских соотечественников, заведующий кадетско-казачьего направления Центра военно-патриотического и спортивного воспитания молодёжи «Десантник».

С августа 2011 года Постановлением Кабинета Министров Украины назначен секретарём Координационного совета по вопросам возрождения казачества в Украине.

Родился 7 декабря 1980 года в Киеве. В 2002 году закончил Национальный технический университет Украины «Киевский Политехнический институт» по специальности «Инженер-конструктор лазерных и оптикоэлектронных приборов, в 2007 – аспирантуру Национального авиационного университета по политологическому профилю.

В 2008 году на базе Союза Верных казаков была создана Международная общественная организация «Верное Казачество», Главным атаманом которой был избран А.С.Селиванов.

В 2010 году Верное Казачество получило благословение на свою деятельность от Святейшего Патриарха Московского и Всея Руси Кирилла.

В 2011 году Верное Казачество стало в авангарде единения казаков вокруг канонической Православной Церкви, создав Совет атаманов Православного казачества при Синодальном Отделе УПЦ по делам пастырского окормления казачества Украины и духовно-физическому воспитанию молодёжи. А.С.Селиванов был избран секретарём этого совета.

За участие и организацию обороны Православных храмов канонической Церкви от раскольников имеет пять орденов Украинской Православной Церкви: Орден Рождества Христова 1 степени, орден Прп.Ильи Муромца 2 степени, орден Св.Равноапостольного князя Владимира 3 степени, орден «1020 лет Крещения Киевской Руси», орден «15 лет Харьковскому Собору».»

Варто прокоментувати особистість, яка очолила Департамент соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України пана Селіванова. 

Ця посада дуже важлива і відповідальна, адже Департамент відповідає за виховання захисників нашої вітчизни. І дуже непросто та важливо привити молодим людям і зберегти в досвідчених військовиків любов до своєї Батьківщини, повагу до її історичного минулого, патріотизм, гордість за свою країну, бажання працювати і за необхідності покласти своє життя за свою Країну, розуміння своєї ролі в системі Збройних Сил і в країні загалом. Адже наші Збройні Сили — наша гордість і наша впевненість в завтрашньому дні. То якій же людині випала така почесна місія, кому було довірено цю надважливу царину?

Олексій Селіванов – активіст. В різні роки він був чи й досі є: головою Київського монархічного центру, очільником комітету «Рух росіян України», Головний отаман Міжнародної суспільної організації «Вірне козацтво», співробітник двох Синодальних відділів УПЦ… Цей список можна продовжувати і далі, але краще перейти до розкриття цієї багатогранної особистості, бо це насправді справа не проста.

1. Політична позиція. Головною метою свого життя Головний отаман Вірного Козацтва вважає об’єднання України з Росією. Мабуть і не згадуючи при цьому статті Конституції України, де йдеться про якусь там цілісність кордонів, яку до речі повинні охороняти військовослужбовці. «Пока есть Православная Россия» — заспокоює Селіванов, — «народам остальных православных и славянских государств есть на кого надеяться. На Украине … именно Путин – самый рейтинговый политик современности». А як же Віктор Федорович Янукович? Невже фальсифікація на виборах таки була?

2. Громадянська позиція і кругозір. Олексій Селіванов, за його словами, захищає правду, зокрема — «історичну правду». Як він каже в інтерв’ю «Єсть на Небе Бог, который не в силе, а в правде. Правду говорить и делать легко и приятно». І історична правда наша полягає в тому, що Катерина ІІ зовсім не знищила Запорозьке козацтво – навпаки, вона ощасливила його тим, що подарувала йому Кубань. До речі, в цій же статті, Селіванов, висловлюється з приводу діяльності інших козацьких організацій, яких в Україні зараз не так і мало. Точніше, він негативно оцінює «практику деятельності подобного “украинского казачества”, замешанного на национализме». 

В одній зі статей О. Селіванова, доречі на релігійну тематику, порадував логічний ряд: «Маніяк Чикатило, Шаміль Басаєв, Збігнев Бжезинський… Дивовижно, але всі ці людожери мали прототипів у руських билинах». Ширина кругозору, рівень освіти, вміння докопатися до зерна істини серед великих масивів інформації начальника Департаменту соціальної і гуманітарної політики Збройних Сил України вражає.

3. Гендерна політика. Сторінка «начальника» в соціальний мережі говорить сама за себе: «Они, женщины, если бы им дали возможность воплотить в жизнь свои представления о Вселенной, начали принимать на работу того или иного человека в зависимости от знака Зодиака, под которым он родился, или в зависимости от того, будет ли раздражать или раздражать начальницу кандидат. Но что утешает: такой мир бы существовал недолго, через месяц он бы погиб, а вместе с ним и все человечество. … При культурном господстве женщины в любом грандиозном историческом, политическом или религиозном исследовании обязательно бы учитывались биологические факторы. Например, могли бы быть такие докторские – «Роль месячных в свержении большевиками Временного правительства». Інший пост – з лозунгом – «Я бы каждой красивой украинке дал казака-защитника!». А некрасивим що? Самовиражатися – заборонено, а сімейного щастя вони теж недостойні, чи як? Давайте розпочнемо «полювання на відьом»: якшо жіночка не влаштовує бравого козака своєю зовнішністю – на багаття; якшо жінка пішла на вибори – на багаття; якщо жіночка вміє читати і писати – на багаття???

4. Віра. Олексій Селіванов – людина безперечно релігійна. Підтримує Московський Патріархат. Організовує охорону патріарха Кирила, захищає «канонічні» православні церкви від «розкольників». А також був замішаний в релігійному скандалі, а саме — подача скарги Патріарху Кирилу з звинуваченнями в адресу голови УАПЦ Митрополита Володимира. Після того як Митрополит Київський і всія України благословив діяльність Міжнародної суспільної організації «Вірне козацтво», яку і очолив Селіванов, цей вчинок був трохи не тактовним. Але активні люди – вони активні скрізь. Треба сказати, коли ця подія набула широкого резонансу і осудження Селіванов свій підпис відкликав і вибачився. Тверду позицію і вміння відповідати за свої вчинки прослідкувати неважко. 

Віктор ТРИГУБ 

Джерело

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. “… всім чесним офіцерам і солдатам Збройних Сил, що клянуться померти за Незалежну Україну!”

    Ви ох.їли? :)))
    Це де такі дауни ще є?
    І про які такі “збройні сили” ви торочите?
    Є “потєшні войска”. А зі всіх “збройних сил” від сили 2-3 батальони людей набереться.
    Москалі-кроти свою справу роблять…

    Реально віддати життя (з толком!) за Україну нині можуть лише бійці (по алфавіту):
    1. Автономні нацоналісти (не всі, але чимало)
    1. ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери
    2. УНА-УНСО
    3. “Патріот України”
    5. Прості громадяни-патріоти з минулою військово-професійною підготовкою

  2. Статтю написав повний даун. Тому, що навіть уявити війну з Росією може лише олігофрен з мізгами дауна-шизофреніка.

  3. Вітаю свого сина, солдата-строковика, з поповненням лав нероб у військовій формі новим підлітком-неробою.
    Всіх інших, для кого Україна не лише територія, з тим що відтепер пісні про берізки та комбата-батяню, які донині лунали в дні складання військової присяги молодими солдатами у військових частинах де командири немудрі, щоденно будуть співати наші оборонці під час щоденних вечірніх прогулянок.
    Молодь! Тримайтесь. Служіть Україні. Слухайте “Мандри” та Тараса Чубая.

  4. Доктору Павлову = вы хорошо себя охарактеризовали. Война с Россией идет уже больше 20 лет…

  5. Да не переживайте Вs все так. Ничего ведь страшного не произошло. Воn 20 лет назад уже был гетьман Мулява и иже с ним примазавшиеся.
    И что, “вымерли” эти козаченьки. И этому придет пипец.. А армия от этих борьбы с этими пидерастами только возмужала и окрепла.
    Ну время сейчас такое, время педиков, даунов и параноиков и фиников… Обороной то кто руководит: финик бывший. И ничего, Президенту нравится. А Президент ведь выбран народом, значит и народу нравится. Все пройдет, господа, история все спишет…

  6. Слово “підстава” як правило вживають по відношенню до порядних, позитивних керівників, які інколи несвідомо припускають помилок, довірившись своїм підлеглим. Проте нормальний керівник після такої “підстави” негайно звільняє таку особу. Невже Ви вважаєте такими перерахованих Вами посадовців?

  7. Пане Gerr-Piter (Херр-Пидар)! Это для таких серунов как вы идет виртуальная война с Россией, откоторой отвас исходит гнилостная вонь. Это ваши нацикивско-свидомитские проьлемы диарейные. Только Россия об этом не знает.

  8. Ну і що?
    Освітою фактично керує ліпший друг і послідовник Дугіна, Усами бен Ладена і Каддафі — Суліма. Табачник віддав цьому почитатєлю Росії і грошей усю владу. Це ще страшніше. Бо крах освіти неминуче приведе до падіння держави.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ