Человек не терпит насилия!

Брате, якщо ти правильний скінхед, ти маєш боротися не з китайцями, а з прикордонниками! На гроші китайців. Амінь.

Нам завжди дають однобоку інфрмацію по міжрасовим сутичкам: скінхеди образили негра. Ніколи не фігурує статистика щодо скінхедів яких образили негри. Окрім того ніколи не розповідають, а хто ж мав рацію у сварці: чи не висловився, скажімо, наш темношкірий брат якось не чемно про даму чи коня скінхеда, можливо не зняв перед ним капелюха? Чомусь не зауважують на важкому дитинстві скінхеда, на соціальних негараздах, на політичних несправедливостях які штовхнули голомозу молодь на шлях відчаю.

Я сам недолюбляю скінхедів, бо світ невпинно змінюється на гірше. З нинішнім скінхедом не поговориш за поезію Бодлера, не заспіваєш на пару що небудь бадьоре з Россіні, ще буває плутають бельведер з бідермаєром… За що голилися предки?!

Скажімо, Індусів у Світі півтора мільярди. Українців – сорок мільйонів. Попри те нас переконують що справжньою загрозою є не еміграційна навала з Індії, а зріст ксенофобії.

Прояви міжнаціональної і міжрасової ворожнечі – огидні, тому свого часу араби не змогли протидіяти припливу євреїв до Палестини і втратили і Палестину і гідність.

Тіто толерантно поставився до албанців і нині албанці і всі ті держави які сповідують толерантність відібрали у Сербії Косово. Що хочуть відібрати у нас?

Проте вихід є! Співпраця з емігрантами може бути приємною і корисною. Всі емігранти які опинилися в Україні мріють якнайшвидше з’їхати звідси до Німеччини. Алілуя! Ми маємо їм допомогти. Євросоюз хоче, щоб Україна була стіною. А вона має стати трубою, Протягом тисячоліть транзит – це наша традиційна функція – бути трубою, по якій народи потрапляють до Європи.

Брате, якщо ти правильний скінхед, ти маєш боротися не з китайцями, а з прикордонниками! На гроші китайців. Амінь.

Дмитро Корчинський

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

"Корона" отныне в Киеве

Многие киевляне, верно, еще помнят ресторан Meat & Fish на Пилипа Орлика. Я был там однажды — летом, на встрече с одним из…

Голубые воришки

Современная Украина знает два типа революционеров: реформаторы, которые грабят открыто и глупо, типа Трояна или Розенблата. И революционеры, которые делают…

Друг мой Гю

Мы стоим и смотрим на картину. Ее написал мой друг Гю Аполлинэр, который живет в Праге, ведет тот самый классический…
НОВОСТИ