Человек не терпит насилия!

Як підполковник міліції Баб’як квас вкрав

Майже рік тому, а саме 15 червня 2012 року, в Дніпровському районі столиці, працівники патрульно-постової служби без будь-яких пояснень переклали з мобільної кав’ярні в службове авто 2 бочки з квасом, які на праві оренди належали підприємцю Бяльському В.О. Після чого склали протокол про безхазяйність даних бочок. Судовий розгляд за цією справою триває і досі. 
8 червня 2013 року, старший дільничний інспектор Дніпровського районного управління підполковник міліції Баб’як Михайло Миколайович, на власному автомобілі марки Daewoo Lanos під’їхав до автокав’ярні «Мобі Кава» та безпідставно, без будь-яких пояснень і складання протоколу, вилучив дві бочки з квасом, які поклав на заднє сидіння власного авто. 
Спочатку розмови Михайло Миколайович повідомив, що даний квас належить йому, а потім, що належить міліції.
У службовому кабінеті, записавши мої ідентифікуючі дані, підполковник почав вигадувати нісенітниці. Наприклад, про мою причетність до реалізації даного квасу, оскільки в нього є інформація про мене, як “кришу”.
Згодом дільничний Баб’як почав погрожувати мені позовом до суду, оскільки я проводив відеозйомку його протиправних дій.
Також у даному інциденті брала участь невідома жінка, яка дільничного називала батьком, але вела себе як міліціонер, особистий охоронець та прес-секретар. Дана особа вимагала документи на торгівлю, намагалась вибити з рук телефон, за допомогою якого я фіксував їхні дії, вступала в дискусію, пояснюючи дії Баб’яка, навіть намагалась нас зачинити в службовому приміщені. Виникає питання щодо доцільності втручання даної особи у службову (хоч і протиправну) діяльність старшого дільничного. На мою думку, навіть за наявності родинних відносин з працівником міліції не дає підстав для подібних скандальних дій!
Я звертаюсь до прокуратури з проханням втрутитись в ситуацію та розібратись чи є в діях цих двох осіб порушення чинного законодавства. Особливу увагу хочу привернути до порушення прав журналістів, за яку передбачена кримінальна відповідальність згідно статті 171 Кримінального кодексу України.
Олексій Бусаєв

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. а что, старший околотошный — должность подполковничья? там , вроде, выше майора не прыгнешь. или перевели с понижением, или за особые заслуги звание на ступень выше должности?

  2. Ви дістали вже своєю брехнею, яку виливаєте на сторінках інтернета, висвітлюєте тільки ту сторону події яка вигідна Вам, прикриваючись законом, в якому нібито вказано, що міліція повинна захищати тільки журналістів. Я теж за справедливість, але коли читаєш Ваші однобокі висвітлювання, то не дуже віриш в написане.

  3. Фоксу, в кінці статті є ссилка на відео, раджу додивитись до кінця.
    При перевірці міліціонери повинні діяти виключно у межах своїх прав та повноваженнях.
    Це не однобоко, це закон.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Про Шкарлєта

Божечькі, який піздєтс.Божечькі, це ж уже близько до абсолюту?Зеленський особисто пхає Шкарлєта, бо йому ректори там наобіцяли підтримку.Вова, ето піздєц,…

А как же Сытник?

Стремительность новой Рады – радует. Особенно радует, что в ней теперь не слышно мерзкого голоса Ляшко. Проститутку сняли с довольствия,…

Как бывшие "регионалы" покупают психиатров

Звертаюся до Вас, з проханням оприлюднення ситуації, яка склалася з приводу постійних спроб визнати мене психічно хворою та недієздатною. Тривалий суцільний…
НОВОСТИ