Человек не терпит насилия!

В своре нардепов-регионалов насчитали 37 совместителей

Гражданское движение «Спільна справа» обратилось к заместителю Председателя Верховной Рады Руслану Кошулинскому с призывом воспользоваться своим правом, предусмотренным ст.180 КАСУ, и немедленно начать обращаться в суд с целью лишения депутатских полномочий 37 «регионалов»-совместителей, которых «Спільна справа» удалось выявить состоянию на 01.03.13.

Об этом на брифинге в Киеве сообщил координатор гражданского движения «Спільна справа» Александр Данилюк, передает TVi.

«В общем перечне есть такие известные персонажи как Сергей Кивалов, который до сих пор не лишился своего свидетельства на право занятия адвокатской деятельностью № 608, выданнй Одесской квалификационно-дисциплинарной комиссией адвокатуры 25.07.1997 года. Вадим Колесниченко, который имеет такое же свидетельство № 413, выданное в Ялте 31.03.1995 КДКА Автономной республики Крым. И адвокатесса Инна Богословская,имеющая свидетельство № 459 от 28.02.1994, выданное Харьковской областной КДКА. В этом же перечне и Ирина Бережная, которая до сих пор остается частным нотариусом, номер свидетельства № 5048, регион — Киев. К коллегам-совместителям нужно прчислить и Артема Щербаня, (друга Александра Януковича), незаконно совмещающего депутаський мандат с должностью финдиректора компании «Укрнафта», — цитирует Данилюка пресс-служба гражданского движения.

Александр Данилюк подчеркнул, что вся информация была получена исключительно законным путем из открытых источников — единых реестров адвокатов, нотариусов и руководителей предприятий, учреждений и организаций.

Напомним, что именно из-за якобы совместительства Сергея Власенко, который совмещал выполнение депутатских полномочий с юридической практикой, пытаются лишить депутатского мандата.

Аргумент

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. И господин Богуслаев, не только собственник, но и президент директоров ”Мотор-Сич”.

  2. …согласен с вторым комментарием, полностью согласен -своим все, врагам — закон!

  3. Для !!!. Петя Мельник також був почесним ректором податкового університету, коли був депутатом ВР, але сидів в своєму кабінеті і особисто збирав дань з батьків абітурієнтів, які сотнями щодня стояли в чергах, щоб “вирішити” питання”. Мені про це розповів ГАЇшник, який хотів вирішити питання просвоє чадо, то Мельник йому відкрито загнув таку суму, що той чуть свідомість не втратив і так кожному із батьків, нікого не боявся. А ти кажеш, почесний. Може ректор він і почесний, але влада і бабки — реальні. А Ахметов депутатом був почесним і пів сотні його, народного депутата, помічників були також почесними, але знову ж таки і влада, і зарплата, і пільги — все реальне і з нашої з тобою кишені.

  4. Что в 37 мало верится. Я так думаю, что “почесных” там где-то штук 300 наших любимых всех расцветок и флагов

  5. Шановні, Григорій Калетнік дійсно ректор ВНАУ і цю посаду він обіймає на безоплатній основі. І не порівнюйте наукову діяльність із адвоканською чи нотаріальою. Це єдина діяльність, якою можна займатись народним депутатам. І як ректор він просто молодець. Я закінчувала аграрний 4 роки назад, а він ректор тільки 3 роки. Я університет не впізнала — корпуса нові, ремонти повсюду, нову їдальню ресторанного типу побудував на 250 місць, всі аудиторії оснащені новою технікою. Я просто заздрити почала теперішнім студентам. Не перестаю захоплюватись Калетніком! Успіхів йому!

  6. Я у Вінницькому аграрному ніколи не вчилась, але за родом діяльності часто спілкуюсь зі студентами (веду молодіжну колонку у світському виданні), то ось що можу сказати: про Калетніка сама ж студентська молодь говорить багато доброго. При ньому і бали почали проводити, і самодіяльність підняли на такий високий рівень, що годі й мріяти іншим вишам, і за кордон на стажування реально поїхати. Лекції у нього, зі слів студентів, змістовні і цікаві. І як науковець він дуже активний, грамотний. Особисто читала кілька статей про біопаливо, розвиток аграрного сектору і таке інше. Не думаю, що можна отак, без розбору ганити людину, яка займається корисною для держави науковою діяльністю.

  7. Дійсно, таким ректором, як Григорій Калетнік, можна тільки гордитися. Доречі, саме колектив аграрного університету звернувся до Верховноїї Ради і Міністерства з проханням дозволити Григорію Калетніку продовжити виконувати обов’язки ректора на громадських засадах. Адже результати його роботи видно неозброєним оком. І між іншим, законодавством дозволено народним депутатам займатись науковою діяльністю, це вам не комерція, а копітка щоденна робота. Сумніваєтесь, завітайте до аграрного особисто.

  8. Навчалася в аграрному університеті за двох ректорів…і коли ректором став Григорій Калетнік — відбулися зміни.. позитивні, в кращу сторону!!! Сьогодні за темпами розвитку Вінницькому національному аграрному університету немає рівних! У жодному іншому навчальному закладі Вінниці, крім нашого, немає захисної ради на здобуття наукового ступеня доктора й кандидата економічих наук! За 3 роки роботи Калетніка покращується та розширюється матеріальна база університету, добудовуються навчальні корпуси, створються сучасні лекційні аудиторії з бінарнимим технологіями, ононвлюються лабораторії! Знаю,що ще за мого навчання колектив університету звертався до Верховноїї Ради і Міністерства аграрної політики та продовольства України з проханням дозволити Григорію Калетніку продовжити виконувати обов’язки ректора на громадських засадах.

  9. Відносно Калетніка, то дійсно, усі в університеті знають, що він працює безкоштовно, більше того він навіть власні кошти вкладає в розвиток вузу! Нема чого порівнювати його з Мельником, він людина чесна і справедлива, в мене самої дитина минулого року вступила до аграрного без всяких блатів і грошей на державну форму навчання, жодних черг до кабінету ректора не було! Студенти і викладачі дуже цінують його як ректора, і особисто я не бачу нічого зазорного в тому, що він поєднує депутатство з науковою діяльність! Якщо людині вдається встигати скрізь, то нехай собі працює, тим паче що на студентах він не наживається як деякі,це я точно знаю!

  10. Не розумію чому в коментаріях взагалі з’явилося ім’я Г.Калетніка. Він є почесним ректором ВНАУ, а це не одне і теж що адвокатська діяльність чи приватний нотаріус.

  11. Згоден з Вами, Валентин, тому якось приєднувати Г.Калетніка до списку депутатів-сумісників я не бачу ні якої необхідності.

  12. Почесними ректорами стають далеко не всі бажаючі, а справді достойні особистості, відомі вчені. Калетнік Г.М. заслужено став Почесним ректором, бо дійно зробив вагомий внесок у розвиток ВНАУ, його визнання в України і світі. Є ті, хто критикує і ті, хто робить — Калетнік робить.

  13. Та якби ж всі так уміло поєднували ректорство і депутатство як Калетнік то і країна розквітла!!! Я взагалі не розумію як він може так продуктивно працювати як у ВРУ так і в Університеті! Депутат і Ректор №1 в Україні!

  14. Та якби ж всі так уміло поєднували ректорство і депутатство як Калетнік то і країна розквітла!!! Я взагалі не розумію як він може так продуктивно працювати як у ВРУ так і в Університеті! Депутат і Ректор №1 в Україні!

  15. Не знаю, де пан Правовед “набрався блатного сленгу”, краще вивчив би українську мову, адже живе в Україні, та не робив би орфографічні помилки, а потім би судив, кого і куди…Не знаю, хто його в дитинстві так образив, що він так негречно із дівчатами спілкується й дозволяє в інтернеті користуватися нецензурною лексикою.Тож, згадайте, що Ви людина і чоловік.І спілкуйтесь людською мовою та поводьтесь гідно-по-чоловічому.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ