Человек не терпит насилия!

Чернівецька митниця: Побережник vs Сідлецька. Хто кого?

ВИМАГАЮ: 3.Вирішити питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності начальника відділу митного аудиту Сідлецької Н.П., головних інспекторів Чернівецької обласної митниці Ясенчука О.В., Пентянової Л.І., Соломян С.В., з вини яких допущено виявлені порушення.
4.Про наслідки розгляду подання та вжиті заходи повідомити прокуратуру області у п”ятнадцятиденний строк з дня отримання подання із наданням копій наказів про притягнення до відповідальності службових осіб.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Як йде реорганізація ? Кого куда ? Як прийнято за бортом в основному ті хто не виконує ”зобов’язання”

  2. Не переживайте! Андрійчук на місці, на Порубній пропускає цигарки. Стовідсоткова інформація про пропуск через Порубне мікроавтобуса в якому було вивезено 30 коробів цигарок і які румуни затримали, склали протокол, затримали водія і бус, возбудили уголовне діло. Є вже відповіді від румунів але митниця хоче цей випадок зомовчати. Так що за Андрійчука не переживайте!!!

  3. 15 000 пачок контрабандних сигарет, вилучених в Сірет PTF
    Написано: 6 червня 2013
    129 переглядів
    PTF Сірет прикордонної поліції з митарями виявили в мікроавтобусі Mercedes Benz, в якому було два українських громадян, 15 000 пачок сигарет українського походження U сигарет, вартістю близько £ 27000 були вилучені, і українці досліджуються за звинуваченням у контрабанді

    4 червня, близько 15.30, вони представили пункті перетину кордону (ППГ) Сірет, на в’їзд в країну, громадянами України Михайло U. S.Спиридона в мікроавтобус Mercedes Benz. Підозра, що на ній їздить сигарет contabandă походження українських прикордонників із митниками провела ретельну перевірку на автомобіль. “Таким чином, були знайдені в певному місці організовані як перегородкою, що відокремлює пасажирський салон зберігання, 15 000 пачок сигарет українського походження, які були приховані, щоб уникнути митного контролю”, сказав головний комісар Еліас Poroch — Seriţan. Сигарети}, коштує £ 27000 були підвищені до конфіскації, а також двох осіб, віком від 24 до 45 років, в даний час розслідуються прикордонниками за злочин контрабанди. Тим не менш, ван був недоступний посадовими особами митних органів для подальшого розслідування. (СП)

  4. Говорять що відомий вже розстрільий список . До нього потрапили біля 100 працівників колишньої Чернівецької обласної митниці в основному працівники зі великим стажем які працювали на Валул- Сіретській митниці.За це окрема подяка Андрійчуку , Побережнику і Зотіку Ананієвичу.З молодих та ранніх ,які прийшли за гроші до роботи в 2012р. в цьому сприску не має.

  5. Ти з дуба рухнув? Який список? Яких 100 людей? З наказами вже всіх ознайомили, майже. І молоді там є і досвідчені (Іван не ображайся). Так що Черниш тримає своє слово. І повір, аж ніяк не Андрійчук це вирішував, а тим паче Зотя. Тай Побережник, щось плів плів, тай не наплів. Але, тепер, все буде виглядати дуже кумедно. Історія вже бачила такі пас’янси. Але щоб так чітко розділитися на тих хто з Чернишом і тих, хто не бачить другого керівника митниці, крім, скажимо так, великого глибіцького вуйка, ще не було. Карти відкрилися. Буде цікаво, повірте. Будьте здорові Василь Григорович!)) До речі, цікаво, а хто давав добро по тих цигарках, що взяли румуни? Адже Герасимюк вже не керував, а Лук’янов ще не керував. Цікаво, правда?) А де Демчук? Його ж поставили відповідальним за закриття схем великого Василя. А от тепер, вірні василеві товариші, подумайте, для чого вас залишили на порубному ))

  6. На Буковині екс-кандидата в нардепи затримали на контрабанді?
    11:00 (09.06.2013p.) 125 0 Розмір тексту Share on facebook Share on twitter Share on print More Sharing Services 0

    4 червня колишньому кандидату в народні депутати України від партії Наталії Королевської “Україна-Вперед”, головному редактору румуномовних новин ТРК “Чернівці”, одному із лідерів румунської громади Північної Буковини, Юрію Левчику, заборонили в’їзд в Румунію терміном на 5 років.

    Причиною стало спроба перевести через румунський кордон контрабандним шляхом 160 пачок цигарок українського виробництва.

    Інцидент стався 2 червня на пункті перетину українсько-румунського кордону Сірет.

    Як стало відомо, Юрій Левчик супроводжував на власній машині українську делегацію, яка прямувала на Європейський Фестиваль Мистецтв. Делегація складалася з більш ніж 60 осіб — представників Чернівецької Обласної Адміністрації, культурних ансамблів “Перла”, “Маршинці”, “Оберіг” тощо, яка їхала в окремому автобусі.

    При проведенні контролю румунською прикордонною службою, спеціально навчені собаки знайшли у персональному автомобілі Юрія Левчика 160 пачок цигарок, схованих у багажному відділені.

    Зважаючи на те, що румунським законодавством подібні дії підпадають під категорію “контрабанда”, Юрія Левчика оштрафували на 5.000 нових румунських лей (більше 1000 євро).

    — Цигарки не були моїми. Я лише був керівником делегації. Я сам їхав на власному авто, а відтак мав багато вільного місяця і завантажив в ньому багаж людей, які їхали автобусом. Я відповідав за цей багаж, проте цигарки не були моїми. Це була моя помилка, але ми вирішили ситуацію, штраф було сплачено. Прошу не робити з цього велику проблему. На кордоні щоденно мають місце такі випадки, але мені здається, що цього разу мова йде про інше, — запевнив Юрій Левчик у телефонній розмові.

    Однак, справа лише одним штрафом не звершилася й 4 червня Генеральний Інспекторат Прикордонної Поліції Бухареста застосував санкцію та заборонив Юрію Левчику в’їзд в Румунію на 5 років.

    Звертаємо увагу, що румунська преса повідомляє ніби Юрій Левчик звернувся до Департаменту з питань політики щодо румунів зарубіжжя в якості керівника Центру збереження та відродження румунської традиційної культури з оскарженням рішення Генерального Інспекторату Прикордонної Поліції Бухареста й, як повідомляється, йому виплатять 40.000 нових румунських лей.

    Георгій Боднараш

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ