Человек не терпит насилия!

ЛЬВІВСЬКА ПОДАТКОВА !!!!!!!!!!!!

Пишіть, діліться враженнями від львівських податківців!!!
Хабарники, продажні свині будуть розсекречені!!!
АРМАГЕДОН ДЛЯ ВАС ПОЧАВСЯ!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

197 ответов

  1. Брати хабарі і бути контрабандистом не означає ” добитися чогось в житті ” . Хоча що тупому і швидше за все рогатому рагулю — оперу пояснювати )))))

  2. Ті, що ти називаєш вигнали, половина з них як щурі повтікали та познаходили теплі місця на митниці. А залишились робочі конячки які знають та вміють робити роботу.

  3. Після інтервю керівника першої приватної, залишається додати лише одне — “ТЕКСТ КАК ТО ПО ДЕБІЛЬНОМУ НАПІСАН”. жодних компрометуючих фактів щодо Юристовського там не прозвучало. Сюжет в програмі “гроші” мало сказати шо замовний. Шкода що до того замовлення причетні львівські депутати-демократи, з метою працевлаштування одного демократичного родича. А Юристовський сам по собі компетентний керівник та порядна людина взагалі, але всім не вгодиш.

  4. Кадрова політика Державної фіскальної служби на прикладі Львівської області
    Частина 1.
    26 червня 2014 року Голова ДФС України Білоус І.О. без проведення конкурсу чи громадського обговорення призначає виконуючим обов’язки начальника ГУ Міндоходів у Львівській області уродженця Золочівського району Львівщини Дідика Андрія Миколайовича, який до цього ні дня не працював в органах Міндоходів (ДПА, ДПС, ДМС і т.д.), зате є відомим у Львові за прізвиськом «квадратний метр – долар», заробленим під час стрімкої кар’єри в Головному управлінні Держкомзему Львівщини, яке Дідик А.М. очолював з листопада 2009 року (ставши держслужбовцем в травні 2009 року, первинна посада невдахи-бізнесмена на державній службі — перший заступник начальника Головного управління Держкомзему в Рівненській області).
    Попередником Андрія Дідика на цій посаді був Микола Пшевлоцький. Разом вони працювали лише кілька місяців, відколи Дідика призначили його першим заступником. Пан Микола зізнається, що призначення ще недосвідченого Андрія Дідика на посаду голови Держкомзему стало для нього справжньою несподіванкою. Каже, саме за його керування в управлінні процвітала корупція.
    «Мій перший наступник тоді отримав цікаве прізвисько за свої підходи до вирішення земельних питань – «квадратний метр – долар». Це було прив’язано до землі, а далі все було прив’язано до особи, до людей. Тобто жодна послуга жодному громадянину безкоштовно не обходилася. Усі кадрові призначення також вирішувалися лише за гроші», – зазначив начальник ГУ Держкомзему у Львівській області у 2005-2009 роках Микола Пшевлоцький.
    У 2010 Андрій Дідик спробував себе і в політиці – він балотувався до Львівської обласної ради від Партії промисловців і підприємців, фактичного сателіта Партії регіонів. Ця спроба закінчилась для А. Дідика невдало.
    Перша спроба А. Дідика реалізувати себе на держслужбі закінчується так само як і політична, безславно, зі зміною покровителя в Держкомземі України Дідик ховається в декретній відпустці, але у зв’язку із наявністю великої кількості компромату по Держкомзему Львівської області, вимушений в 2011 році звільнятись не дочекавшись кінця декрету.
    Зате в матеріальному плані А. Дідик, який до зайняття високої посади в Держкомземі працюючи аудитором, не міг похвалитися статками, стає власником нерухомості в престижних новобудовах, а в сім’ї з’являються дорогі статусні автомобілі.
    Андрій Дідик і надалі дивує Львівщину професійними перевтіленнями, в 2011 році вилізши в Міністерстві юстиції і зразу на посаді директора Департаменту державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби, де працює в 2011-2012 роках.
    2012 рік ознаменував для А. Дідика черговий провал на державній службі – його виганяють з Мінюсту через жадібність і непорядність – для донецької братви «крисятничество» Дідика видалося черезмірним.
    Зате ці роки знову значно покращили матеріальний стан родини Дідиків, є нова квартира і нове авто.
    Два роки А. Дідик вимушений знову перебиватися з хліба на воду, працюючи в ненависній йому сфері аудиту, де заробляти головою він ніколи не вмів, а гроші за квадратний метр чи за підпис-візу не приносять.
    І тут, в середині 2014 року внаслідок відомого квотного принципу політична сила, де Дідик отирався останнім часом, отримує право на посади в Міндоходів, і в житті Дідика знову крута зміна діяльності – він стає заступником начальника Дрогобицької ОДПІ (іншої постійної посади в області не знайшлося) і одночасно – виконуючим обов’язки начальника ГУ Міндоходів у Львівській області.
    По версії, озвученій самим Андрієм Дідиком, це місце праці йому запропонував голова Державної податкової служби Ігор Білоус.
    «Ми з ним знайомі ще з 2006 року, коли Білоус був керівником міжнародної ЮБС компанії, а я був керівником своєї компанії «VIP-аудит». Власне, спілкуючись зі мною, він знає, що в мене великий досвід аудиторської та консалтингової діяльності. Також, знаючи, що я сам родом зі Львова, він вирішив, що ця посада мені підійде», – вважає в.о. начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Андрій Дідик.
    Отак, перескакуючи за п’ять років з посади на посаду в різних відомствах, не споріднених між собою нічим крім високого рівня корупції, будучи за цей час двічі звільненим за профнепридатність, Дідик стає керівником в фіскальній службі, яка реформується, і наділяється Білоусом правом призначення на посади в органах ДФС у всій Львівській області.
    6 липня 2014 року Андрій Дідик стає фігурантом програми «Люстрація» на телеканалі ZIK. Під час програми в прямому ефірі Дідика журналісти декілька разів ловлять на прямій брехні щодо своєї попередньої діяльності.
    Враховуючи ситуацію, пов’язану з попереднім перебуванням Андрія Дідика на посаді начальника управління Держкомзему у Львівській області, а також обговорені на програмі «Люстрація» окремі особливості ведення родинного бізнесу його сім’ї та зауваження простих львів’ян, редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини запропонувала дати документальну оцінку його призначенню в системі Міндоходів (Державної фіскальної служби), і за підсумками громадського обговорення, в тому числі під час програми «Люстрація» 06.07.2014 р., редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини вважає Андрія Дідика недостойним обійняти посаду начальника Головного управління Міндоходів (Державної фіскальної служби) у Львівській області», про що Люстраційний комітет Майдану Львівщини скерував звернення міністру фінансів України Олександрові Шлапаку та в. о. міністра доходів і зборів України (голові Державної фіскальної служби України) Ігорю Білоусу.
    На вказане звернення Мінфіном і ДФС України ніяк не відредаговано, натомість Ігором Білоусом запроваджено процедуру призначення керівників обласних ГУ ДФС через конкурс, який проводиться спеціально створеною Радою з кадрових питань – дорадчим органом Державної фіскальної служби України.
    В серпні Радою з кадрових питань поводиться конкурс на посаду начальників ГУ в регіонах, проте вакансія начальника Львівського обласного Головного управління ДФС продовжує бути вільною. Рада з кадрових питань не затвердила жодного із кандидатів на посаду очільника відомства на Львівщині. Зокрема, «кастингу» не пройшов і фігурант «Люстрації» Андрій Дідик. На посаду керівника ДФС області претендували крім скандально відомого Андрія Дідика і інші кандидати М. Трикоз, О. Семченко, В. Лемішовський (давній друг Дідика, технічний кандидат) та Д. Шмигаль (пройшов громадську люстрацію на посаду начальнику до призначення Дідика, проте не був призначений).
    Член Ради, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Юлія Дроговоз так прокоментувала кандидатуру Дідика: «Немає диму без вогню. Якщо на адресу Дідика були заяви такого характеру, то я вважаю, що претендувати на якусь посаду – цинічно».

    Проте за процедурою призначення керівників органів ДФС, кадрова Рада, що складається із представників бізнесу та громадськості, має лише дорадчий голос. Останнє ж рішення про призначення залишається за головою відомства.
    І голова відомства приймає рішення, що попри думку громадськості і виявлену в ході конкурсу повну професійну непридатність, репутацію корупціонера і широкий суспільний розголос, А. Дідик може очолювати ГУ ДФС у Львівській області. 27 жовтня 2014 року без проведення повторного конкурсу, який до-речі, був оголошений ще в серпні і прийом документів завершився 18 вересня, Ігор Білоус призначає свого знайомця ще з 2006 року на посаду першого заступника начальника ГУ ДФС у Львівській області, одночасно делегувавши йому повноваження виконуючого обов’язки начальника ГУ ДФС у Львівській області.
    Це призначення викликає черговий скандал, оскільки на конкурс подали заяви 9 кандидатів, а призначили без конкурсу одного з них – Дідика, який конкурс проходив у серпні і не пройшов.
    Білоус вимушений викручуватися і спішно переформатовує Раду з кадрових питань Державної фіскальної служби України, ввівши туди працівників ДФС та інших залежних від себе представників, які по задуму повинні арифметично мати більшість над представниками бізнесу, які в серпні завалили Дідика.
    Після цього конкурс призначається на 5 грудня, і таким чином Дідик вже на цей момент керує областю більше 5 місяців, маючи значну перевагу над іншими кандидатами як в адмінресурсі у вигляді вірних Білоусу працівників ДФС, так і зумівши за цей час за рахунок старих і нових друзів сформувати групу підтримки на Львівщині. Зокрема ці друзі методом тиску і погроз оформили Дідику 17 листів з підтримкою від різних громадських організацій і підприємств.
    Проте Дідик, попри заявлену підтримку людей Білоуса з апарату ДФС, панікує і не будучи впевненим в результатах голосування Ради, за допомогою цих же друзів організовує скандал на засіданні Ради, де проплачені ним «активісти Майдану» зривають засідання і Рада не приймає жодного кадрового рішення.
    Таким чином А. Дідик на невизначений час залишається керівником ГУ ДФС у Львівській області.
    Далі буде…
    Роман Зуб

  5. Ото пишете, пишете, а Білоусу глибоко начхать на цей компромат, дуже вже вони близько знайомі з Дідиком, і всім начхать, всіх сприймають як біомасу, одну частину якоі відправляють на схід, а друга частина віддає останнє на утримання першоі. Решта жирує і останні гроші піляє

  6. Низку керівників ДФС у Львівській та інших областях очікує люстрація
    «Пан Білоус запевняє нас, що це все – тимчасові призначення. Цікаве виправдання. У випадку з Дідиком (в.о. ДФС у Львівській області) це «тимчасове» вже триває понад півроку. Якщо у службі «кадровий голод» і аж ніяк не обійтись без таких скомпрометованих людей, нехай призначають їх радниками, а не на відповідальні посади, де вони продовжують грабувати країну і зневажати людей і закони». — Дмитро Добродомов.

  7. Хто знає, чи буде Хоменко у Львові 29.01.2015 року. По санаторіях Трускавця пішов груз на санаторії мотивуючи, що його має посилити начальник податкової міліції та потрібна підтримка .

  8. Низку керівників ДФС у Львівській області очікує люстрація

    ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області очікують кадрові зміни. Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус заявив, що вже займається пошуком нового керівника ДФС у Львівській області на місце Андрія Дідика, який підпадає під люстрацію.

    Про це І.Білоус повідомив у відповіді на звернення секретаря парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції Дмитра Добродомова щодо кадрової політики ДФС на Львівщині, – інформує прес-служба нардепа.

    Білоус також погодився, що до підбору кадрів у службі необхідно залучати громадськість.

    Головне управління ДФС у Львівській області досі очолює Андрій Дідик – чиновник, який підлягає люстрації згідно з Законом «Про очищення влади» та не пройшов громадську люстрацію. Окрім того, журналісти у своїх розслідуваннях наводили факти причетності Дідика до корупційних діянь.

    Також на засіданні комітету йшлося про перебування на посаді заступника начальника власної безпеки ГУ ДФС у Львівській області – в.о. начальника В.М. Качмарського.

    Обговорювалися численні факти його незаконного збагачення, а також те, що у квітні 2012 року він був затриманий – проводилося кримінальне розслідування, проте до відповідальності його так і не було притягнуто. Попри ці факти, Качмарського таки призначили на зазначену посаду. Це призначення всупереч процедурі не було погоджено з першим заступником Голови ДФС та начальником ГУ власної безпеки ДФС В.М. Юрченком».

    Окрім того, Качмарського двічі притягали до дисциплінарної відповідальності через неналежну роботу і прогули.

    Голова ДФС заявив, що перевіряє вище наведені факти, і в разі їх підтвердження обіцяє звільнити Качмарського. 26 січня ця перевірка має бути закінчена.

    Наступний приклад – перебування з 2007 по 2012 рр. на посаді заступника голови Державної податкової адміністрації у Львівській області одіозної для Львівщини особистості Надії Римарської, яка відповідно до закону теж підпадає під люстрацію. На засіданні антикорупційного комітету це питання підняв заступник голови Комітету Борислав Береза. Телеканал ZIK свого часу робив передачу, де посадовця викривали за її кричущі корупційні справи. За часів «злочинної влади» її було звільнено з податкових органів, аж тут раптом вона вже в. о. начальника ДПІ у Солом’янському районі Головного управління ДФС у м. Києві.

    Враховуючи вище зазначені факти та інформацію від народних депутатів з інших регіонів України, комітет з питань запобігання і протидії корупції ухвалив рішення визнати кадрову роботу ДФС та роботу із запобігання проявам корупції незадовільною з вимогою по всіх згаданим особах провести всебічну перевірку, вжити заходів реагування і надати результати. Було поставлено питання і щодо доцільності перебування на посаді В.М. Юрченка – начальника ГУ власної безпеки ДФС України.

  9. Низьку від слова низько, будуть міняти яких керівників? якщо в оперативному управлінні всі керівники районів нето, що залишились на місцях деякі навіть на вищі пости пішли. Люстрація тільки для бідних та тих за яких нема кому попросити.

  10. Що нового у Львові? Як проводиться люстрація, як поживає голова,вб,та міліція ротація пройшла з району в район. О така люстрація по Львівськи!

  11. Львівській податковій масово повертаються ХАБАРНИКИ “люди медведчука”, яких після 2005 року погнали.
    Заступником голови призначили психічно хворого – Скибу, який бив по “мордах” своїх підлеглих (не знаю чи Завада признається) і встановив щомісячну систему рекету з кожного касового апарату.
    В міську податкову призначили керівником Юристовського, який постійно всіх принижує, секретар стоїть “по стойці струнко” а підлеглим постійно погрожує помножити на нуль, хоча сам тупий як валінок!!!
    І так всюди, змін немає, люстрації НІЯКОЇ!!! Хабарників з одного району переводять в другий і так по колу!!! Ніякого скорочення (крім техробітниць, сантехніків і рядових інспекторів!!!

  12. Низку керівників ДФС у Львівській області очікує жорстка люстрація, – поінформувало ІА «Глобальні віки» наше джерело в Державній фіскальній службі України Станіслав Урсу. – Не омине покарання й київських кришувальників конвертаційних центрів в західних регіонах України включно з усіма їхніми поплічниками, про злочинну діяльність яких буквально переповнений цілий інтернет, і тими, хто довгі роки користувався злочинними «послугами» конвертаторів, – зазначив він. Подібне підтвердив і голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус заявивши, що вже займається пошуком нового керівника ДФС у Львівській області на місце Андрія Дідика, який підпадає під люстрацію.

    Про це І.Білоус повідомив у відповіді на звернення секретаря парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції Дмитра Добродомова щодо кадрової політики ДФС на Львівщині, – інформує прес-служба нардепа.

    Білоус також погодився, що до підбору кадрів у службі необхідно залучати громадськість.

    Головне управління ДФС у Львівській області досі очолює Андрій Дідик – чиновник, який підлягає люстрації згідно з Законом «Про очищення влади» та не пройшов громадську люстрацію. Окрім того, журналісти у своїх розслідуваннях наводили факти причетності Дідика до корупційних діянь.

    Також на засіданні комітету йшлося про перебування на посаді заступника начальника власної безпеки ГУ ДФС у Львівській області – в.о. начальника В.М. Качмарського.

    Обговорювалися численні факти його незаконного збагачення, а також те, що у квітні 2012 року він був затриманий – проводилося кримінальне розслідування, проте до відповідальності його так і не було притягнуто. Попри ці факти, Качмарського таки призначили на зазначену посаду. Це призначення всупереч процедурі не було погоджено з першим заступником Голови ДФС та начальником ГУ власної безпеки ДФС В.М. Юрченком.

    Окрім того, Качмарського двічі притягали до дисциплінарної відповідальності через неналежну роботу і прогули.

    Голова ДФС заявив, що перевіряє вищенаведені факти, і в разі їх підтвердження обіцяє звільнити Качмарського.

    Наступний приклад – перебування з 2007 по 2012 рр. на посаді заступника голови Державної податкової адміністрації у Львівській області одіозної для Львівщини особистості Надії Римарської, яка відповідно до закону теж підпадає під люстрацію. На засіданні антикорупційного комітету це питання підняв заступник голови Комітету Борислав Береза. Телеканал ZIK свого часу робив передачу, де посадовця викривали за її кричущі корупційні справи. За часів «злочинної влади» її було звільнено з податкових органів, аж тут раптом вона вже в. о. начальника ДПІ у Солом’янському районі Головного управління ДФС у м. Києві.

    Враховуючи вищезазначені факти та інформацію від народних депутатів з інших регіонів України, комітет з питань запобігання і протидії корупції ухвалив рішення визнати кадрову роботу ДФС та роботу із запобігання проявам корупції незадовільною з вимогою по всіх згаданих особах провести всебічну перевірку, вжити заходів реагування і надати результати. Було поставлено питання і щодо доцільності перебування на посаді В.М. Юрченка – начальника ГУ власної безпеки ДФС України.

    Що ж насправді являє собою кадрова політика Державної фіскальної служби на прикладі Львівської області?

    26 червня 2014 року голова ДФС України Білоус І.О. без проведення конкурсу чи громадського обговорення призначає виконуючим обов’язки начальника ГУ Міндоходів у Львівській області уродженця Золочівського району Львівщини Дідика Андрія Миколайовича, який до цього ні дня не працював в органах Міндоходів (ДПА, ДПС, ДМС і т.д.), зате є відомим у Львові за прізвиськом «квадратний метр – долар», заробленим під час стрімкої кар’єри в Головному управлінні Держкомзему Львівщини, яке Дідик А.М. очолював з листопада 2009 року (ставши держслужбовцем в травні 2009 року, первинна посада невдахи-бізнесмена на державній службі — перший заступник начальника Головного управління Держкомзему в Рівненській області). Попередником Андрія Дідика на цій посаді був Микола Пшевлоцький. Разом вони працювали лише кілька місяців, відколи Дідика призначили його першим заступником. Пан Микола зізнається, що призначення ще недосвідченого Андрія Дідика на посаду голови Держкомзему стало для нього справжньою несподіванкою. Каже, саме за його керування в управлінні процвітала корупція. «Мій перший наступник тоді отримав цікаве прізвисько за свої підходи до вирішення земельних питань – «квадратний метр – долар». Це було прив’язано до землі, а далі все було прив’язано до особи, до людей. Тобто жодна послуга жодному громадянину безкоштовно не обходилася. Усі кадрові призначення також вирішувалися лише за гроші», – зазначив начальник ГУ Держкомзему у Львівській області у 2005-2009 роках Микола Пшевлоцький. У 2010 Андрій Дідик спробував себе і в політиці – він балотувався до Львівської обласної ради від Партії промисловців і підприємців, фактичного сателіта Партії регіонів. Ця спроба закінчилась для А. Дідика невдало. Перша спроба А. Дідика реалізувати себе на держслужбі закінчується так само, як і політична, безславно. Зі зміною покровителя в Держкомземі України Дідик ховається в декретній відпустці, але у зв’язку із наявністю великої кількості компромату по Держкомзему Львівської області, вимушений в 2011 році звільнятись, не дочекавшись кінця декрету. Зате в матеріальному плані А. Дідик, який до зайняття високої посади в Держкомземі працюючи аудитором, не міг похвалитися статками, стає власником нерухомості в престижних новобудовах, а в сім’ї з’являються дорогі статусні автомобілі. Андрій Дідик і надалі дивує Львівщину професійними перевтіленнями, в 2011 році вилізши в Міністерстві юстиції і відразу на посаді директора Департаменту державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби, де працює в 2011-2012 роках. 2012 рік ознаменував для А. Дідика черговий провал на державній службі – його виганяють з Мінюсту через жадібність і непорядність – для донецької братви «крисятничество» Дідика видалося черезмірним. Зате ці роки знову значно покращили матеріальний стан родини Дідиків, є нова квартира і нове авто. Два роки А. Дідик вимушений знову перебиватися з хліба на воду, працюючи в ненависній йому сфері аудиту, де заробляти головою він ніколи не вмів, а гроші за квадратний метр чи за підпис-візу не приносять. І тут, в середині 2014 року внаслідок відомого квотного принципу політична сила, де Дідик отирався останнім часом, отримує право на посади в Міндоходів, і в житті Дідика знову крута зміна діяльності – він стає заступником начальника Дрогобицької ОДПІ (іншої постійної посади в області не знайшлося) і одночасно – виконуючим обов’язки начальника ГУ Міндоходів у Львівській області. По версії, озвученій самим Андрієм Дідиком, це місце праці йому запропонував голова Державної податкової служби Ігор Білоус. «Ми з ним знайомі ще з 2006 року, коли Білоус був керівником міжнародної ЮБС компанії, а я був керівником своєї компанії «VIP-аудит». Власне, спілкуючись зі мною, він знає, що в мене великий досвід аудиторської та консалтингової діяльності. Також, знаючи, що я сам родом зі Львова, він вирішив, що ця посада мені підійде», – вважає в.о. начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Андрій Дідик. Отак, перескакуючи за п’ять років з посади на посаду в різних відомствах, не споріднених між собою нічим, крім високого рівня корупції, будучи за цей час двічі звільненим за профнепридатність, Дідик стає керівником в фіскальній службі, яка реформується, і наділяється Білоусом правом призначення на посади в органах ДФС у всій Львівській області. 6 липня 2014 року Андрій Дідик стає фігурантом програми «Люстрація» на телеканалі ZIK. Під час програми в прямому ефірі Дідика журналісти декілька разів ловлять на прямій брехні щодо своєї попередньої діяльності. Враховуючи ситуацію, пов’язану з попереднім перебуванням Андрія Дідика на посаді начальника управління Держкомзему у Львівській області, а також обговорені на програмі «Люстрація» окремі особливості ведення родинного бізнесу його сім’ї та зауваження простих львів’ян, редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини запропонувала дати документальну оцінку його призначенню в системі Міндоходів (Державної фіскальної служби), і за підсумками громадського обговорення, в тому числі під час програми «Люстрація» 06.07.2014 р., редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини вважає Андрія Дідика недостойним обійняти посаду начальника Головного управління Міндоходів (Державної фіскальної служби) у Львівській області», про що Люстраційний комітет Майдану Львівщини скерував звернення міністру фінансів України Олександрові Шлапаку та в. о. міністра доходів і зборів України (голові Державної фіскальної служби України) Ігорю Білоусу. На вказане звернення Мінфіном і ДФС України ніяк не відреаговано, натомість Ігором Білоусом запроваджено процедуру призначення керівників обласних ГУ ДФС через конкурс, який проводиться спеціально створеною Радою з кадрових питань – дорадчим органом Державної фіскальної служби України. В серпні Радою з кадрових питань поводиться конкурс на посаду начальників ГУ в регіонах, проте вакансія начальника Львівського обласного Головного управління ДФС продовжує бути вільною. Рада з кадрових питань не затвердила жодного із кандидатів на посаду очільника відомства на Львівщині. Зокрема, «кастингу» не пройшов і фігурант «Люстрації» Андрій Дідик. На посаду керівника ДФС області претендували крім скандально відомого Андрія Дідика й інші кандидати – М. Трикоз, О. Семченко, В. Лемішовський (давній друг Дідика, технічний кандидат) та Д. Шмигаль (пройшов громадську люстрацію на посаду начальника до призначення Дідика, проте не був призначений). Член Ради, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Юлія Дроговоз так прокоментувала кандидатуру Дідика: «Немає диму без вогню. Якщо на адресу Дідика були заяви такого характеру, то я вважаю, що претендувати на якусь посаду – цинічно».

    Проте за процедурою призначення керівників органів ДФС, кадрова Рада, що складається із представників бізнесу та громадськості, має лише дорадчий голос. Останнє ж рішення про призначення залишається за головою відомства. І голова відомства приймає рішення, що попри думку громадськості і виявлену в ході конкурсу повну професійну непридатність, репутацію корупціонера і широкий суспільний розголос, А. Дідик може очолювати ГУ ДФС у Львівській області. 27 жовтня 2014 року без проведення повторного конкурсу, який до речі був оголошений ще в серпні і прийом документів завершився 18 вересня, Ігор Білоус призначає свого знайомця ще з 2006 року на посаду першого заступника начальника ГУ ДФС у Львівській області, одночасно делегувавши йому повноваження виконуючого обов’язки начальника ГУ ДФС у Львівській області. Це призначення викликає черговий скандал, оскільки на конкурс подали заяви 9 кандидатів, а призначили без конкурсу одного з них – Дідика, який конкурс проходив у серпні і не пройшов. Білоус вимушений викручуватися і спішно переформатовує Раду з кадрових питань Державної фіскальної служби України, ввівши туди працівників ДФС та інших залежних від себе представників, які по задуму повинні арифметично мати більшість над представниками бізнесу, які в серпні завалили Дідика. Після цього конкурс призначається на 5 грудня, і таким чином Дідик вже на цей момент керує областю більше 5 місяців, маючи значну перевагу над іншими кандидатами як в адмінресурсі у вигляді вірних Білоусу працівників ДФС, так і зумівши за цей час за рахунок старих і нових друзів сформувати групу підтримки на Львівщині. Зокрема ці друзі методом тиску і погроз оформили Дідику 17 листів з підтримкою від різних громадських організацій і підприємств. Проте Дідик, попри заявлену підтримку людей Білоуса з апарату ДФС, панікує і не будучи впевненим в результатах голосування Ради, за допомогою цих же друзів організовує скандал на засіданні Ради, де проплачені ним «активісти Майдану» зривають засідання і Рада не приймає жодного кадрового рішення. Таким чином А. Дідик на невизначений час залишається керівником ГУ ДФС у Львівській області.

    Такою виглядає корупція у Львівській податковій, а також кадрова політика Державної фіскальної служби на прикладі Львівської області. 26 грудня 2014 року виповнилося 6 місяців з дня призначення на посаду першого заступника начальника ГУ ДФС у Львівській області і одночасно виконуючого обов’язки начальника ГУ ДФС у Львівській області Дідика А.М. Як і анонсувалося, пропоную проаналізувати склад «команди», приведеної Дідиком до влади. Перший заступник, що координує роботу податкової міліції – Лилик В.А. Власне він не є креатурою Дідика, призначений Хоменком без погодження з Дідиком і пробує створити систему поборів з бізнесу, використовуючи систему ПМ (слідчі, опера і ревізори управління тіньових доходів), викачуючи гроші як із реального бізнесу, так і з відомих діячів «обнального» бізнесу – типу Кучковського. Формально підпадаючи під дію закону про люстрацію як керівник ПМ Миколаївської і Тернопільської областей в період Януковича, Лилик як і багато інших податківців уник звільнення і продовжує працювати, а характеристику йому дають зокрема публікації в інтернет-ЗМІ щодо його діяльності на посадах в часи Януковича – дахування окремих бізнес-структур і виконання політичних замовлень. Куди більш цікавою є фігура заступника начальника ГУ ДФС у Львівській області Лемішовського В.І. Лемішовський є креатурою і найближчим товаришем Дідика в ДФС (ну звичайно ж після Ігора Білоуса). Як і Дідик, Лемішовський вперше отримав призначення в Міндоходів/ДФС в червні 2014 року по схемі «місяць помічник народного депутата – і полковнича посада в службі автоматом», будучи призначеним на посаду заступника начальника ДПІ у Личаківському районі м. Львова. До того Лемішовський на державній службі не працював ні дня, багато років присвятивши себе роботі в Кредобанку. З Дідиком Василь Іванович Лемішовський (він же Чапай) знайомий ще з роботи в політехнічному, де вони навіть були співавторами підручника «Бухгалтерський облік» і в червні 2014 року Лемішовський під впливом Дідика прийняв дивне для простого обивателя рішення і поміняв роботу в банку із зарплатою в 12 тис. грн. в місяць (дані з офіційної декларації Лемішовського за 2013 рік) на роботу в податковій із зарплатою в 3 тис. грн. в місяць. До речі, якщо аналізувати дані з офіційної декларації Лемішовського за 2013 рік, то в цього «успішного» банкіра фінансово-майновий стан потребує покращення, адже навіть власного авта Василь Іванович Лемішовський не має, (зате у дружини є Форд Сієрра аж 1984 року випуску), придбана в Комфортбуді квартира площею 85 кв. метрів перебуває в заставі того ж Кредобанку, в якому Василь Іванович має непогашений кредит в сумі 176 000 грн., на обслуговування якого він витратив у 2013 році понад 30 тис. грн., тобто його теперішньої зарплати в ДФС за рік може не вистачити навіть на обслуговування цього кредиту. Лемішовський однозначно не був готовий до держслужби, бо на відміну від Дідика, не встиг приписати дружині мільйонні доходи, а тому його дружина з річним доходом в 33 тис. грн. і наявними в банку на рахунку 1 тис. гривень не пояснює дивного рішення Лемішовського піти на більш, ніж двократне зменшення зарплати маючи непогашений кредит і не володіючи ні майном, ні грошима в запасі. Будемо сподіватися що в дружини Лемішовського протягом 2014-2015 років проріжеться талант підприємця і в наступних деклараціях вона покаже дохід, достатній для утримання сім’ї і Василя Івановича з його скромною зарплатою і погашення їх кредиту за квартиру. Врешті, вона має з кого брати приклад – дружина Дідика з моменту появи Дідика на держслужбі є офіційним мільйонером і власником чотирьох авто, в. т.ч. Порш 2014 р.в. (придбаного після двох місяців роботи Дідика на посаді керівника податкової області), двох квартир та ін. при тому, що її чоловік «успішний керівник аудиторських фірм Києва» (так він себе припідносить згідно даних сайту ГУ ДФС у Львівській області), протягом 2013 року мав зарплату в районі 1 200 грн. Щодо роботи в податковій Личаківського району, то Лемішовський за 5 місяців в інспекції для служби нічого корисного не зробив, оскільки весь час проводив в кабінеті Дідика, розкладаючи кадровий пасьянс, проте за цей час він став потужним джерелом впливу у вирішенні кадрових питань, зокрема все без виключення керівництво Личаківської податкової при керівництві Дідика пішло на вищі посади і очоливши ДПІ у Личаківському, Франківському і Залізничному районах. Власне кузнею кадрів при Дідику стали два райони – Личаківський (через Лемішовського) і Залізничний, який ще недавно засвітився в скандалі, коли з вікна податкової випала і розбилася підприємець Залізничного району, яку за інформацією ЗМІ пресували податківці Залізничної ДПІ. Так от, безпосередньо причетні до інциденту керівник інспекції Кондро і начальник управління Гарасим’як дивним чином пішли на підвищення – начальниками Сихівської та Шевченківської податкових. Платникам Сихівської та Шевченківської податкових слід купувати парашути або переходити в інші райони? Дивні кадрові рішення? Та ні, продумана схема хабарів за призначення на посадах начальників ДПІ. Базова ставка — 25 тис. доларів США (задіяна в Личаківському легіоні через Лемішовського). Наявність ризиків і погана репутація – ставка значно більша (Кондро і Гарасим’як), родинні зв’язки, як в ситуації з Галицьким районом – сума знову інша (Дацко є зятем вічно живого Иван Петровича Л.). На сьогодні Дідик обіцяє всім своїм кандидатам погодження в Олега Синютки і відповідно наказ Білоуса про їх призначення на посади без приставки в.о., не проводячи жодних конкурсів, громадських обговорень та інших визначених ДФС України процедур. Львівська область на сьогодні є єдиною, де керівник області не погоджений Радою з кадрових питань ДФС України і де керівники ДПІ і структурних підрозділів ГУ призначаються не через конкурс і громадське обговорення, а за рішенням однієї людини – Дідика А.М. Таким чином, статус виконуючого обов’язки не заважають Андрію Дідику керувати областю і розставляти свої кадри в ГУ ДФС у Львівській області.

    Ну і коротко про інших призначенців ДФС у Львівській області. Володимир Миколайович Качмарський – керівник УВБ ДФС у Львівській області. Перебуваючи на посаді начальника податкової міліції ДПІ Городоцького району проходив як підозрюваний у справі вимагання хабара його заступником в 2010 році. Був призначений в управління внутрішньої безпеки в листопаді 2014 завдяки зв’язкам і фінансовому сприянню Тараса Борщовського, власника таких відомих фірм у Городоцькому районі як «Танк Транс», «Сад» та ряду СПД, які знаходяться за кордоном. На сьогоднішній день має власний гелікоптер, літак, який зареєстрований на підставну особу у Польщі, нерухомість у Городку, селі Конопниця та за кордоном. Мав колосальні податкові пільги «СГ» виробника по сплаті ПДВ, як «СГ»-виробник, хоча насправді був лише переробником фруктів, а тому податки повинен був сплачувати у повному обсязі. Через своїх ставлеників жителів Городка, працівників податкової міліції В. Качмарського, І. Фостяка, М.Дунаса, які регулярно, не приховуючись, на чартерних рейсах, разом з Т.Борщовським, літають відпочивати в дорогі курорти світу, вирішує питання продовження свого незаконного бізнесу. Так ряд кримінальних справ по діяльності його СПД були успішно «похоронені».

    Важливу роль в цьому питанні відіграє і керівник ДФС у Львівській області Дідик А.М, який блокує перевірки щодо зазначеного СПД, які йому доручено здійснювати з боку Держаної фіскальної служби України, адже, як стало відомо в ході наших розслідувань, саме Качмарський В.М. підтягнув свого товариша Дідика А.М. в органи фіскальної служби. Цинізм останнього проявляється навіть у тому, що навіть особисті авто він утримує в службових гаражах ДФС у Львівській області по вулиці Стрийська, 35 у Львові замість службових автомобілів, котрі виставлені на вулицю.

    Додаткова інформація про інших фігурантів.

    Ігор Кондро – ставленик одіозного міністра Захарченка, сприяв функціонуванню та особисто приймав участь у створені конвертаційних центрів. Відомо, що випиває твердо. Кум Заліска Олега.

    Ярослав Лотоцький – в грудні 2014 призначений керівником ДПІ у Сокальському районі. Під час президентських виборів Ющенка В. по ньому відкрито кримінальне провадження щодо сприяння фальсифікації цих виборів. Сокальська районна організація Всеукраїнського об’єднання “Свобода” висловлює своє обурення та рішучий протест щодо призначення Ярослава Лотоцького на посаду начальника Державної податкової інспекції у Сокальському районі. Про це повідомив голова Сокальської районної організації ВО “Свобода” Ігор Петренко.

    Очільник націоналістів на Сокальщині також проінформував, що у 2004 році Лотоцький Ярослав Іванович, як посадова особа, був замішаний у фальсифікації президентських виборів на користь Віктора Януковича. “У листопаді 2004 року проти нього була порушена кримінальна справа через перешкоджання здійсненню виборчого права. 13 листопада 2012 року Самбірський міськрайонний суд якось виправдав його та залишив касаційну скаргу прокурора без задоволення, – зазначив свободівець. – “Новоспечений” головний податківець Сокальщини у 2010 році був обраним депутатом Жовківської районної ради від «Партії регіонів», чим заплямував себе співпрацею зі злочинним режимом. Ми впевнені, що з призначенням Лотоцького головним податківцем району відбудеться збільшення тиску на підприємців та зміцнення корупції в податковій інспекції”. Сокальські свободівці вважають неприпустимим призначення на будь-які керівні посади колишніх “регіоналів” та прислужників режиму Януковича, адже основною вимогою Майдану було очищення влади від злочинного режиму Януковича. Сьогодні ми не маємо права повторювати помилок минулого, тому вимагаємо звільнення Лотоцького з посади начальника Сокальської ДПІ. Ми сподіваємось, що гасло “жити по-новому” стане реальністю без “прихвостів” Януковича”, – зазначив націоналіст.

    Гнідець Юрій Богданович (на фото) – чекає на призначення на посаду начальника ДФС у Жовківському районі Львівської області. Поганяло «карандаш» за те, що в 2000 роках під впливом наркотичної речовини засадив собі олівець в сечовий отвір до такої степені, що з допомогою лікарів «швидкої допомоги» довелось витягувати. Любитель розслабитись за допомогою «покурити», стабільний турист Амстердама. Товариш та соратник з часів Завіні Петра Колодія – голови облради. Агент СБУ – в 2013 році, перебуваючи на посаді заступника начальника ДПІ у Галицькому районі, особисто приймав участь у вчиненні провокації щодо працівників інспекції, яких переконав взяти хабар від бізнесмена підконтрольного СБУ. В минулому відомий як співвласник грального закладу зареєстрованого в м. Городок, кришувальник ряду фірм , які здійснювали контрабанду м’ясних продуктів. У розмові з працівниками ІА «Глобальні віки» 22.01.2015 р. пригрозив, що на журналістів, «крім судів, є інші методи впливу» (див. відео на сайті до цього матеріалу).

    Михайло Шайнер – при Сергію Медведчуку та Мирославу Хом’яку, в період 1998 – 2002 рр., був заступником начальника управління дослідчих перевірок ДПА у Львівській області. На той час найбільш корумпований підрозділ, який рухав кримінальні справи по бізнесменах. Вже тоді власник нового БМВ та квартири в Москві. Його кредо – «головне побільше бабла, а люди не в счет». На даний час – член громадської організації «Афганська сотня» на чолі з Коцерубом (блокували призначення прокурора Гураля, керівників митниці й податкової) таким чином заробляли гроші. З метою самозахисту від громадських організацій Дідик А.М. призначає його на посаду керівника ДПІ у Сколівському районі.

    Андрій Піх – призначений при режимі Януковича начальником ВМО на митниці в Шегинях. Організовував хабарі – за 1 куб контрабанди – 80 доларів. Дружина теж працівник митниці. Володіє дорогими автомобілями марки БМВ Х5. Придбав особняк за 1млн дол. на околиці Львова, по декілька разів на рік на відпочинку за кордоном. У той час, коли гинули люди на сході України в грудні 2014-го р., організував новорічний корпоратив для всієї зміни шгинської митниці у дорогому ресторані «Леополіс» в самому центрі Львова, на якому також замовив шоу з зірковими знаменитостями та стриптиз-шоу.

    І на завершення – от таке «стриптиз-шоу», панове))))))))……………………., якщо говорити в цілому і зокрема……………

    Віті, про якого говорити наразі не можна, великий привіт……………… Далі буде…………………

    П.С.-
    Статтю Рулю замовив Хомяк Мирослав і його висуванець-один із заступників, який не згадується Скиба Володимир, за те, що Дідик вимагає гроші за посади для таких їхніх шестірок як Іванишин Тарас та інші!

  13. Бідака Олександр Руль одноосібний керівник та працівник ІА Глобальні віки, напевно закінчились гроші. Бездарний журналюга, який займається шантажем посадових осіб та бізнесменів, а в разі незгоди опонента викидає приховане відео в ютуб. В свій час розвів Директорів магазину Океан на трьошку $, а от Вітя Кривун молодець — перехитрив Руля і зняв вже відео про нього самого, де чесний борець з корупцією Руль намагався урвати в кривуна 20000 у валюті за невикидання в ютуб певної інформації

  14. начальником дфс області буде член комітету з питань протидії та запобігання корупція герой мостиськ та україни пан магдяк, вішайтесь хабарники, магдяк прийде порядок наведе

  15. охуєнна!!!! спитайте в підприємців городка. і тих іспекторів яких за хабарі відправили баланду їсти на 3 роки

  16. Лазірко Орест Тадейович — не тільки є хабарник та корупціонер, а і ще пов’язаний з цими речами податковий свавільник ( беспредельщик ). Всі податкові перевірки, які здійснюють його підлеглі, здійснются з порушенням законів та елементарних прав підприємців ( вимагання хабарів, незаконні вилучення документів, паралізація підприємницької діяльності, навмисне затягування перевірок, незаконні санкції ), а коли скарги на податкових ревізорів лягають на його стіл, то замість того щоб хоча б припинити незаконну діяльність податкових ревізорів, він тільки то і робить, щоб їх покриває та виправдовує. Лазірко — підла, брехлива та ница жирна свиня в окулярах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ