Человек не терпит насилия!

ЛЬВІВСЬКА ПОДАТКОВА !!!!!!!!!!!!

Пишіть, діліться враженнями від львівських податківців!!!
Хабарники, продажні свині будуть розсекречені!!!
АРМАГЕДОН ДЛЯ ВАС ПОЧАВСЯ!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

197 ответов

  1. І чого ви так тішитесь?! Він же всіх звільняє не тому що погані, а тому що вже кошторис склав на кожну посаду, старі кадри платити не хочуть, дорогувато. А нові тішаться, потім же з вас іх і викачуватимуть, а потрібно буде і відбити і ще й заробити. Так що, шановні, готуйте мило…

  2. Що Лоневський Любомир з Дрогобича іде на начальника податкової міліції Львівської області бо вже в Яворові говорять про хапугу. Пройдихвіст з партії регіонів мусів добре заплатити щоб не люстрували ще й на посаду вищу поставили.

  3. Дідик терміново збирає з кандидатів в начальник ДПІ по 20 тисяч доларів гарантую и наказ Білоуса за тиждень

  4. За період перебування на посаді начальника управління внутрішньої безпеки податкового органу та митної служби Львівської області Магдяк А. Я. побудував цілу структуру поборів з керівників різних рівнів для особистого збагачення та в свій час збагачення сім’ї Януковичів.
    Магдяк здійснює щомісячні побори серед керівників податкових інспекцій та Львівської митниці. Для роботи на цій ділянці залучив ряд громадян та підпорядкованих собі працівників.
    05.11.2014 року за вказівкою Магдяка його посіпаки Казанкевич, Щепанкевич та Боженко о 5 год. ранку прикриваючись службовими посвідченнями проникли на територію Мостиської митниці і пограбували там жителя села Липник Кмітя Олега Михайловича (бувшого митника), за прозвиськом «кишенька», заломали йому за спину руки і витягли з його кишень 15 тис. грн., які потім за межами митниці розділили між собою. Послугами Кмітя користувалися працівники митниці, вони під час роботи передавали йому на зберігання отримані від перевізників грошові кошти. Оскільки начальник зміни Будз Олег відмовився платити Магдяку щомісячну мзду, Магдяк таким чином йому помстився-пограбував його «общак».

    Створивши злочинне угрупування Магдяк А. та житель м. Мостиська Шупка Г. та Базюк власник кафе «Андерсен», м. Львів, вул. Рудницького, 43 незаконно-без розмитнення ввозять на митну територію України різні товари.
    Магдяк А. отримував грошові кошти від свого бувшого підлеглого
    Барбенюка, котрий в період 2013-2014 сприяв особам котрі здійснювали вивіз антикваріату з України через Львівський аеропорт а на зворотньому шляху Айфони .
    За не перешкоджання в здійсненні постійного потоку контрабанди через митні пости Львівської області начальники змін чомісячно передають останньому грошові кошти в розмірі від 1 до 10 тис. дол. США.
    Магдяківці вже остаточно знахабніли, спільно з працівниками управління боротьби з економічною злочинністю Львівської області здійснюють обшуки на підприємствах які конкурують з «конвертаційними центрами» які платять данину Тхору Любомиру а надалі й Магдяку. Не багато від 5 д 20 тис. Дол. США, в залежності від місячного обороту.
    За погодження посад в податкові та митні органи Магдяк також небагато заробляє від 0.5 до 5 тис. дол. США, в залежності від прибутковості посади претендента.
    При пануванні злочинця Януковича, Магдяк залучившись підтримкою громадянки Носачової (керівник податкового органу м. Києва) а надалі Арбузова, передавав значну частину здобутих злочинним шляхом грошових коштів в «общак» Януковича з якого фінансувалися спецоперації «тітушок» та «перевертнів у погонах», що в певній мірі сприяло здійсненню репресій та призвело до масових жертв серед мирно протестуючих громадян України на вулицях м. Києва.
    Погрожував звільненням керівникам податкових органів у випадку встановлення фактів перебування їхніх підлеглих на «майдані» у Києві.
    За які кошти Магдяку вдалося за останні 5 років придбати у Львові дві квартири у новобуді, для синочка новий автомобіль Сітроен, та будиночок в Польщі ні для кого не є таємницею. За найскромнішими підрахунками, статки Магдяка становлять декілька млн. дол. США.
    Йому не страшна «люстрація», оскільки він справно возить грошики в Київ новим «керівникам».
    Мабуть найприбутковішим бізнесом у Львівській області є посада начальника управління по боротьбі з корупцією в управлінні «Міндоху» Львівської області.

    За наявною інформацією водій рейсового автобуса «Червоноград-Томашів» Микола, без сплати належних митних платежів і зборів, шляхом приховування ввозить на митну територію України продукти харчування орієнтованою кількістю 2 000 кг. (м’ясні та молочні вироби). В подальшому ці продукти реалізовуються на «Краківському» ринку м. Львова.

    Імпортери м’ясопродуктів, які занижують митну вартість м’ясопродуктів:

    ФОП Коновал Ю.Я. (код 2969811794);
    ФОП Бранець Р.В. (код 2798217799);
    ФОП Малко А.М. (код 2666707136);
    ПП «АРС-ТОРГ» (код 38380905);
    ФОП Доліновський А.В. (код 2846119251);
    ПП «Скіфи» (код 31475424);
    ТзОВ «Агроінвест» (код 31228240);
    ТзОВ «Західно-Укранська корпорація» (37678508);
    ТОВ «Агро Захід Компані» (35845373);
    ПВФ «Мясопром» (31487623).

  5. Будзь Олег працював на пряму з Барбанюком Сашою а Саша в свою чергу заходив до Магдяка. Врезультаті чого після проблем у Магдяка, Барбанюк опинився на посаді заступника начальника відділу “Захід” по боротьбі з контробандою. Вот і вся люстрація одні і тіж проста на інших посадах.

  6. Люстраційний комітет Майдану Львівщини скерував звернення міністру фінансів України Олександрові Шлапаку та в. о. міністра доходів і зборів України (голові Державної фіскальної служби України) Ігорю Білоусу, в якому зазначає, що за підсумками громадського обговорення вважає Андрія Дідика недостойним обійняти посаду начальника Головного управління Міндоходів (Державної фіскальної служби) у Львівській області.
    Як відомо, 6 липня фігурантом програми «Люстрація» на телеканалі ZIK був Андрій Дідик, виконувач обов’язків начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області, який претендує на посаду очільника цієї структури.
    «Враховуючи ситуацію, пов’язану з попереднім перебуванням Андрія Дідика на посаді начальника управління Держкомзему у Львівській області, а також обговорені на програмі «Люстрація» окремі особливості ведення родинного бізнесу його сім’ї та зауваження простих львів’ян, редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини запропонувала дати документальну оцінку його призначенню в системі Міндоходів (Державної фіскальної служби), – йдеться у зверненні. – За підсумками громадського обговорення, в тому числі під час програми «Люстрація» 06.07.2014 р., вважаємо Андрія Дідика недостойним обійняти посаду начальника Головного управління Міндоходів (Державної фіскальної служби) у Львівській області».

  7. Дідика називали «квадратний метр – долар», – колишній начальник Держкомзему Львівщини
    Більш ніж два місяці крісло начальника податкової Львівщини було порожнім. Врешті, 26 червня з Києва надійшло повідомлення про те, що в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області призначений колишній керівник Держкомзему Львівщини Андрій Дідик. Сам Дідик переконаний, що зважаючи на величезний досвід аудиторської та консалтингової діяльності, не дивно, що посада перепала йому. Колишні ж співробітники пана Дідика цій новині не раді. Мовляв, такого ж хабарника ще потрібно пошукати.
    Про це йдеться у сюжеті програми «Люстрація» (щонеділі о 21:00 на телеканалі ZIK).
    Свій дебют як державного посадовця Андрій Дідик відзначив у травні 2009-го року. Тоді колишній бізнесмен у сфері аудиту став першим заступником начальника головного управління Держкомзему у Рівненській області. У жовтні того ж року працював на аналогічній посаді, але вже у Львівській області. А в листопаді 2009-го очолив головне управління Держкомзему Львівщини.
    Попередником Андрія Дідика на цій посаді був Микола Пшевлоцький. Разом вони працювали лише кілька місяців, відколи Дідика призначили його першим заступником. Пан Микола зізнається, що призначення ще недосвідченого Андрія Дідика на посаду голови Держкомзему стало для нього справжньою несподіванкою. Каже, саме за його керування в управлінні процвітала корупція.
    «Мій перший наступник тоді отримав цікаве прізвисько за свої підходи до вирішення земельних питань – «квадратний метр – долар». Це було прив’язано до землі, а далі все було прив’язано до особи, до людей. Тобто жодна послуга жодному громадянину безкоштовно не обходилася. Усі кадрові призначення також вирішувалися лише за гроші», – зазначив начальник ГУ Держкомзему у Львівській обл. у 2005-2009 роках Микола Пшевлоцький.
    У 2010 Андрій Дідик спробував себе і в політиці – він балотувався до Львівської облради від Партії промисловців і підприємців, фактично, сателіта Партії регіонів. Ця спроба закінчилась для Дідика невдало.
    На посаді в.о. начальника Міндоходів Львівщини Андрій Дідик лише тиждень. Це місце праці йому запропонував голова Державної податкової служби Ігор Білоус.
    «Ми з ним знайомі ще з 2006 року, коли Білоус був керівником міжнародної ЮБС компанії, а я був керівником своєї компанії «VIP-аудит». Власне, спілкуючись зі мною, він знає, що в мене великий досвід аудиторської та консалтингової діяльності. Також, знаючи, що я сам родом зі Львова, він вирішив, що ця посада мені підійде», – вважає в.о. начальника ГУ Міндоходів у Львівській обл. Андрій Дідик.

  8. Галицький — Дацко, Шевченківський — гарасимяк, Личаківський — Євстахевич, Франківський — Іванишин, Сихівський — Кондро, Залізничний — Завада. Інформація є на сайті ГУ ДФС

  9. Хто начальник оперуправління кажуть, що Любчик з Дрогобича бо перетягує помаленьку Дрогобицьких у Львівську обласну та Бодя з Червонограду вже пропонують роботу в обласному оперуправлінні. Хто знає куда пристроять з області оперпрацівників?

  10. Такі люди як Качмарський(Городок), Михальчук(Львів), Шевчук(Червоноград), Лоневський(Дрогобич) та Шийович(Стрий) взагалі мали бути звільнені, ще в часи початку реорганізації. Оборотні в пагонах та сірі кардинали місцевих рівнів обслуговування Львівської області.

  11. Качмарського — поставили на ВВБ, це просто піздець!!! Чудак в одному абзаці з семи простих речень робить чотирнадцять граматичних помилок! Дайте йому спокій, нехай пильнує свою конюшню.

  12. Друже, не наговорюй такого всього поганого. Якщо зайдуть толкові люди до нього, то живі будуть завидувати мертвим. Прошу не поспішай. Подумай, що говориш. Надіюсь сприймеш без образ. Спасибі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ