Человек не терпит насилия!

ЛЬВІВСЬКА ПОДАТКОВА !!!!!!!!!!!!

Пишіть, діліться враженнями від львівських податківців!!!
Хабарники, продажні свині будуть розсекречені!!!
АРМАГЕДОН ДЛЯ ВАС ПОЧАВСЯ!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

197 ответов

  1. Лазірко Орест Тадейович — не тільки є хабарник та корупціонер, а і ще пов’язаний з цими речами податковий свавільник ( беспредельщик ). Всі податкові перевірки, які здійснюють його підлеглі, здійснются з порушенням законів та елементарних прав підприємців ( вимагання хабарів, незаконні вилучення документів, паралізація підприємницької діяльності, навмисне затягування перевірок, незаконні санкції ), а коли скарги на податкових ревізорів лягають на його стіл, то замість того щоб хоча б припинити незаконну діяльність податкових ревізорів, він тільки то і робить, щоб їх покриває та виправдовує. Лазірко — підла, брехлива та ница жирна свиня в окулярах.

  2. Орест Лазірко — жирна кабінетна свиня в окулярах, котра дивиться одним оком на підприємця, а другим — у його кишеню. Свиняча морда в окулярах. Особисто був у нього на прийомі з питання свавілля податкової інспекції франківського району міста Львова, у якій підприємців штрафували без складання адмінпротоколів та актів перевірки, пропонуючи з погрозами їм наперід сплатити штрафи в ощадкасу. Свиня в окулярах, погодилася, що такі дії є незаконними, однак жодних заходів не було вжито — податкова далі продовжувала свавільничати, а я лише отримав відписку від Лазірка, що перевіркою вказані факти щодо підприємця ( моєї мами ) не підтвердилися, хоча я написав загальну скаргу, котра не стосувалася конкретного підприємця ( моєї мами ).

  3. Орест Лазірко — жирна кабінетна свиня в окулярах, котра дивиться одним оком на підприємця, а другим — у його кишеню. Свиняча морда в окулярах. Особисто був у нього на прийомі з питання свавілля податкової інспекції франківського району міста Львова, у якій підприємців штрафували без складання адмінпротоколів та актів перевірки, пропонуючи з погрозами їм наперід сплатити штрафи в ощадкасу. Свиня в окулярах, погодилася, що такі дії є незаконними, однак жодних заходів не було вжито — податкова далі продовжувала свавільничати, а я лише отримав відписку від Лазірка, що перевіркою вказані факти щодо підприємця ( моєї мами ) не підтвердилися, хоча я написав загальну скаргу, котра не стосувалася конкретного підприємця ( моєї мами ).

  4. Орест Лазірко — жирна кабінетна свиня в окулярах, котра дивиться одним оком на підприємця, а другим — у його кишеню. Свиняча морда в окулярах. Особисто був у нього на прийомі з питання свавілля податкової інспекції франківського району міста Львова, у якій підприємців штрафували без складання адмінпротоколів та актів перевірки, пропонуючи з погрозами їм наперід сплатити штрафи в ощадкасу. Свиня в окулярах, погодилася, що такі дії є незаконними, однак жодних заходів не було вжито — податкова далі продовжувала свавільничати, а я лише отримав відписку від Лазірка, що перевіркою вказані факти щодо підприємця не підтвердилися, хоча я написав загальну скаргу, котра не стосувалася конкретного підприємця .

  5. Хто такі Вова та Сергій (лисі) від Лоневського їздять по Червонограді та шахти під нього нагинають.

  6. Стала відома засекречена інформація!!!
    щодо Малецького І.В.
    начальника Старосамбірської податкової ДФС у Львівській області

    02.03.2015 року громадянин Малецький І.В. начальник Старосамбірської податкової помпезно відсвяткував свій день народження, після свядкувань в в стані сильного алкогольного спянніння сів за кермо свого автомобіля Опель Астра та здійснив ДТП збивши людину жительку Самбора Ортинську Анну 1932 р.н. та втік з місця пригоди. Анна знаходиться в край важкому стані в лікарні Самбора в травматологічному відділені.
    Цей страшний злочин скривають працівники правохороних структур та лікарі.
    Велике прохання до керівництва ДФС у Львівській області, громадськості, журналістів та всіх небайдужих перевірити особу Малецького І.В. на надати правову оцінку злочину якій вчинив цей нелюд!

  7. А у вас во Львове так все хорошо что ветка пустая ? Поделитесь предприниматели,у вас уже взятки не вымогают ? Предприятия не душат ? Акты не натягивают на 212статью? Может у вас “податковий рай” ? Мы что то не знаем ?

  8. ВИ ДОВІРИТЕ ЇМ СВОЇ ПОДАТКИ?
    ГУ ДФС Львівщини подало Громадській раді при ДФС список кандидатур на посади керівників територіальних органів.
    Якщо ви знаєте про прояви корупції чи непрофесійності з боку претендентів на посади, негайно пишіть сюди!
    Нижче – шість кандидатів та органів, в які вони можуть піти працювати:
    Завада Тарас Йосипович – на посаду керівника Залізничної об’єднаної державної податкової інспекції (далі ОДПІ)
    Парубій Олена Володимирівна – на посаду керівника Галицької ОДПІ
    Євстахевич Андрій Львович – на посаду керівника Личаківської ОДПІ
    Полтавець Оксана Анатоліївна — на посаду керівника Червоноградської ОДПІ
    Гладій Роман Михайлович – на посаду керівника Стрийської ОДПІ
    Сисюк Анатолій Федорович – на посаду керівника Буської ОДПІ
    Закликаємо публікувати на цій сторінці інформацію щодо діяльності вище вказаних осіб. Окрім корупційних підозр, пишіть про рівень їхньої професійності, про незадекларовані статки (підтверджені фактами), про морально-етичні риси, про рівень вашої довіри й усе, що може вплинути на призначення цих людей на посади.
    Особливо це звернення стосується представників бізнесу, які раніше могли стикатися із кандидатами.
    Від того, кому ми довіримо роботу з нашими податками, залежить ефективність реформ в країні. Отож, будьмо пильними!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ