Человек не терпит насилия!

ЯКИМИ МОЖУТЬ БУТИ УКРАЇНСЬКІ “ПРОКУРОРИ”

i4N3od3 O4A

“Прокурори” у нашій країні можуть бути іще й такими!

yfJM6poekbI

Ну звичайно я не просто так взяла слово “прокурор” у лапки, бо шось дуже не віриться, що біографія ходячого свистка з “Богині шопінгу” Альони Нельсон хоч наполовину відповідає дійсності. Ну але ж хтось це придумав!

al nel

3 вищих освіти, телеведуча і прокурор. Фантазія просто безмежна. Хоча у дві вищі освіти я вірю, правда неозброєним оком видно, що вони несправжні (причому не лише вона), але кому зараз легко, навіть он Королевська загубила диплом.

i4N3od3 O4A

Я тут ще викладу кілька фоточок, але для повноти картини варто все-таки подивитися на Альону у динаміці, таку макаку нечасто зустрінеш.

Я б могла ще викласти кліп, але не буду, бо вокальні дані там такі ж справжні, як і все інше.

Тож ось вам ще трохи краси на фото. Буду тепер слідкувати за кар’єрою Альони. Все-так “Богиня шопінгу” відкриває справждні діаманти.

86trTBLp2gM

cH820WlwZMg

E8I hBGJLYQ

j5 oqgZmFc

NECY8VZOHA4

vbL1w gu7zk

А як Альоні до лиця мікрофон!

6x OMVb81Jw

F Iz JS0cHQ

Рагули

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

43 ответа

  1. Так это же опытная модель с выставки новинок робототехники в Японии! Автор продукта попытался совместить “красивую” и “умную” в одном корпусе. Полевые испытания решили провести на территории Украины в счёт пропавших денег на экологию от японского Департамента (премьерство Тимошенко). Судя по информации от автора статьи, данная модель “НЕЛЬСОН-24” требует доработок. Присылайте свои отзывы!

  2. Еще могу поверить, что она могла сыграть роль прокурора для фильма на телеканале типа “Хастлер” и форма прокурорская у нее там была из латекса или кожи.

  3. О. Комментарии почитал. Оказывается я уже повторился. Не один я думаю, что она только в порнозвезды годиться)

  4. О, знакомое лицо. Знаю эту девушку, на одном курсе учились, настоящее имя Алена Вдовитченко. Знаю, что точно есть две “вышки” (Юрка, 6 фак, и Каразина, журналистика). Вроде уже замужем. Насчет прокурора нифига она не работает в структуре, чистый понт. И не дай Бог стране таких прокуроров. Студенткой она конечно же была тупой, но баллы были хорошие, брала свое фигурой. Постоянно вспоминаю историю, когда начинался семинар по гражданскому праву, староста у нас на украинском разговаривал, вот и говорит, перенесли, мол, цивільне право, препода нет, а она в ответ “Так сейчас гражданское должно быть, а не цивильное”)))

  5. шльондра звичайна та коли ж вона встигла три освіти скінчити як що не за санням то решта неправда а так як середній пилосос

  6. Судя по коментарию Гостя эта “недотрога” “вроде замужем уже”. Наверное муж из Саудовской Аравии или Пакистана… Если бы автор статейки нарыл фотографию этого “горного марала”, можно было бы скинуться ему на титановый рашпиль с линкрустацией от Сваровски для подпиливания собственных пантов. На носу 23 февраля — нужно торопиться!

  7. 1).Маємо вимагати від держави кошти на археологічні розкопки, на друк першоджерел з історії України. До цього часу відсутній переклад українською мовою Щоденника Якуба Собеського ( учасник Хотинської війни 1621 р., батько майбутнього короля Яна ІІІ Собеського) “Commentariorum Chotinensis belli libri tres”, який було видано у 1646 р. латиною. Зокрема, в Щоденнику Хотинської війни Якуб Собеський писав про запорожців : “Майже усі вони з Русі походження ведуть ( тобто, з теренів сучасної України), хоча чимало з Велико- та Малопольщі шляхтичів, на позбавлення честі засуджених, а деякі з Німеччини, Галлії, Італії, Іспанії навіть, через вироки за злочини вигнані, між ними знаходяться. Для останніх головною умовою перебування у козацькому товаристві було дотримання православ’я, використання рутенської (української) мови (!!!) та прийняття козацької прізвищевої назви; вони релігії Грецької сповідання дотримуються, рутенську мову уживають, відкидають походження – якщо навіть хто [досі] носив знатне”.

    НЕОБХІДНО РОБОТИ ВЗАЄМОПРОНИКНЕННЯ ( ЕКОНОМІЧНЕ, КУЛЬТУРНЕ, ДУХОВНЕ І Т.Д.) МІЖ РІЗНИМИ ЧАСТИНАМИ УКРАЇНИ. БІЛЬША ЧАСТИНА УКРАЇНЦІВ НЕ ВИЇЖДЖАЛА ЗЕ МЕЖІ СВОГО НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ. НЕОБХІДНО ЗАЙМАТИСЯ ПРОСВІТНИЦТВОМ УКРАЇНЦІВ.

    2).Справжньою сенсацією минулорічного ( 2012 р.) археологічного сезону стало відкриття козацької фортеці Кальміус на Донеччині ( у центрі м.Маріуполя). Незважаючи на те, що згадки про центр Кальміуської паланки Війська Запорозького Низового збереглися в архівах Коша, у листуванні козацької старшини, писав про нього у своїй знаменитій «Історії запорозьких козаків» і Дмитро Яворницький, факт існування на березі Азовського моря східного козацького форпосту і слободи біля нього, тривалий час брався під сумнів, а то й вперто заперечувався. Як заперечувалася й козацька історія донецького краю. Особливо ж той факт, що Маріуполь має українське козацьке коріння, був, як і багато міст та містечок на сході і півдні України був заснований запорожцями, січовиками, а не за вельможною царською вказівкою, як у тому, фальшуючи історію, переконувала людність роками імперська пропаганда.
    Ще й сьогодні у Маріуполі дотримуються імперсько-радянської версії щодо заснування столиці Приазов’я. За цією версією «батьком» міста був губернатор Азовської губернії Чертков, з волі якого, начебто, закладено поселення у 1778 році. Нову енергію цій даті надав Указ Президії Верховної Ради України від 3 вересня 1978 року про нагородження Жданова (так тоді називався Маріуполь) орденом Трудового Червоного Прапора на честь 200-річчя міста. Не менш популярна й версія про заснування Маріуполя греками, яких Катерина друга переселила з Криму на береги Азова. Відомо, що більше двох тисяч православних переселенців з Криму митрополит Ігнатій за домовленістю імператрицею (за що тримав щедрі дари) привів у Павловськ наприкінці липня 1780 року. Документи свідчать, що перший подячний молебень Ігнатій з паствою відслужили у козацькій церкві, а чимало людей розселили у хатах та кам’яних будинках, що належали козакам. Самих же козаків депортували, виселили на землі інших паланок.
    На клопотання переселенців Павловськ, що називався так на честь цесаревича Павла Петровича, був перейменований у Маріуполь. Втім Павловськ був Павловськом усього півтора роки, до того, до знищення Катериною Запорозької Січі із забороною на віки й спогаду про запорозьких козаків, носив назву Кальміус.
    ПРОТЕ В НОВИНАХ ЖОДНОГО ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЦЕЙ ВЕЛИКИЙ ІСТОРИЧНИЙ ФАКТ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ, НАТОМІСТЬ НАМ ХУН ПОКАЗУЮТЬ !

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

8787

8787

В Николаеве подложили бомбу члену преступной группировки Титова

В Центральном районе Николаева утром 20 июля возле двора дома 36-летнего местного жителя обнаружили предметы, которые могут быть взрывоопасными.  Об…
Жизнь -- боль

Жизнь -- боль

  “ОРД”
НОВОСТИ