Человек не терпит насилия!

Назначение Сергея Ларина и «бегство» Табаловых.

В мережі, останнім часом багато обговорюється два питання – спроба переходу панів Олександра та Андрія Табалова з об’єднаної опозиції до Партії Регіонів та стрімкий зліт кіровоградського губернатора С. Ларіна на високий політичний олімп України.

В тому числі, в мережі висуваються думки про наявність прямого причинно-наслідкового зв’язку між цими двома подіями ( http://politica-ua.com/pro-sirozhu-lizuna/ ). Навряд чи хтось може з впевненістю стверджувати про наявність домовленостей між Табаловими та Ларіним, однак, відбулися вони чи не відбулися, (у будь-якому випадку свідків не було), поєднуюча ланка між Табаловими та Партією регіонів повинна була існувати. І не просто з рядовим функціонером, а з особою, яка уповноважена приймати рішення. Чи міг виступати такою особою шановний п. Ларін? Так міг. Однак не він один.

Крім цього, виникають інші питання, зокрема, невже особи пана Олександра та Андрія Табалових наскільки значимі для ПР, що за їх вербування пану Ларіну було забезпечено таке кар’єрне зростання – до заступника голови адміністрації Президента України?

Пропонуємо шановному читачу наступну інформацію до роздумів:

Виробничо-комерційна система, підконтрольна Табалову О.М. є структурою із замкненим циклом виробництва, до складу якої входять як переробники сільськогосподарської продукції, так і розгалужена мережа оптових та роздрібних реалізаторів. Домінуючу частку у спеціалізації групи становить торгівля товарами продовольчої групи. Групою приватизована практично вся сфера борошномельного та хлібопекарського виробництва області, вона є монополістом хлібобулочних виробів обласного центру м. Кіровограда. Групі належать головні хлібозаводи Кіровоградської області.

В минулому Табалов О.М. був директором ВАТ „Кіровоградський хлібозавод № 1”, неодноразово висував свою кандидатуру на пост мера м. Кіровограда та м. Черкаси. В своїй діяльності використовує велике коло знайомих серед місцевої влади, правоохоронних органів, ДПА областей.

Також Табалову С.М. підконтрольна частина підприємств фінансово-промислової групи розташованих в Черкаській та Миколаївській областях. Має велике коло знайомих серед впливових людей вищевказаних регіонів, за допомогою яких виграє тендери на забезпечення бюджетних установ, займає посаду заступника голови Кіровоградського міського виконавчого комітету.

Продукція підприємств групи випускається під торговими марками „Формула смаку” та „Волошкове поле”.

Першим помічником Табалова О.М. є його рідний брат Табалов Сергій Миколайович.

Афілійовані особи які входять в склад групи: Табалов Олександр Миколайович, Табалов Сергій Миколайович, Табалов Микола Якович, Табалов Андрій Олександрович, Табалова Людмила Анатолівна, Табалова Олеся Вікторівна, Табалова Світлана Сергіївна, Табалова Катерина Самойлівна, Кузьмін Олександр Васильович, Арбузов Валерій Олександрович.

Слід відмітити те, що підприємства системи протягом останнього часу вигравали тендери на забезпечення бюджетних установ (школи, дитсадки, та ін).

До системи також входять великі частки сфери борошномельного та хлібопекарського виробництва Черкаської та Миколаївської областей. Крім цього, фінансово-промисловій групі, яка підконтрольна Табалову О.М., належить велика кількість автотранспортних та автоперевізних підприємств вищезазначених регіонів (АТП, автовокзали, тощо).

Збільшення кількості переробних підприємств які ходять до фінансово-промислової групи, здійснюється шляхом купівлі контрольного пакету акцій або приватизації підприємств.

На кожній стадії заготівлі, виробництві, реалізації продукції, товарно – матеріальних цінностей відбувається приховування їх справжніх обсягів і вивільнені таким чином надлишки, в подальшому використовуються для одержання неконтрольованого прибутку.

Банківські установи в яких обслуговуються підприємства групи: Кіровоградська обласна філія АКБ „Укрсоцбанк”, Кіровоградська ОД “Райффайзен Банк Аваль”, Кіровоградське центральне відділення “Промінвестбанк”, КРУ ЗАТ КБ „Приватбанк”, Дніпропетровська філія АТ “Укрінбанк”, ЗАТ “Банк Петрокоммерц-Україна” у м. Києві, Кіровоградське регіональне управління ВАТ КБ “Надра”, АКБ “Престиж”, м. Київ, Кіровоградська філія ВАТ АБ “Укргазбанк”.

До складу групи входить більше велика кількість суб’єктів господарської діяльності, які займаються переробкою сировини, виготовленням продуктів харчування, реалізацією, наданням послуг по автоперевезенню, сукупний валовий дохід, яких за 11 місяців минулого року склав 353 млн. 188,9 тис. грн.

До складу фін сово-промислової групи входять:

ВАТ “ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД”

ВАТ “ПАЛЯНИЦЯ”

ДП “КІРОВОГРАДСЬКИЙ КХП №2″

ВАТ “АВТОБУСНИЙ ПАРК” 13527

ВАТ “КІРОВОГРАДСЬКІЙ ХЛІБОЗАВОД”

ВАТ “ІМПЕРІЯ-С”

ТОВ “ФОРМУЛА ТТГ” ЛТД

ТОВ “ДЕЛЬФІН-2005″

ТОВ”МАГАЗИН “ІНГУЛЬСЬКИЙ”

ТОВ МАГАЗИН “ДОБРУДЖА”

ТОВ ФІРМА “ДІТ”

ТОВ “МЕЛІСА”

КІР.ФІЛІЯ ТОВ “АНАЛІТИК-РЕГІСТРАТОР”

ЗАТ”ФОРМУЛА”

ДП “ФОРМУЛА-МЛИН”

ЗАТ “РЕМТЕКБУД”

ПП “СТАНДАРТ- СЕРВІС”

ТОВ “АКРОІНВЕСТ”

ПП “ПОСТАЧТОРГВИРОБ”

ПП “ЕЛІТАГРОЦЕНТР”

ПП “АГРОЕКСІМЦЕНТР”

ТОВ “ДОСВІД”

ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ “ФОРМУЛА СМАКУ”

ПП “ЗЛАГОДА-М”

ПП “МАТРІК – 2005″

ПП”АГРОБУДІВГРУПП”

ПП”ЕККО-ФАРМ”

ТОВ “ЕТНА-ПОСТАЧ”

ТОВ “ЗСФ”

ПП “ЗЕРНО-ЕКСПО-ТРАНС”

Отже – Олександру та Андрію Табаловим, у випадку масованого застосування до них адміністративного ресурсу, є що втрачати. І в першу чергу тому, що управління такою структурою не може в умовах українських реалій здійснюватися без порушень закону, за які, звичайно при належній роботі правоохоронних органів України, може потягти кримінальне покарання.

Наприклад, єдиним постачальником ВАТ “Кіровоградській хлібозавод” по експортованій продукції (зокрема згущеному молоку) є ЗАТ „Первомайський консервний завод” (реорганізоване у 2008 році у ТОВ „РВК-Агро”, що також зареєстроване у м. Кіровограді). Тільки пригадайте інформацію щодо змови п. О. Табалова з міністром аграрного комплексу та продовольства п. М. Присяжнюком щодо створення перешкод для імпорту в Україну білоруського згущеного молока, яке є конкурує з продукцією Табалова ( http://politica-ua.com/korrupciya-v-minapk-prisyazhnyuk-i-chuzhmir-ne-vozvrashha yut-vzyatki/ ).

Тому до початку парламентських виборів перед Табаловими стояли наступні задачі:

  • за всяку ціну отримати депутатський мандат, який дозволить забезпечити депутатську недоторканість;

  • забезпечити безпеку свого бізнесу шляхом отримання підтримки партії влади тобто Партії регіонів.

При цьому п. Сергій Ларін вірогідно міг виступати посередником у перемовинах Табалових з ПР, однак ми, як і читачі маємо право запитати, якщо у партії влади наявна інформація та важелі для того, що б «відтиснути» у Табалових бізнес, для чого їм панове Табалови взагалі? Тим більше, що такими методами партія влади до цього часу не гребувала?

Ми пропонуємо читачу інші питання, відповідь на які можливо дасть іншу точку зору на швидкий кар’єрний зліт п. С.Ларіна.

Так, чи відомо шановній аудиторії, що сини Президента Україні йшли як кандидати в депутати до ВР України по Кіровоградській області? Напевне саме тому на з’їзді ПР, було прийнято рішення посунути співаючого ректора М. Поплавського з своєї вотчини в 191 виборчий округ на Київщині. За нашою версією, саме бездоганно проведені парламентські вибори дозволили пану Ларіну переїхати для подальшої роботи до столиці.

З повагою, Politica-Ua.com – И больше никаких игр…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Экономических преступников ререименуем в юльки, шрека — переименовать во власенко, даунов будем называдь тягныбоками, олигофренов — мирошниченками.

  2. Дебилов — колесниченками, жлобов, потешеющихся обладанием золотого унитаза — януковичами, скользких лгунов — чечетовыми, продажных циников — табачниками.

  3. Не только: “управління такою структурою не може в умовах українських реалій здійснюватися без порушень закону, за які, звичайно при належній роботі правоохоронних органів України, може потягти кримінальне покарання”, а и завладеть такой структурой за такое короткое время “независимости”, не украв у народа, невозможно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ