Человек не терпит насилия!

Котовский Педофил в ПАГОНАХ- Евгений Кофтун

Генеральному прокурору України
Пшонці В.П.
01011, м. Київ, вул. Різницька 13/15

Ковтун Людмила Станіславівна
66300, м. Котовськ, вул. Шевченка, 2
Тел. 099 – 725 — 66 -52

З В Е Р Н Е Н Н Я

Я, Ковтун Людмила Станіславівна, 28 липня 1978 року народження, проживаю в м. Котовськ, Одеської області, вул. Шевченка, 2, спільно із дітьми: Анною Сауковою – 30 червня 1997 р.н.; Максимом Сауковим – 23 листопада 2000 р.н.; Данилом Ковтуном – 18 липня 2006 р.н.; Яною Ковтун – 3 липня 2009 р.н. За даною адресою також проживає мій чоловік – Ковтун Євгеній Олександрович, 5 січня 1982 р.н..
Потрібно зазначити, що я працюю барменом в кафе-барі «Міленіум» в м. Котовськ. Дана робота являється основним джерелом доходу нашої сім’ї, оскільки мій чоловік на даний момент не працює. Він був звільнений з ОВС в 2012 році.
Протягом останніх місяців ситуація в нашій сім’ї стрімко погіршувалась. Подружнє життя супроводжувалося сварками, образами, фізичним та моральним насильством. Ковтун Євгеній Олександрович постійно провокував конфлікти в які була втягнута не лише я, а й наші неповнолітні діти.
Я постійно намагалася залагодити конфліктні ситуації, що виникали. Часто йшла на поступки, чим принижувала себе. Мені здавалося що дані ситуації виникають через те, що мій чоловік втратив роботу, а отже, згодом, коли він заспокоїться, ситуація в нашій сім’ї покращиться.
Ситуація в сім’ї значно погіршилась коли мій чоловік почав регулярно вживати спиртні напої. Варто зазначити, що раніше він теж вживав алкоголь, але тепер це стало повсякденністю. В результаті такого ведення образу життя мій чоловік значно змінився, почав застосовувати силу до мене та дітей. Кілька разів я отримувала ряд побоїв, через які на кілька днів втрачала працездатність. Регулярним побоям також піддавалися мої діти.
Я не зверталась до органів правопорядку за допомогою, оскільки розуміла, що мій чоловік хоч і був звільнений з їхніх лав, але все-таки зв’язки у нього там залишились і його колеги навряд чи захочуть дійсно ефективно приділити увагу моїм зверненням.
Як я вже зазначала, я працюю барменом, а отже працюю позмінно. В той час коли я знаходилась на роботі, мій чоловік знаходився вдома. Згодом я почала помічати, що моральний стан моїх дітей значно погіршився, оскільки атмосфера в домі перетворилась просто на жахливу.
Особливу увагу я звернула на поведінку моєї старшої дочку – Анни Саукової, якій на даний момент виповнилося лише 15 років. Я часто помічала, що дитина вела себе не так як раніше, часто кудись зникала, вела відособлений образ життя.
На початку грудня я помітила, що моя донька зовсім впала в глибоку депресію. Одного разу вона замкнулася у ванній кімнаті та довго не відчиняла двері. Коли я змогла відчинити двері то побачила, що вона знаходиться в без свідомому стані. Як вияснилось згодом, донька намагалась закінчити життя самогубством наковтавшись таблеток.
Дане призвело до того, що я дізналась жахливу правду. Мій чоловік, Ковтун Є.О., колишній працівник міліції, діючий офіцер запасу, який постійно пиячив та перебував вдома, неодноразово приставав до моєї доньки. Дане негативно впливало на моральний стан дівчинки. Помітивши що вона не відповідає йому взаємністю, чоловік зґвалтував її. Він також пригрозив їй, що якщо вона комусь розповість про те що сталось, то він жорстоко поб’є її, мене та решту дітей.
Обов’язково потрібно зазначити, що Ковтун Є.О. ґвалтував мою доньку неодноразово. Сама ж донька боялася про це розповісти, оскільки турбувалася про своє здоров’я та здоров’я рідних на яких були спрямовані погрози чоловіка.
Хочу сказати, що дане являється надзвичайно аморальним вчинком. Неодноразове зґвалтування дитини, постійне її залякування, застосування до неї фізичної сили — просто розрушили моральний стан доньки, в результаті чого вона намагалась закінчити життя самогубством.
Факт зґвалтування став останньою краплею. Я звернулася до органів міліції з відповідною заявою (місцевий відділ міліції м. Котовська). Потрібно зазначити, що моя донька, поступово виходячи з шокового стану, цілком могла засвідчити факт зґвалтування, а отже, притягнення мого чоловіка до відповідальності, на мою думку, було невідворотним.
В органах внутрішніх справ обіцяли розібратися якнайшвидше з даною ситуацією та покарати винного. Дане дало надію мені та моїй сім’ї, що скоро все-таки життя налагодиться.
Але нічого так і не сталось. Вже біля місяця з того часу як я звернулась до ОВС за захистом прав, честі та гідності своєї сім’ї, але нічого зроблено працівниками даних органів не було. На мою думку, мій чоловік використав свої зв’язки в даному колі та якимось чином не дав відкрити проти нього кримінальну справу, а отже – уникнув відповідальності.
Я неодноразово зверталась до органів міліції з надією дізнатися бодай щось, але жодного факту мені надано не було. Зокрема, я не знаю ні на якій стадії знаходиться справа, якщо вона взагалі є, який її номер тощо.
Потрібно зазначити, що поки ОВС покриває злочинця, він розгулює на свободі та тероризує мене та моїх дітей. Щоденні погрози, посягання на наше здоров’я, переслідування призвели до того, що я та мої діти не в змозі вести повноцінний образ життя.
Мати мого чоловіка працює в місцевій школі вчителькою, вона почала захищати свого сина розповідаючи неправдиві чутки про мою доньку. Про факт зґвалтування стало відомо в школі, де навчається моя донька. Дане значно вплинуло на її репутацію та моральний стан. Я дуже хвилююсь за неї, оскільки боюсь що вона може здійснити нову спробу закінчити життя самогубством. ЇЇ стан також погіршує те, що мій чоловік, який перебуває на свободі та до якого не застосовано жодного запобіжного заходу, постійно намагається залякати її та змусити мовчати.
Важливим також є те, що рідні мого чоловіка також включились в дану ситуацію. Вони всіляким образом намагаються вмовити мене щоб я не надавала розголосу даному та забрала свою заяву. Мені неодноразово пропонувалися гроші, які, на їхню думку, зможуть вилікувати ті моральні рани, які отримала я та моя донька.
Враховуючи резонансну подію зі зґвалтування О.Макар в м. Миколаїв, дії працівників правоохоронних органів в даному випадку не спрямовані на притягнення Ковтуна Е.О. до відповідальності, а навпаки, — на закриття очей на дану подію, так як побоюються кадрованим змінам, які можуть виникнути при розслідуванні даної справи.

Звертаюся до Вас за допомогою, оскільки більше не бачу жодної можливості власними зусиллями змінити ситуацію, що склалась.
Прошу Вас звернути увагу на вищевикладене та змусити ОВС розпочати роботу над справою про неодноразове зґвалтування моєї доньки, застосувати до мого чоловіка запобіжний захід у виді тримання під вартою, та, взагалі, взяти дану справу під свій контроль.

З повагою,
Ковтун Л.С.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. А кто что знает, про киевского подполковника вооруженных сил, которого на педофильстве поймала организация “оккупай-педофиляй”? Про него еще сюжет был в шоу “Один за всех”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ