Человек не терпит насилия!

ДНК-анализ. Очередная афера Захарченко

“Вважаємо за необхідне повідомити про складну ситуацію, що склалася навколо деяких закупівель, що проводяться МВС України. На сьогодні в Україні залишаються нерозкритими більше 1 млн. злочинів минулих років. Однією з причин недостатньо високої ефективності роботи слідчих органів в Україні є низький обсяг впровадження сучасних методів та технологій, зокрема, використання ДНК-аналізу при розслідуванні злочинів.

Програма забезпечення МВС України спеціальним обладнанням для ДНК-аналізів діяла впродовж останніх кількох років. Метою програми було оснащення Експертних центрів МВС України необхідними приладами, а також безперервне забезпечення витратними матеріалами, що використовуються власне для здійснення ДНК-аналізів.

Основний фактор ризику — критичний стан забезпечення експертних центрів МВС України витратними матеріалами в 2012 році. Відсутність витратних матеріалів робить неможливим використання обладнання та, відповідно, здійснення МВС України ДНК-аналізів.

Так, запланований на 2012-2013 роки обсяг витратних матеріалів мав бути закуплений ДМЗ МВС України ще навесні 2012 року.

Втім, на момент складання цього листа, закупівля досі не здійснена.

Основною причиною двох невдалих спроб проведення торгів ДМЗ МВС України є спроба корумпованих посадових осіб, задіяних в організації торгів, отримати власний зиск з результатів закупівлі. Свідченням цього є «призначення» переможцем торгів некомпетентної компанії-постачальника бізнесмена на ім’я Василь Фенін, який запропонував необґрунтовано високу ціну на запитувані витратні матеріали. Набагато вище, ніж інші учасники торгів.

Крім цього, вказаним переможцем були використані підроблені документи для обґрунтування свого статусу постачальника. Ця ситуація вже викликала негативну реакцію Уряду США, який через своє Торгове представництво при Посольстві в Україні засудив практику використання фальшивих документів від американських корпорацій та офіційно звернувся з цього приводу до МВС України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України та Антимонопольного комітету України.

Крім цього, відомо, що наслідком використання підроблених документів переможцем торгів, стало те, що американська компанія-виробник офіційно відмовилась продавати витратні матеріали вказаному переможцю. Що, в свою чергу, зробить неможливим поставку оригінальної (тобто – відповідної якості) продукції МВС України та призведе до паралізування всієї системи проведення ДНК-аналізів слідчими органами в Україні.

Можливо, придання гласності цім фактам буде протидіяти неефективному використанню бюджетних коштів та спричинення істотної шкоди слідчим процесам в Україні.

Як доказ цієї інформації додаємо копії деяких листів Копія листа від російського представництва Аплайд Біосистемс з інформацією про офіційних представників на території Україні від 29.08.2012; Копія листа від Бориса Найфліша в Лайф Технолоджіз, США, від 23.11.2012; Копія листа від Герланди Рейес, Лайф Технолоджіз США, про те, що листи, надані від її імені в МВС України є підробкою від 09.10.2012; Копія анульованого листа від Герланди Рейес, США від 20.08.2012; Копія листа від російського представництва Аплайд Біосистемс Міністру МВС України про продаж продукції тільки через офіційних представників на території Україні від 05.10.2012; Копія підробленого листа від Лайф Технолоджіз, США, міністру МВС України від 01.11.2012; Копія листа від регіонального директора Лайф Технолоджіз, США, міністру МВС України про представництво інтересів Корпорації тільки офіційними представниками на території Україні від 14.11.2012; Копія листа від спеціаліста по контрактах Лайф Технолоджіз, США, міністру МВС України про фальсифіковані листи, надані в МВС України від ім’я Герланди Рейес, від 14.11.2012; Копія листа від юридичного департаменту Лайф Технолоджіз, США, міністру МВС України про фальсифіковані листи, надані в МВС України від ім’я Герланди Рейес та Бориса Найфліша, від 19.11.2012; Копія листа від посольства США в Україні заступникові міністра МВС України о проблемах навколо компанії Лайф Технолоджіз, США, та неправомірності дій Бориса Найфліша, від 28.11.2012 з додатками.”

dnkkkkkk

dnkannn  

dnkgerl  

dnkkkkkk dnkgerl 

dnkusa  

dnkkkkkk

dnkrosss  

dnkzahhar

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. Неужели министр не может поручить это дело надежному человеку ? И он есть и указан в предыдущей статье. Это уравновешенный и продуманный его дружок Рогозин ! Ура нашим органам…

  2. Читал здесь,в прошлом году,статью о вымогательстве начальником Евпаторийского УБОПа Филоненко В В и его заместителем Белинским И В, с предпринимателей 100 тыс гр.И что?и ничего. Филоненко остался в УБПе работать а его зам. Белинский, перевелся в спец милицию.
    Вопрос-куда смотрит СБУ? куда смотрит руководство милиции? УВБ милиции? внеужели все на столько куплено и настолько продажно? вот ссылка на видео где заместитель Евпаторийского УБОПа Белинский требует взятку в 100 тыс гр.что еще нужно для того что бы такие люди не работали в милиции как минимум? http://www.youtube.com/watch?v=rk7X-XCFOLQ

  3. Пряме пов’язування росту злочинності з відсутністю хімреактивів є дивним. Наслідком її зростання в попередні роки є саме те, що нахімічили попередні керівники.

  4. “Програма забезпечення МВС України спеціальним обладнанням для ДНК-аналізів діяла впродовж останніх кількох років”. Если это утверждение достоверное, то заниматься программой реактивов начали еще при Луценко. Не тогда ли была испорчена репутация украинской стороны, вследствие чего, в последующие годы, нам отказываются продавать реактивы?

  5. Читал здесь,в прошлом году,статью о вымогательстве начальником Евпаторийского УБОПа Филоненко В В и его заместителем Белинским И В, с предпринимателей 100 тыс гр.http://ord-ua.com/2011/11/03/s-chego-zhivet-ubop-ili-osobennosti-predprinimat elstva-v-ukraine/ И что?и ничего. Филоненко остался в УБПе работать а его зам. Белинский, перевелся в спец милицию. Вопрос-куда смотрит СБУ? куда смотрит руководство милиции? УВБ милиции? внеужели все на столько куплено и настолько продажно? вот ссылка на видео где заместитель Евпаторийского УБОПа Белинский требует взятку в 100 тыс гр.что еще нужно для того что бы такие люди не работали в милиции как минимум? http://www.youtube.com/watch?v=rk7X-XCFOLQ

  6. Да и приборы закупались у фирмы чья печать на копиях и расходники там же кто же создал систему да при Кучме была создана эта тендерная мафия просто пирамида перевернулась и абзац не зря контора изьяла тендерную документацию продолжение следует уже давно закупаются вещи в органы ведомства и министерства которые потом даже не вводятся в эксплуатацию при этом ради откатов львиная часть денег из бюджета уходит на гробы ДНК оборудование в г. Киев НДЕКЦ при ГУ МВС закупали Посильский О.А. и Сикорская с них нужно и спрашивать

  7. о чем вы говорите? на сегоднешний день не одно уголовное дело не расследуется, потому что никто не знает что сними(уг. делами)делать, оперативные и оперативно — технические службы стоят. Что бы раскрыть кражу мобильного телефона следователь должен обратится к следователю — судье с представлением, что он дал разрешение на выемку информации у оператора, после этого следователь завозит ко всем операторам выемку и через (определенное законом об информации) время получает ответ. ВОПРОС КАКОЙ ДЕБИЛ ПРИДУМАЛ ЭТОТ КОДЕКС? мы вернулись в каменный век.

  8. ДНК-анализ — это не экспертиза,эффективность нулевая, скорее даже отрицательная. И тратить на него деньги и есть афера.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ