Человек не терпит насилия!

Заява УНА

ЗАЯВА

Українська Національна Асамблея вважає вторгнення на територію Грузії групи бойовиків наперед спланованою провокацією, спрямованою на дестабілізацію суспільно – політичних відносин напередодні парламентських виборів.

Ми вважаємо, що факт захоплення заручників є актом міжнародного тероризму і вимагаємо від міжнародного співтовариства вжити до агресора санкцій, передбачених міжнародним правом.

Разом з тим, заявляємо, що у випадку вчинення зовнішньої агресії проти братнього грузинського народу, Українська Національна Асамблея надасть Грузії допомогу у захисті її державного суверенітету та територіальної цілісності.

Провід Української Національної Асамблеї

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. А еще мы заявляем решительный протест против бомбардировок Пакистана, Афганистана, Палестины…против сомалийских пиратов, гибели китов, таяния льдов Арктики, пятен на Солнце и много другого бреда, который никакого отношения к Украине не имеет. Мы просто за мир во всем мире. Свободу Анжеле Дэвис!

  2. Рівень вашого кругозору та унтернаціоналізму дозволяє вам прийняти участь у конкурсі
    на заміщення вакантних посад як у адміністраціі так і в міністерстві іноземних справ.
    Ви мабуть з числа молодих вихованців еліти ПР.

  3. дипломату

    Рівень вашого кругозору та унтернаціоналізму дозволяє вам прийняти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад як у адміністраціі так і в міністерстві іноземних справ. Ви мабуть з числа молодих вихованців еліти ПР.

  4. Горячо поддерживаю позицию УНА! Считаю необходимым отправить в помощь братскому грузинскому народу ВСЕХ членов УНА, УНСО, Свободы, УНП, НУНС и остальных “оппозиционеров” и ОБЯЗАТЕЛЬНО с их лидерами во главе! Как гражданин Украины, готов отдать это “самое дорогое” в вечное пользование, вот так я люблю Грузию!

  5. Саня,ти як і усі справжні націоналісти-“обичний” даун,недалекого розуму і затертої національності з промитим мозком католицькими Гузарами :-))))))))))))

  6. бачити одразу старих юдонацистів бо за анжелу дєвіс ті хто не має 45 років не можуть згадати ось вам і кедебісти при справі та тіж порхаті пики так що жидова пеклується але й помиляється відповідати прийдеться їм та їх поплічникам -Героям Слава

  7. Если озабочены судбой грузи,помогите конкретно!Собирите войско из УНА,УНСО и напомощ!А 52 дивизия или российский собр вас там и похоронит!Туда вам и дорога!

  8. А вас в Чечню, и это было бы правильно.Вед вы такие же уроды, как и те, про которых изволили здесь глаголать, а может и похуже некоторых.Ихние “сенсеи” столько, сколько ваши, народу вместе взятые, не отправили на тот свет.Да и церквей столько не разрушили.

  9. Погоджуюсь з тим що ви спочатку розберіться у себе у Украіні ХУ Є ХУ,а потім ідіть у
    найманці та інтернаціоналісти.Шукаєте привід похизуватись ,а щось зробити тут зась.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ