Человек не терпит насилия!

Яка,вона, Медицина в ЗАКАРПАТТІ

Давайте обговоримо

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. Яка медицина в Закарпатті, одна корупція.Побори на кожному кроці, понають збирати вже на вході, спеціально закривають,щоби водії,які завозять своїх рідних до лікарнімусять платит на вході 2-5 грн.Скорої не дочекатись і приходиться самим доставляти хворих.А про лікування — це ниже плінтуса.Медперсонал ходить на роботу, аби зібрати дань з родичів хворих, бо їм ні нащо лікувати.Та якби ще й лікували.Слів не находжу і всюдит чути лише в поліліклініках скільки треба дати доктору, медсестрі як буцімто ти до них додому прийшов лікуватись.

  2. Так творится по всей Украине. А не только в Закарпатье. Можно и хуже истории вспомнить, когда к больным даже не подходят, а тем более не лечат, если денег нет.

  3. Мы скинули ярмо социализьма-коммунизьма и построили капитализьм. С какого хера вам кто-то что-то должен делать бесплатно. Привыкайте.. Или медстраховку введите. А без страховки — тока денюжки. Кстати Бони-М пели — олвэйс санни ин зе ричменс ворлд.

  4. Який ти розумний, щоб ти від рук свох колег скиглив.Ти такий доктор, як я балерун,У тебе ні мозгів, ні честі, ні совісті.Щоб вам всім так медицина допомогла в житті, як допомагає такий як ти- чмо.

  5. Це чиста правда.Совість вони загубили ще в утробі матері сьогоднішні це доктори що на Берегівщині Закакарпатської області.У міській поліклініці одні царьки.Візьмім хоча б Івана Прянійчука, який працює на державному апараті УЗІ в державному кабінеті, а зробив свій приватний бізнес з прийом громадян,На запись черги начхав, прийом веде виключно лише за гроші і це почтнається з 50 гривень і ще навязуе своє лікування, де по закону його діло лише зробити обстеження і описати. Береться лікувати, що правда лише за винагороду,і всім підкреслює, що він один такий розумний, бо закінчив Пітерський інститут, а тут в Україні всі доктора дебіли.Це все йому сходить з рук бо ймовірно ділиться з шефом.Хто в нас шеф? це слідуюча історія.Другий апарат УЗІ привласнив, такий собі, доктор Бонь теж зробив приватний кабінет у державній поліклініці і приймає ніби то законно по 40-50 гр. а в години коли має приймати хворих з лікарні, був випадок що жбурнув історію хвороби старенької в двері, де документи розсипались і хворі самі їх піднімали, при цьому кричав, що його години прийому скінчились і хто хоче вже їх прийме приватно тобто за гроші.Це такі в нас фахівці.Щоб народ знав. Думаю і на них божа кара прийде. Схаменіться доки не пізно.

  6. А ви знаєте, як важко і за які великі гроші у нас можна одержати інвалідність.Гоняють по кабінетам ,заставлять доказувати чи не виросли пальні, чиневернулися зір або глухота. Меншечим за 3 тис грн і не суйся.Лише одне не можу зрозуміти звідки взялися десяткиі нвалідів-таможеників.Тут замішані гроші? Так ся каже шо утій таможні роблять одні інвлаіди.організація інвалідів.Хтоможе розберіться.Не хочете — напишу на ТВ1

  7. А разве это только в ВИНОГРАДОВО, так это везде как щупальцы СПРУТА.

  8. SOS В БЕРЕГОВСКОМ МЕДУЧРЕЖДЕНИИ — ПУСКАЙ ПРОВЕРЯЮЩИЕ ИЛИ ХОТЯ БЫ НАЧАЛЬСТВО НАВЕЛО ПОРЯДОК В МЕДУЧРЕЖДЕНИИ, А ТО В РОБОЧЕЕ ВРЕМЯ ПЯНКИ, БОЛЬЫЕ В ОЧЕРЕДИ,А В ГИНЕКОЛОГИИ ОТМЕЧАЮТ В РАБОЧЕЕ ВРЕМЯ 45-ЛЕТИЕ.ПОЗОР МЕДРАБОТНИКАМ,ДОКТОРАМ.

  9. Лечиться даром — даром лечиться. Почему за евроремонт квартиры люди готовы несколько штук баксов, а “ремонт” пошатнувшегося здоровья хотят получить “на шару”. Потому что ”халявщики”.

    И поскольку здоровье — это самое ценное, что есть у человека, поэтому и врачи должны получаться больше всех и быть самыми обеспеченными в украинском обществе. И если сейчас не так, то только потому, что чиновников, депутатов и пр. “жаба давит”, что врач должен получать больше них.

    Есть обычные рыночные механизмы, которые позволяют выяснить, кто чего стоит. Надо только официально РАЗРЕШИТЬ врачам брать деньги за услуги. И все скоро станет на свои места — среди врачей и больниц появится конкуренция, и люди будут идти лечиться к тому врачу и в ту больницу, которые делают это лучше. И медицина у нас станет хорошей, богатой и уважаемой.

    О том же вчера говорила Богатырева. Все правильно сказала, потому что сама была во врачебной шкуре, перебивалась с воды на хлеб, пока не стала чиновницей.

    “Теперь украинским врачам можно со спокойной совестью брать подарки от пациентов. Однако Минздрав хочет, чтобы медики платили налог с гонораров.

    Министр здравоохранения Раиса Богатырева заявила на встрече с донецкими медиками, что врачи имеют полное право получать гонорары от пациентов: «Это не постыдное дело. Это естественное желание человека отблагодарить врача не только за умелые руки, а, может быть, просто за душевный разговор. Это дело врача — взять или не взять этот гонорар, но право врач такое иметь должен».

    При этом министр добавила, пишет «Сегодня», что медики должны вести учет гонораров, с которых потом уплатить налог.”

  10. Клятву Гиппократа уже пару тыщ лет никто не дает. Церковь запретила. Потому что она начинается словами “Клянусь Аполлоном, врачом Асклепием, Гигиеей и Панакеей и всеми богами и богинями…” Дают клятву “українського лікаря”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ