Человек не терпит насилия!

ЧЕРНЫЙ СПИСОК ФИРМ ОДЕССА

к вашему вниманию предлогается черный список фирм который кидают или своих сотрудников или клиентов .Прошу вас если коментируете приводить факты

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

190 ответов

  1. .- Силами службы безопасности почтовой компании Джаст Ин, мошенник пытавшийся завладеть посылками на сумму 750 000 грн., задержан ,передан полиции и в настоящий момент сидит в СИЗО .

  2. Чому авто- битки з США такі дорогі в Україні.? Хоча на кожному ремонті понівеченого авто , так звані майстри по ремонту, під ключ, мають чистого доходу від 10 000 $ . не рахуючи коштів на замінені нові деталі.. А тепер, Увага! Чому реалізатори битих авто з США І інших країн не предоставляють покупцю Сертефікат дозволу на право подальшого використання авто після ДТП в США і проходження цього авто ТОгляду фахівцями в Україні ? А-то, окрім кілограмів шпакльовки, деякі.авто при експлуатації лопають на декілька частин і рухаються боком. За покалічених і убиєнних в нових .ДТП від таких авто, я вже не говору.

  3. Покажінь мені хоч одного еврея з Одеси, який повернув би здобуте обманом, долг чи викрадене?

  4. В Одесі назріває чергова афера в новобудовах. Застройщики отримали кошти громадян за житло , але ключі від квартир віддавати не спішать. Затягують здачу. Якоби » Облагороджують територію» Прикриваються причиною б/д. Одно слово, ждуть «асвабадітєлєй» Не дають власникам оформить докуманти на житло. Я маю думку що забудовники ждуть моменту прокрутить аферу з продажем квартир по другому разу.

  5. Цікаво, де поділися коментарі за 2017 рік і інші що розкривали випадок викрадення , підробка документів (підписів) і викрадення авто з бази автосалону в Одесі ? А це вже кража на суму біля 25 000 доларів? А якщо включити лічильник за 5 років, то крадіїї можуть залишитись з голою срукою.

  6. Хорошо прикидатись Дурачками в кармане з мільйонами, вже 6 рік. Коли ви вже понажираєтесь.?

  7. Хто може підсказати: Скільки світить за викрадення документів на нове авто і підробка їх на своє прізвище при допомозі нотаріуса? Викоклристання його, як свою власкать по Закону.. КрКУ? А по поняттям? За кожен рік свого використання і не бажання повернути власнику? Мені сказали що і мілліонери плачуть.

  8. Хочу предупредить о непорядочной фирме ООО Бласт и ко код егрпоу 41653657 юр адрес ул Пивденна 26 директор Касперович С.И 0679727153, его зам Олег 0677086581 род занятий данной компании- канализация ,а по факту кидалово рабочих, партнёров, заказчиков. У данного ООО 73 судебных разбирательства, налоговый долг 3000000 гривен, отозвана НДС. Касперович взял в лизинг технику экскаваторы 3шт, каток,бетонный узел и кинул лизингодавцев. Прячет данную технику на ул Сортировочная 2в. Рабочие у него не официально оформленные ,получают запралату наличными. По месту регистрации ООО Бласт лтд не находится а находится на ул Ленинградской 6. Данное ООО участник всех тендеров и городских программ Сейчас Касперович открыл новое ООО- Бласт и ко код едрпо 41653657 ро тому же адресу ,с той же задачей — кидать лохов.Пока у нового ООО только 3 суда и 300т налоговый долг. Может пора налоговой заняться данными ООО и Касперовичем — Корейко ?

  9. Одеса Слобідка. Скажіть мені будьласка, чи можна було на початку 2017 року, на шару, виграти автомобіль Хундай Тусон, кольору Сніжна королева. Бля…. як не стараюсь, даже близько не виходить. Говорят, виграші, це кража , чи афера з підробкою документів

  10. Одеса Слобідка. Скажіть мені будьласка, чи можна було на початку 2017 року, на шару, виграти автомобіль Хундай Тусон, кольору Сніжна королева. Бля…. як не стараюсь, даже близько не виходить. Говорят, виграші, це кража , чи афера з підробкою документів

  11. Одеса. Мортелеком. Будучи багатою людиною, як ти так не красиво поступив, разом з свою дружиною в 2017 році.

  12. Одеса. Мортелеком. Антон Дергачов будучи багатою людиною, як ти так не пристойно поступив разом з своєю дружиною в 2017 р. Да щей направили наркоманку з наркоманом на чужу сім’ю щоб приховати свій поступок.

  13. При роботі в Мортелекомі потрібно видавати додатково молочні продукти. Ви розумієте, чисто вред для організму. Водного охоронця, інфаркт. В другого охоронця, інсульт. В водія по доставкам, хвороба рухового апарату, параліч, смерть. Чисто прокляте місце.

  14. Цікава історія. На одній з автостоянок автосалона чи бази, на початку 2017 р, стояло собі нове авто Хундай Тусон. Та аферисти просто не догадувалися що то була власність дуже поважноі і богатоі людини з Києєва, а й в Украіні. А це вже повна жопа.

  15. Ні порядності, ні честі, ні совісті, ні виховоності. Про що можна говорити, якщо мама і папа, даже від армії відмазали, бо мій сина вищий на голову від інших. Лихі студенські 90. Бізнес розпочинали з продажу дімідролу.

  16. А чож би й ні! Викраси через Нову почту документи на нову машину, а потім поїздити, зрозумівши що викриють, продати і купити ту саму модель, тільки трошки з другим відтінком. Замислювався очей. І от біда, тут та крадена машина всплила біля одного нотаріуса на Слобідці і різко зникла . А крадія, совість зовсім не мучить. Падло жидівсяке!

  17. Мені щось кажеться, що два трупа на фірмі, як свідків це вже забагато. Хоча один, зовсім ніякого відношення не мав до цей кражі. Чисто перепутали.

  18. Людськй і підлості, .скупості , нахабству немає меж. В Одесі є два вида євреїв. Одні мріють виїхати чи відвідати Ізраїль, Святі місця, місця життя Іісуса, останніх мук розп’яття Христового і смерті скропленою святою кров,ю. А другі, туда їхати бояться. Це ж які гріхи перед Господом і ближніми потрібно було вчинити щоб боятись ступити на Святу замлю? Боятись кари Господньої.

  19. Мортелеком. Одне падло викрало чуже, раніш відмивало гроші ДНР, ЛНР і переправляло на Европу чемоданами, гоняли наркоту з Америки в колесах битків, а друге падло (маньячело) нападає на охоронців що дрімають з тонкою голкою, з якоюсь пропитаною тряпкою і намагається вдарити в серце. А в цілому, два охоронця вже небіжчика бо щось побачили і узнали лишнє. А охоронці, які тримаються від верхушки, подалі від цих урків- бізнесменів, намагаюся зробити охоронців неадикватними при допомозі прослушок мінімікрофончиків. Якщо пожалуєшся, Тіпа, та в нього галіцюнації і натравлюють наркоманів і уголовніків. Хто в наш час платить кавказцям за кришу.. А це червивее платить.

  20. Мамінька від міліціонерів в інституті і арміі відмазала,, як хворого і не придатного , будучи ярою комуністкою при міські владі. В чужу фірму пристроіла, як дуже хорошого хлопчика. Помогла чужий бізнес взяти в своі руки. Правда ще пока повністю віджати не удається. Чом не о-о-о- олігархи.

  21. Люди мруть як мухи. Злочинці — аферисти обставляють це, як інфаркт, інсульт тобіш нещасний випадок. Чи можуть жертву довести до агресивного не зважливого стану. Це ультрозвук на низьких частотах, який вбивчо впливає на людину і її здоров’я. Запис ультрозвукових колевань, розмови чи музики записують на низькій частоті і вооспроізводять при допомозі жучків -мікрофончиків чи динаміків. Таку технологію вбивства вперше використали ГРУ, ФСБ. Маючи доступ до житла чи роботи жертви. Але злочинці це можуть використати лише в самовиті тиші в приміщенні, де знаходиться жертва. Чи через стіну при допомозі динаміка. Потрібно збільшити звук. Захист один. Потрібно включити телевізор, приймач запису програм на дозволених законодавством частотах. Ці частоти нейтрализуют ультрозвук що шкодить людині через слуховий орган.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ