Человек не терпит насилия!

Дебіли внутрішньої безпеки — 2

1337602830 baran

Кажуть, якщо людину покусає вампір, то вона впродовж короткого часу сама стає вампіром. Виходячи з цього, можна цілком припустити, що начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС України генерал-майора податкової міліції Олександра Тулаєва покусав баран. Судіть самі.

Наприкінці першої частини цієї статті (http://ord-ua.com/2012/07/11/debil-vnutrishnoyi-bezpeki/) ми порадили начальникові Головного Штабу МВС України Анатолію Лазарєву викликати до себе майора Копиткова разом з підполковником Давиденком і настукати їм обом по фізіономії. Оскільки наша порада досі не сприйнята як керівництво до дії, публікуємо ще один документ, який стосується пана Лазарєва безпосередньо й має гриф «таємно». Це – постанова про заведення справи контрольно-спостережного провадження, винесена в Департаменті внутрішньої безпеки «з метою відслідковування, оцінки оперативної обстановки в Головному штабі МВС України, накопичення, систематизації та аналізу інформації щодо негативних явищ і тенденцій у підрозділі».

444 1

444 2

Але хочемо заспокоїти генерал-майора Лазарєва: «стукачество» в його підрозділі припинити дуже просто. Достатньо зібрати особовий склад і оголосити, що дебіли внутрішньої безпеки загубили агентурну картотеку, через що карточки агентів пішли гуляти по руках. Причому — разом з постановами про заведення ОРС, планами, даними про фігурантів, агентів і проведені заходи. Можна лише уявити, з яким настроєм цю інформацію сприймуть «добровільні помічники» ДВБ, більшість з яких самі є оперативними працівниками й мають, між іншим, табельну зброю…

У тому, що начальник Департаменту внутрішньої безпеки намагається обкласти даниною весь центральний апарата Міністерства, дивного немає нічого. Колишні керівники внутрішньої безпеки Новиков і Хоровський чудили й не таке. Але Захарченко перший, хто додумався поставити на ДВБ баригу з податкової міліції, який, не замислюючись про наслідки, став «нарізати план» без огляду на субординацію та об’єктивні реалії.

Єдине, кому Тулаєв не наважився встановити твердий тариф – став керівник Головного слідчого управління МВС України Василь Іванович Фаринник. І зовсім не через побоювання нарватись на неприємності, а виключно через те, що специфіка слідчих дій не передбачає загальноприйнятих розцінок. Тому довідатись, скільки заробив окремо взятий слідчий, неможливо – Кримінально-процесуальний кодекс України та вміння ним користуватись дозволяють настільки творчо маніпулювати з сумами, що, урешті-решт, задоволеними залишаються всі.

Коротше кажучи, Тулаєв замість того, щоби просто озадачити Головне слідче управління конкретною цифрою на місяць, вирішив взяти під особистий контроль «вирішення питань» по всіх напрямках слідчої діяльності. Олександра Степановича на зупинила навіть та обставина, що Фаринник – це не та людина, якій можна вказувати, кому саме й як саме треба працювати в його відомстві. Хоча б тому, що Василь Іванович відправляв правосуддя іменем України ще в ті часи, коли Тулаєв ходив під стіл в якості позаштатника.

Але факт залишається фактом – двом заступникам Фаринника, а саме Василю Топчію та Михайлу Зарембі – заступник Дебіла внутрішньої безпеки запропонував піти за власним бажанням і якомога скоріше. Бо на їх посади вже були підібрані кандидатури з числа податкового воїнства полтавського розливу. А на випадок, якщо Топчий та Заремба раптом стануть впиратись, стратегічні генії з ДВБ вирішили підстрахуватись. Тобто, «хлопнути» якогось опера на периферії, після чого роз’яснити йому, що якщо він скаже під відео (але не для протоколу), що хабар призначався для передачі «на гору» в ГСУ і що прийняття потрібного процесуального рішення було погоджено все з тими ж Зарембою-Топчієм, тоді це нікуди не піде й ходу справі не дадуть. А лише доповідять Міністрові в потрібному ключі, мовляв старим став Василь Івановича, розхитались зуби у вовка, не слідкує за своїми заступниками, ситуацію в слідстві не контролює… І що, мовляв, треба влити нову кров у ГСУ-шне болото… до речі, є перевірені кадри, характеризуються прекрасно…

На практиці ці стратегічні задумки вилились ось у такий документ з грифом «таємно» під назвою «довідка-меморандум».

dvb01

dvb02

dvb03

Звісно, складався цей документ не для оприлюднення на сайті «ОРД», а з тим, щоби на його підставі завести оперативно-розшукову справу категорії «захист» №42/12 під умовним найменуванням «Акорд» відносно Хусточкіна Дмитра Веніаміновича та Шапошника Романа Федоровича. Подаємо постанову про заведення цієї ОРС:

dvb04

dvb05

Невдовзі по тому в начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС України генерал-майора податкової міліції Тулаєва О.С. виникла нагальна потреба застосувати в межах цієї ОРС оперативно-технічні заходи «Аркан», про що пан Тулаєв і повідомив заступника Міністра Сергія Черниха цілком таємним рапортом.

dvb06

(далі буде)

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

90 ответов

  1. Три кольца — пресветлым эльфам для добра их гордого,
    Семь колец — пещерным гномам для труда их горного,
    Девять — людям Средиземья для служенья черного,
    Подленькая флешечка — властелину Мордора!
    Только вот кто он………?

  2. для участкового №1: ” Аркан” это по старому “бумеранг”. Это одно и тоже, а не разные вещи. Недавно оказывается переименовали и (позор!) даже действующие сотрудники вроде тебя этого не знают. Специально для тебя “карибу северного” пишу. Иди лучше самогонные точки по 50 гр в месяц крышуй на участке и бабак за семечки гоняй.

  3. Сидоренко Иван Анатольевич — это тот что в УБОПЕ Киеа был замом и с покойным Матиенком работал ?

  4. Нарушен закон о государственной тайне, необходимо провести поверку и виновных привлечь к уголовной ответственности за расглашение гос. тайны. Бойко должен быть допрошен и рассказать как и от кого к нему попали секретные документы. Похоже действительно какой-то работник ДВБ МВД их ему слил. Кстати Бойко есть соучастником преступления поскольку вместо того чтобы сообщить в СБУ о готовящемся преступлении (расглашениии гос. тайны) он опубликовал секретные документы. Так что есть над чем работать СБУшникам. Спасибо за внимание.

  5. Нарушен закон о государственной тайне, но что даст проверка? Кто должен допрашивать Бойко, следователь прокуратуры или СБУ? Бойко расскажет, что флешка с секретными документами к нему попала как обычно от посла США. А что касается разглашения гос. тайны, то сначала надо доказать, что эти документы составляют гостайну.

  6. Не думал что доживу до такого позорища , когда материалы разработок будут помещаться в инете , слышал от сотрудников что в МВД даже деньги со сметы 9 воруют , но не хотел верить. Теперь верю.Нет у нас правоохранителей , а есть система по отъему денег у ближних.Так что мужики , будем вооружаться , что ли ? У нас ведь не найдется Вацлава Гавела , трижды поменявшего всю структуру МВД в Чехии.Я даже согласен на такого как Саакашвили , засланного из-за бугра.Стыдно в Европе говорить , что ты украинец ! Куда подевались честные люди !

  7. Нормальные и Чуфус, и Копытков, и Федя, вообще в этом отделе большинство ребят нормальных, только вот как б…ь их доки решилась слить, видать очень сильно обиженная. Только зачем сводить счеты ценой подставы ребят? Когда найдут, я думаю, что в возбуждении дела необходимости не будет и так дорого обойдется.

  8. Нормальные и Чуфус, и Копытков, и Федя, вообще в этом отделе большинство ребят нормальных, только они положили большой и толстый *** на режим секретности. И из-за распиздяйства этих оленей журналюги пишут пасквили и херячат всю службу. И только одному Богу известно, когда это закончится. И что именно, и в каких объемах было спизжено и вынесено наружу. Олени, блять, тупоголовые! Слов нет!!!

  9. Положили толстый они.. А роль руководства? В РСЧ не знали что они регистрируют доки с домашних буков? Кто отвечает в руководстве ДВБ за секретное деловодство? Вот и вся каша с маслом.

  10. Пане Интересующийся, ну навіщо Ви так: “И только одному Богу известно, когда это закончится. И что именно, и в каких объемах было спизжено и вынесено наружу”.

    Я ж все писав раніше: доблесні дебіли внутрішньої безпеки проє..ли карточки агентів, рапорти з проханням дати дозвіл на перевірку кандидатів у агенти, рапорти з проханням дати дозвіл на залучення агентів до мережі (все, як і належить, з установочними даними агентів і агентурними псевдонімами), довідки про проведення контрольних зустрічей з агентами, постанови про заведення ОРС, плани оперативних заходів. Причому — за три останніх роки.

    Залишайтесь з нами, у нас весело.

  11. Може, все друкувати й не треба. Але з десяток агентурних карточок оприлюднити, мабуть, варто — щоби в МВС України розігнали на хрен РСЧ та звільнили з посад професійно неспроможне керівництво ДВБ.

    Сподіваємось, після цього дебіли, нарешті, зрозуміють, що оперативна робота не зводится лише до “наїздів” на комерсів.

  12. Пане Володимере, не могли бы вы сказать, какая последняя дата на тех документах?

  13. Я схожий на ідіота тільки на перший погляд. Запевняю, що перше враження дуже оманливе.

  14. Але з десяток агентурних карточок оприлюднити, мабуть, варто

    Смею полагать, что в этом случае произойдет то, что Н.В.Гоголь описал в ”Ревизоре”:

    Артемий Филиппович (продолжая читать). “Надзиратель над богоугодным заведе…и…и…и… (Заикается.)

    Коробкин. А что ж вы остановились?

    Артемий Филиппович (не давая письмо). Нет, это место можно пропустить, а там дальше разборчиво.

    Почтмейстер. Нет, все читайте! ведь прежде все читано.

    и т.д. и т.п.

  15. Пан Володымыр, здравия желаю! Если Вы раздумываете над тем, какие информации обнародовать, а какие не обнародовать, то предлагаю консультацию. Я готов на каждом документе собственноручно написать “Нужно обнародовать” или “Не нужно обнародовать”. Искренне Ваш.

  16. Я, пане Работяго, хочу запропонувати співробітникам центрального апарату МВС України таку послугу, як видача довідок про те, що такий-то громадянин не є агентом ДВБ. Хай звертаються, я буду кожну заяву перевіряти по картотеці, яку загубили дебіли, і, у випадку, якщо запитуваного прізвища там немає, видаватиму довідку. Мовляв, ім*ярек чист перед колегами.

    До речі, я забув побажати “на добраніч” генерал-майору податкової міліції Олександру Степановичу Тулаєву.

  17. Для Бойко Владимира -может вместе с справкой еще и пачку валидола или что другое на Ваше усмотрение тут вариантов может быть много

  18. Николаю: якщо з валідолом (як варіант — з памперсом або, на крайній випадок, кукурузним початком), тоді це буде платна послуга.

  19. Помню рабочую обстановку: Кабинет 4 на 5 и в нем тусится человек 11. Не все сразу конечно, кто то в командировке, кто то в ДОТЗ, кто то в суде, сизо, кто то с 7 ке томоз повез. Но 5 — 6 человек присутствует постоянно. Делят компьютер, принтер, кляньчат друг у друга бумагу, списуют контроли, готовят подання, подъе..ют друг друга. На столах, под столами, в ящиках кипы томов. Реализованные, в разработке, в сопровождении, на изучении. Кроме этого, постоянный проходняк с соседних отделов: ” привет, как дела? а где ваш Вася, шото давно не видно, че это вы реализовались? Дай печеньку, а вообще я пришол на вашем ксероксе отксерить, дайте степлер… и т.д и т.п. Тогда и мысли ни у кого не могло возникнуть, чтобы спиз..ть флешку, или скачать инфу с папки товарища и передать ее какому то вонючему гражданскому ублюдку. Ну напечатали вы это гавно? Что дальше? Был уже и 07, ну и что? Кого то торбят из “высокопосадовцив”, а те из за свого слабоумия, через таких же слабоумных “запродавцив” пытается дискридитировать тех, кто их торбит. Страдают простые опера. А на счет режима секретности, так это как на 150 человек 1, 2 защищенных компютера? Кто работал, тот поймет. У меня в свое время “защищенный” компьютер находился за 130 км, и на старые материалы до сих пор натыкаюсь в компе.

  20. Мусорку: за «вонючего гражданского ублюдка» красно дякуємо. От тільки зауважу, що всупереч поширеній серед міліціонерів думці, ступень секретності знаменитої «Інструкції про оперативно-розшукову діяльність оперативних підрозділів органів внутрішніх справ України», затвердженої наказом МВС України від 17 липня 2004 року №007, ніхто не понижував і один «нуль» у номері наказу не прибирав. Ця інструкція досі є цілком таємною. Можу подарувати примірник, якщо хто не читав.

  21. Шо такое, прьетен Алё? Любиш Хох_ляндию, да? Пан Бойко ничтоже сумняшыся матлошит ментов-каззлов, а тебе больно? Сочувствую тибе, Альо, а потому предлагаю подумать и понять, шо справедливость — не баран чихнул, так шо отльютца любителям Хох_ляндийи слёзы народные ещо не раз.

  22. Четэцян АЛЛЬО! Страна тут в натурре неприделах. Хох_ляндия — это государство, а не страна.
    А вот то, что авторы ментовских папэрив ПОДОНКИ, эт ты правильно говориш. Завязуй жрать с ними из одного корыта.

  23. Володимиру Бойко: у Вас недостоверная информация на счет 07. Гриф еще при мне насколько я помню понизили, Вас жестоко обманули и продали старый екземпляр. А смотреть мне там нечего, я его и так весь помню, пусть лохи смотрят.

  24. А разве такие доки с доступом 1 и 2 не должны набераться в спец комнате на атестованом компе по ТЗИ???

  25. darpe: Конечно должны. А еще многое кое чего должны, но вы представляете очередь в 150 человек в РСЧ? Компютер то один……

  26. C XII века на Руси лексема «варяги» заменяется псевдоэтнонимом «немцы». Варяги нагрянут и всех умных ментов возьмут в полицаи. Я тоже мечтаю.

  27. Моя думка, що в підрозділах ВБ МВС України працюють невдахи, підлабузники і торбохвати. Як можна займатись оперативно-розшуковою діяльністю у відношенні працівника міліції? Ви подивіться як вони зараз живуть, сходіть додому до будь-кого із молодшого та середнього складу… Що ви побачите? І тільки скарга на міліціонера, так аж підстрибують від радощів прикидаючи скільки…і без сумніву, впевнено, зверхньо…А більшість із цих чудо хлопців півслужби прослужили дільничними, інспекторами штабу, паспортної служби і т.д. і тепер “знайшли себе”! Я щось мало зустрічав вихідців із карного розшуку чи слідства! Назбирали із гірших не пристосованих до роботи бездарь ліниву. Маю досвід спілкування, тому знаю що говорю і про кого. Куратори районів із ВБ не знаючи як злочин розкрить, добре орієнтуються якому дільничному що замовить. І ця ситуація нікого не обурює, Один дебіл загубив бланки таємних документів, інший такий же загубив взуття після вдалої вечері, прийшов додому в носках, а ранком вигадав історію з пограбуванням, яку завдяки роботі карного розшуку спростували довівши це. Знатиму як і коли, то всім разом “допоможу” і кожному окремо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ