Человек не терпит насилия!

Спецперевірка для держслужбовців (міністерство освіти — невиконання законних вимог)

З 2012 року за наказом президента усі держслужбовці мають пройти спеціальну перевірку, терміни проведення якої — 15 днів. Запити надсилаються в 1) МВС 2) Мін юст 3) Міграційну службу 4) Мін охорони здоров’я 5) Податкову службу 6) Мін освіти!
Ось я також проходжу цю перевірку, пройшов конкурс і надіслав запити по міністерствах. Протягом 3-4 тижнів надійшли відповіді з міністерств , окрім МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ!!! пройшло майже 2 місяці, а вони навіть не починали спецперевірку мртивуючи це тим що в них багато роботи.. А проводиться вона шляхом підтвердження диплома — відкриттям в базі данних номера диплома. Відповідальні за цю спецперевірку не відповідають на телефонні дзвінки,усі телефони переведені в факсовий режим! Дуже багато людей не можуть працевлаштуватись по декілька місяців. Термін дії деяких документів закінчується через незаконні дії ПОСАДОВИХ ОСІБ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ.От якби їх діти не могли на законних підставах прийти на роботу, і навіщо такі працівники в тій мін освіті потрібні, в яких постійно перерви і чаювання. Хто через це проходив, допоможіть…. Невже ніхто працівникам міносвіти не указ!!Вони кажуть що їм все одно на указ президента,вони не встигають і звернення до прокуратури для них не мають впливу..Що це — окрема держава в державі??????
Чому ніхто не отримує дисциплінарні стягнення!!? Як знайти вихід з цієї ситуації!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

176 ответов

  1. три месяца жду спецпроверки из образования. Сказали еще месяц. Если бы я сделала, что-то невовремя, выговор. Что происходит в этом государстве!

  2. Кретинизм в Украине не имеет границ. При дважды судимом президенте-ЗЕКЕ, устраивают обычным клеркам чуть ли не проверку на допуск к сверхсекретным материалам. Идиотизм не имеет границ. Это полный п…здец. Янык, чтоб ты здох вместе со своей синежопой шоблой.

  3. Да уж, кретинизм он и в африке кретинизм. Чернобыль отрыгивается, однако: Кретинизм – вид эндокринной болезни, которая связана с врожденной гипофункцией щитовидной железы.

  4. Поехал и забрал свой результат спецпроверки диплома в Киеве в минобразования так, как задолбался ждать! Все кто ждет — езжайте под любым предлогом попадите внутрь, там есть еще понимающие люди. Все решается и никакой коррупции. Вежливость и терпение =)

  5. Такая же ситуация, ответа с Министерства образования, жду 3,5 месяца!!! Когда прийдет никто не знает, все отвечают ждите.Нашла телефон горячей линии Мин.образования, так там всегда занято!!!!!!Что делать, какая у кого ситуация???

  6. Я Вам могу порекомендовать: 1) подойти к руководству кадровой службы или к руководителю госсоргана, в котором вы планируете работать с просьбой направить запрос в региональное управление мин.образования (УП №333/2012).2) судя с переписки кадровиков сна других сайтах в такой ситуации умные руководители или назначают на должность не госслужащего или на должность госслужащего с испытательным сроком (пока не прийдет ответ на запрос).3)заключайте трудовой договор. Удачи!!!

  7. А що таке “спецперевірка”. Де тлумачення цього терміну. А як нема тлумачення то все залежить від кількості купюр. Раніше спеціальну перевірку проходили лише кандидати на роботу у спецслужбі. Питання були прості — психічні захворювання, судимисть, зв*язки за кордоном, самогубства в родині, крапка. Намалювалась нова влада що на воду дує, бо відчуває що не своє сало зїла, і діма табачник, ну щирий українець, дає тормоз запитам . Згіно до ЗУ “Про звернення…”, відомство має відповісти протягом 30 діб+3доби на пошту, але за умови якщо запит був офіційно зафіксований, тобто особисто зареєстрований у приймальні установи або надісланий поштою замовленим листом з повідомленням про отримання. До речі, може хто підкаже що таке “ДОСУДОВИЙ ВІДДІЛ у м.Київ” №044-392-71-29. На дзвінки — номер не існує. Але звідти дзвонять. Це що, нове ноу-хау влади. Капец, а ви про спецперевірки

  8. Міносвіти. На телефонні дзвінки в кабінетах (де проводиться перевіра дипломів) ніхто не реагує, працює чотири факси. Перевірка триває на даний час 3 місяці. По інших телефонах Міносвіти ніхто нічого не знає. Цікаво те, що кандидат скаржитись не може, запит не він надсилав. А кадровим службам Держустанов та контролюючим Міносвіти органам це не потрібно чомусь.

  9. Складывается впечатление, что эти проверки специально затягивают, чтоб не принимать людей на работу. Зарплату платить госслужащим надо, а в бюджете денежек нету. Какие ещё могут быть причины — не понятно.

  10. Поддерживаю, но обратите внимание, запросы направляются в МОЗ, Минюст, МВД, ДМСУ, МинОсвиты, ГНС и т.д., все службы отвечают более или менее вовремя(примерно в течении месяца), но только у Минобразования почему то трудности. Как это объяснить: неумением работать, пофигизм к своим служебным обязанностям или в отсутствии контроля со стороны руководства МинОсвиты???А как Вам отношении руководства госорганов где люди положительно посдавали конкурсы к этому вопросу, хотя по закону они(руководители) эту спецпроверку организовуют и контролируют!!!!

  11. Я, обращалася к своему руководству, чтоб направили на обл.образование. Но они отвечают, что необходим ответ только с мин. образования.А трудовой договор они не могут оформить,говорят по закону нельзя….ждите…ответа
    Я вчера пыталась весь день дозвонится на горячую линию мин. образования, а там всегда занято!!!!

  12. УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 333/2012

    Про внесення змін до Указу Президента України від 25 січня 2012 року №33

    1.Внести до Указу Президента України від 25 січня 2012 року №33 «Про Порядок організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування» такі зміни:

    1) у Порядку організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженому названим Указом:

    а) доповнити Порядок пунктом 11 такого змісту:

    «11. Для цілей цього Порядку не вважається призначенням (крім призначень, які здійснюються Президентом України або Кабінетом Міністрів України):

    1) призначення в порядку переведення особи на іншу посаду в межах одного і того ж органу державної влади (державного органу) чи органу місцевого самоврядування, призначення в порядку переведення на роботу з одного органу державної влади (державного органу) чи органу місцевого самоврядування до іншого;

    2) призначення в порядку переведення особи, яка працювала в органі державної влади (державному органі), що припиняється, на роботу до іншого органу державної влади (державного органу), до якого переходять повноваження та функції органу державної влади (державного органу), що припиняється»;

    б) у пунктах 2, 3, 6, 8 Порядку слова «орган державної влади» в усіх відмінках замінити словами «орган державної влади (державний орган)» у відповідному відмінку;

    в) абзац сьомий пункту 4, підпункт 6 пункту 7, пункт 17 виключити;

    г) підпункти 4, 5 пункту 7 після слів «Міністерством охорони здоров’я України», «Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України» доповнити словами «відповідним органом виконавчої влади Автономної Республіки Крим, структурним підрозділом обласної, Київської, Севастопольської міської державної адміністрації»;

    д) в абзаці першому пункту 8, пункті 9 слова «до органів» замінити словами «до органів (підрозділів)»;

    е) в абзаці одинадцятому пункту 10 слово «органам» замінити словами «органам (підрозділам)»;

    є) пункт 11 викласти в такій редакції:

    «11. Обмін під час проведення спеціальної перевірки відомостями між органами (підрозділами), які проводять спеціальну перевірку, здійснюється у порядку, встановленому законодавством.

    Особливості взаємодії органів державної влади (державних органів) та органів (підрозділів), які проводять спеціальну перевірку, під час проведення спеціальної перевірки щодо осіб, які претендують на зайняття посад, перебування на яких становить державну таємницю, визначаються спільними нормативно-правовими актами заінтересованих органів державної влади (державних органів)»;

    ж) у пункті 12:

    слова «державного органу» замінити словами «органу (підрозділу)»; після слів «цього органу» доповнити пункт словом «(підрозділу)»;

    з) пункт 16 після слова «Органи» доповнити словом «(підрозділи)»;

    2) у формі 1 до Порядку організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, слова «(найменування посади та органу державної влади чи органу місцевого самоврядування)» замінити словами «(найменування посади та органу державної влади (державного органу) чи органу місцевого самоврядування»;

    3) форми 2 і 3 до Порядку організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, викласти в новій редакції (додаються).

    Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

    Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

    18 травня 2012 року

    Прочитайте,пожалуйста, строчку 2)г.Я с таким отношением уже сталкивался, многие руководители и кадровики об этом Указе Президента даже не знают, либо читать не умеют.

  13. На странице советую всем кто попал в такую историю с Минобразованием оставлять побольше сообщений. Поверьте, что кадровики Минобразования все это читают, а вылететь с работы из-за шума по поводу сроков проверки им вряд-ли захочеться, будут что-то придумывать. Ведь действительно, у других проверяющих структур не меньше запросов, и ответ они дают в меячный срок. Табачник то в курсе этого вопроса, что его подчиненные не могут нормально работу организовать?

  14. Никто так и не отозвалмя за сутки. Так какого Вы тогда стонете о проблемах в Минобразовании…пойду корбку конфет та коньяк покупать…а Вы по своих Донбассах та Карпатах месяцами результатов ждите…

  15. Так а чего еще комментировать, одно дело писать со ссылкой на законы, как должно быть, а другое как их выполняют.Поделитесь опытом, что-нибудь поменялось в связи с УП №333/2012, ответы на запросы быстрее стали приходить? Кадры шлют запросы в обласные отделения мин.образования, или по старинке все на Киев?

  16. Я,сегодня ничего не добилась,принесла поправку к закону, сказали это для тех, кто проходит конкурс после 18 мая!!!!а все кто раньше проходил конкурс, только через Киев!!!!

  17. Я Вам искренне сочувствую, из-за аналогичной ситуации, в госорганизации, где я успешно прошел конкурс, сказал весм “до свидания”.Но вы не отчаивайтесь.Как вариант, съездите лично в Киев, может что и порешаете, или требуйте заключение трудового договора(это если по нормальному).Ну, а если по плохому, требуйте копию запроса с исходящим номером вашего госучреждения и датой регистрации и с жалобой в прокуратуру.

  18. Ну и что, получили запрос на проверку в Миносвите в апреле по почте. Все это время запросы у них в коробках в коридоре стояли, в мае зарегестриовали. до сих пор ответа нет. Так же и с другими запросами. В другой организации уже повыганяли бы всех нафиг. Трубки в Миносвите никто не берет. Надо какую-то газету подключить, им материал слить, та и все.

  19. подскажите, кто знает!!!!Ситуация такая:прошел конкурс на замещение вакантноой должности госслужащего в госучреждении.Направили запросы по спецпроверке.По определенным причинам(в том числе и из-за длительности прохождения спецпроверки) прекратил дальнейшее пребывание в этом госоргане. Недавно мне мне позвонили и сообщили, что все ответы на меня пришли и они все позитивные.Сейчас прошел конкурс в другую госорганизацию.Можно ли использовать результаты спецпроверки при трудоустройстве в новую госорганизацию использую спецпроверку по предыдущей?Хто знает есть ли такие преценденты?

  20. За газету согласна…уже давно хотела написать письмо, чтоб рассказали, как проходят спецпроверки!!!!чтоб весь народ знал…правду!!!
    А вот можно ли проверку переносить в другую организацию, не знаю!!!!

  21. В феврале успешно прошла конкурс,организация отправила запросы по спецпроверке. 20.07.с Минобразования пришел ответ!!!!! Правда, за это время случилась непредвиденная ситуация (в августе предвидятся роды). Отдел кадров сказал, что на работу меня оформят только по окончании действия справки “по вагитности та пологам”, а это октябрь!!! Неужели беременность является причиной отказа от принятия на работу?!

  22. Вы в феврале прошли конкурс, и вот только пришел ответ!!!!!капец,6 месяцев ждать ответ….я в шоке…Вы проходили конкурс в запорожье? Если, я проходила конкурс в апреле, то мне еще ждать 3 месяца, ответ мин. обр.????ТАК МОЖНО ТОЧНО И РОДИТЬ))))))))))))
    Народ, кто получил ответ мин.образования????пишитя сколько ждали….

  23. Конкурс был в феврале, 23.02. дал согласие на спецпроверку. Результатов с Минобразования жду до сих пор…

  24. конкурс был в марте. запрос послали в начале апреля. зарегестрировали в миносвите в мае, ответа до сих пор нет .Тут вопрос еще в том что они запросы регистрируют намного позже времени чем когда он к ним приходит. надо думать что делать, а то там сидит какой-то баран а от него сколько человек зависит.

  25. Так дело даже не в том, когда эти запросы регистрируют, как бы они в Миносвите не оттягивали, все равно 15 дней у них не получается.А какой нибудь отдел типа”внутренней безопастности” у них есть, может туда пожаловаться? или может, как вариант, написать публичный запрос в Минобразование?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ