Человек не терпит насилия!

Янукович приказал разобраться с Лукьяновским СИЗО

Президент Виктор Янукович поручил Генеральному прокурору Виктору Пшонке организовать проверку в Киевском следственном изоляторе фактов нарушений требований закона, сведения о которых в начале апреля этого года были распространены в средствах массовой информации

Об этом «Комментариям» сообщили в пресс-службе главы государства.

Как отмечается, Президент дал данное поручение с целью осуществления неотложных мер по усилению защиты конституционных прав и законных интересов граждан в учреждениях предварительного заключения.

Кроме того, Янукович поручил отстранить причастных лиц указанного учреждения от выполнения служебных обязанностей на время проверки.

Напомним, что журналист телеканала ТВі Константин Усов провел расследование, в котором показал настоящие условия, в которых находятся заключенные Лукьяновского СИЗО. Как оказалось, стены следственного изолятора покрыты грибком, а заключенных кормят сомнительной едой.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Сейчас все это будет использовано для пиара депутатов и кандидатов в депутаты, а люди, не осужденные еще, будут и дальше мучиться в этих условиях. Почему не показали маленьких детей (до 3 лет), которые там сидят с мамами, неужели их мамы такие злостные преступницы, что их нельзя выпустить на подписку?!

  2. Тюрьма Гуантанамо в центрі європейської столиці.
    Доручили ГПУ — так у нас ГПУ розслідує, садить і судить — лисиці доручили перевірити курятник.
    Співчуваю людям, яким зараз перепаде ще більше!!!

  3. співчуваю всім невинним,що мучаться в умовах “эвропейської” тюрми і їм родинам;та навіть і люди,що чимось завинили,в гуманному суспільстві заслуговують на гуманне ставлення,а не як у фашистських концтаборах

  4. И раньше было не лучше но токого бардака ворюга и ворюгами себя окружил, личный состав лисицкова и его команду трутней ненавидит. Все продается звания должности тендера . Госзакупки медикаментов проводятся по завышеным ценам без учета реально необходимого ассортимент , мед оборудование устаревшее по сумасшедшие ценам в эксплуатацию не вводится а стоит не используясь. Продовольствие закупается по ценам в разы выше его реальной стоимости без учета качества поставляемого . Сотрудники озлобленны из системы уволены практически все профессионалы набегаются пел милицейские кадры восновном ранее уволенные и скампрментировавших себя. Эти кадры систему поборов возвели в норму и выстроили цепочку взаимоотношений построенную на беспринципности безсовесноти . Неужели этого не знают курирующий прокурор и другие надзорные органы. Лисицкова по своим морально деловы качествам не способен руководить такой сложной системой неужели уважаемый руководитель АП Левочкин Сергей Владимирович не видет этого , ведь его отец уважаемый Владимир Анатольевич возглавлял систему и очень мног для нее сделал. Сотрудники утратили веру в закон , Президента справедливость.

  5. Державний департамент України з питань виконання покарань за результатами тендеру 23.05.2011 уклав угоди на придбання медичного обладнання на суму 79,62 млн грн. Переможцями торгів стали ТОВ «Емансіс» та ТОВ «СП Укрспецмед». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

    Згідно з протоколом розкриття конкурсних пропозицій, в усіх чотирьох лотах тендеру взяли участь лише ТОВ «Емансіс» та ТОВ «СП Укрспемед». Різниця в їх цінових пропозиціях не перевищувала 2%.

    На лот щодо постачання ендоскопічного обладнання подало пропозицію «Нова медична група» (три позиції на суму 3,64 млн грн.), проте цей лот виграв «Емансіс (5,36 млн грн.). Ця ж фірма виграла лоти на постачання рентгенівського та реанімаційного обладнання (59,42 млн грн.), 6500 масок-респіраторів з гепа-фільтром (390 тис грн.). «Укрспецмед» виграв лот на постачання обладнання для лабораторної діагностики, надання хірургічної та стоматологічної допомоги (14,44 млн грн.).

    Засновником «Укрспецмеду» є Сергій Пономаренко. Він також є співзасновником ТОВ «Європейська медична спілка», де іншим співзасновником виступає безпосередньо ТОВ «Емансіс». Ці компанії разом з ЗАТ «Лізоформ», ТОВ «Медінвест» та ТОВ «Др.Рьодгер» входять в одну групу.

    Минулого року на державних тендерах ця група заробила майже 150 млн грн

    Державний департамент України з питань виконання покарань за результатами тендеру 13.09.2011 уклав угоди на придбання пшеничного 6 600 тон борошна І ґатунку за 21,35 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

    Дослідне сільськогосподарське підприємство «БВ» поставить 3 тис тон борошна за 9,18 млн грн., або по 3,06 тис грн./т. ТОВ «Сінтезпродсервіс» поставить 3,6 тис тон борошна за 12,17 млн грн., або по 3,38 тис грн./т.

    Це суттєво перевищує рівень ринкових цін на борошно 1 ґатунку, який складає 2,6-2,7 тис грн./т.

    ТОВ «Слов’янська деревня» поставить 2500 тон крупи перлової, пшеничної та кукурудзяної за 8,29 млн грн.

    Нагадаємо, в червні тюремний департамент також провів тендер на придбання муки, обравши його переможцями ті ж самі компанії «Сінтезпродсервіс» і «БВ». У них було придбано борошно по тій же ціні що і зараз, хоча тоді рівень ринкових цін був ще нижчим.

    Державна пенітенціарна служба України за результатами тендеру 14.10.2011 уклало угоди на постачання 5700 тон картоплі за 17,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

    У підприємця Сировець А.М. придбано 2,7 тис тон по 2,8 грн./кг. ТОВ ДСГП «БВ» Володимира та Людмили Блошко поставить 3 тис тон по 3,45 грн./кг. Вся картопля має бути поставлена з вересня по листопад 2011 року.

    В ці дні на роздрібних ринках Києва картоплю можна придбати по 2 грн./кг. Гуртові ціни в Україні складають близько 1,1-1,5 грн./кг.

    Центральна база забезпечення Держдепартаменту України з питань виконання покарань за результатами тендеру 31.01.2011 уклала угоду на послуги з друкування газети «Закон і обов’язок». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

    ТОВ «Поліпрінт» отримає 746 тис грн. за друк 70 тис. примірників (52 номери). Вартість одного примірника складе 10,66 грн.

    Державна пенітенціарна служба України 31.01.2012 за результатами тендерів уклала низку угод на придбання харчової продукції на загальну суму 38,13 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

    У ТОВ «Сінтезпродсервіс» придбано 6600 тон пшеничного борошна І ґатунку по середній ціні 2,9 тис грн./т. і 580 тон цукру за 4,64 млн грн. по 8 тис грн./т. Ці ціни відповідають рівню роздрібних цін в магазинах, але не гуртовим.

    ФО-підприємець Волобуєва Т.А. за 3,33 млн грн. поставить 1212 тон пшеничної крупи. ТОВ «Слов’янська деревня» отримає 10,84 млн грн. за 3636 тон перлової, ячмінної та кукурудзяної крупи. Середня вартість круп склала близько 3 тис грн./т.

    Ці ж підприємства, зареєстровані в Донецьку, були основними постачальниками тюремної системи і в 2011 році. Засновники «Сінтезпродсервісу» стали акціонерами ПАТ «Банк національний кредит», коли його контролював першим віце-прем’єром Андрієм Клюєвим. Також інші фірми цих самих власників у червні виграли тендер Аграрного фонду на постачання цукру на суму понад 340 млн грн.

    Державна пенітенціарна служба України 7.02.2012 за результатами тендерів уклало низку угод на придбання замороженої курятини на загальну суму 40,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

    ТОВ «МК-Маркет» отримає 12,56 млн грн. за 700 тон окорочків по 17940 грн./т.

    ТОВ «Статпостач» отримає 27,44 млн грн. за 785 тон м’яса патраних курей по 18950 грн./т і 700 тон окорочків по 17950 грн./т.

    За даними з відкритих джерел, заморожена курятина в потрах України коштує до $1000 за тону. В києві можна придбати курятину гуртом по 11-17 грн./кг.

    Засновником ТОВ «Статпостач», яке є крупним постачальником харчів для тюремної системи по завищеним цінам, є житомирянин Петро Володимирович Шкрябінський. До середини 2011 року засновниками фірми були Руслан Сергійович Березюк та Тарас Михайлович М’яктов. Березюк в 2010 році став депутат Білоцерківської райради від Партії регіонів, будучи на той час директором «Укрпродакорд ОР».

    «Укрпродакорд ОР» входять в пул постачальників харчування армії, сформований за час керівництва в Міністерстві оборони Михайла Єжеля.

  6. Виктора Януковича журналисты просто трахают, а он приказы выдает поставить очередную пробку. Цирк с нашего президента.

  7. Президент уже который раз заявляет о разбирательстве в Лукьяновском СИЗО, который раз требует у судов и следствия не злоупотреблять правом ареста — а воз и ныне там, воровитые, подленькие людишки в синих мундирах, окупировавшие “органы”, по принцыпу “а васька слушает да ест”, имели ввиду своего президинта — уж что может быть парадоксальнее ситуации… т.е вся исполнительная верхушка власти уже давно не управляемая…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ