Человек не терпит насилия!

Лесники вышли из лесу и «стучат» Хорошковскому на Сивца

          Першому  віце-прем’єр міністру України

                                                                              Хорошковскому  В.І.

                                         Шановний Валерію Івановичу!

 Сьогодні, 24 березня, зібралися працівники центрального апарату Державного агентства лісових ресурсів України. Поштовх зібранню дав Ваш щирий, як на наш погляд, виступ в передачі  Шустера, хоч за лісову галузь в ній конкретно не говорилося.

Багато хто з нас попрацював більше 20 а той і 30 років, тобто бачили чимало в житті. Ми брали „хабарі” – хтось з обласних начальників, чи просто працівників привозив під час звітів шампанське, чи коробку цукерок, чи квіти. В нас раніш був сильний, дружній 90-тисячний колектив. Працювали з радістю, знали перспективу.

Тепер, коли нами керує відомий на всі Україну і Європу Сівець В.М., ми, як і абсолютна більшість працівників лісової галуззі, працюємо через силу, не маючи ніякого натхнення, з якоюсь безнадією. Чому?

Думаємо, Ви знаєте чому, адже зовсім недавно очолювали СБУ та й інтернетом володієте добре. Там є все, що характеризує „роботу” цього мультікорупціонера:

—                     Акт перевірки Державною інспекцією роботи Агентства лісових ресурсів і особисто Сівця В.М. – виявлено збитків майже на 800 млн. гривен.

—                      Запити народних депутатів про діяльність Сівця В.М. до Генпрокуратури та Президента України

—                     десятки публікацій в пресі  та інтернеті ( починаючи з славнозвісних „портретів” Президента, інтерв’ю з В.Коротичем, листів деревообробників і т.і.)

—                     відкритий лист голові комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і Генеральному прокурору, підписаний директорами та іншими працівниками  лісхозів Луганської області, яких, до речі, Сівець після цього звільнив з роботи.

Про ”діяльність „  Сівця В.М.. знають всі:

—                     народні депутати-регіонали на чолі з Єфремовим, який мало не кожен день розповідає, як фракція бореться з корупцією;

—                      народні депутати-комуністи, що теж „ борються”  з бандитизмом і корупцією, особливо Бевз В.А. – голова комітету Верховної ради  з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю;

—                     посли держав Європи,  куди постачається деревина, а різниця в ціні залишається  в офшорах.

—                     кожний  директор лісгоспу, лісничий, лісник, рядовий лісоруб  знають, що галуззю керує хапуга, „інородне тіло”, цинік, який думає, що навкруги його дурні. Адже він за свої два „пришестя” знищив у галуззі 20 000 робочих місць. А цинік тому, що за гроші лісорубів ще й робить собі щотижневу рекламу на 5 каналі телебачення.

                                    Валерію Івановичу!

Ми віримо Вашим словам, віримо що хочете зробити краще для справи, адже про Вас ніхто не сказав, що Ви нечесний політик. А найголовніше ( і в цьому причина нашого звернення до Вас), що Ви нікого не боїтесь ( хіба що Президента),   незалежний від будь-кого, не тремтите за свою будь-яку посаду.

Ось чому ми маємо надію, що Ви скажете Президенту правду. Ну хто ж сьогодні з лісників віддасть  хоч один голос за Президента, чи партію регіонів,  коли Сівець добиває Агентство і лісову галузь в цілому!

Адже працювати стало зовсім неможливо – подзвоніть до будь-якого директора лісгоспу –порти забиті лісопродукцією ( не беруть на експорт через завищені ціни),  внутрішні  деревообробні підприємства теж хочуть  але не в змозі  брати деревину по тій же причині – немає вже чим платити зарплату людям. А Ви ще запитайте про стан справ у „куратора” лісівників – Присяжнюка М.В. Але і він нічого не може вдіяти з Сівцем!

Чому?

Та тому, що Сівець, мабуть, правий в одному – в нього дійсно могутні покровителі з якими від ділиться. І він про це відкрито говорив і говорить. Хай вибачать нам Азаров М.Я. і Клюєв А.П. – це не ми придумали, що фірма Сівця  зробила безоплатно ремонти в їх квартирах, та ще багато чого. Не ми придумали, що Сівець носить тому ж Клюєву гроші, які вкрав на реалізації деревини, будівництві лісових доріг, кадрових призначеннях і т.ін.

А останнім часом  голова Агентства почав відкрито натякати на свою дружбу з сином Президента ( мало того, що грає в теніс з Віктором Федоровичем).

Не може так бути у нормальній Державі. Для чого, шановний Валерію Івановичу нові закони? Для таких як Сівець достатньо тих, що є.  Як раз таким як Сівець треба зробити конфіскацію майна і віддати людям, що в них вкрадено. На місцях така ситуація, що скоро люди з бензопилами будуть біля кабміну!

Тепер Ви, Валерію Івановичу наш куратор і ми на Вас покладаємо надії.

Спитаєте де наші підписи під цим листом?  — запитайте в Луганчан, яких звільнив Сівець, чи вони підписалися б другий раз, адже їх сім’ї сьогодні сидять без хліба —  отак він діє проти тих,  хто намагається чинити по Закону і правду казати.

Маємо надію на Вас, що покладете край безкарності !

З повагою і надією!

P.S. Маємо інформацію, що люди Клюєва пильно стежать за тим, щоб звернення лісників не надходили до адресатів, тому копії цього листа надсилаємо Вам по різних каналах, щоб мати впевненість, що Ви його прочитаєте.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Все чистая правда, а еще рудстойка продется только через его фирму и все угольщики в том числе и донецкие алегархи платят ему 50 грн. з куба. а кому он я не знаю иначе давно пошел бы в шахту вместо стойки.

  2. Забыли еще об одном! об охотхозяйствах! эти псевдоохотники вырезают в арендованых угодьях деревья через одно! а о них молчат, поскольку они устраивают бесплатные сафари для нужных людей! скоро не останется лесов ни на умевшего ни на житомирщине! На это стоит тоже обратить внимание , и не только первому вице- премьеру, а и правоохранителям!

  3. В.І. Не розумію чому Вами не доведена справа по Андрєєву? Таки як він і його прихлебательниця у Хмельницькому Одинець( ра*** — корупціонер)це люди що не мають прва працювати на державних посадах!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ