Человек не терпит насилия!

Двох хлопців розстріляли прямо на вулиці: міліція хоче “зам’яти” діло за участю батька прокурора

Днями в Запоріжжі сталася трагедія, яка здивувала навіть бувалих городян. Прямо на вулиці в Шевченківському районі чоловік розстріляв двох хлопців, які, нібито, не давали йому проїхати. Ця новина одразу ж стала найбільш обговорюваною, адже загиблий хлопець виявився чемпіоном Запоріжжя з армреслінгу. Разом з ним в цей вечір був ще один молодий чоловік, співробітник міліції, але в офіційному зведенні МВС ніяких даних про нього не було. Сьогодні ми отримали лист, в якому УВСники розповідають про те, що ж насправді сталося в той день.

— Коли група виїхала на затримання, вони не знали, що постраждалі – працівники міліції. Затриманого просто доставили в райвідділ. Коли вранці 10 березня ми дізналися, що постраждалі працівники міліції, ми захотіли особисто “поговорити” із затриманим. Але в райвідділі його вже не було, – розповідає один з працівників Запорізького УВС.

— Ми почали розпитувати куди він подівся, і тут же нам подзвонили з міськУВС і сказали не втручатися. Потім, переглядаючи зведення, я взагалі нічого не знайшов про подію 9 березня. Коли я задав питання мені сказав, що нічого не було. УВС не давало ніякої інформації про подію аж до 14 березня. І то завдяки тому, що ввечері 13 березня співробітники одного з райвідділів звернулися до місцевих журналістів, повідомивши про подію.

Коли інформація вже з’явилася в ЗМІ, її продублювали і на сайті ГУ МВС. При цьому в повідомленні нічого не говорилося про долю другого пораненого хлопця. А кількість отриманих ними пострілів було значно применшені.

— Це повна брехня, як і те, що стріляли з травматики. Насправді стріляли з “Сайги”. Так що зараз блатному затриманому хочуть оформити пом’якшуюючу вину обставини. Але ніхто не відповість за те, що інформацію про розстріляних хлопців замовчували 4 дні. Тому весь наш особовий склад просить Вас приділити увагу цій події, дати розголос, щоб ніхто не зміг  уникнути відповідальності, – продовжують колеги потерпілого Олександра Ільченко.

У міліції даний факт спростовують.

— Знаряддям вчинення злочину був пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями під назвою “Комбриг”, – кажуть правоохоронці.

Проте, постраждалий Олександр Ільченко стверджує, що кулі були важчими, саме тому для одного з хлопців поранення виявилися смертельними. Крім того, за словами потерпілого, чоловік продовжував натискати на курок навіть коли всі кулі в обоймі закінчилися.

Як виявилося, стріляв громадянин Кузнєцов – досить заможний бізнесмен, родичі якого працюють в суді і в прокуратурі. Тому справу вирішили просто зам’яти.

— Ми поховали брата, у нього 4 кульових поранення в серце і в живіт, – розповідає старша сестра загиблого Сергія Омельяненко Тетяна. – Ще один хлопець Ільченко Саша зараз в лікарні, йому зробили операцію, але в нього відняло пальці руки, в яку стріляли. Микола Кузнецов, бізнесмен, який стріляв у наших хлопців, зараз у в’язниці, але звинувачення йому поки не пред’явили, якщо цього не трапитися протягом 10 днів, то він вийде на свободу. —

Коли він віз їх у лікарню Саша попросив додати швидкість, тому що моєму братові було зовсім погано, на що він відповів: “А ти що, сука, будеш мені штрафи оплачувати? Я тебе зараз викину звідси”, – передає розмову Тетяна. – Родині Саші вже пропонували матеріальну компенсацію, але вони відмовилися, і вирішили разом з нами боротися за те, щоб винуватець сів у тюрму.

За словами родички, до цього моменту вони не знають всіх подробиць трагедії, з ними не зв’язуються і толком нічого не пояснюють. Як буде розвиватися ситуація невідомо, адже справа ускладнюється тим, що Микола Кузнецов батько заступник прокурора Заводського району, а його син працює адвокатом.

На сайті обласного УВС говориться, що стрілку закидають статтю за “Умисне вбивство”. Якщо справа таки піде в хід і його провина буде доведена, йому загрожує позбавлення волі строком до 15 років. На даний момент, за офіційними словами правоохоронців, слідство триває.

Джерело: “В місті” Запоріжжя

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Прецедент уже есть,родственники,начинайте бить во все колокола! Боритесь! На нары его,гада!

  2. По ссылке прив. выше. Искра-газета смотрящего Запорожья “анисима”. Не верте всему, читайте между строк и комент.

  3. Беззаконие продолжает набирать обороты. То насильников в Николаеве выпускаем под давлением прокуратуры, то убийцу собираемся отпусить. Милиция уже полностью демарализована и молча выполняет то что ей устно предписывают свыше. Прокуратура рулит по полной.

  4. Что за нация украинцы?Их давят автомобилями,насилуют и жгут живьем,отстреливают на улице,лишают пенсий и зарплат а они козлы продолжают голосовать за ПР.Надо отсюда сваливать пока не поздно.Маргинальное насаление под управлением уголовников.(для справки я сам украинец)

  5. Все закономерно. Служите бандитам, а в это время грабят, давят, насилуют и убивают ваших жен, детей, родителей, родственников и друзей. А чести у ментов давно нет. Одних ментов убивают, а другие решают вопрос как убийцам помочь, в том числе и созданием лжедоказательств и алиби. Но Запорожье дало 70% голосов Януковичу. На местных выборах фальсификация была выше, чем в 2004. Осенью будет тоже самое. А несчастным коллегам надо не анонимные письма писать, а хотя бы раз в открытую подать голос.

  6. На сегодняшний день, я думаю прокуратура тут нипричём. 1.Обрати внимание, в искре(см. ссылку) почти ничего не написано, никаких подробностей,хотя газета Запорожская и времени прошло достаточно(напоминаю, газета под смотрящим). 2.Судя по разговорам, “кузя” ковырялся в Балке Средней(отвалы метпредприятий), которую давно забрал смотрящий(фактически отобрал у металургов), поэтому не знать друг друга они не могли. 3.Нонсенс, ранен мент, убит его друг(не мент), задета ментовская честь, а кто-то пытается это дело замять в пользу блатного (нож подбрасывают, гильзы пропадают). Кто? Сын прокурор? Так он всего лишь зам. нач. районной а не областной прокуратуры. Нет, кишка тонка. Такой властью над ментами обладает только смотрящий. Именно он дёргает за ниточки нач. угро Павлюка и нач. УВД обл. Сербу. Захотел к примеру смотрящий подоить металлистов в октябре прошлого года, перекрыл ЗРП и втормет, а на оао”Днепроспецсталь” поставил круглосуточный пост ОБЭП и ГАИ с приказом все машины с ломом в райотдел, тем самым паролизовал работу крупного предприятия. Продержались металлисты до конца года, потом пришлось платить % в его карман. Именно он на сходняке обещал решать ЛЮБЫЕ вопросы за% от прибыли. Вывод; если он взялся за это дело, то “кузю” скорее всего отмажут,и плевал он на общественное мнение, самое худшее для него, переквалифицируют под минималку.

  7. Насчет законности имейте в виду, что “за тяжкие преступления, совершенные «пологовским маньяком» в разное время были осуждены десять человек в разных областях Украины. Среди них были четверо жителей Запорожской области: Виталий Каира, Яков Попович, Николай Демчук и Дмитрий Дмитренко. Самым младшим из незаконно осужденных, стал семиклассник, 14-летний Яша Попович. В 2002 году его обвинили в убийстве 9-летней племянницы Яны Попович. Милиционеры забрали мальчика прямо с урока английского языка в школе, и в эту же ночь он собственноручно написал явку с повинной”. Удивительно что СМ не написал явку о нападении на “специалиста по отвалам”. Хотя время у него есть…Патроны же в травматике были явно не просто “тяжелее”, а с “серьезной” навеской пороха- джоулей под 200…Удивительно, что травматик с несертификатом обычно не признается огнестрелом, хотя по убойной силе он уже вполне сопоставим и даже превосходит иногда его (22LR и т.п.)

  8. В этой стране уже просто страшно жить.До истерики страшно.У меня даже не хватает фантазии — как это назвать.

  9. Як тільки проблема в ментів з прокурорськими чи конторськими, то вони аж бігом за допомогою до журналістів. А коли катуєте тих же журналістів, інших людей, кришуєте незаконний обіг наркотиків, підакцизних товарів, торгівлю зброєю, людьми і ще багато, багато чого, то розголосу не хочете? Тому ті чесні менти, прокурорські, конторські, судді які, я впевнений, ще не вимерли як динозаври, не бійтеся, піднімайтеся проти своїх колег-злочинців, бо таки прийдеться колись відповідати вам, або вашим дітям, онукам. Ви ж будуєте країну і для них, бо “що посієш, те і пожнеш” і не завжди в них буде крутий тато, дід, а якщо і буде, то Ландик — приклад, ніхто не застрахований на всі 100 в бандитській державі, ніхто! Краще жити в правовій державі, подивіться як живуть інші, цивілізовані люди,рівняйтеся на них, то — гроші, гроші, гроші…

  10. если на то пошло , то жаль хлопцев … просто не ожидали что будет такая подлянка . да и мужиков нормальных уже нет в ментовке ,одни сопляки и сосунки . раньше бы свои порвали бы этого бурова и в яму за эту хрень а щас все по кустам как шавки . вон в николаеве взяли на горячем изуверов еще пиписьки у них стояли и кости у девки тлели , а их отпустили … вместо того чтобы на месте кончить как раньше менты решали .( респект ментам в прошлом … позор мусаром сейчас )

  11. Непонятная ситуация… банальная хулиганка с тяжкими последствиями… ТОЛЬКО ЛЮДИ, КОТОРЫЕ ПРИВЫКЛИ НА СВОЕМ УРОВНЕ САМИ ВСЕХ НАГИБАТЬ, НАРВАЛИСЬ НА ЛЮДЕЙ ЧУТЬ БОЛЕЕ ВЕСОМЫХ. А теперь воют через СМИ — защитите нас!!! Нет друзья, назвались груздем — полезайте в кузовок… Сами живете по таким правилам — не требуйте, что б в отношении вас применялось по закону.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ