Человек не терпит насилия!

Плазмова дуля від Хоптяна.

В багатьох засобах масової інформації, особливо в Інтернеті розкриваються мегаафери очільника Тернопільської області, поки-що діючого голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Найбільшу увагу приділяють журналісти аферам, які направлені на здобування прихильності виборців Тернопілля до владно-партійної сили, яка зарекомендувала себе найбільшим лохотронщиком за часів незалежності України.
Цей пан, який по горло забруднив себе убивством невинного громадянина, за інформацією із його найближчого оточення, перебуваючи у свинячо-нетверезому стані за кермом потужного позашляховика, тепер намагається вибілити себе, бо на його кар’єрі покладено край.
Незрозуміло тільки одне – невже він, маючи понад п’ять десятків років і певний життєвий досвід, до цього часу не розуміє, якщо і навіть чужа нашій українській правоохоронній системі судова влада зможе вибілити його від скандальної ДТП, то все одно прості люди вже давно списали його з політичної мапи нашого краю.
А нам провладні газети, радіо і телебачення процвірінькали вуха про його «високі перемоги», які на Тернопіллі, ніби ще ніхто не досягав.
Спокійно проаналізуємо ці грандіозні афери:
Афера перша — депутати розповідають, аби обладнати понад 800 шкіл в області сучасними телевізорами, Хоптян не погребував тиском на підприємців. Їх «просили» закупити телевізори та підказували, у кого це можна зробити. Всі розуміли, що відкати із «персонального» телемагазину щедро капали у кишеню губернатора. «Ті підприємці, які відмовлялися допомагати, обов’язково на наступний день зустрічалися із перевірками з податкової, прокуратури, санепідстанції. У пана Хоптяна це є така «фішка». Один і той же телевізор міг «гуляти» двома школами. Сьогодні подарували одній школі, а завтра – вже іншій. Головне, аби його «розпіарили» як великого благодійника», – розповідав депутат Тернопільської обласної ради Роман Навроцький. В тон йому висловлюється і депутат Верховної Ради Василь Деревляний. Обурено каже, що пам’ятає, як сказав Валентин Хоптян, відвідавши одну із шкіл. «Коли я прийшов у школу, – казав Хоптян, – то побачив, що там немає елементарного – плазмових телевізорів!» Хоптян не дивився на вікна, на двері, чи є теплий туалет для діточок. Холодно, зима, шифер на дах, може, деякий треба, а йому захотілося плазмового телевізора», – зауважив нардеп.
За його словами, частину цих телевізорів уже «списали», інші директори вимушені носити щодня додому, адже школи часто не обладнані сигналізацією. Решта – висять на стінах і покриваються пилюкою, бо ними не користуються.
«Багато директорів шкіл кажуть, що, якби їм дали чотири тисячі гривень (саме стільки в середньому коштує плазмовий телевізор – розповідає ведучий найпопулярнішої львівської телепрограми «ZIK», на яку Хоптян панічно злякавшись не прийшов), то вони б насамперед відремонтували вікна або туалет облаштували, бо діти змушені ходити на вулицю», – розповів Василь Деревляний.
Афера друга – Хоптян прозвітував перед громадськістю, що завдяки його зусиллями майже всі школи і дитсадочки області обладнані внутрішніми туалетами. А сувора правда говорить — на облаштування внутрішніх вбиралень в школах не було виділено жодної державної копійки. Директори вкотре змушені були побувати в ролі жебраків, прохаючи кошти в батьків, вчителів та місцевих підприємців!. Також після приймання багатьох шкіл комісіями, з’ясувалось, що туалети там є, а каналізації не підведені.
Окрім того, за словами глядачі телепрограми повідомляли, що Валентин Хоптян заставляє начальників управлінь сільського господарства РДА збирати з аргопідприємців продуктові пакунки, котрі потім В. Хоптян роздає малозабезпеченим громадянам від свого імені.
Отож, Валентин Хоптян не забув відзвітувати, як виконав програму «отелевізорення» шкіл. Але у звіті, котрий продемонстрували депутатам облради, про участь підприємців навіть не згадується. Натомість, було написано, що програму виконувала Тернопільська ОДА спільно із райдержадміністраціями! Чи не нахабство!
Журналісти телепрограми «Хто тут живе?» підрахували: якщо у Тернопільській області близько 800 шкіл, а ціна одного телевізора від 4000 гривень, то на «отелевізорення» підприємці витратили понад 3,2 млн гривень!
Афера третя – освітлення сільських вулиць. Ніхто мабуть, окрім тернопільської ОДА не підрахував і не знає скільки видерли поплічники Хоптяна з горла підприємців і керівників зароблених тяжкою працею міліонів гривень у період тяжкої економічної кризи на встановлення електричних опор, придбання нових світильників, дротів і різної апаратури для того, щоб потішити губернаторське око. Мабуть щоб у нетверезому виді за кермом свого величезного джипа «Ленд Крузера» із гріховним номером 5555 він міг потрапити до свого ліжка у селі Кам’янки Підволочиського району де він квартирувався за безплатно у місцевого хитромудрого магната Михайла Глушка ( заплативши дармовими для нього 340 гектарами із земель запасу сільських рад Підволочиського району, які так потребують селяни для ведення своєї господарки ).
Так от, за два місяці аврально, під страхом бюрократичної смерті і правоохоронного переслідування, головними начальниками обласних організацій і підприємцями області було проведено освітлення сотень кілометрів сільських вулиць. Помпи було на всю Україну. І що? Посвітили з місяць-другий для втіхи губернаторського ока, а далі стало питання – де брати кошти на освітлення, якщо державний і місцеві бюджети не у змозі потягнути таке фінансове навантаження? Тепер тихцем це питання було спущене в унітаз. А дроти і світильники потихеньку розтягують місцеві пияки і бомжі на придбання чергової дози оковитої.
Таких афер ще можна налічити багато – від рекетування коштів і будматеріалів на святкування 800 річчя славетного міста Збаража до списання на рік понад 250 тисяч гривень на придбання бензину для свого губернаторського джипа, який мав би проїжджати щоденно без вихідних по 500 кілометрів за день!
Про смертельне ДТП, яке було скоєно на губернаторському джипі вже сьогодні не говорить хіба-що тільки зовсім лінивий. Ніхто вже не вірить у те, що за кермом не перебував тернопільський губернатор. Якщо вже задавили другого по черговості винуватця – начальника обласного ДАІ, підставивши під убивство, то заради його заступника Юри Желіховського, який кажуть також перебував у тому джипі, таке б не зробили. Поперли також з надзвичайно прибуткової посади і головного міліціонера області генерала Бортняка. Значить винуватець по рівню підлості може бути у ранзі не менше губернатора. Це вам і вся логіка! Отже та акула, що зжерла життя безневинної людини, як говорять у його ближньому оточенні, називається Хоптян.
Отакими славиться справами наш невтомний експериментатор за рахунок чужих грошей, водій зі смертельним стажем, найбільш «чесний» губернатор на Україні Валентин Хоптян. А простий громадянин славного Тернопілля вкотре отримав чергову дулю від обласного очільника. Цікаво – скільки ще таки дуль від телевізора до вбивства на дорозі отримають від Хоптяна наші виборці?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Мороз збирає через Вишневського з начальників МРЕВ і пхає їм продавати акти на переобладнення видані тов. “Рівне-Авто Тест”.

  2. Воробець вже цілий тиждень такі акти продає по 700 грн, а в Мороза та Вишевського бере по 350.

  3. Хоптян взув Мороза.Будку Хліборобів поставили на престижному місці.Гелюх порішав через Хоптяна.

  4. Лєві акти на переобладнення продає Мазур,але по 500 гривень.Йому Мороз пачками привозить їх.А в суботу Мазур бабло йому відвозить

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ