Человек не терпит насилия!

ЦАР ТЯЧІВЩИНИ, АБО ПРОКУРОР-ХАБАРНИК

Дуже приємно, що в Україні виходить Інтернет-видання ord-ua.com, у якому можна розсекретити будь-якого крутого чиновника, навіть прокурора. Це завдяки редакції, яка не опускається до вихолощення викладених фактів. Матеріали автора друкуються в повному обсязі, через що — реальність: видання саме відвідуєме. У цьому інформаційному випуску нехай закарпатці, Президент України Янукович та Генеральний прокурор Пшонка дізнаються, хто керує районними прокуратурами та грається з людськими долями. Можливо, після цієї публікації хтось зупинить прокурорський хаос, який витворяє відряджений до Тячівщини прокурор Владислав Братюк, про якого неодноразово друкувала закарпатська обласна газета «Правозахист». .

Цар царята та царівна

Хочу зауважити, що Братюка в районі бояться, як небесної блискавки або смерті з косою. Тільки американські зелені з Владислава Петровича роблять лагідне ягнятко. Таке горе для району дісталося від колишнього прокурора Закарпатської області Бенци Ю.Ю. Це його найрідніше фінятко, якого заслали назавжди до нашого району. Він на посаді Тячівського районного прокурора з 2004 року. Цей «царьок» наступного дня, як переступив поріг Тячівської райпрокуратури, знайшов окремі особи, які в м. Тячів купили йому двоповерховий будинок. При цьому деякі копійчата для покупки залучили з районної ради, хоча попередникам-прокурорам ніколи нічого не дарували.

З наступного дня «царювання» у Тячеві Братюк бере водія Михайла у свої руки, тобто дає йому зрозуміти, що його, як миленькі, будуть возити слухняні помічники, крім Рошинця, бо він не керує автомобілем. Штатного водія прокуратури «царьок» зобов’язує возити малих «царят» до садочка та школи, підвозити та знаходити чисті екологічні продукти. А дружина Михайла змушена бути нянькою та прибиральницею у будинку, де «царює» не тільки Братюк, а й його сімейка.

П’яні гонки та його свора

Братюк добре розумів, що йому потрібна група підтримки, щоб мав з ким приготувати шашлик та не в одиночку насолоджуватися французьким коньячком. І одного разу «куций» підстеріг, як «царьок» добряче спожив оковитої, яка посадила його п’яним за кермо, де і скоїв дорожньо-транспортну пригоду, у якій ледь не загинула людина. Однак службового розстеження не наступило, оскільки Братюк розпорядився, щоб скоєне ДТП оформили на водія. А чого б і не скористатись? Михайло числиться водієм у Тячівській районній прокуратурі…

Неможливо навіть припустити собі, що би творилося в Україні, як би всі були такі, як Братюк. Тоді не потрібно ні суду, ні міліції. На Тячівщині серед білого дня можна завалити людину, зґвалтувати, скоїти будь-який злочин, який міститься у кримінальному кодексі, і за скоєне вам нічого не буде. Для такого випадку цей «цар» у вуздечках біля себе тримає начальника міліції, начальника служби безпеки та має своїх радників, які за скоєні злочини організовують і заносять у кабінет прокурора зелені американські. Навіть, якщо злочинці не мають повної суми, надається відстрочка. Щоб мали змогу реалізувати майно. Від прокурора є повна гарантія – він пацан свого слова: якщо отримав бабло, кидалова не буде.

Для того, щоб творити таке, прокурору необхідні свої слідчі. З одним Братюку поталанило. Тут як тут — слідчий Ігор Турок. Цей відкриває та закриває кримінальні справи не за законом, а як потрібно Братюку. Якщо Ігор Турок колись би «проснувся», то його враз утримає те, що він сам скоїв дорожньо-транспортну пригоду, у якій покалічено дівчину. Заслуга Братюка, що його слідчий не опинився на лаві підсудних. Тепер не потрібно сумніватись, що цей «боржник» до останнього буде служити небезпечному «царьку».

Прокурорські новації

Тячівський район один із найбільших в Україні, і за штатним розкладом потрібно два слідчих, хоча Братюку достатньо й одного. В прокуратурі кримінальні справи тільки відкриваються та закриваються. Для цього достатньо одного слідчого — досудове слідство в Тячівській прокуратурі не проводиться.

В прокуратурі був справжній слідчий Іван Росоха, який раніше працював слідчим в обласній прокуратурі. Я мала розмову з ним. Росоха мені розповідав, що неодноразово Братюк його в кабінеті по дві години маринував за справи, які були в його провадженні, та вимагав зелених.

Іван Росоха виявився порядною людиною, кваліфікованим слідчим, і Братюку він стояв поперек горла. Тоді «царьок» продумав усе до крапки, замовив ДТП, яке мав скоїти Василь Вурста з смт. Дубове. Так і було. Цей злочинець автомобілем наїхав на дорозі на Росоху і той опинився в реанімації.

Братюк і не гадав, що слідчий виживе. Він дав Рососі І.І. після реанімації один день вийти на роботу, а наступного — на своєму автомобілі відвіз до свого хрещеного батечка Юрія Бенци, який був на посаді прокурора Закарпатської області, де Івана Росоху за п’ять хвилин було звільнено.

Хочеться вірити, що в ході чисельних судових процесів Росоху поновлять на посаді. Але я припускаю, що це така ймовірність, як те, що Братюка посадять за грати.

50 кримінальних справ

Мені вдалося зібрати інформацію через помічників прокуратури: Дьолога, Романа та колишнього заступника прокурора Михайла Юрійовича Багари, який більше пропрацював на посаді прокурора, ніж Братюку від роду. Вони розповіли, що в прокуратурі понад 50 кримінальних справ незаконно порушено проти керівників. До прикладу: Братюк спочатку вимагав від колишнього голови Вільхівської сільської ради Бенци В.М. 50 тисяч доларів. Той відмовився, і побував за ґратами. Тепер не секрет, що у Бенци В.М. в судовому порядку всі кримінальні справи закрито, оскільки в його діях відсутній будь-який злочин. За це Братюк повинен був би знаходитись в колонії суворого режиму, а він до цих пір «царює» в прокурорському кріслі.

Ви добре пам’ятаєте, як Братюк полював за колишнім головою Грушівської сільської ради паном Мельником. Зараз Мельник в адміністрації, і при зустрічі прокурор лізе цілувати мельтони, як дяк в церкві перед молитвою, вірою священною.

Моя думка, що Мельник колись віднесе Братюку передачу в СІЗО, а за те, що невинна людина 3 роки знаходилась у розшуку, Братюк буде боятися навіть жити на цьому світі.

Око в 50 тисяч доларів

На Тячівщині майже всім відомо, що майор міліції Негря Іван Михайлович 31.12.2009 року перебував на службі. Його керівництво доручило йому біля 23-ої години перевірити сільську раду, де в піст сільський голова Рошко В.М. та горе-приватний підприємець Голубка П.П. вчинили «караоке» у п’яному стані. Ці нелюди по-звірячому побили міліціонера.

І що ви думаєте? «Царьок» Братюк терміново з’являється в прокуратурі, забуваючи, що на місце злочину він був зобов’язаний виїхати та очолити слідчо-оперативну групу. А він очолив оперативну групу, до якої ввійшли два колишні заступники Тячівського РВ УМВС – Кузьма та Грулю, яких «царьок» зобов’язав домовитися в лікарні, щоб злочинців після «караоке» визнати тверезими. Це їм вдалося. Тільки тоді, як родичі майора та він особисто закидали телеграмами Генеральну прокуратуру України та Міністерство Внутрішніх Справ, проти злочинців Рошка та Голубки було порушено кримінальну справу за статтею 345 ч.3 ККУ, за якою передбачене покарання до 12-ти років позбавлення волі.

Після отримання хабара Братюк зробив усе, щоб злочинців звільнити з-під кримінального покарання. Для цього цей небезпечний прокурор дає прокурорські вказівки слідчому Бодні, і слухняний недосвідчений підлеглий тяжкий злочин перекручує на статтю про необережність: ніби Рошко притулився до майора міліції, і тяжкі тілесні ушкодження виникли від цієї брудної брехні, а фермер-свинар Голубка зовсім не причетний до цього тяжкого злочину. Особисто спілкувалася з Негрею І.М., який вірить, що вони стануть сліпими від Божого покарання. «Царьку» Негря бажає, щоб і його діти ходили сліпими, а Братюк щоб виносив до онкодиспансеру на ліки стільки доларів, скільки отримав від Голубки.

Не пройшло багато часу, як Братюк замовив Тячівським пацанам налякати Бодню. Але пацани так його налякали, що Бодня опинився на лікарняному ліжку, а Братюк заробив бабло за те, що пацани перебільшили.

Смерть дівчини на совісті Братюка

Випадково зустрілася в Буштині з пані Марією, яка розповіла, що її 14-річну доньку автомобілем збив Василько Пітух із Грушева. В ході досудового слідства злочинця під варту не взято, оскільки вияснилось, що цей пацанчик мав бабло, а на Братюка зелені – як на наркомана марихуана. Кримінальну справу розглядав Тячівський районний суд. Судові засідання тривали півроку. Державне обвинувачення підтримував прокурор Василь Рошинець, який мав намір, щоб суд покарав винного, згідно з вимогами КК України. Як тільки прокурор дізнався, що ця родина при зелених американських, то в останню хвилину Рошинця безпідставно відсторонив від справи. Братюк особисто пішов підтримувати державне обвинувачення, і за тяжкий злочин просив убивцю покарати умовно. Мати покійної судове рішення оскаржила до Верховного Суду України, а Братюку просить, щоб його дітям Бог дав такої долі, яку отримала її покійна донька.

Такі дивні рішення тячівці отримують кожного дня. «Царьок» усім вихваляється, що районом керує він.

Прокурорський «касир»

Хочу, щоб за межами району знали, що посаду голови Тячівської РДА посів принциповий досвідчений працівник Михайло Шелевер. Тільки тячівців дивує, чому він не позбувся цієї небезпечної людини, через яку найбільший район в Україні втрачає свою репутацію. Михайле Івановичу, прокиньтеся та женіть цього «царька» з району, щоб читач зрозумів, що у Тячеві не все так погано!

Велика честь та хвала Івану Івановичу Ковачу. За сім років він, мер Тячева, зробив з цього населеного пункту місто європейського зразка. Шановний! Вас поважають у столичних кабінетах. Мені ж стало відомо, що Ви небезпечного «царя», тобто Братюка, взяли з собою до столиці та познайомили цього хабарника з заступником Генерального прокурора України Михайлом Івановичем Гаврилюком. Краще б Ви його викинули на перевалі — народ Вам усе життя був би вдячний, що Тячівщина позбулася цього відрядженого прокурора, погонялово якого в обласній прокуратурі було «касир».

День починається з «жнив»

Шановні читачі, до Вашої уваги наступна історія, від якої вуха в’януть. «Царьок» зібрав біля себе слухняних приватних підприємців, що з села Руське Поле, яким навішав локшину на вуха. Справа в тому, що Генеральний прокурор України Пшонка доручив Братюку побудувати для нього в цьому селі віллу. За рік підприємці допомогли «царьку» звести будиночок на 400 м2. При цьому Братюк запевнив, що поки він у Тячеві, то за ґрати не потрапить жодний тячівець, за винятком сліпого, кульгавого або бездомного. «Царьок» слово стримав, і «горний ворон» їздить порожнім. Колись він був переповнений, а зараз Тячівське ІТТ постійно без затриманих. «Царьок» розпочинає робочий день із інформації, чи потрапив за ніч хтось до рук міліції, після обіду «несе битий небитого». Братюк усе рішає і гадає, що він усе життя буде царювати та ніколи не помре.

Шановні читачі, доводжу до Вашого відома, що в прокуратурі Братюк набрав команду і кожен має ролі: хто проводить ремонт замків, хто на Ужгород готує сумки з ковбасою. Роман збирає інформацію по кафе, хто що говорить про прокурора, а вдень закривається в кабінеті і до обіду відсипається. У нього в кабінеті є навіть маленька подушка. Прокурор Дьолог – це довірений помічник, однокурсник Братюка. До відома читачів, Дьолог до 7-го класу навчався у Солотвинській спецшколі. Він тільки в 4-му класі почав пізнавати букви. У колишнього голови Тячівської РДА Василя Банка є фото усього класу. Нам тільки не вдалося дізнатись, до якої школи ходив Братюк, але видно, що долари рахує добре. У Братюка зараз одна мета: як позбутися Тимківа — першого конкурента на заступника. Прокурор- «царьок» собі вибрав на зама Юру Беламута. Цей молодий Братюку відвалив немалу суму, але прокурор знає потроху зелені відробляти. Для Беламута — квартира, а Рошинець і Тимків по 30 км кожного дня доїжджають на роботу. Їм квартира не світить. Читачі, але це не головне, якщо в прокуратурі рота помічників, яких Братюк так залякав, що вони не мають права і закашляти, не кажучи вже, аби про щось пікнути.

Вони його нехай терплять, а ми, громадяни, заслуговуємо на справжнього прокурора району, який буде керуватись ст. 21 Конституції України, а не доларами, та жити за поняттями. Можливо, хтось у районі знайдеться та відправить цю публікацію Президенту та Генеральному прокурору України. Думаю, що досить цьому хабарнику сидіти в прокурорському кріслі. Громадяни не будуть терпіти такого нахабного прокурора.

Я не боюся поставити свій підпис, 2 роки збирала факти і докази. Боюся одного, щоб Братюк не підпалив прокуратуру, і порушені та закриті кримінальні справи щоб не згоріли. В грудні вже була спроба підпалити прокуратуру, але пожежна бригада вчасно приїхала і врятували прокурорські кабінети та кепські справи.

Далі буде.

Тетяна Нересницька.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

68 ответов

  1. Серьезный компромат, а главное все конкретно указаны факты, особенно про 50 тыс. долларов мне понравилось — упоминание о которых, кроме как в названии я больше не нашел, мне кажется автор ошибается там было не 50 тыс., а 500 тыс., а может и больше , как говорится бумага все стерпит!!!!!Совет автору на будующее — капать поглубже в прошлое — как на красный свет дорогу в садике переходил и т.п. зато факты более конкретные и правдоподобные!!!

  2. Дебіли останні — Росохи, Добруники. Піськаєте проти вітру. Нормального хлопця хочете обі…ти. Так ся не стане, слабісь як Мукачівське пиво.

  3. Бред сивейшей кобылы! Я лично знаю этого прокурора, абсолютно нормальный мужик, и дело свое делает нормально, а статья просто кляуза какого-то дурачка обиженного. Братюк просто действительно за районом следит как и подабает прокурору, а вот мелким пакостникам это не всегда до вподобы вот и строчат обозленно! При этом всегда ж видно, где хоть более менее реальная ситуация с чиновником, а где вот такой бред

  4. Чи не думає Негря, що його покарання вже настало, а Добруника лише буде… Негрі раджу пригадати: наркоту, смерть людини заради “любові”, відібрану машину і багато другого.

  5. Я не думаю що це все правда.В наш час можна придумати будь-що,але напевно є в цьому і доля правди, і над цим повинні думати розуми які сидять вище. Також я думаю що в автора статті є деякі причини на те щоб гадити як кошеняті по куткам, тому що це він зводить свої рахунки, але не треба перебільшувати!

  6. А что за гвал поднялся??? Если чиновник не виновный,зачем его оправдовать, если виновный, пусть отвечает…
    В этой толпе на хватает, как минимум, двух человек: Суди Конституционного Суда МАРКУШ, которая ни одного дня небыла судьёй самого простого суда, и председателя райсуда Гримута…

  7. Мочить не надо… Из панов в батраки с конфискацией, да превселюдно, что-бы другим неповадно было…

  8. Те, що прокурор оббирає підприємців ні для кого не секрет. Але питання А ви чого даєте? Привикли всім давати, тільки щоб не державі. зареєструйте своїх працівників, чесно платить податки, і тоді посилайте подалі таких як Братюк.

  9. Я уверена, что все правда. Дыма без огня не бывает. И не надо ля-ля — заказано-перезаказано: если человек редкое чмо, то подобный факт не скроешь. Просто так писать не будут. Достали подлобызнички — заступнички. Ну признавайте уже — правда, да я такое гавно! Нет, начинается — это оттуда, то отсюда. Все равно прокурорам ничего не бывает — признавайтесь. В вашем случае чистосердечное признание — позволит не потерять остатки элементарного человеческого достоинства. Слыхали о таком?!

  10. «Царьок» в районі , як шакал у лісі.

    Шановні читачі інтернету та газети «Правозахист», ви повинні знати правду і до Вашої уваги повернутись у минуле і згадати, який Владіслав Братюк у 2004 році переступив поріг Тячівської районної прокуратури, юне хитрюче пацаня, його багатство містилось у двох сумках та автівка «Шкода», вартість якої не перевищувала п’ять тисяч доларів, а зараз Братюк міліонер.
    Якщо Братюка не зупинити, то він за п’ять років стане міліардером, хоча він заслуговує усе життя знаходитись у місцях позбавлення волі, а він до цих пір в прокурорському кріслі. Тепер до Вашої уваги приклади та шляхи Братюка до багатства. Мені довелося зустрітись з родичами помічника прокуратури Олександра Фістера, якого Братюк прийняв на роботу за 20 тисяч доларів США і щомісяця два бізнесмена, рідня Фістера «царьку» по п’ять тисяч доларів США платять, що Братюк кришує дві Тересвянські точки. Братюк дивує тячівців: скільки цей прокурор має енергії, він усе в районі тримає на пульсі, у районі діють два нещасних фермери, які вирощують до 100 голів овець, один з них Андрій з Нересниці, якого Братюк кожного року зобов’язує для нього та малих «царят» заготовляти по 100 банок бринзи. До відому, щоб читачі знали, що цей фермер уже ж і не такий простий, за безцінь викупив колишню фірму «Шляховик», і недовго Андрій тішився, поки не довідався прокурор, що він за безцінь приватизував таку фірму, і на протязі трьох років Андрій прокурору змушений заносити в кабінет по 10 тисяч доларів США. Андрію немає куди діватися і мусить платити, і кожного дня надіється, що Братюк здатний побачити цього фермера в наручниках. Таких прикладів можна рахувати сотнями, однак пересічний громадянин не може собі навіть уявити, що зелені американські людей роблять такими сильними, що вони не бояться нікого. Для «царька» публікація, що кошмарний сон – проснувся і все у спогадах. Після першої публікації до району завітали служба безпеки Генеральної прокуратури України та обласної, Братюк цю безпеку одного дня провів з Тячівщини, вони виявились задоволеними, приємно мати діло з міліонерами.

    Як полює «царьок » Тячівщини на суддів і що з цього вийшло.
    Владіслав Братюк добре розуміє, що в районі для нього небезпека це Тячівський районний суд, у якому працюють принципові судді, на яких Братюківський гіпноз не діяв, крім цього честь суддів та гідність, та їх посада, захищена державою, мають недоторканість, але Братюк знає як можна впоратись навіть з суддею. Для такої атаки «царьок» вибрав собі суддю Василя Решетаря. Для цієї комедії Братюк забажав тільки Василя Івановича Решетаря, який відмовився служити цьому небезпечному «царьку» але для цього йому довелося використати Василя Ференчука, необхідно, щоб читач знав, що цей міліціонер знайшов свого родича, який мав завдання дати судді хабар тисячу доларів, під погрозами Петро Кучерявий послужив «царьку» від усієї душі. І провокація їм удалася. Зрозуміло, що прокурор Ференчука не відпускає з свого кабінету, але «цар» цього міліціонера одягнув у дяплови, тобто уздечки, які в руках Братюка через Ференчука та начальника міліції Немеша Михайла Федоровича організували атаку на суддю Решетаря В.І. Братюк дає настанову, що в разі їм вдасться провокація, то вони з своїх крісел підуть на пенсію, а нагород стільки отримають, що на піджак не буде куди чіпляти, а вийшло, що за цю провокацію нагороди виконавці отримають хіба на задницю, але прокурор задоволення отримав, за яке буде каятись, тільки у другому світі, яке йому буде уготоване від Бога, туди Владіслав Братюк піде без доларів. Немає сенсу коментувати, як брудно, безсоромно, безсердечно Братюк віднісся до судді Решетаря. Постійно слідкую за політичними телепередачами, Верховною Радою України, де особисто побачила, що Решетар В.І. подав клопотання звільнити його з судді, на що Верховна Рада дала згоду, але екссуддя Решетар колись стане у пригоді, Братюку знадобиться сильний кваліфікований адвокат, думаю, що Василь Іванович не відмовиться захищати Братюка, слід задуматись Немешу з Ференчуком, якщо робити показник, то слід почати з себе. Тепер можу вас запевнити, що Тячівський район має мудрих людей, які попруть вас з цих посад і заставлять відповісти за вимигами кримінального кодексу України.
    Далі буде…

  11. Только полная дура и человек который понятия не имеет о прокуратуре может написать такой бред!

  12. Я,в шоке куда смотрит ген.прокуратура и СБУ,если это правда ,то почему он не отстранен от занимаемой должности.

  13. Цар і в Африці цар
    Публікація в газеті «Правозахист» «Цар Тячівщини або прокурор-хабарник» зворушила не тільки Тячівщину, а за межами нашої області. Тільки дуже прикро та сумно, що Генеральна прокуратура України так публічно залишена поза увагою – це свідчить, що таких «братюків» вистачає у структурі прокуратури усієї країни, тому розбиратись з цим царком немає сенсу. Азартно розбереться народ, крапля водички капає і бетон вибиває, ми також сподіваємось, що своїми публікаціями поранимо корупцію та хабарництво, яке процвітає у нашому районі та державі. Україна незабаром займе перше місце у світі за цими критеріями. Перевіряючий служби безпеки у Генеральній прокуратурі України, знаходячись в Тячівській районній прокуратурі наголосив, що для того, щоб Братюка відправити за грати потрібні залізні докази та факти. Невже Генеральній прокуратурі України не достатньо, що працівника міліції Негрю Івана Михайловича на службі нанесені тяжкі тілесні ушкодження від яких майор міліції являється інвалідом, а «свинар» Голубка П. П. з Братюком ходить під ручку як «леді». Про хабар 50 тисяч доларів знають навіть діти у школах. Цікаво, скільки Братюк відстягув перевіряючим, щоб непослідувало відповідної перевірки при прийнятті всебічного рішення. Як уже зазначено у першій публікації, що майора міліції збили, Голубка П. П., Ряшко В. М. та поруч знаходився другий Голубка М. М., який майора не бив, а дав свідчення, що він знаходився дома, але Бог його достатньо наказав: не пройшло і пів року як сам потрапив у ДТП, яке сам скоїв, у якому загинув його син, а він залишився інвалідом. Голова сільської ради Рошко В. М. примирився з майором міліції і Негря до нього немає претензій.
    Майор міліції має серйозні претензії до Голубки П. П., який майору кулаком вибив око та має зауваження до Братюка, який для страху проти Голубки П. П. порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбачена ст. 345 ч.3 КК України, а за бабло вивільнив убивцю від кримінальної відповідальності. Доказом, що майору вибито око кулаком, свідчить колегіальний висновок судово-медичної експертизи. Негря І. М. сподівається, що перевіряючі зустрінуться з ним і все таки Голубка П. П. та Братюк В. П. будуть притягнуту до кримінальної відповідальності. Хочеться вірити, що з цього приводу зацікавляться журналісти, які також проведуть відповідне розстеження.
    Наступна інформація буде просити Голову Тячівської райдержадміністрації Шелевера зупинити Братюка, так як цей відряджений прокурор творить таке, що навряд чи повірить хтось з людей, що колись в районі хтось наведе порядок. Невже ви, Михайле Івановичу, не знали, що прокурор на родича своєї дружини з села Вишково Хустського району за безцінь продав, тобто за 24 тисячі гривень, Тячівський молокозавод – це державне майно, яке розташоване у місті Тячів, де одна сотка землі коштує 20 тисяч доларів, а територія заводу становить 0,30 га… У районі створена ініціативна група, яка має намір з вами зустрітися, щоб разом скасувати цю прихватизацію і повернути державі молокозавод. Ви повинні розібратися, можливо Братюк має намір розширити прокуратуру на цій території, звести торговельний комплекс або власний аеропорт, так як один самольот на штраф майданчику, а один продовжує в Румунію перевозити сигарети. І все це організатор горе-прокурор Братюк.
    Михайло Іванович, ми вас знаємо як принципову, виважену людину і сподіваємось вірити, що Братюк та його оточення вас не зможуть залучити до своєї злочинної банди. Ви в області після Ледиди О. О., друга особа, а в районі 200 точок гральних апаратів. Скоро розмістять гральні апарати в прокуратурі та райвідділі міліції. Цей бізнес прикриває Братюк, якому допомагає міліція. Моя думка, що апаратів можна позбутися, якщо навчити грати прокурора Братюка, начальника міліції Немеша, щоб вони програли все своє майно, яке отримали в якості хабара. Тоді вони зрозуміють, що це для молоді небезпека. Прохання до Юрія Белоцького: навчи Братюка грати і програвати у гральні апарати, нехай тобі перейдуть основні засоби царька, а як буде без американських, то легше буде відправити його до СІЗО.

    Тетяна Нересницька

  14. ЦАР І В АФРИЦІ ЦАР
    Публікація в газеті «Правозахист» «Цар Тячівщини або прокурор-хабарник» зворушила не тільки Тячівщину, а за межами нашої області. Тільки дуже прикро та сумно, що Генеральна прокуратура України так публічно залишена поза увагою – це свідчить, що таких «братюків» вистачає у структурі прокуратури усієї країни, тому розбиратись з цим царком немає сенсу. Азартно розбереться народ, крапля водички капає і бетон вибиває, ми також сподіваємось, що своїми публікаціями поранимо корупцію та хабарництво, яке процвітає у нашому районі та державі. Україна незабаром займе перше місце у світі за цими критеріями. Перевіряючий служби безпеки у Генеральній прокуратурі України, знаходячись в Тячівській районній прокуратурі наголосив, що для того, щоб Братюка відправити за грати потрібні залізні докази та факти. Невже Генеральній прокуратурі України не достатньо, що працівника міліції Негрю Івана Михайловича на службі нанесені тяжкі тілесні ушкодження від яких майор міліції являється інвалідом, а «свинар» Голубка П. П. з Братюком ходить під ручку як «леді». Про хабар 50 тисяч доларів знають навіть діти у школах. Цікаво, скільки Братюк відстягув перевіряючим, щоб непослідувало відповідної перевірки при прийнятті всебічного рішення. Як уже зазначено у першій публікації, що майора міліції збили, Голубка П. П., Ряшко В. М. та поруч знаходився другий Голубка М. М., який майора не бив, а дав свідчення, що він знаходився дома, але Бог його достатньо наказав: не пройшло і пів року як сам потрапив у ДТП, яке сам скоїв, у якому загинув його син, а він залишився інвалідом. Голова сільської ради Рошко В. М. примирився з майором міліції і Негря до нього немає претензій. Майор міліції має серйозні претензії до Голубки П. П., який майору кулаком вибив око та має зауваження до Братюка, який для страху проти Голубки П. П. порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбачена ст. 345 ч.3 КК України, а за бабло вивільнив убивцю від кримінальної відповідальності. Доказом, що майору вибито око кулаком, свідчить колегіальний висновок судово-медичної експертизи. Негря І. М. сподівається, що перевіряючі зустрінуться з ним і все таки Голубка П. П. та Братюк В. П. будуть притягнуту до кримінальної відповідальності. Хочеться вірити, що з цього приводу зацікавляться журналісти, які також проведуть відповідне розстеження. Наступна інформація буде просити Голову Тячівської райдержадміністрації Шелевера зупинити Братюка, так як цей відряджений прокурор творить таке, що навряд чи повірить хтось з людей, що колись в районі хтось наведе порядок. Невже ви, Михайле Івановичу, не знали, що прокурор на родича своєї дружини з села Вишково Хустського району за безцінь продав, тобто за 24 тисячі гривень, Тячівський молокозавод – це державне майно, яке розташоване у місті Тячів, де одна сотка землі коштує 20 тисяч доларів, а територія заводу становить 0,30 га… У районі створена ініціативна група, яка має намір з вами зустрітися, щоб разом скасувати цю прихватизацію і повернути державі молокозавод. Ви повинні розібратися, можливо Братюк має намір розширити прокуратуру на цій території, звести торговельний комплекс або власний аеропорт, так як один самольот на штраф майданчику, а один продовжує в Румунію перевозити сигарети. І все це організатор горе-прокурор Братюк. Михайло Іванович, ми вас знаємо як принципову, виважену людину і сподіваємось вірити, що Братюк та його оточення вас не зможуть залучити до своєї злочинної банди. Ви в області після Ледиди О. О., друга особа, а в районі 200 точок гральних апаратів. Скоро розмістять гральні апарати в прокуратурі та райвідділі міліції. Цей бізнес прикриває Братюк, якому допомагає міліція. Моя думка, що апаратів можна позбутися, якщо навчити грати прокурора Братюка, начальника міліції Немеша, щоб вони програли все своє майно, яке отримали в якості хабара. Тоді вони зрозуміють, що це для молоді небезпека. Прохання до Юрія Белоцького: навчи Братюка грати і програвати у гральні апарати, нехай тобі перейдуть основні засоби царька, а як буде без американських, то легше буде відправити його до СІЗО.

    Тетяна Нересницька

  15. ЦАР І В АФРИЦІ ЦАР.
    Публікація в газеті «Правозахист» «Цар Тячівщини або прокурор-хабарник» зворушила не тільки Тячівщину, а за межами нашої області. Тільки дуже прикро та сумно, що Генеральна прокуратура України так публічно залишена поза увагою – це свідчить, що таких «братюків» вистачає у структурі прокуратури усієї країни, тому розбиратись з цим царком немає сенсу. Азартно розбереться народ, крапля водички капає і бетон вибиває, ми також сподіваємось, що своїми публікаціями поранимо корупцію та хабарництво, яке процвітає у нашому районі та державі. Україна незабаром займе перше місце у світі за цими критеріями. Перевіряючий служби безпеки у Генеральній прокуратурі України, знаходячись в Тячівській районній прокуратурі наголосив, що для того, щоб Братюка відправити за грати потрібні залізні докази та факти. Невже Генеральній прокуратурі України не достатньо, що працівника міліції Негрю Івана Михайловича на службі нанесені тяжкі тілесні ушкодження від яких майор міліції являється інвалідом, а «свинар» Голубка П. П. з Братюком ходить під ручку як «леді». Про хабар 50 тисяч доларів знають навіть діти у школах. Цікаво, скільки Братюк відстягнув перевіряючим, щоб непослідувало відповідної перевірки при прийнятті всебічного рішення. Як уже зазначено у першій публікації, що майора міліції збили, Голубка П. П., Рошко В. М. та поруч знаходився другий Голубка М. М., який майора не бив, а дав свідчення, що він знаходився дома, але Бог його достатньо наказав: не пройшло і пів року як сам потрапив у ДТП, яке сам скоїв, у якому загинув його син, а він залишився інвалідом. Голова сільської ради Рошко В. М. примирився з майором міліції і Негря до нього немає претензій.
    Майор міліції має серйозні претензії до Голубки П. П., який майору кулаком вибив око та має зауваження до Братюка, який для страху проти Голубки П. П. порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбачена ст. 345 ч.3 КК України, а за бабло вивільнив убивцю від кримінальної відповідальності. Доказом, що майору вибито око кулаком, свідчить колегіальний висновок судово-медичної експертизи. Негря І. М. сподівається, що перевіряючі зустрінуться з ним і все таки Голубка П. П. та Братюк В. П. будуть притягнуту до кримінальної відповідальності. Хочеться вірити, що з цього приводу зацікавляться журналісти, які також проведуть відповідне розстеження.
    Наступна інформація буде просити Голову Тячівської райдержадміністрації Шелевера зупинити Братюка, так як цей відряджений прокурор творить таке, що навряд чи повірить хтось з людей, що колись в районі хтось наведе порядок. Невже ви, Михайле Івановичу, не знали, що прокурор на родича своєї дружини з села Вишково Хустського району за безцінь продав, тобто за 24 тисячі гривень, Тячівський молокозавод – це державне майно, яке розташоване у місті Тячів, де одна сотка землі коштує 20 тисяч доларів, а територія заводу становить 0,30 га… У районі створена ініціативна група, яка має намір з вами зустрітися, щоб разом скасувати цю прихватизацію і повернути державі молокозавод. Ви повинні розібратися, можливо Братюк має намір розширити прокуратуру на цій території, звести торговельний комплекс або власний аеропорт, так як один самольот на штраф майданчику, а один продовжує в Румунію перевозити сигарети. І все це організатор горе-прокурор Братюк.
    Михайло Іванович, ми вас знаємо як принципову, виважену людину і сподіваємось вірити, що Братюк та його оточення вас не зможуть залучити до своєї злочинної банди. Ви в області після Ледиди О. О., друга особа, а в районі 200 точок гральних апаратів. Скоро розмістять гральні апарати в прокуратурі та райвідділі міліції. Цей бізнес прикриває Братюк, якому допомагає міліція. Моя думка, що апаратів можна позбутися, якщо навчити грати прокурора Братюка, начальника міліції Немеша, щоб вони програли все своє майно, яке отримали в якості хабара. Тоді вони зрозуміють, що це для молоді небезпека. Прохання до Юрія Белоцького: навчи Братюка грати і програвати у гральні апарати, нехай тобі перейдуть основні засоби царька, а як буде без американських, то легше буде відправити його до СІЗО.

    Тетяна Нересницька

  16. Танюха ти мабуть сама дурна в Нересници, якщо не розумієш, що всякоє чудо існує три дні.
    А ти дурочка все коментуєш, не дивлячись, що стаття уже на 9 сторінці, яку вже ніхто не читає.

  17. Танюша так держать,Братюк повісится за свою правду на собственном брючном ремне всвоем доме.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ