Человек не терпит насилия!

СБУ на взятке поймала председателя Ново-Ушицкой РДА Хмельницкой области в размере 10 млн.грн.

Респект и уважение СБУ и МВД за такую работу.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Сьогодні, 27 квітня, слідчими Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури спільно з працівниками ДСБЕЗ МВС України викрито та затримано при одержанні хабара у сумі понад 10 млн. 500 тис. грн. голову Новоушицької районної державної адміністрації у Хмельницькій області, а також посередника у вчиненні цього злочину.Про це повідомили у прес-службы ГПУ. Незаконна винагорода призначалася за виділення та зміну цільового призначення земельної ділянки площею 37 га.Стосовно вказаних осіб порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 368 КК України, у якій проводяться необхідні слідчі дії.

  2. Молодцы хмельницкие правоохранители. Сумма впечатляет. Главное теперь этих субчиков до суда дотянуть. А вот в г.Севастополе с начала года милиция и СБУ с поличным при получении взяток в особо крпных размерах задержаны главный архитектор города, начальник управления транспорта и связи городской государственной администрации, заместители председателей трех районных администраций, главный “рыбнадзор” региона с группой подчиненных и заместитель начальника управления экологии. Все активные члены Партии регионов, что характерно. Мэр города Саратов В.В. — он же председатель городской организации ПР — скромно отмалчивается о членах своей команды!

  3. Добре знаю територію цього району біля Дністра. Не треба ніяких ілюзій будувати. Просто одно бандформування хоче забрати придністровську землю в іншої. При цьому використовуються працівники СБУ, які скоріше всього також у долі. У цьому районі тому постійно скандали. До того ж не треба забувати, що сбушники заарештували минулого року і до цього часу тримають під вартою мера Кам`янця-Подільського — відносно чесну та порядну людину на фоні всіх цих шакалів.

  4. КРАЇНО ЗНАЙ СВОЇХ ХЕРОЇВ-

    Чайка Роман Омелянович — директор ЗАО”ВИКАР”-посередник при передачі 10 мільйонного хабарика,кум губернатора Хмельниччини.Юридичний адрес: 29009, м. Хмельницький, пров. Купріна, 7/3 Телефон :(0382) 640948
    Телефон бухгалтера: (0382) 640948 Факс: (0382) 640948 Електрона пошта: [email protected]
    Сажієнко Анатолій Ілліч- голова Новоушицької районної державної адміністрації Хмельницької області (в минулому),і тому подібні…………Доречно висловитися ,що Роман Чайка є сватом першого заступника прокурора Хмельницької області пана Львовського М.І.,котрий зважаючи на своє сумління не буду впливати на хід досудового слідства.

  5. Відповідь наддністрянину :
    Є така приказка — :”лучше молчать и казаться тупым,чем раскрыть рот и развеять все сомнения”!
    Мене дивують люди,які про шось говорять,пишуть,не знаючи при цьому достовірної інформації,простіше кажучи розводять плітки,такі люди можуь викликати тільки співчуття,вони невдахи по життю,воно в них просто сіре і нецікаве,значить потрібно цікавитись чужим життям,Ти хоча б 100 частини досяг того,чого досягла ця людина!

  6. Ніяке не СБУ піймало вказаного посадовця, а працівники Центрального апарату ОРУ ДДСБЕЗ МВС України

  7. Ніяке не СБУ піймало вказаного посадовця, а працівники Центрального апарату ОРУ ДДСБЕЗ МВС України

  8. Ну вы и мудаки! Верите в то что СБУ врут в инете. Хавайте дальше то что срет правительство вам в рот и мозг…

  9. У Чайки Р.О. при затриманні виявили оригінальне посвідчення прокурора на його ім.- подарунок свата

  10. Чую дзвін,та не знаю де він! Посвідчення таке ж оригінальне,як твоє українське ім,я — РІНАТ!!!

  11. Багато шуму з нічого. Можна тисячами порушувати кримінальні справи, у ході їх розслідування взяти хабарі від обвинувачених а потім справу закрити чи зупинити. Згадайте скількох за хабарі судять високопосадовців і вам стане все ясно.

  12. Ну и шо ?
    Все куплено и продано В хмельницком С Б У .Знаю фамилии продавцов.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ