Человек не терпит насилия!

Каменюка – зброя прокурора

femidamussor

Не знаєш, як і реагувати – чи то сміятись, чи то обурюватись… У ніч на 28 березня 2011 року «невідомі зловмисники» розбили вікно в Довгинцівському районному суді м.Кривий Ріг. Постраждав службовий кабінет судді Наталії Саран, що на першому поверсі. Особи бешкетників, які в такий спосіб вирішили помститись Наталії Олександрівні, таємниці не становлять. Це – прокурор Довгинцівського району та начальник районної міліції, яких нацьковує осатаніла прокурорша Дніпропетровської області Наталія Марчук. А «вина» судді полягає виключно в тому, що напередодні, 25 березня, вона визнала незаконною та скасувала постанову прокуратури Довгинцівського району про відмову в порушенні кримінальної справи щодо старшого дільничного інспектора Горбунова. Скаргу до суду подав 19-річний хлопець Максим Слободян, якого наприкінці грудня 2010 року побили й пограбували в райвідділі.

Звісно, кримінальну справа ані за фактом хуліганської витівки, ані за фактом погроз на адресу судді Саран ніхто порушувати не збирається. Довгинцівський районний суд розташований у одному будинку з районною прокуратурою й у сусідньому – з райвідділом міліції. Тож усі розуміють, що пожбурили каменюку у вікно або самі міліціонери, або їх «добровільні помічники», яким прокурором Власенком була обіцяна недоторканність.

Призначення на посаду Генерального прокурора України Віктора Пшонки ознаменувалось новим, раніше не баченим явищем – участю прокурорів у грабежах та розбійних нападах на громадян. Звісно, відкрите заволодіння чужим майном, в тому числі з погрозою насильства чи застосуванням зброї – це давнє хобі українських прокурорів. Але саме при Пшонці органи прокуратури докотились до участі у вуличній злочинності. І першопрохідцем тут стала улюблениця Віктора Павловича – недавно призначена на посаду прокурора Дніпропетровської області Наталія Марчук.

Всю свою прокурорську кар’єру Наталія Василівна робила в Донецькій області, де про її звірства, а також дружбу з місцевими бандюками, вже складають легенди. Ну, щодо дружби не знаємо, свічку не тримали, а ось про те, що пані Марчук категорично не сприймає настанови Кримінального кодексу – можемо розповідати довго й натхненно. Власне, завдяки своїй «безбашеності» та винятковому хамству вона й дослужилась до посади першого заступника прокурора Донецької області.

Після призначення Віктора Пшонки Генеральним прокурором України, його давня соратниця Наталія Марчук планувала всістися в крісло заступника Генпрокурора Віктора Занфірова, призначеного на цю посаду ще за часи Олександра Медведька. Але Занфірову тимчасово вдалося відбитись від інтриг Марчук, а сама Наталія Василівна одержала «на кормлєніє» благодатну Дніпропетровську область. Як розповідають джерела в оточенні Віктора Пшонки, перед Марчук наразі поставлено завдання знищити бізнес групи «Приват» та «порвати на шматки» одіозного олігарха Ігоря Коломойського, вотчиною якого є Дніпропетровська область. Це, мовляв, має стати її «дембельським акордом» перед переведенням у Генеральну прокуратуру.

Але замість того, щоби відпрацьовувати високі вказівки, Наталія Василівна після призначення на посаду з головою занурилась у різноманітні афери й навіть взяла під свою опіку зграю міліціонерів з Кривого Рогу, що промишляють розбійними нападами на громадян.

Про це міліцейське угруповання стало відомо наприкінці 2010 року, коли в ніч з 26 на 27 грудня співробітниками Довгинцівського райвідділу Кривого Рогу був на місці зупинки маршрутного таксі затриманий студент металургійного технікуму Максим Слободян. Без жодного документального оформлення старший дільничний інспектор Горбунов протримав Максима 12 годин в райвідділі в сподіванні отримати грошовий викуп від батьків. Але з’ясувалось, що в батька Максима вже нова сім’я, а хлопець мешкає з 6-річною сестрою та важкохворою матір’ю, яка не здатна обслуговувати ані себе, ані малолітню доньку. І ні на який викуп міліціонери можуть не розраховувати. Тоді Горбунов прямо у райвідділі побив Максима й відібрав єдину цінність, яку знайшов у хлопця – мобільний телефон, подарований юнакові влітку за виконання нормативу Кандидату в майстри спорту з класичного парашутизму.

Зухвалість Горбунова пояснюється дуже просто. Як виявилось, під орудою Довгинцівського районного прокурора Богдана Власенка в Кривому Розі діє банда міліціонерів, що грабують громадян – відбирають у них мобільні телефону та різноманітну побутову техніку, а награбоване здають на реалізацію в крамницю, розташовану на площі Визволення в приміщенні салону краси. Мобільні телефони в цей магазин співробітники міліції здають щодня. А перед Новим Роком виставили на продаж два плазмових телевізори в упаковці за ціною 2,5 тисяч гривень кожний (вдвічі менше від реальної ціни).

Але у випадку з Максимом трапилась «осічка». Річ у тім, що хлопець є вихованцем єдиного в країні державного авіаційно-технічного спортивного клубу, що розташований в м.Єнакієвому. Він – один з двох юніорів-парашутистів, які зараз є в Україні, і завдяки цьому часто відвідує Київ на запрошення народних депутатів. Знають Максима й журналісти. Тож потрапивши в райвідділ, він встиг зателефонувати до Києва й розповісти, що з ним трапилось. Завдяки цьому дзвінку на ранок 27 грудня 2011 року Інтернет-видання «ОРД» повідомило про те, чим займаються криворізькі міліціонери.

Тоді старший дільничний інспектор Горбунов, щоби приховати свої злочини, домовився з головою Довгинцівського районного суду Надією Пруднік (виняткова хабарниця, до речі – невдовзі ми опублікуємо розповідь людини, з якої Пруднік вичавила 15 тисяч доларів США за винесення законного вироку по кримінальній справі, шантажуючи свою жертву тим, що в протилежному випадку вона засудить невинуватого) і та дала вказівку помічниці написати «зі стелі» постанову про арешт Максима Слободяна на 10 діб за начебто «дрібне хуліганство».

Постійні читачі «ОРД» добре знають цю історію, яку ми докладно висвітлюємо ось вже четвертий місяць. Напевно, пам’ятають вони, що по виході з Ізолятора тимчасового тримання Максим подав у районну прокуратуру заяву про порушення кримінальної справи проти міліціонера Горбунова. І якби в прокурорші Дніпропетровської області було б бодай двійко клепок у голові, зараз би той Горбунов розважав би анекдотами сусідів по камері. Але Наталія Василівна вирішила підтвердити свою репутацію людини, що має лише одну звивину – та й ту нижче спини.

Замість того, щоби притягнути до відповідальності грабіжників у погонах, Марчук взяла під свій захист Довгинцівського районного прокурора (очевидно, безплатно) та видала тамтешнім міліціонерам гарантії недоторканності. А сама взялася залякувати Максима – і співробітників прокуратури до його сусідів направляла в сподіванні зібрати якийсь компромат, і на директора технікуму тиснула, вимагаючи, щоби той написав погану характеристику на хлопця (навіщо Марчук характеристика студента Слободяна – може хтось здатен пояснити?), і погрожувала порушити кримінальну справу проти юнака. А що стосується заяви Максима, то її в прокуратурі навіть перевіряти не стали. Натомість безграмотний слідчий Маханьков написав «постановление об обказе в возбуждении уголовного дела», негайно оскаржене Максимом до суду.

http://ord-ua.com/2011/02/20/vikno-v-yevropu-3/

Але в Довгинцівському райсуді зі скаргою юнака вирішили не церемонитись. Безумна суддя Варвара Папарига винесла не менш безумну постанову про те, що вона відмовляється розглядати скаргу Слободяна на постанову Маханькова. Та ще й приписала, що її вердикт «апеляційному оскарженні не підлягає».

http://ord-ua.com/2011/02/28/vikno-v-yevropu-4/

Звісно, Максим подав апеляційну скаргу. Було це 25 лютого 2011 року. А далі трапилось те, на що ані Марчук, ані її вірні папариги не розраховували – діяльністю Довгинцівського районного суду зацікавилась Вища рада юстиції. І не просто зацікавилась: член ВРЮ Валерій Бондик вніс подання про звільнення з посад за порушення присяги голови цього суду Пруднік, судді Папариги, а також їх покровителя, голови палати в кримінальних справах Апеляційного суду Дніпропетровської області Румянцева, який і собі начудив по справі Слободяна.

Так ось, апеляційну скаргу Максима Слободяна на постанову судді Папариги, яка «апеляційному оскарженню не підлягає», суддівська шобла негайно відвезла в Апеляційний суд з уклінним проханням негайно, доки не почалась перевірка з боку Вищої ради юстиції, скасувати. 9 березня 2011 року – феноменальна оперативність – Апеляційний суд визнав постанову судді Папариги незаконною та скасував її, давши вказівку Довгинцівському райсуду розглянути скаргу хлопця по суті. А вже 16 березня судді Саран відкрила за скаргою Слободяна провадження. І не просто відкрила, а винесла постанову, зобов’язавши явкою прокурора та слідчого й встановивши їм строк надання в суд відмовних матеріалів.

 v 1

Затягнуте поліетиленовою плівкою вікно службового кабінету судді Довгинцівського районного суду м.Кривий Ріг Наталії Саран, розбите за вказівкою районного прокурора Богдана Власенка в ніч на 28 березня 2011 року. У такий спосіб прокурор вирішив помститись судді за те, що вона скасувала прокурорську постанову про відмову в порушенні кримінальної справи проти грабіжника-міліціонера

25 березня відбулось судове засідання, з яким Максим Слободян впорався самотужки. На жаль, його київський адвокат Тетяна Монтян прибути в Кривий Ріг того дня не змогла, а спроби залучити місцевих адвокатів на допомогу юнакові виявились марними. Як з’ясувалось, всі адвокати Дніпропетровської області були попереджені прокуратурою, що у випадку, якщо спробують вступити в цю справу, то матимуть безліч неприємностей. Тож всю ніч перед судовим засіданням Максим студіював Кримінально-процесуальний кодекс, а наступного дня довів, що в Україні підростає ще один правозахисник.

У судовому засіданні з’ясувалось, що за заявою Слободяна про порушення кримінальної справи проти міліціонера Горбунова ніяка перевірка в прокуратурі не проводилась взагалі – слідчий Маханьков обмежився лише тим, що відібрав у Горбунова та ще кількох міліціонерів пояснення, що вони Слободяна не били й не грабували. Навіть самого Максима не стали опитувати – ось, які порядки в органах прокуратури плекає нова дніпропетровська прокурорша. За таких обставин судді Наталії Саран не залишалась нічого, як визнати відмовну постанову незаконною та скасувати ї, повернувши заяву Слободяна на повторну дослідчу перевірку.

Інформація про скасування прокурорської постанови викликала в Марчук формену істерику. Вона наказала Власенку постанову судді не виконувати, ніякої повторної перевірки не проводити, а натомість подати апеляційну скаргу в сподіванні знову домовитись з Румянцевим. Ну, а щоби суддя Саран зрозуміла, чим для неї можуть закінчитись подібні справи, у ніч з 27 на 28 березня їй в кабінеті вибили скло.

А наостанку дозволимо собі розлогу цитату з повідомлення прес-служби Генеральної прокуратури України. 30 березня країна із здивуванням довідалась, що Віктор Пшонка, виявляється, ночей не досипає, переживаючи, що міліціонери знущаються з громадян:

«За останні два роки зареєстровано понад 13 тисяч заяв і повідомлень про катування та інше жорстоке поводження з людьми в органах внутрішніх справ. Про це повідомляє відділ зв’язків зі ЗМІ Генпрокуратури. «Генпрокурор вимагає від прокурорів принциповості у вирішенні цих питань, ефективного використання усіх наданих законом повноважень для досягнення основної мети — викоренення фактів застосування правоохоронцями фізичного насильства. Кожен такий випадок має бути доведений до суду і заслуженого покарання», — повідомили в ГПУ».

Йой, скільки пафосу. Особливо кумедно ця заява виглядає на тлі витівок вірної поплічниці Пшонки – прокурорші Дніпропетровської області. Ось по кому тюрма плаче…

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. З такими підлеглими Пшонка довго не поцарює. А з такими начальниками, як в нього, може ше і не пожити.

  2. Такие как Марчук могут перегнуть палку, и на полях для гольфа в Межгирье-будут стоять палатки повстанцев.

  3. да, прокуратура опустилась ниже плинтуса. Стыдно за вас, почему и ушёл из этого дурдома.Но как говорят: лучше с умным потерять, чем с дураком найти. Продолжайте в том же духе и будет вам не только пшёнка , но и баланда…

  4. Прокуратура осуществляет НАДЗОР за соблюдением законодательства всеми службами в том числе и СБУ. А кто контролирует прокуратуру? НИКТО им не указ. Как им выгодно так и надзирают. Мы сами выбираем таких “грамотных” депутатов, которые принимают такие дебильные законы.

  5. стаття написана бездарно, використано дуже багато епітетів, які нічим не підкріплено — просто домисел автора. так само можна і про нього сказати — він “гандон”. А насправді Максим Слободян використовується як пішак у цій піарівській акції, що було видно і не раз. Перед цим за його заявою, та зверненнями нардепів (Доній і ше хтось там, проте все готували його помічники)проводилася перевірка Фндерації парашутного спорту України з метою рейдерського захоплення останньої. А взагалі то цікаво, Максим Слободян використовується Донієм та його помічником як пішак у цій грі, чи може йому ще й в одне місце засовують? Думаю що є повні підстави так вважати. Не багато я бачив депутатів і помічників їхніх які б просто переймалися долею пересічного українця.

  6. “Чесний журналіст” — погано відпрацьовуєш завдання. Будешп позбавлений преміальних.

  7. “честный журналист” написал правду.

    есть — журналисты, а есть — журнашлюхи

    вам супервайзер какие ближе?

  8. Разбить камнем оконное стекло в здании суда — это точно маразм. Милиционеры не могут разбить стекло или кого-то незаконно задержать. Но вопрос в другом. Почему судья Слободяну Максиму подыгрывает?

  9. А с каких пор и в каких случаях можно безнаказанно бить окна в судах?

    Конечно, окно разбил не прокурор. Задача прокурора — пообещать, что уголовного дела не будет. А кому разбить — милиция найдет. Главное для прокурора — чтобы судья правильно поняла предупреждение.

  10. Очередной пасквиль, направленный против Марчук. Автор, поверьте, не давала Марчук указаний крышевать милиционеров из Кривого Рога. Ну по барабану ей эти менты, не ее это совершенно уровень. А использовать Слободяна, как пешку, как прикрытие для написания подобных “статей” — это низко. кстати, Вас Марчук чем-то обидела или Вы выполняете заказ?

  11. Я очень удивляюсь: толпы людей пишут на форуме
    всякую чепуху? Люди конкретно нарушили закон,
    причем здесь автор? Потерпевшего посадили
    низачто нипрочто в тюрьму,чего еще нужно?
    По справедливости там извиниться и компенсировать
    ущерб моральный и материальный!
    А чего подымать вокруг вой?
    Кто не в теме лучше не влезайте! Будем ждать
    итогов. Татьяна Монтян разберется !

  12. Валерка, обрати внимание, что к пасквилянту Бойко подключилась судья, у которой в кабинете окно разбилось. Друзья, давайте будем верить Валерке и не будем верить Бойке, потому что Валерка пишет от души, а Бойко отрабатывает заказ. Прокурор Марчук наверное Бойко чем-то обидела, а Валерку чем-то удовлетворила. Давайте верить в хорошее и не верить в плохое, будем оптимистами.

  13. Т. к. под ником Чмошный журналист и СуперпуперВазелин друкует одна и та же особь,то дам совет:в словах “гандон” и “честный журналист” — кавычки обозначают противоположное трактование значения данных, вами,словестных определений.)))В данном случае тобой написанное явно выглядит работой ЖУНАШЛЮХИ.)))

  14. Валерке.

    Я Марчук знаю багато років. Як і вона мене. Ніхто її чіпляти й не збирався. Але те, що чудить Наталія Василівна взагалі не піддається ніякому логічному поясненню. Вона, прочитавши ще в грудні минулого року про хлопчика, якого побили та пограбували міліціонери, влізла в цю справу по самі вуха. Якесь безумство: погрожує пацану, влаштовує історики підлеглим, засилає в редакцію «ОРД» парламентарів з грошима та пропозицією припинити захищати хлопчика з Кривого Рогу. Останнім часом вдалася до прямого шантажу журналістів, залякування адвокатів і суддів. Навіщо це їй? Наталії Василівні неодноразово пропонували — облиш в спокої хлопця, покарай грабіжників-міліціонерів і районного прокурора і всі побачають, що обласною прокуратурою керує здравомисляча людина. Але Марчук лише пускає піну.

    Моє тверде переконання – Марчук потрібна консультація в психіатра. Це в неї вікові гормональні зсуви. Важка форма клімаксу.

  15. Статейка — полное дерьмо. Бойко уже задолбал со своим гомиком Слободяном, хоть бы уже не акцентировал внимание на своем нетрадиционном влечении… “а наступного дня довів, що в Україні підростає ще один правозахисник” — это просто смешно, постанову об отказе в ВУД отменили из-за неполноты, и никакой заслуги Слободяна там нет. Просто материал соберут в полном объеме и снова откажут в ВУД, и в следующий раз постанову оставят в силе, так бывает со всеми “черноротыми” жалобами. А то, что прокурор и нач. милиции камни в окна бросают — это алкобред автора. Кстати если верить ранним публикациям данного автора на эту тему то уже должна быть целая армия безработных правоохранителей из Кривого Рога, уволенных из-за якобы “незаконного” привлечения Слободян к административной ответственности. Уважаемый автор хватит писать бред насчет незаконно привлеченного мальчика, а лучше сообщите подавалась ли апелляция на постановление судьи Прудник о привлечении Слободян к админ ответственности и если да, то каков результат рассмотрения апелляции. И если постанова судьи на сегодняшний день никем не отменена, то хватит засерать страницы сайта своими “сенсациями” на эту тему.

  16. Да-да, неполное — это не значит неправильное. Постановление отменено как правильное но неполное. Элементарная логика.

  17. “!!!” хватит тебе уже воевать с этими грубыми и черствыми людьми.

    ну не понимают они нас….

    не будь праатииивным.

    целую.

  18. Сколько пафоса: “І не просто відкрила, а винесла постанову, зобов’язавши явкою прокурора та слідчого й встановивши їм строк надання в суд відмовних матеріалів.” — а элементарной юридической грамотности никакой — в соответствии со ст. 236-2 УПК “Суддя витребує матеріали, на підставі яких було відмовлено в порушенні справи, знайомиться з ними і повідомляє прокурора та особу, яка подала скаргу, про час її розгляду” — иным образоб суд и не мог открыть производство! ))
    ну а то что прокуроры разбили стекло, да еще и по указанию прокурора области……не пора ли лечиться?!

  19. Пане Бойко ! А коли у вас призначена чергова аудієнція у психіатра ? Не пропустіть !!! Весною воно завши загостерння бере. І,до речі,всім відомо, що саме Бойко жбурляв каміння у судейські вікна… Постійно здає крадені мобілки в магазини, за що і живе,коли не отримує платню від пресвітера Турчинова.

  20. М-да… Каждая следующая статейка Бойки все маразматичнее и бредовее. Сейчас даже не стану писать о лживом содержании статьи — все равно комментарии с аргументами, уличающими Бойку во лжи, бессовестно удаляют. Я о другом — меня искренне удивляет, как редакция сайта допускает к публикации такие бездарнейшие, бредовые по форме и содержанию опусы к публикации? Неужели не стыдно размещать такую муть?

  21. Володымыр Марковыч! Наличие присутствия в камментах таких персоналий, которые любят ментов каззлиных, убедительно свидетельствует, шо цэпляют их твои рассуждения нипадецки, а по-взрослому. А я када вижу шо появляютца камменты некатарых уйимблдонов, то чесно радуюсь, шо ты ещо раз чертей шуганул.

  22. Работяга, лизнул ты, конечно, зачетно)). Знатно подмахнул Бойке, молодец. Но одного ты не усек, уимблдон — с каждой статьей, которую выплевывает фантаст, подобных лизунов становится все меньше и меньше. Потому что даже ярые ненависники ментов-прокуроров начинают понимать, что Бойковские статейки попахивают откровенным маразмом и самопиаром. Комментарии это ярко подтверждают. Пока не подтерли, конечно)).

  23. Во как люди от подсознания зависят. Ежли я думаю о сути и точных формулировках, то некий Флойд думает чиста об лизании. Эмоцыональный пацанчег, однако. Вполне может заявить, шо “Работяга дал Флойду зачотный подсрачнег”. Отэто так случаетца, када эмоцый у персоналийи дофигаибольше, а с рассудком нескладушки.

  24. “даже ярые ненависники ментов-прокуроров начинают понимать, что Бойковские статейки попахивают откровенным маразмом и самопиаром”.
    А от тут дозвольте з Вами не погодитися ! При чому тут “попахивают” ?!?! Та тхне, як з бочки, точніше, громадської вбиральні..

  25. Владимир Бойко пишет хорошо, правдиво, и не лжет. А манера изложения у каждого своя. Ярослав Гашек писал свои рассказы и “Похождения бравого солдата Швейка” еще с большим сарказмом,но благодаря своему стилю стал известен всему миру.А то утверждение, что прокуратура “доит” мусоров как коров мне хорошо известно.Так прокурор г.Артемовска Хаустов Н.Н. так приходит в негодование,когда сотрудники ОБЭП горотдела не доставят ему вовремя к началу рабочего дня прохладительные напитки. Ужас! Порвет и растопчет! А что судьи продажные это всем известно.Есть,правда, исключения, но их единицы.А сейчас судейские мантии одели и готовятся одеть вообще малограмотные юристы, у которых одна цель — сбить побольше “бабла” с любого дела, даже за законное решение. За примером ходить далеко не надо. Бывший судья Дзержинского горсуда Донецкой области Тюрин Н.Н. осужден Луганским апелляционным судом к шести годам лишения свободы с конфискацией имущества.У Тюрина Н.Н. была практика — с кажого рассмотренного дела — хабар минимум 1000 грн.( установление фактов имеющих юридическое значение).

  26. “олежа ляшко

    “!!!” хватит тебе уже воевать с этими грубыми и черствыми людьми.

    ну не понимают они нас….

    не будь праатииивным.

    целую.”.

    О лёжа Ляшкина, Я несказанно рад,что получил признание от петушинного сословия ПРыгов.На твой пламенный поцелуй, Я отвечаю:ЛЮБИЛ,ЛЮБЛЮ И БУДУ ЛЮБИТЬ вас рыгов,во все дыхательно-пхательные…Придёт ЮЛЯ к власти,вот тогда мы вас посношаем,котик!Спи спокойно,пусть тебе приснятся голубые сны о Чаушеску.)))

  27. “Флойд

    Работяга, лизнул ты, конечно, зачетно)). Знатно подмахнул Бойке, молодец. Но одного ты не усек, уимблдон — с каждой статьей, которую выплевывает фантаст, подобных лизунов становится все меньше и меньше. Потому что даже ярые ненависники ментов-прокуроров начинают понимать, что Бойковские статейки попахивают откровенным маразмом и самопиаром. Комментарии это ярко подтверждают. Пока не подтерли, конечно)).”.

    -Вибратор, Бойко есть журналист,освещающий БЕЗПРИДЕЛ в менто-судо-прокурорской сфере.Это его ПРОФЕССИЯ.Его статьи и последовательность доказывает его порядочность и ответственность перед гражданами Украины.Спасибо ему за это.

    -А что доказывает твоя МАНИАКАЛЬНАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ на сайте ОРД???Твои оскорбительно-придурковатые выпады в сторону журналиста нося ЯВНО заказной характер.Так и хочется задать тебе вопрос,от Бендера:”Дядя,по чём опиум для народа???”)))

    Каждодневная деятельность мАрЧукоподобных — множит сторонников Бойко.Журналист опубликовал правдивую статью и лады.А ты сутками сидишь у компа и исходишь желчью.Высасываешь с хера заморочки.И после твоих действий,ты хочешь уверить форумчан,что ты адекватный человек?В итоге,что это даст?Кто верит твоим поучениям?ЧЕЛОВЕКИ — ИМЕЮТ АНАЛИТИЧЕСКИЙ УМ И ПАМЯТЬ.Твои высерки сродни Чечето-брехни.Твои мусорские “мантры” вас не спасут.Одних Тело сократит,других народ порвёт.

    Кстати,”ненависники” правильно пишется так:ненависТники.)))Сколько я могу БЕСПЛАТНО давать вам уроки правописания???)))Пора включать счётчик.)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В земельном департаменте КГГА прошли обыски. У Кличко всё отрицают

В помещениях аппарата Киевсовета и Департаменте земельных ресурсов прокуратура и Нацполиция провели обыски. Как сообщили в городской прокуратуре, следственные действия…

Харьковский облпрокурор записал имущество на родственников

Глава Харьковской областной прокуратуры Александр Фильчаков почти всю недвижимость записал на родственников. Об этом стало известно из его декларации. Согласно…

Прокуратура и полиция расследуют воровство в "Киевводоканале"

Прокуратура совместно с Национальной полицией Украины в понедельник, 7 февраля, проводят следственные действия в ЧАО «Киевводоканал» в рамках уголовного производства…
НОВОСТИ