Человек не терпит насилия!

Вища рада виродових

femida

Вищу раду юстиції зараз модно критикувати. Мовляв, цей конституційний орган, покликаний формувати суддівський корпус України, насправді виконує функції біржі на ринку замовних судових рішень і регулює грошові потоки всередині корпорації «Правосуддя». Так і кажуть, негідники. І навіть стверджують, що, наприклад, за призначення неофіта на суддівську посаду встановлені негласні розцінки: мантія районного судді в якомусь там Мухосранську начебто коштує 5 тисяч доларів, а столичного судді (за винятком Печерського чи Шевченківського райсуду – тут тарифи просто захмарні) – удесятеро дорожче. З усією відповідальністю заявляю: це – цілковита брехня.

Можу навіть навести такий приклад. Роки чотири тому, за царювання «народного президента», коли українським правосуддям рулив Ігор Гілярович Пукшин (був такий заступник керівника Секретаріату Президента України), один мій знайомий співробітник Генеральної прокуратури України вирішив податись у жерці незрячої богині. Благо, була вакансія в, здається, Святошинському райсуді Києва. Наслухавшись брехливих пліток про 50 тисяч доларів, товариш напозичав грошей і вже подумки уявляв, як він буде відправляти правосуддя «іменем України». Але в ході попередніх переговорів з відповідальним працівником Вищої ради юстиції претендент на суддівську посаду довідався, що йому сказали неправду – крісло судді коштує не 50, а 200 тисяч.

  • Як, — обурився знайомий, — мені ж говорили, що п’ятдесят! Що ж ви без попередження тарифи збільшуєте!

  • Ні, — каже здобувачу суддівської мантії відповідальний працівник, — у нас нічого не змінилось, ми, як і раніше, за призначення беремо тільки п’ятдесят. Але ВРЮ може лише рекомендувати ту чи іншу людину на посаду судді, а саме призначення здійснюється Указом Президента на підставі подання Вищої ради юстиції. Так ось, з недавніх пір треба ще й за підпис Гаранта платити – Секретаріат Президента вимагає за це по 150 тисяч «зелених». Ми тут ні до чого – висловлюйте претензії Пукшину.

Взяв тоді товариш калькулятор і порахував: припустимо, візьме він безпроцентний кредит у 200 тисяч доларів на 3 роки (така можливість була). Якщо не хворіти й не засиджуватись у відпустках, 240 днів на рік можна присвятити улюбленій роботі. За три роки це складатиме 720 днів. Якщо він буде брати з зацікавлених осіб по 10 тисяч доларів за одне рішення, то для того, щоби окупити придбання мантії, достатньо винести 20 таких рішень, на розгляд кожного з яких піде 36 робочих днів. Начебто – нормально. Але, по-перше, молодого суддю голова суду буде завантажувати безперспективними в грошовому плані справами, а саму смакоту забиратиме собі. Тож ні про які 10 тисяч доларів і мови не може йти – максимум, що йому нестимуть, це тисячі по 3 за одне рішення. У такому випадку гроші, аби окупити посаду, товариш повинен отримувати кожні 11 днів. А виносити з такою частотою оплачувані рішення не реально, оскільки паралельно доведеться розглядати всякий мотлох – «адміністративку», буденні справи про розлучення, кримінальні справи з призначеними в порядку статті 47-ї адвокатами й т.п… Одним словом, подумав-подумав знайомий і вирішив, що в Генеральній прокуратурі він заробить значно більше і, головне, спокійніше.

Тому ще раз кажу – не вірте пліткам про 50 тисяч доларів. Призначення суддів на посаду – це настільки ласий шматок, що тут трапляються самі несподівані кульбіти. Когось і безплатно можуть призначити, а хтось і за півмільйона справу не владнає.

Але що стосується питань, з яких Вища рада юстиції є монополістом – це звільнення суддів з посад за порушення присяги чи за загальними обставинами, призначення на адміністративні посади, скасування рішень Вищої кваліфікаційної комісії суддів України тощо – то тут ВРЮ працює чесно та сумлінно, не даючи приводу до звинувачень у невиконанні домовленостей чи раптовому підвищенні розцінок.

Ось, наприклад, на кожному своєму засіданні ВРЮ пачками розглядає матеріали про звільнення суддів з посад за порушення присяги. Ну і що, багатьох звільнили? Якщо послухати членів ВРЮ, то українські судді порушують хіба тільки закони, а присягу – ніколи. От тільки за порушення закону суддю звільнити неможливо.

Щоправда, у першій половині 2010 року, у самий розпал боротьби між Андрієм Портновим, що успадкував у Пукшина крісло керманича українського правосуддя, та головою Верховного Суду України Василем Онопенком, Вищій раді юстиції довелося пояснювати суддівському корпусу, хто в домі хазяїн. ВРЮ тоді звільнила (переважно – на подання Портнова) шість десятків суддів за порушення присяги. Причому, суддів далеко не самих одіозних. Якраз одіозні залишились. І, зробивши правильні висновки, тепер достеменно знають, де можна гавкати, а де – лише лизати. А, головне – з ким ділитись і кого обслуговувати.

Хоча, з іншого боку, варто пожаліти поважних чиновників (зі складом ВРЮ читач може ознайомитись отут: http://www.vru.gov.ua/index.php?u,conu,counskldu), які змушені час від часу збиратись на чергове засідання Вищої ради юстиції, щоби потеревенити, попити кави та підписати чергове рішення про відсутність підстав для звільнення того чи іншого судді за порушення присяги. Скаржитись на суддів до ВРЮ має право будь-який громадянин, скарг надходить чимало (їх кількість вже скоро дорівнюватиме кількості самих суддів) і, буває, що матеріали якоїсь перевірки лежать в апараті ради по 2-3 роки, аж доки не потраплять у порядок денний засідання.

Але в окремих випадках Вища рада юстиції проявляє просто приголомшливу оперативність. Так, на своєму засіданні 24 березня 2011 року ВРЮ розглянула й задовольнила заяву судді Київського районного суду Донецька Юрія Виродова про відставку. Буквально за лічені дні заява пройшла всі кола апаратного пекла й була включена в порядок денний засідання ВРЮ. Позачергово. Члени ВРЮ також не знайшли підстав відмовити в проханні судді, який пропрацював 28 років і, на їх погляд, заслужив право на відставку. Тепер заява Юрія Тарасовича разом з рішенням ВРЮ попрямує до Верховної Ради України, і якщо депутати її підтримають, то Виродов набуде звання «суддя у відставці» з усіма вигодами, що передбачені Законом України «Про судоустрій і статус суддів». А саме:

— Судді, який вийшов у відставку, виплачується вихідна допомога у розмірі 10 місячних заробітних плат за останньою посадою.

— Суддя у відставці, який не досяг пенсійного віку, отримує щомісячне довічне грошове утримання. При досягненні таким суддею пенсійного віку за ним зберігається право на одержання щомісячного довічного грошового утримання або, за його вибором, призначається пенсія на умовах, передбачених статтею 37 Закону України «Про державну службу»

— Щомісячне довічне грошове утримання виплачується судді в розмірі 80 відсотків грошового утримання судді, який працює на відповідній посаді. За кожний повний рік роботи на посаді судді понад 20 років розмір щомісячного довічного грошового утримання збільшується на два відсотки заробітку, але не більше ніж 90 відсотків заробітної плати судді, без обмеження граничного розміру щомісячного довічного грошового утримання.

— Пенсія або щомісячне довічне грошове утримання судді виплачується незалежно від заробітку (прибутку), одержуваного суддею після виходу у відставку.

Для читача, необізнаного в тонкощах вітчизняного судоустрою, підкреслюємо: відставка судді – це не просто звільнення за власним бажанням. Звільнитись може будь-який суддя й у будь-який момент. Але привілеї та звання «суддя у відставці» матиме лише той жрець незрячої богині, який пропрацював у судах не менше 20 років, отримав право на відставку й написав відповідну заяву до Вищої ради юстиції.

При розгляді заяв про відставки ВРЮ, зазвичай, не поспішає. Але у випадку з Юрієм Тарасовичем була проявлена просто дивовижна швидкість. Коли саме він подав заяву про відставку нам достеменно невідомо, але можна стверджувати, що це, напевно, трапилось не раніше 12 лютого 2011 року, отже ця заява блукала коридорами ВРЮ не більше 1,5 місяці – факт, дійсно, неординарний.

Втім, була для такого поспіху вагома причина. Ні, справа не в тім, що суддя Виродов – відомий діяч клоунської організації під назвою «Українське реєстрове козацтво» і носить сміховинний чин «полковника» та «радника отамана Донецького міського товариства УРК». Причина, дійсно, поважна — 12 лютого 2011 року Юрій Тарасович був прямо в робочому кабінеті затриманий під час одержання хабара в 20 тисяч гривень за позитивне вирішення позову по цивільній справі. Надягали на суддю наручники співробітники ГУБОЗ МВС України, після чого Генеральна прокуратура негайно порушила проти Виродова кримінальну справу за ч. 2 ст. 368 КК України. Санкція – до 10 років позбавлення волі.

Звісно, у випадку, якщо Виродов буде засуджений, Вища кваліфікаційна комісія суддів України має ухвалити рішення про припинення його відставки. Але, по-перше, невідомо, коли це буде й чи буде взагалі. По-друге, весь час до вступу вироку в законну силу Юрій Тарасович щомісяця отримуватиме довічне грошове утримання в розмірі, який здатний збентежити уяву будь-якого законослухняного громадянина – порядку 8 тисяч гривень. А, по-третє, в якості компенсації за неотриманий хабар суддя у відставці Виродов одержить вихідну допомогу в розмірі 10 місячних заробітних плат. За рахунок нас з вами.

Ось такі вони, будні українського «правосуддя». Тьху…

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

24 ответа

  1. Ну ты Бойко и гад. Это же надо написать что за твой с нами счет кто-то получил. За наш счет это да. А ты ведь никогда официально нигде не работал. Ты же приспособленец. Дешевые статьи и плата за них копеечная и конечно же разумеется в конвертике, без свидетелей.

  2. Вт додаток до вирішень питань по суддям, Андрушка Портнов ще паралельно займається РЕЙДЕРСТВОМ, одним з яких є захоплення через свого посіпаку Темненко Олексія — Житомирських ласощів. За даним Рейдерським захопленням Житомирських ласощів на 10000000% стоїть САМИЙ ВІДОМИЙ РЕЙДЕР ВСІЯ УКРАЇНИ — Заступник Глави Адміністрації Президента України Андрушка Портнов, який, як той ДЖЕДАЙ, такий впевнений у свої СИЛІ, що телефонує ОСОБИСТО керівникам судів і ВИМАГАЄ винесення необхідних ЙОГО РЕЙДЕРСЬКІЙ ВАТАЗІ рішень. А все через те, що пан Бойко видав Андрушкі Портнову дуже велику суму коштів у іноземній валюті, які допомагають йому при піднятті телефонної слухавки, через яку він телефонує до керівництва Судів. Андрушка, а в тебе ЯЙЦЯ ЗАЛІЗНІ?

  3. правильно “поляк”, ох как правильно,почаще бы писали о таких брехливых выродках….

    ну как например……”Володимир БОЙКО”?????

    Вы “поляк” про него?

    одно хорошо — от таких дети не родятся))

    может “поляк” оно по Вашему и “выродок”, что не обычное.. )))),
    а вот как человек — наверно и хороший — жалко врет как любая наша политшлюха или как типичный судья-прокурор…

    и говорят еще, ужас….- налогов не платит((

    А вообще журношлюхи налоги платят? кто знает?

    я не про Уважаемую Викторию АНДРЕЕВУ , этот человек — ВЕРИТ

    а про тех кто знает, что ВРЕТ — и все равно ВРЕТ..

  4. Ви розумієте,цей Закон про ВРЮ, автором ,якого був Шишкін В.І. бувший Генпрокурор,а нині Суддя Конституційного суду давно устарів і його треба змінити.

    1.Судова влада — це по конституції 3-я свмостійна і незалежна гілка влади,яка є незалежною від інших.

    2.А раз так то чому чиновники типу Портнова з Адмінністріції Президента і Ківалова із Верховної Ради мають приймати там участь і незаконно впливати і давити і зводити рахунки із суддями,які згідно ст.2КАС України повинні виносити рішення,які захищають громадян від свавілля держави і чиновників.
    ЦЕ НЕ ДОПУСТИМО, А МИ БАЧИМО ВИПАДКИ ЗВІЛЬНЕННЯ СУДДІВ ЗА ПОДАННЯМИ ПОРТНОВПА І КІВАЛОВА ПО ФАКТАХ, ЯКІ МАЛИ МІСЦЕ 5 і більше років,тобто незаконно і термін притягненя до відпов.сплинув.

    3.Вони повинні писати туди , як всі інші прості люди і чиновники а ВРЮ розбиратися самостійно.

    4.Значить там повинні бути тільки судді- у відставці,або судді прцюючі на постійній основі,журналісти,щоб висвітлювати вся процеси в пресі і досвідчені юристи не повязані з правосуддям, а не адвокати,як там зараз є, а якщо ти там приймаєш участь.то тоді не маєш права ходи в суди на процеси.В Росії суддям заборонили 3 роки бути адвлкатом після відставки.

    5.Якщо там приймають участь судді Отрош, Чернушенко,яка зних там користь на громадських засадах, вони повинні заматися своєю основною роботою на робочому місці, буде більше користі, а то ніде нема толку вони захищають таких,як самі і про це пишуть в свої інтервю.

    6.Сама ВРЮ демонструю грубі порушення Зконів про корупцію своїми членами, це- Шинальський, звільнили за корупцію, це- Хорошковський — незаконне перебування там- не було стажу і підстав, це Фесенко, ще 4 місяці голосував у Верховні Раді і підтримував кворум у комітеті і ще можу назвати.але не хочу.

    7.Порядність членів вищої Ради юстиції і їх корумпованість викликає великий сумнів у народу, — це їх спосіб життя,їх житло, їх транспорт і їх надмірне,високомірне зверхнє ставлення до людей і до розгляду скарг,які їм пишуть люди.

    8.Останній випадок це із суддею Зубковим, — два роки люди писали скарги,давали прес-конференції в УНІАН, ніякої реакції не було тому люди вимушенні були і відчаї прийти до крайніх мір і піти на тяжкий злочин, а могло бути все по Закону.

    9.У Росії,якщо кандидат у судді відмовляється пройти детектор брехні його не рекомендують суддею і правильно роблять і треба і нас так запропонувати.

    10.Немає у нас прозорості у розгляді справ і прийнятті рішень ВРЮ — це також недолік великий

    11.Немає у нас прозорості у вакансіях, що повинно публікуватися у Пресі,що зявилася вакансія судді у такому то районі України, просимо протягом місяця подати документи до ВККСУ.

  5. Венгру.вы,вероятно имеете какие то личные мотивы для таких обобщений,ибо что касается статьи разочарую вас,-мне знакомый рассказывал,как у него на глазах этого дуралея выродова вытряхивали из здания суда.в этот же день,по предусмотренной для этих случаев схеме срочно слег в больничку,-сердецко затроило.вот что я имел в виду,приятель.

  6. К сведению В Бойко,которого я очень уважаю,в этом суде/
    Киевского района г Донецка/Выродов был самымпорядочным
    и человечным,может быть, он кого-то не устраивал?
    Но он не дуралей! А хороший человек!

  7. Поддерживаю Наджибуллу.Из всех судей Киевского районного суда г. Донецка Юрий Тарасович Выродов самый порядочный и справедливый судья.А то, что он записался в “казачки” реестровые, то все где то и когда то ошибаются.Подставили Тарасовича конкретно.По сравнению с судьей Ворошиловского райсуда Донецка Бухтияровой И.В. он ангел!

  8. А что Бухтиярова?ее хоть на взятках не ловят.А тарасович ваш разлюбезный выносил и законные и незаконные решения за деньги,чем же он хорош?А ирка что,-просто дура и все.

  9. Три года назад Высший совет юстиции принял решение об увольнении Бухтияровой (судьи Ворошиловского райсуда г.Донецка) за нарушение присяги судьи. Комитет Верховной Рады по делам правосудия обязан поставить этот вопрос на сессии ВР. Однако материалы по Бухтияровой председатель этого комитета Кивалов куда-то положил и никак не может вспомнить, куда именно. По личной просьбе Колесникова, между прочим.

  10. Собака лает,-караван идет.Ворошиловский суд Донецка это государство в государстве,и коллективчик там очччень непростой.кстате о Бухтияровой,знаете что этой весной она пополнит собой один из судов г.Киева.так что Кивалов ничего не терял.собака лает-караван идет!

  11. СТРАННЫЙ САЙТ.
    О чём речь? Или о ком? О коррупции- она чудовищна. О судьках? Мразьки.О Бойко?
    1.Пишет хорошо, но Салтыков –Щедрин все-таки лучше. Прирожденный интриган. В смысле – Бойко.
    2. Донецкий пацанчик. Химик -технолог по диплому, 1964 г.р. КГБ.
    3.После 1991-г химичил с предпринимательством, в том числе в НИИ Реактивэлектрон, долгов не платил и не платит.
    4.Курочил с дружком химико-технологический институт, что-то варил с геологом Азаровым, у Азарова выварилось, у Бойко — 0. Стал мстить, но связи сохранил.
    5.Развелся с женой и мучил дочь украинизацией. Жену облил грязью. Работал в ахметовском СМИ “Салон”, недавно закрытом за глупость..
    7. По словам окружающих, якобы морил мать голодом. Здесь неясно.
    6.Попался на неуплате налогов, был спасен донецким уродцем Хряковым. Хрякову за добро отплатил.
    7.Ошивался там же, в Донецком Союзе предпринимателей у Хрякова,называл себя юристом, врал, диплом поддельный. Выгнан.
    8.Защищал разный народец, даже животными — кошка ЧП Григорьевой, кот ЧП Шевковой не брезговал. Жлоб…
    8.Начал писательствовать- выукрутился из другого дела о неуплате налогов. Стал “опозиционным журналистом”.
    9.Защищал банкира Фельдмана — “цей худорлявий еврэй” и т.д. Фельдман признан Европейским судом виновным. Вердикт 2010г.
    10. Ошивался в социалистических “Гранях”, клянчил бабло у Ю.Луценко, который тогда был шефом Донецкого обкома СПУ. Впоследствии обгадил Луценко. Неблагодарен принципиально, вечно.
    11. Ошивался в “Обкоме”, “Обозревателе”, “Свободе” Олега Ляшко- отовсюду выгнан.
    С Ляшко сохранил тесные связи. Бывает у Хорошко.
    12. Работал на Тимошенко — якобы покушение. Блеф.
    13. пытался легализовать краденых тигров- анекдот.
    14. Не поделил с донецким гадушкой Пинчуком бабло, «демократ демократу – волк.
    15. Пел «очаровательную Марию Самбур».
    Кто не верит — проверьте, в бойчушнике найдется кое-что ещё интереснее.

  12. Ну невже так складно з”ясувати хоча б рік мого народження? :)))))))))))))) Я вже не кажу про реальну біографію — але справжній вік можна було встановити? От же ж клоуни…

  13. Володю, а що це Ви ображаєтесь? Хіба погано, аж на 9 років Вас омолодили? Значить, довге життя буде, якщо не той… Cтосовно “українизації”, то я теж був здивований. Приємно поспілкуватись з цікавою людиною. От!

  14. Для тех,кто плохо видит.Статья и ее тема вызывает у некоторых (возможно в силу привычки) увести обсуждение по ней в дебри склок частного характера.напишите так же пылко и более обьективно по теме и я стану вашим поклонником

  15. Старику: “Чего тебе надобно, Старче?”
    Тема- ВСЮ? Змеевник. Ну и что? СУДЕЙ? — НА МЫЛО. Дальше?
    Бойко — подложный юрист. Факт. Ну и что? Много таких.
    Талантливый писачий клоун. Ну и что? Бузина и Гордон талантливее. Кошкина симпатичнее.
    А вот его информированность — это дело.
    Валяй, Вовка Маркович, увеселяй читающую публику!

  16. Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович. Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря. Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь.

    Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. ПРОДОВЖЕННЯ. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, єхидно та нахабно посміхаючись, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б Ярослав Юрченко не затягував розгляд справи аж на 6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова та сварка між сторонами процесу, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя Ярослав Юрченко прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс, відвертає свій погляд, коли йому позивач дає читати документи та закони, відхиляє клопотання та відверто, нахабно посміхаючись, заявляє, що експертизи не потрібно, коли позивач подає клопотання провести експертизу, бо він Ярослав Олександрович Юрченко, як він заявляє, єхидно посміхаючись, сам без експертизи бачить (сік !) , що всі документи та підписи на них є автентичними, коли позивач достеменно знає, що документи та його підписи є сфальшованими, що його відсутність в установі в цей день, коли фальшувалися документи, підтверджуються іншими доказами, зокрема відсутністю пропуску в установу в цей день і т.д.

  17. Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович. Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря. Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь.

    Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. ПРОДОВЖЕННЯ. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, єхидно та нахабно посміхаючись, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б Ярослав Юрченко не затягував розгляд справи аж на 6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова та сварка між сторонами процесу, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя Ярослав Юрченко прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс, відвертає свій погляд, коли йому позивач дає читати документи та закони, відхиляє клопотання та відверто, нахабно посміхаючись, заявляє, що експертизи не потрібно, коли позивач подає клопотання провести експертизу, бо він Ярослав Олександрович Юрченко, як він заявляє, єхидно посміхаючись, сам без експертизи бачить (сік !) , що всі документи та підписи на них є автентичними, коли позивач достеменно знає, що документи та його підписи є сфальшованими, що його відсутність в установі в цей день, коли фальшувалися документи, підтверджуються іншими доказами, зокрема відсутністю пропуску в установу в цей день і т.д.lubil

  18. да нормальный он судья и с бедных взяток не брал хотя и выносил решения в их пользу.Вот за это его и подставили свои казачки провокаторы, те которые на службе у наших УМВД и прокуратуры.небось “вели”- сами кого-то рекомендовали, сами подсунули, записали телефонный разговорчик, засняли на фото- вот и все доказательства против невинонвого

  19. Та Юрченко Ярослав — це тупа вусато-козяча морда, яка тільки мріє здерти хабаря з сторони судового процесу, якщо знає, що представники сторони мають з ним знайомство. Бо тільки бидло ще боїться брати хабар від незнайомих людей.

    Це навіть не бидло, бо сказати, що юрченко — це бидло — це сказати дуже легко.
    Насправді Юрченко — екслюзивно рідкісний бидлюк

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Грымчаку дали десять лет

Бывшему заместителю министра по вопросам временно оккупированных территорий Юрию Грымчаку объявлен приговор 23 февраля. Как сообщает САП, ему назначено наказание…

Проворовавшийся мэр Обухова предстанет перед судом

В Обуховский районный суд поступил обвинительный акт в отношении обуховского городского головы, «слуги народа» Александра Левченко. Как сообщает Киевский регион,…

Порошенко отбился от повестки в "Жулянах"

Пятый президент Украины (2014-2019), лидер партии «Европейская солидарность» Петр Порошенко прошел паспортный контроль в аэропорту «Киев» («Жуляны») в понедельник. Во…
НОВОСТИ