Человек не терпит насилия!

Крисятнічество по-волинськи

Почитав на форумі сайту ОРД як тяжко живеться відісланому на Волинь бувшому начальнику одеської податкової міліції і смішно стало. Це все від того, що «на чужой коровай рот не откривай», все кришує місцеве мафіозне керівництво, і суми ходять серйозні, не дивлячись на мілкоту області.

Нинішній начальник Волинської обласної податкової із своїми опричниками в розводі бізнесу на бабки не має рівних. Бардак у службі грає йому на руку, менше треба табличку ділення згадувати. Схеми вибивання грошей різні, весь апарат працює над тим, щоб знайти слабкі місця бізнесменів. Наприклад, розводять бізнес під час перевірок така собі дамочка із Ковеля, власниця «готелей, домов, пароходов», яка в замах ходить і його жадний до взяток перший зам, під давньою кличкою «казначей», виходець із того ж города-героя (ходять чутки, що дуже йому хочеться посунути свого шефа при «благоприятних» обставинах). Суми заоблачні, лише частина їх обналічується через профспілку і різні фонди.
Крім того, кожен лучанин наслишан про масштаби незаконних схем по несплаті податків і хапання мільйонами ПДВ з бюджету одного із найбільших в Україні нафтотрейдерів «WOG», всі фірми якого із мільярдними оборотами знаходяться на Волині, і якщо платять, то тільки не державі.
Так, що откати вимірюються в сотні тисяч баксів, девіденди мільйонні. До речі вони дали можливість у свій час нинішньому начальнику податкової, який призначений вдруге, безбідно утримувати всю сім”ю 5 років будучи без роботи, жити в розкішній хаті і купити дітям кожному по Лєксусу.
А потім ставши начальником податкової, своїх дітей у ті й конторі призначив начальничками, щоб було краще вести «сімейний бізнес». Як тут із законом про корупцію?

«Робин Гуд» для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

ВАКС вернул дом в Козине налоговику из "дела Клименко"

Высший антикоррупционный суд отменил арест участка и дома в поселке Козин под Киевом. Об этом сообщает Судебный репортер со ссылкой…

НАБУ порылось в сейфе зятя экс-зампреда налоговой службы

Национальное антикоррупционное бюро и Специализированная антикоррупционная прокуратура обнаружили более 18 млн грн наличными и 85 грамм предметов, похожих на золотые…
НОВОСТИ