Человек не терпит насилия!

ЗЛОДІЙКУВАТІ ТЕРНОПІЛЬСЬКІ ПОДАТКІВЦІ – 2

emblemanalog

Дивлячись на пику Ігоря Шиманського в ефірі тернопільського ТВ-4 під час його прес-конференції 24 січня цього року (http://www.youtube.com/watch?v=y7PGcvOydIU), прийшла думка про незмінність окремих наших керівників вищого рангу, а особливо, таких виродків, як він, з часів радянського минулого. Та ж пихатість, зухвалість, неповага до простого народу, зарозумілість, а саме головне – вміння запудрити мізки населенню до такої степені, що окремі починають вірити в те, що пашталакає цей невіглас, а відверті плівки в своє обличчя сприймати як дощ.

Саме для таких людей спробую пояснити усю брехливість балаканини і підлість Шиманського. Для початку доведу до читача той факт, що, прочитавши першу частину цієї статті, керівництво ДПА України зрозуміло, що це – мініатюрна копія функціонування усієї податкової системи у державі. Їм, у принципі, байдуже розміри і за рахунок яких схем бриє Кацан, Шиманський і Ко, — основне скільки і як часто поступають гроші до їх кишень з регіонів. Не настільки сильно, проте, відчутно можуть похитнутися основи добробуту багатьох людей на владному Олімпі України. Тож надійшла вказівка-блискавка Кацану здійснити максимум кроків по публічному доведенню до населення усієї «краси» і «чистоти» тернопільської податкової. Особливу увагу було рекомендовано звернути на високий «професіоналізм» і «людяність» керівництва ДПА в області, розуміння ними проблем платників податків, їх лояльне ставлення до порушників законодавства. Невдовзі мають початися масові заходи на кшталт «ДПА-дітям-сиротам», «ДПА з інвалідами Чорнобильської катастрофи», «ДПА закупила телевізори в дитячі лікувальні заклади», «ДПА подарувала тюрмам і КПЗ чисту білизну». Самі розумієте, за рахунок кого ці акції будуть проводитися… Вже 19 та 21 січня на чотирьох фірмах ПДВ «повернули» на суму 1,5 млн грн. А ще – ну недоотримає сім’я Шиманського по тисяч десять доларів за кожен захід відбілювання керівників тернопільської податкової, ну й що? Зате виконається вказівка Києва, можна спокійно відбити «втрачене», а людям як не крути, все рівно стидно дивитися у вічі. Та ну їх, цих людей, — сіра маса, бидло…

Таке відношення до людей у Шиманського з’явилося не лише з дитинства, коли за чисельні крадіжки в однолітків в школі його зневажали практично усі. Жителі Тернопільської області добре пам’ятають відому в окрузі теребовлянську злочинну банду Козачка, яка в 90-х могла сперечатися по силі і наглості з Кам’янець-Подільськими «хлопцями». Але мало хто знає, що «шісточкою» в банді «підпрацьовував» не хто інший як Ігор Шиманський. Тоді у молодого податківця, немов у Скруджа МакДака, в очах горіли лишень гроші. За них він, як і у школі, готовий був йти на все (до речі, зараз ця тяга не менша). Використовувався Шиманський просто – після перевірок фірм і підприємств він орієнтував бандитів куди можна «наїхати» і скільки можна «попросити». За це підприємливий податківець отримував з барського плеча копійки, але безпосередній начальник Шиманського вже боявся вступати в будь-які конфлікти з Ігорем. Це було визначальним – безконтрольність керівника, бандитський «кришняк», бажання «відірватися» перетворили Шиманського в морального урода без елементарних життєвих принципів і моральних устоїв. Дівчата з відомого теребовлянського культ просвітного училища не витримували цього сексуального збоченця, — дехто кидав навчання, дехто переводився, а окремі, такі як Галина Підгірна, 1978 року та Олена Вівчар, 1979 року, повіривши в нашу саму чесну і гуманну міліцію, написали заяви про їх зґвалтування Шиманським. Подальша доля цих дівчат наразі невідома, але доля Шиманського виявилася напрочуд прихильною саме для нього. А групове зґвалтування медсестри Конопківського санаторію Марійки Дзусь (прізвище можливо не точне), в якому безпосередню участь брав Шиманський, призвело лишень до … звільнення дівчини з роботи.

Вернімося до прес-конференції.

Ніколи за всі часи роботи Шиманського його не допускали до спілкування з пресою, — ще ляпне щось не те, та й фотогенічність Ігоря викликає величезні сумніви – щоб не налякав, бува, потенційних платників податків.

Плач Шиманського про сильне збіднення місцевих бюджетів із-за значної кількості бажаючих скористатися податковим кредитом виглядає смішно, адже наряд Києва на збільшення податків на 20 процентів у порівнянні з 2010 роком призвів до фактичного викручування рук підприємцям. Підприємливий Шиманський і тут заробив – «добро» на податковий кредит дається не всім… Дальше не хочеться черговий раз пояснювати схеми відкатів імені Шиманського.

Консультаційні центри для платників податків, про які вже давно говорять податківці, нарешті справді запрацюють. У їх роботі мабуть найбільше зацікавлений Шиманський, який лобіює виділення під такі центри площ у різноманітних закладах і установах у досить непоганих з точки зору ведення бізнесу на місцях. Ігор планує, що після 1 травня ці площі будуть орендуватися «своїми» людьми.

І нарешті про освіту Шиманського. З розмови абсолютно не видно його двох вищих освіт. Такий собі бухгалтер колгоспу «Червоне дишло». І, зрештою, навіщо людині здобувати дві однакові за профілем вищих освіти (економіст і фінансист) в одному і тому ж тернопільському інституті? Відповідь проста – напарник Шиманського по «походах на дівчат», проректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий. Цей тандем пройшов від простих насильників і лоботрясів до організації різноманітних заманух і кидалов для студентів тоді ще Тернопільської академії народного господарства у вигляді різноманітних непередбачених програмами платних додаткових навчань, передекзаменаційних та передзалікових тестувань, зібрань готівки на ремонти, випуски дидактичної літератури, наочного приладдя. Найкраще пішла в цих підприємців робота по пошуку роботи для майбутніх випускників академії. Прес Шиманського на фірму під час перевірки і студента влаштовано. Символічна сума для підтримки голодуючих сімей Крисоватого і Шиманського в розмірі від 1000 до 5000 доларів йшла копійчина до копійчини на придбання в Карпатах хатинки, вартісна оцінка якої у 2009 році склала 1000000 млн доларів. Щоправда, по документах, на близького родича Шиманського записано аж 80 процентів площі цього триповерхового замку, а на Крисоватого лише 20. Напевно, сюди входять виходок і льох, щоб проректор мав, де відпочивати від тяжкої розумової праці та нужденного існування.

Наднормована праця Крисоватого зі студентками не дала йому можливості зібрати більше і долучитися до Шиманського при купівлі останнім навесні 2010 року маєтку поблизу Барселони за 1,5 км від Середземного моря. Напевно, Крисоватий отримав обіцянку Шиманського про можливість безплатно проживати в цій іспанській оселі податківця під час своїх відпусток. Маєток цей, щоправда, невеличкий та й коштує якихось 150000 євро. Для пересічного податківця рівня Шиманського це – копійки.

Далі буде про інших керівників тернопільської податкової, вихідців з чарівної теребовлянської землі.

Олег Барчук, для “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. Автор, ти хоть в цифрах розберись. Скільки там за маєток в Іспанії?! Стиль викладення видає не те що відсутність профільної освіти, але і рівень середньої. 30 серебряників відпрацьовуєш? Не дотягуєш, працюй над собою…

  2. А ти, падлюка, мабуть сам на підхваті в донбасюрських митарів? Бач як тебе сколихнуло, аж піною зайшовся. Кому ти мізки хочеш запудрити, виродок? Податкова не прокуратура і не СБУ, де майже все робиться за закритими дверями, податкове гестапо величезна кількість людей, мільйони, або й пару десятків мільйонів, якщо врахувати сім*ї, на свої шкірі і своїм гаманцем відчувають вашу донбасюрську ДПАУ та на місцях.
    Так що йди смердіти на якийсь донбасюрський сайт. Тут таких як ти прислужників синьозадих гамадрилів, вираховують моментально.

  3. Вся суть цих статей в коментарі, що вище…Що тут можна добавити?! Клініка… Це все що ти зміг написати? Думаю, що Пулітцерівська премія тобі не загрожує. Ти мене надумав вираховувати? Спочатку своє личико покажи, Гюльчатай…

  4. А яка складність тебе вирахувати? Від тебе ж смердить синьозадим гамадрилом аж на кілометр.

  5. Олег Барчук?
    Та наберіть в Гуглі його.
    Це… ну самі все побачите 🙂
    (модери не стирайте пости, це вам не добавляє!!!)

  6. Чого Ви накинулись на людину — людина там працювала, все знає. Це дійсно правда. Я на своїй шкурі переконався, які “добрі” ті скоти з тернопрільської ОДПІ. Такі ж ваони і зараз скоти, гнуть підприємців. Я розумію, що якщо є за що, то проблем немає. але ж їхні штрафи дійсно ні за що — за це треба на дибу садити. І то всіх. Собаки вони, бо організували державний рекет. Падлюки…

  7. Це що кровна обіда, хтозь обідився на начальство?
    Олег Барчук был назначен руководителем налоговой полиции Тернопольской ГНА в последние дни 2006 года!!

  8. Якщо з цього хоть 10% правда, особливо про минуле Шиманського, то мені страшно думати хто в нас займає керівні посади.

  9. А напишіть ще про податківців, вихідців з Заліщицької землі, вони в свій час також добре рулили.

  10. Маразм нікому не цікавий. Вам, хлопці, в контактах лише базарити. Нікому ці сільські проблеми-2 не цікаві.

  11. Кацан будь ти проклят та вся твоя Камянецька — Тернопільська мафія! Наші слова да до бога!

  12. не всі податківці однакові, до цього треба мати хист щоб гребти у платників, такі не бояться ні корупції ні людей. таким все сходить з рук,бо напевно їх хтось покриває і зають таблицю ділення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ВАКС вернул дом в Козине налоговику из "дела Клименко"

Высший антикоррупционный суд отменил арест участка и дома в поселке Козин под Киевом. Об этом сообщает Судебный репортер со ссылкой…

НАБУ порылось в сейфе зятя экс-зампреда налоговой службы

Национальное антикоррупционное бюро и Специализированная антикоррупционная прокуратура обнаружили более 18 млн грн наличными и 85 грамм предметов, похожих на золотые…
Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
НОВОСТИ