Человек не терпит насилия!

ОСББ “Срібне Коло” працює! Рейдер-ЖЕК скавулить і ниє!

Отже, сьогодні я вперше в житті сплатила рахунок за комунальні послуги! Мушу зазначити, що ще ніколи я не отримувала стільки задоволення від витраченої сотки баксів! І це не дивно — адже я йшла до цього дня довгі десять років, всупереч тому, що навіть власний чоловік не вірив в мене, не вірив в те, що мені вдасться об’єднати наш будинок та зробити з його співвласників ефективного колективного власника, тобто — зовсім нову економічну та соціальну сутність!

Але — все по порядку. Отже, 05 січня 2011 року ми отримали Свідоцтво про державну реєстрацію нашого ОСББ “Срібне Коло”. Ця непересічна подія не справила ніякого враження на ТОВ “Рада 2” — приватний ЖЕК-рейдер, який багато років тому захопив наш “нічийний” тоді ресурс та успішно “доїв” його всі ці роки. “Нічого у вас не вийде — нахабно заявила мені начальниця ЖЕКу на прізвисько “Сіліконова Сіська”. Ми просто не передамо будинок вам на баланс, і документацію не віддамо!” “Усі-пусі, — глузливо відповіла я. Хто там вас питатиме, який там ще баланс, невігласка нещасна!”

13 січня печатки та рахунку у нас ще не було, робити ми поки що нічого не могли, а тому з членами правління вирішили просто посмикати ворогів за вим’я та подивитись на їхні фізичні ресурси. Ми прийшли до Сіліконової Сіськи, яка зручно вмостилася в допоміжному приміщенні, яке належить нашому ОСББ, та повідомили, що їй настав час вимітатись геть разом  з усіма манатками. При цьому показали свідоцтво про реєстрацію ОСББ та пояснили, що з моменту реєстрації наше ОСББ є єдиним легітимним власником цього будинку.

Сіська знову-таки не сприйняла нас всерйоз та почала дізнаватись, чому це ми не поводилися настільки нахабно з керівництвом ТОВ “Рада 2”, якому правління напередодні завезло листа з вимогою передати по Акту технічну документацію на будинок та на земельну ділянку (прибудинкову територію) в повному обсязі, передати ключі від приміщень загального користування та технічних приміщень, тощо. Ми пояснили, що ще сподіваємося на наявність моску у її керівництва — це була неправда, бо ми достовірно знали про повну відсутність у цих таваріщєй будь-якого моску, але не могли ж ми сказати, що у нас просто поки що немає ані печатки, ані рахунку 😉

Залишати приміщення ми відмовилися, пояснюючи, що є його власниками, в той час як Сіська ніяких документів на це приміщення не має. Сіська викликала телефоном заступника голови ТОВ “Рада 2”, який поліз в бійку з нашим головою правління, в той час як Сіська… закрила мене на ключ в цьому приміщенні! Черговий раз прозрівши від її недалекості, я плідно використала цей час, аби ознайомитись з документацією відносно нашого будинку, а потім викликала міліцію.

Почувши, як я викликаю міліцію, ідіотєгі перелякалися та відкрили двері, але було вже пізно.

Міліція приїхала, опитала всіх учасників конфлікту та запропонувала всім нам попуститись, закрити приміщення в їхній присутності та йти святкувати Старий Новий рік. Так ми і зробили.

Наступного дня правління нашого ОСББ написало оголошення такого змісту:

Перше:

Шановні члени ОСББ «Срібне Коло»!

Вітаємо вас з успішним проведенням реєстрації нашого ОСББ, яка  відбулася 05 січня 2011 року!

НАПОЛЕГЛИВО ПРОСИМО ВАС:

БІЛЬШЕ НЕ СПЛАЧУВАТИ ЖОДНОЇ КОПІЙЧИНИ НА РАХУНКИ ТОВ «РАДА 2»!

Адже лише ПОВНЕ «відрізання» рейдерів з ТОВ «Рада 2» від фінансових потоків здатне змусити їх нарешті залишити наш будинок в спокої та припинити його безконтрольно «доїти»!

Вам будуть надані платіжки за січень 2011 року вже від нашого ОСББ (на значно меншу суму) для перерахування вашої частки у витратах на утримання нашого будинку на наш власний рахунок.

Всі спірні питання наше ОСББ вирішуватиме з ТОВ «Рада 2» в суді — і їм там буде непереливки після всього того, ЩО вони накоїли з нашим будинком!

Друге:

Екстренні загальні збори нашого ОСББ відбудуться об 11 годині 30 хвилин в неділю, 16 січня 2011 року, в актовому залі школи № 62

Порядок денний:

  1. Звіт Правління.
  2. Прийом в члени ОСББ «Срібне Коло».
  3. Затвердження попереднього кошторису ОСББ «Срібне Коло».
  4. Проблеми проведення повної інвентаризації нашого будинку, зокрема — витребовування з БТІ міста Києва та інших державних та комунальних установ повної технічної документації по нашому будинку та прибудинковій території, в зв’язку з категоричною відмовою корпорації «Познякижилбуд» та ТОВ «Рада 2» надати відповідну документацію.
  5. Затвердження тексту колективної заяви про розірвання договорів співвласників нашого будинку з ТОВ «Рада 2» (у кого є такі договори) та/або про відмову від сплати будь-яких коштів на рахунки ТОВ «Рада 2», починаючи з січня 2011 року.
  6. Затвердження типового договору співвласників нашого будинку з ОСББ «Срібне Коло».
  7. Різне (будь-що, що ви хотіли б обговорити стосовно нашого будинку, управління ним та його утримання).

Реакція ЖЕКу та керівництва ТОВ «Рада 2» була істерикою климоктеричної баби-психопатки — особисто Генеральний директор Кузьменко В.Н. пробіг по під’їздах та позривав ці оголошення! Ми посміялися та розклеїли їх ще раз, написавши заодно заяву дільничому про ці хуліганські дії.

Під вечір 14-го січня по поштових скриньках були розкидані “падмьотние пісьма”: в них стверджувалося, що, якщо люди припинять платити “Раді 2”, то будинку загрожує колапс, бо “захоплення громадянкою Монтян Т.М. ключів від електрощитової та підвалів будинку ставлять під загрозу безпеку будинку”. “Як діти”, — зауважив мій чоловік, витягаючи цю макулатуру зі скриньок. “Ага, — зауважив ще один сусід. Від цицьки грошової відірвали бідолашних, ось вони і плачуть”.

В суботу, 15 січня, ми нарешті забрали з дозвільної системи дозвіл на печатку, негайно її зробили та відкрили рахунок в “Кредитпромбанку” — цей банк запропонував нам найбільш прийнятні умови, а його співробітники погодилися вийти на роботу в суботу у другій половині дня, аби нас обслужити.

В неділю настав вирішальний день — все залежало від того, чи прийдуть люди на збори, аби легітимізувати поточну діяльність правління та благословити його на подальші дії. І знову ані мій власний чоловік, ані інші члени правління не дуже вірили, що людям буде не влом витратити половину недільного дня на обговорення питань порядку денного. ЛЮДИ ПРИЙШЛИ!!! В реально великій кількості — практично всі члени, а також 12 нових бажаючих вступити в ОСББ!

Протягом кількох годин учасники зборів обговорювали всі-ві-всі питання щодо нашого будинку — що доводить, що воплі і соплі про те, що нашим людям нібито на все начхати, бо вони байдужі та безініціативні — м’яко кажучи, є наклепом на наших людей з боку політиканів- імпотентів, які банально не вміють організувати людей та направити їхню енергію в конструктивне русло!

Отримавши шалену підтримку зборів (воду мутили лише представники власника квартири, пов’язаного з власником ТОВ “Рада 2” Мхітаряном, які додумалися привести під школу, в якій проходили збори, якихось типанів зловісного вигляду), правління переконалося в тому, що перебуває на правильному шляху, і все у нас, безумовно, вийде в найкращому вигляді! Я запросила на збори своїх друзів з рукопашного бою, у яких є охоронна фірма з ліцезією, друзі виступили перед зборами, і збори постановили зібрати додаткові гроші для укладення договору з цією фірмою “на двомісячний перехідний період”.

На сьогоднішній день у ОСББ “Срібне Коло” вже укладені договори з сміттярами та ліфтерами; на черзі — Водоканал, Київенерго та Теплокоммуненерго, тощо. В райдержадміністрації ми отримали підтвердження того, що і так прекрасно знали — наш будинок ДОСІ, через десять років після введення в експлуатацію, рахується за забудовником, а отже, ТОВ “Рада 2” ВЗАГАЛІ не має жоднісіньких правових підстав для його обслуговування, і ніколи не мала!

Отже, поки люди оплачують комунальні послуги по квитанціями ОСББ, ТОВ “Рада 2” продовжує істерити, і зранку були розкидані чергові “падмьотние пісьма”, на які чекала така сама доля, що і на попередні. Між тим, у наших горе-рейдерів ще все попереду — якщо вони не захочуть зробити звірку платежів добровільно, їм доведеться зробити це за рішенням Господарського суду. А потім буде заява про злочин — бо за кількарічну крадіжку грошей має бути воздаяніє!

Відвоювання нашого ресурсу триває!

Далі буде!

ЗІ. Затишна жежешечка нашого ОСББ знаходиться тут. Поки що у мене немає часу її активно вести, але все попереду 😉

Тетяна Монтян

http://infocorn.org.ua/2011/01/20/osbb_srbne_kolo_pracyuye_reyiderzhek_skavulyt%27__nyye


Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. Тетяна Монтян таке як слідами Бродського пішла — вихваляє ОСББ,в
    якому для простих громадян нічого гарного немає,-ті ж кооперативи.
    Держава хоче збагрити з себе проблему ЖКХ і повністю перекласти
    її на наші плечі.

  2. Так скоко-скоко лет, вЫ, “шановна” не платили за коммуналку? Десять?
    А пенсионеры платили. И за вАс, в том числе.
    Не стыдно, не?
    Зажали, сэкономили, прокрутили, заработали, а теперь чешете нам здесь о прелестях ОСББ?
    И кто вЫ после этого? “Юрист” мля…

  3. Мандян вааще абнаглевшая. З ее бабками стыдно ни платить, тода как пинсионеры за ее платили 10 лет. На публике старается в морду усем лезть, сучить кулаченками, та гразить привлечь всех ка всему. От и вся ее сущность.

  4. Дык, не понятно, кому же Монтян платила по счету, если договора с поставляющими компаниями на очереди?

  5. дописів Тетяни Монтян чекаю як нових блокбастерів!!! єдиний юрист, який “людською” мовою може все пояснити і в гробу бачила всіх хто заважає захищати права (свої та інших людей). ТАК ТРИМАТИ!!! удачі “срібному колу” 🙂

  6. Странная женщина… два раза читаю её статьи и все кругом истеричные и тупые… а автор идеал честности, ума, выдержки. Не верю я почемуто в честность и искренность данной госпожи. Я конечно понимаю, что платим мы ЖЕКам чегото лишнего но вот у меня в Чернигове каждое утро метёт дворник, всё чистенько и мне даже за это не жалко. А автор видать не платила, не платит и теперь ещё и счёт открыла чтоб все платили ей)) Видять поняла, что лохов можно разводить и таким образом… пусть платят меньше но ей, а когда крыша потечёт то можно ещё статью написать,о тёмных силах которые вопя и матюкаясь стырили все гроши ОСББ с рахунков и ремонтировать её не за что.

  7. М-да! ОСББ — это вам не мясо тырить у кавказцев и не блеф при игре в преферанс на деньги. Тут уже по-взрослому. В общем, так держать,mentbuster!

  8. Как может “сапожник” управлять таким обьктом как жилой дом? Образование специальное не надо? Кто готов на общественных началах взвалить на себя эту ответственность за жизнь людей.И не только административную, материальную, но и отвечать за последствия в случае чего. Где учат грамотно управлять домовым хозяйством? Монтян научит? А может надо понудить таких как она платить по полной программе, для начала. Нормальным языком она общается в своем блоге? На таком языке только спецконтингент общается между собой, да и то не весь. Позор! У нее есть дикое желание пиариться хоть на чем, но сначала надо думать какие ты советы даешь людям, которые своей проплатой поддерживали эту прогнившую отрасль и давали возможность жить ей не в хижине на улице. Отобрать у нее диплом и пускай возлавляет свое ОСББ. П.. не мешки ворочать Достала…..

  9. прежде, чем давать такие комментарии, еще два года назад, я изучал эту тему конкретно. И смею Вас заверить, что это не выход для ком. системы с нашим менталитетом сегодня. Почему я плачу за все без всяких оговорок и вовремя. И вынужден был оплачивать услуги для таких как она и прочих, которые живут и не считают нужным это делать. Это справедливо? Юрист, как никто другой должен понимать важность соблюдения законов и общепринятых правил поведения в обществе, а не призывать их не исполнять. Она, что пособие разработала для начинающих ОСББ бесплатно? Дождешся! Вы сами пойдете в председатели ОСББ? на нищенскую зарплату и без твердой правовой основы под ногами? Читайте в ее блоге не только ее мудрые мысли, но и такие комментарии как мои.

  10. Интересная тема затронута. А кто даст совет по конкретному дому. Активистка из числа жителей пропагандирует вступление в ОСББ. Говорит что если вступить сейчас то какие то там льготы будут от государства. Кроме этого дешевле и лучше. Дом введен в строй в 2009 году. Обслуживается ЖЕКом. Еще не все квартиры заселены. Некоторые сдаются. Вопрос — вступать или нет.

  11. Уважаемые СВЕДУЩИЕ! Тема действительно интерессная. Вполне согласен, что создание ОСББ выгодно, если в доме есть какие-то помещения, которые можно сдавать в аренду и иметь какую-то копейку. А если нет ничего?
    Есть ли у кого-нибудь конкретные расчеты по платежам после организации ОСББ?
    У нас дом 2007 года, 250 квартир! Спасибо заранее.

  12. Костик, надо немножко и законодательство читать и патриота найти, не в Киеве, а на перефирии, который бы взял себе такую ношу безвозмездно, на одном энтузиазме, когда есть масса люду который считает каждую копейку и живет в не элитных домах, а выживает. Рядом с нами 2 ОСББ. Так там председателем начальник ЖЕК и старший мастер ЖЕК, будучи у руля, сделали капремонт в этих домах, и тихонько уволившись, вынырнули в ОСББ. А что делать с маргиналами, с льготной категорией. Кто за них будет платить и возмещать расходы? Или самим организовать буцкоманду и ходить по квартирам выбивать квартплату и выгонять на улицу? К ЖЕКу я не имею никакого отношения, кроме как потребитель.

  13. “витребовування з БТІ міста Києва та інших державних та комунальних установ повної технічної документації по нашому будинку та прибудинковій території”
    Бред сивой кобылы. Пахнет истерикой, дилетанством и аферой.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ