Человек не терпит насилия!

Лист прокурору Дніпропетровської області. Типу – відкритий

Наталіє Василівно, це знову ми і знову у зв’язку з хлопчиком з Кривого Рогу Максимом Слободяном, якого Ваша прокурорська совість Вам дозволила десять днів протримати в камері ІТТ. Ну, про Вашу совість – то буде розмова окрема, оскільки Ви, здається, знайшли такі пригоди на свої філейні місця. Ми ж бо Вам по-доброму радили: внесіть протест на безумне рішення судді Прудник про арешт пацана, не беріть гріх на душу…

Втім, зараз йдеться не про те. 6 січня об 11:00 Максим звільняється. Але в нього немає ані копійки, щоби добратися додому, ані телефону, щоби зв’язатись з кимсь із друзів і попрохати виручити бодай кількома гривнями для оплати проїзду в громадському транспорті. Бо Ви ж у курсі – Максим був арештований внаслідок змови між головою Довгинцівського районного суду і міліціонером, що пограбував хлопця й відібрав у нього мобільний телефон. У такий спосіб дільничний інспектор Горбунов і суддя Прудник намагались приховати злочин.

Я розумію, що Вам це не пече – Ваш мобільний телефон у Вас жоден міліціонер не відбере. А гроші Вам взагалі не потрібні – бо живете Ви як при комунізмі й обласне управління міліції та районні прокурори лише мріють, щоби задовольняти Ваші забаганки. Але Максим, дякуючи Богові, не прокурор. І, сподіваємось, ніколи ним не стане. І тому доведеться йому йти з ІТТ додому пішки. Тобто, якщо об одинадцятій завтра з ІТТ він вийде, то прийде додому якраз опівночі – Ви ж знаєте, що Кривий Ріг найдовше місто в світі. При цьому у нього взагалі немає зимового взуття – хлопець ходить у єдиних кросівках з тріснутою підошвою.

Я сподіваюсь, Ви вже в курсі, що в тюрмі по сфабрикованих матеріалах Ви тримали дитину, в якої вдома залишились важкохвора матір, що не здатна себе обслуговувати, та п’ятирічна сестра. Ось і подумалось нам – зараз у Кривому Розі сидять Ваші дармоїди й роблять вигляд, що начебто перевіряють законність затримання й арешту Максима. Ну, як вони перевіряють нам вже доповіли – кажуть, з начальника Довгинцівського райвідділу витрясли все до копійки…

Але ми не про те. Ви б, Наталіє Василівно, зателефонували б зрання Вашим цим дармоїдам у Кривий Ріг – нехай на одинадцяту дня приїдуть до ІТТ, заберуть хлопця та відвезуть його додому. У нього батько завтра до четвертої вечора на роботі, а адвокат зайнятий в іншій справі. Одна надія на те, що у Вас ще залишилась пара клепок у голові й Ви не будете далі роздмухувати скандал. І скажіть обов’язково, щоби не забули дитину погодувати десь по дорозі. Бо харчі йому батько зміг передати в Ізолятор лише один раз – 30 грудня.

До речі, Вашим прокурорам побувати в ІТТ було б дуже корисно й пізнавально. Бо, як ми вже писали, Максима не тільки пограбували міліціонери, але ще й обікрав Ваш підлеглий клептоман, який витягнув з речей хлопця в камері схову ІТТ сережку.

Тій сережці ціна – 5 копійок у базарний день. До того ж це сережку не у вухо, а, прости Господи, у язик. Мода зараз така, ось хлопець язик і проколов. Хоча я цієї моди не розумію, але твердо пам’ятаю, що нарікання на молодь – то перша ознака старості й тому мовчу. Так ось, тієї сережки зараз у камері схову не має – люди брешуть, що, начебто, її викрав помічник прокурора Корж, коли стирав запис з диктофону. Ну, Ви вже в курсі, що в Максима був з собою цифровий плеєр-диктофон, на який він записував те, що коїлось у Довгинцівському райвідділі в ніч з 26 на 27 грудня.

Запис ми, ясна річ, відновимо. Але буде цирк з отією сережкою – людина звільняється, адміністрація ІТТ зобов’язана повернути всі речі, що були здані перед вміщенням у камеру, тож доведеться складати папірця про крадіжку. А Ви розумієте, що сережка ніг не має й сама покинути опечатаний пакунок не могла. Іншими словами, відсутність сережки – це прямий доказ того, що в речах Максима, коли він перебував за ґратами, порались. А точніше – сережка зникла, коли міліціонери під орудою Коржа потайки від Максима залізли в камеру схову, щоби стерти диктофонний запис процесу пограбування.

І ще, Наталіє Василівно. Кажуть, прокурор Довгинцівського району Кривого Рогу Власенко, щоби помститись хлопцеві, якусь провокацію замислив і навіть направляв міліціонерів у технікум, де вчиться Максим, брати на нього характеристику. Характеристику, ясна річ, Максу написали пречудову. Та, по-інакшому й бути не могло. Невже Ви думаєте, що народні депутати, громадські діячі й столичні журналісти стали б стільки енергії витрачати на допомогу якомусь хулігану?

Тож передайте, будь ласка, і Власенку, і міліціонерам – хай не рипаються, а розслабляться та отримують задоволення. Але спочатку – нехай відвезуть хлопця з ІТТ додому та нагодують по дорозі.

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД» та Наталії Марчук

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

211 ответов

  1. Справа №3-3025/2010 год

    П О С Т А Н О В А

    27 грудня 2010 року суддя Довгинцівського районного суду м.Кривого Рогу Пруднік Н.Г., розглянувши адміністративний матеріал, який надійшов з Довгинцівського РВ КМУ ГУ МВС України про притягнення до адміністративної відповідальності

    СЛОБОДЯН МАКСИМА ЮРІЙОВИЧА, 20.12.1991 р.н., уродженець Кривого Рогу, громадянина України, не працює, прож.: м. Кривий Ріг, ххххххххххххххх
    по ст. 173 КпАП України, —

    В С Т А Н О В И В :

    26.12.2010 року в 23-30 Слободян М.Ю. в маршрутному таксі №307 в районі пр. Гагаріна в Кривому Розі в стані алкогольного сп’яніння висловлювався непристойними словами, на зауваження громадян не реагував.

    В судовому засіданні Слободян М.Ю. визнав факт провини.

    Вина Слободяна М.Ю. у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КпАП України, підтверджується матеріалами справи, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення від 27.12.2010 року, поясненнями свідків.

    Таким чином, в діях Слободяна М.Ю. вбачається склад адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КпАП України.

    На підставі викладеного, враховуючи обставини справи, керуючись ст. ст. 24. 32, 173, 213, 221, 248, 249, 252, 268, 283, 284 КпАП України, —

    П О С Т А Н О В И В :

    Накласти на Слободяна Максима Юрійовича адміністративне стягнення за ст. 173 КпАП України у вигляді адміністративного арешту строком на 10 (десять) діб. Строк адміністративного покарання рахувати з 27 грудня 2010 року.

    На постанову може бути подана апеляційна скарга до Апеляційного суду Дніпропетровської області через Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу протягом 10 днів з дня проголошення постанови.

    Суддя Н.Г.ПРУДНІК

  2. желательно послушать Максима. По моему парень попал в пиз…рез из-за амбиций журнализда Бойко. Наверняка послали его в ДЧ, а бедолага обиделся, как так я такой вороной, а меня на х…й. Вот и стреляет по фигурантам своими желчными статьями. Пока в холостую.

  3. Українці будуть захищати державу лише тоді, коли ця держава захищатиме їх. Захищатиме
    наші родини, наш інформаційний і культурний простір, наш спосіб життя. Захищатиме
    українські державні і недержавні підприємства, оскільки без державного сприяння вони не
    зможуть конкурувати з могутніми транснаціональними корпораціями.

    На жаль, нинішня влада не бажає захищати ні українців, ні їхній бізнес, ні їхню
    культуру, бо в цілому вона не є українською і не любить цей народ.

    Дуже добре, що такі діячі, як Володимир Бойко створюють інформаційні обговорення на форумі, нехай і забагато емоційні, як на мій погляд. В цих обговореннях є великий сенс, бо з великою вірогідністю істина в справі Слободяна врешті-решт буде встановлена або ворогами, або прихильниками журналіста!

    Дуже добре, що така на перший погляд незначна справа набула такого розголосу! З маленьких перемог починаються великі зрушення, бо кінцевою метою змін у сфері діяльності правоохоронців є створення таких умов, щоб державі слугували не випадкові люди, а українці, які
    вийшли з народу, люблять його і в забезпеченні його процвітання бачать сенс свого життя.

  4. Ну понемножко все проясняется…в том числе и постанову В.Бойко вывесил(спасибо) стандартная ст.173 КУоАП,если как указано в статье ил комментах,что урядник Горюнов,заставил свидетелей подписать “чистые” листы..пожалуйста,пусть эти люди приедут в апелляцию,если таковая будет и пожалуйста,дадут показания суду,есть поводы и основания для возбуждения УД ..все получат свое…менты УД по своим злоупотреблениям,превышениям и т.д. мы же только за))) а то одни треснувшие кроссовки и занятый “адвокатишко” на время выпуска Максима,которого некому отвезти после 10 суток домой,пусть определится,что для него важнее талантливый Максим или любое другое дело,где он получает свои 200грн..
    зы.для якобы грамммотношого адвокатика с 23 стажем..Вас уважаемый, когда выгоняли 23 года назад из ППС,по всей видимости не все вам втолковали…лично мне непонятно,зачем тут вообще заводить орд? проводит прокуратура проверку по заявлению ,ну пусть проводит..причем здесь орд?какой еще незаконный сбор информации,какие комитеты ВР? вы много читаете в инете,это вам вредит ,воспаляет мозг и мешает брать с детей войны очередные 100 грн…поэтому соберитесь и нетерпением ждем ,когда вы лишите Шенгена меня ,Флойда и др…))))))ох и смех ….

  5. Евен Хоризон, ты написал мне “не позорься”, так ты в натуре считаешь, что для составления админпротокола о хулиганстве в здании милиии надо ещё найти двух понятых с улицы?

    Отвечай по сути, не оппозорься.

  6. Для мадам Прудник це, може, і “стандартна” постанова. А для членів Вищої ради юстиції — сумніваюсь. Принаймні, один з членів ВРЮ вже готує подання про звільнення Прудник з посади за порушення присяги саме за цю постанову, яка не містить ані мотивації арешту, ані прізвищ свідків (і навіть їх кількості), ані місця скоєння правопорушення (номер державної реєстрації маршрутного таксі), ані інформації про затримання юнака, ані його правильних анкетних даних, ані клопотань, заявлених у ході розгляду, ані пояснень ”правопорушника”.

  7. Уважаемый Владимир !
    Выпустили ли сегодня Максима — я очень переживаю,.
    этот случай может исковеркать ему всю жизнь…
    В ИВС-ах к людям относятся осторожно — мало ли кто туда
    попадает.
    Дончанину : за мою голову неволнуйся ! Мы еще повоюем !
    Лишь бы у тебя зубы не потели…
    То что у Макса влиятельные друзья ,так это ж неплохо,- унашего

    президента — тоже были влиятельные! И спасли его от рецидивов.

  8. То Володимир Бойко..Відверто кажучи,я згоден з Вами? постанова не видержуює якою-небудь критики,якщо вона дійсно така…це мінус судді…бовдуру помічнику і так далі..ні прізвеща свідків,ні посилання на клопотання..скасувати її звичайно можно..але..це привід для звільнення судді?Кому як не Вам відомо,кто є члени ВРЮ?!!!Кузьмін,Хорошковскький(звільнений)тощо… ну і про яке право ми тут говоримо?це звичайна система і Прутник далеко не головний вінтик у ній…

  9. Судейско-прокурорские уже назначили участкового козлом отпущения? И только за то, что признался в объяснительной ВБшникам?

    И правильно, лучше пожертвовать “соловьем”, но остаться в должности!

  10. Работяга! Позоришся ты и Адвокатишка с 23-х летнем стажем! Последний вообще полный кретин и недоумок!То что вы оба мелите, просто смех! Да, для составления админпротокола нужны понятые! А судья Прудник, срать на вас хотела всех вместе взятых! И весь этот понт Бойко уже изрядно зае…л! в этой истории лиш доля правды!

  11. Евин Хоризон, для составления админпротокола о хулиганстве нужны ПОНЯТЫЕ, которые не видели факта хулиганства? Ты чо, серьйозно в это вериш?

  12. Маркович! Вам лично с ВРЮ сообщили , что готовят подання на судью? Интерестно на основании чего? Статейки в интернете? Вы вместе с Адвокатишкой за кого нас держите? Что вы нам вплетаете тут косы? ––––––––––––––––––––––––––— –––––––
    Максим админпротокол подписал? Подписал! Вину признал? Признал! Объяснение свидетелей есть? Есть! На протоколе стоит гербовая печать РВ и подпись начальника? Стоит! До СВИДАНИЕ! Для судьи этих состовляющих и оснований достаточно принять законное решение. (или штраф или сутки). Так за что её увольнять? Ради вашей истерики? Прокурор области с чего ради должен вносить протест на законное решение суда, потому что вам так хочеться? Она действовола законно! С моральной точки зрения конечно могла бы и пожалеть ради матери и сестры, но это на её совести. Но противозаконных действий она не совершила. А значит и ей вы ничего не зделаете, даже с вашим палаумным поплечником. Менты, ну тут надо разобраться. Их вина доказана судом в законном порядке? Нет! Какое вы имеете право называть их преступниками? НИКАКОГО! Так что Бойко Маркович, никому вы нихрена не зделаете, а все ваши понты-зонты про ох..нные связи и вашу нев..нную осведомленность прямо из высших эшалонов власти,ТОШНО СЛУШАТЬ!!!! Хватит вые…ться,грамотные люди Вас оценили по достоинству!!!

  13. Для Адвоката с 23-х летним стажем. Я тебе тоже не пацан, что бы ты таким тоном мне писал!!! Уважаемый адвокатик! Сообщаю Вам для общего интелектуального развития, что:
    1. Что бы быть не выездным из страны, человек должен быть в межгосударственном или международном розыске! Не желательной персоной в других странах- такого понятия вообще не существует! Это лохам расскажете!!!
    2. Ваша попытка найти когото по “!Р-адрессу” и огласить публично данные человека, есть прямое нарушение конституционных прав! Таэмниця листування!!! Читай внимательно, дядя!!!!–––––––––––––––––––––––– ––––––- Стаття 31 Конституции Украины:-. Кожному гарантується таємниця листування,
    телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції. Винятки
    можуть бути встановлені лише судом у випадках, передбачених
    законом, з метою запобігти злочинові чи з’ясувати істину під час
    розслідування кримінальної справи, якщо іншими способами одержати
    інформацію неможливо.
    –––––––––––––––––––––––––– ––––––– Нарушение прав и свобод чревато для вас… И вообще я уже сильно засомневался, что вообще рядом с адвокатами стояли!!! Незабываете, что мы можем найти вас гораздо быстрее, чем Вы себе это представляете!!!

  14. Евин Хоризон, так это же ментовский ДЗГ написал про ПОНЯТЫХ, которых для составления протокола пригласили с улицы — http://pol2.a-teleport.com/news/2010-12-29/1228

    Это не Бойко, а именно менты так излагают. Читай ещо — “Водночас направлена інформація керівництву ГУМВС України в Дніпропетровській області для вжиття заходів реагування до працівників Довгинцівського РВ КМУ, які належним чином не зафіксували факт передачі юнаком особистих речей своєму батькові”. Прикинь! Пацан не был задержан, типа , сам попросился переночевать, да? А передача вещей НЕЗАДЕРЖАННЫМ юнаком не была налэжным чыном зафиксована. Это что за налэжный чын оформления ментами фактов передачи гражданами личных вещей друг другу?

    Я ж тибе, Евин Хоризон, об чом толкую, а? Я ж тибе, как опытный рабочий человек молодому человеку толкую, што надо быть внимательным.

    Евин Хоризон, вот ты можеш попытатца перестать кипишевать и спокойно разъяснить чем именно по сути отличаетца настоящий оперативный работник (в том числе участковый и ППСник) от кабинетных работников? Ты можешь назвать ГЛАВНЫЙ признак оперативного работника?

  15. Кста, Евин Хоризон, зайди на форум УП, так там АйПи адреса открыто светятца возле сообщений и ещо ни один перец не додумался обвинить администрацыю УП в нарушэнийи тайны лыстування.

  16. Тим, до кого погано доходить зміст прочитаного, пояснюю ще раз — Максим вину не визнавав, протокол в очі не бачив (і, відповідно, не підписував), так звані “свідки” давали пояснення 27 грудня в 14:30 — вже тоді, коли Максим 4 години, як був арештований. На підставі чого саме мадам Прудник виносила постанову вона розповість письмово на адресу ВРЮ.

    До речі, адмінматеріали не показують не тільки Максиму, але й його адвокатові. Адвокат 31 грудня подав апеляційну скаргу, впродовж трьох днів адмінматеріали мали бути направлені в апеляційний суд, але там їх також не має, як і в суді першої інстанції. Кажуть, що адмінматеріали вилучила прокуратура. Отака х..я, малята.

    Ситуація для судді ускладнюється відсутність протоколу судового засідання. КпроАП України не вимагає обов”язково його вести (на розгляд судді). Але є неписане правило — по всіх адмінсправах, де може бути застосоване стягнення, передбачене ст.32 КпроАП, вести протокол. Це пов”язано з тим, що по таких справах раніше найчастіше вносились скарги в порядку нагляду, а зараз — апеляційні скарги. Суддя протокол вести не стало, але в такому випадку це вона тепер має доводити, що Максим не робив заяву про пограбування, не заявляв клопотання про допуск адвоката та опитування свідків. Максим категорично стверджує, що такі заяви та клопотання він робив, але суддя сказала “закрой рот”.

  17. ДЛЯ РАБОТЯГИ!-Евин Хоризон, вот ты можеш попытатца перестать кипишевать и спокойно разъяснить чем именно по сути отличаетца настоящий оперативный работник (в том числе участковый и ППСник) от кабинетных работников? Ты можешь назвать ГЛАВНЫЙ признак оперативного работника?-ОПЕРАТИВНАЯ СМЕКАЛКА!!!

  18. Бойко написал: “Суддя протокол вести не стало, але в такому випадку це вона тепер має доводити, що Максим не робив заяву про пограбування, не заявляв клопотання про допуск адвоката та опитування свідків” -)))))))))))) спасибо, Бойко, посмешили изрядно. Судья, оказывается, будет доказывать, что кто-то там “не робив заяв” — не, ну не писец ли?))))) Кстати, я вижу, Вы вылезли слегка из своего панциря, куда так упорно прятались несколько дней. Так, может быть, все же ответите на мои вопросы по поводу вопиющих несостыковок в Ваших фантастических рассказах? Для справки и предупреждая возможные “закосы под дурачка” — вопросы и тезисы, подтверждающие то, что Вы лгали неоднократно, находятся в в комментариях к предыдущим темам. Да Вы их читали, чего уж там))).

  19. Районний суд Залізничного району Сімферополя засудив 12 із 13 співробітників міліції, визнаних винними в побитті та пограбуваннях приїжджих, до покарань, не пов`язаних з позбавленням волі, повідомляє РІА “Новости” з посиланням на прокуратуру Криму.

    Усі вони — співробітники лінійного відділу міліції залізничної станції “Сімферополь” — були затримані в березні 2008 року. Підставою послужили оперативні матеріали кримського Управління СБУ, зібрані за зверненнями потерпілих.

    За версією слідства, міліціонери протягом кількох місяців незаконно затримували жителів інших регіонів України, що приїжджали до Криму, били їх і грабували. Серед потерпілих, за даними прокуратури, є і громадяни РФ.

    Суд визнав всіх підозрюваних винними в “перевищенні повноважень і зловживанні службовим становищем”, а шістьох — ще й в отриманні хабарів. Проте покарання відбуває тільки один з них — молодший лейтенант, кримінальна справа проти якого виділена в окреме провадження. Дев`ятьом призначено покарання у вигляді обмеження свободи, трьом — у вигляді позбавлення волі, але вони звільнені від відбування покарання з випробувальним терміном”, — зазначається в повідомленні прокуратури Криму. Суд також позбавив звань 8 з 12 засуджених, шістьох чекає конфіскація майна.

  20. Адвокат у Максима появился 30 числа а с протоколом и постановлением Максим ознакомился под роспись 27 числа. Вопрос, кто врет?

  21. НУ ТОГДА Я НЕЗНАЮ, ЧТО У ВАС ЗА МЕНТЫ И СУДЬИ ТАКИЕ!!! В МОЕМ РЕГИОНЕ ЭТО ДИКОСТЬ!!! У НАС БЫ ПРОКУРАТУРА НА ПЕРЕГОНКИ С ВВБ РВАЛИ УЧАСТКОВОГО НА КУСКИ!!! А В СУДЕ, ЧТО БЫ СУТКИ ДАЛИ ЭТО НЕЗНАЮ ЧТО НУЖНО СДЕЛАТЬ!!!
    БОЙКО! ЕСЛИ ВЫ НЕ ВРЕТЕ, ТО ЭТО ПРОСТО ПИПЕЦ!!! ХОТЯ, ПРИЗНАЙТЕСЬ ЧЕСТНО, ЧТО 50% ЭТОЙ ТРИЛОГИИ ВЫ СЛИШКОМ КРАСОЧНО ПРИПОДАЛИ ПУБЛИКЕ!

  22. Бреше помічник прокурора Корж Д.В., відносно якого в понеділок буде подана заява про порушення кримінальної справи про участь у міліцейських фальсифікаціях. Максим протокол до арешту не бачив і не підписував.
    До речі, як сережка, вже поміряв?

  23. Алекс сказал: “ждем ,когда вы лишите Шенгена меня ,Флойда и др…))))))ох и смех ….” ))))))))) Я прямо представил, как вмиг по велению Адвоката (с 23-х летним стажем — это вам не лапти шить!) перекрыты все границы, погранцы переведены в режим полной боевой готовности, возбужденные предстоящей погоней собаки, заготовленные вертолеты и т.д. и т.п. Вдоль державных кордонов (как в фильме “Три мушкетера” проносится вестник на гнедом скакуне и в развевающемся по ветру плаще, кричащий на опушках засадным: “Любой ценой задержать Горизонта, Алекса и Флойда!!!” Главы государств Шенгенского договора нервно потягивают холодный кофеек, еще раз поглядывая с тревогой на поступившую из Европарламента шифровку с коротким текстом: “Любой ценой задержать Горизонта, Алекса и Флойда!”. Мировое сообщество, не отрывая глаз, следит за развитием событий в этом направлении. “Таймс” опубликовало свежайшее интервью с Адвокатом (23г.), который сообщил, что собирается в ближайшее время провести внеочередное заседание ООН по вопросу недопущения за пределы страны ….

  24. Вот Флойд молодец! Чувство юмора пресутствует! Товарисчь посредственный адвокат-самозванец, до сих пор не сообразил, что мы три разных человека живущих в разных уголках страны, и решил нас напужать до усерачки!!!

  25. Бойко, чого ж Ви не відповідаєте на конкретні запитання? Мабуть, боїтеся…Розумію, бо журналіст — це ж не мент поганий, який час від часу, але ж своїм здоров ям або життям ризикує. А Вам то що? Як то кажуть — які претензіі? Написав собі — і бігом в кущі! Нагадив на людей — і знов у норку сховався. І правильно робите, шановний-розшановний Бойко! Навіщо насилувати мозок та відповідати на невдобні запитання, якщо можна сховатись? Так чи ні? Як там у кущах, Герберте? Не дує?))

  26. Бойко Маркович! Ну поясните мне, ну нах… прокурору серьга из чужого рта? Она ведь даже не из драг.метала. Прокурор где ее носить будет? Ну не ужели участковый полный имбицыл, что бы отобрать мобилу при свидетелях, а потом еще публично в этом признаться? Ну неужели руководство ГУМВД возьмет от вонючего УИМ деньги на корпаратив! Ну неужели глава суда с минимум десятилетним опытом работы, так грубо накосячит? Ну неужели работники ИТТ тщательно не досмотрели арестованного, что он умудрился в “хату” ДИКТОФОН занести? Это абсурд!

  27. Кстати Бойко и Адвокатик! Хочу развеить ваши иллюзии по поводу диктофонной записи которую вы собрались всем миром востанавливать! Она до жопы бант!!!! Она не может быть вещественным доказательством, так как: Она сделана НЕ в рамках ОРД, она не санкционирована апеляционным судом и не легализирована Министром МВД. Любой грамотный парень скажет, что это не я там записан, а группа театралов-пародистов!!! И можете засунуть её себе в дупу!!!(образно говоря) Адвокатику стыдно не знать таких истин!!!

  28. Евин Хоризон, УП — это “Украинская правда”.

    Нащот “красочной подачи”, то краснее чем менты с судьями ни один журналист подать не сможет.

    Что касаетца ГЛАВНОГО признака, то ГЛАВНЫЙ признак — это наличие ручки и листов бумаги. Настоящий оперативный работник носит ручки и чистые листы в полевой сумке или в папке, накрайняк аккуратно сложенные листы чистой бумаги в кармане. Только таким образом можно работать, а ежли докУменты оформляютца потом, то никакая смекалка не поможет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В земельном департаменте КГГА прошли обыски. У Кличко всё отрицают

В помещениях аппарата Киевсовета и Департаменте земельных ресурсов прокуратура и Нацполиция провели обыски. Как сообщили в городской прокуратуре, следственные действия…

Харьковский облпрокурор записал имущество на родственников

Глава Харьковской областной прокуратуры Александр Фильчаков почти всю недвижимость записал на родственников. Об этом стало известно из его декларации. Согласно…

Прокуратура и полиция расследуют воровство в "Киевводоканале"

Прокуратура совместно с Национальной полицией Украины в понедельник, 7 февраля, проводят следственные действия в ЧАО «Киевводоканал» в рамках уголовного производства…
НОВОСТИ