Человек не терпит насилия!

Розшукуємо людей, потерпілих від злочинних дій судді Прудник Н.Г. (м.Кривий Ріг)

У ніч з 26 на 27 грудня 2010 року в м.Кривий Ріг співробітниками Довгинцівського райвідділу міліції був пограбований та побитий юний спортсмен Максим Слободян – вихованець Єнакіївського державного авіаційно-технічного спортивного клубу. «Правохоронцям» сподобався мобільний телефон хлопця – подарований йому за спортивні успіхи «Соні Еріксон». Щоби безкарно заволодіти телефоном, дільничний міліціонер Горбунов схопив Максима на вулиці й притягнув у Довгинцівський райвідділ. Там міліціонери хлопця обібрали, тягали за волосся на очах батька, 10 годин протримали в «клітці» без складання будь-яких документів і пояснення причин затримання, а на ранок сфальсифікували «документи» про те, що він начебто бешкетував у якомусь маршрутному таксі.

Щоби продати мобільний телефон раніше, ніж Максим звернеться в прокуратуру, міліціонери домовились з головою Довгинцівського районного суду Прудник, що та винесе постанову про арешт хлопця на 10 діб. 27 грудня ця суддя за змовою з дільничним Горбуновим розглянула впродовж 4 хвилин щойно складений фальшивий адмінпротокол і винесла усну постанову про арешт пограбованого. При цьому Максим вимагав допустити до нього адвоката, вимагав повідомити батькові, що перебуває в суді, пояснив, що грабіжники відібрали в нього коштовний мобільний телефон. Але Прудник навіть слухати не стала.

Суддя Прудник також не стала витрачати час на вихід у нарадчу кімнату та написання постанови про арешт. Максим був вміщений в Ізолятор тимчасового тримання без жодного документа, а лише на підставі усної обіцянки міліціонерів, що постанову вони привезуть пізніше. Як з’ясувалося в наступному, постанова про арешт Максима Слободяна була виготовлена через шість годин після арешту, у судовому засіданні вона не проголошувалась, причому написав постанову замість судді її помічник.

Наразі зловмисників повністю викрито. Міліціонер Горбунов, який пограбував і побив хлопця, запропонували батькові Максима повернути 1200грн., що були виручені від продажу мобільного телефону.

Попри те, що цей кричущий факт набув широкого розголосу, а народний депутат Еліна Шишкіна звернулась до Довгинцівської райпрокуратури з вимогою негайно внести протест на явно незаконно рішення судді Прудник та звільнити хлопця, Максим Слободян продовжує перебувати за ґратами.

Наразі народні депутати готують подання до Вищої ради юстиції про звільнення Прудник Надії Григорівни з посади за порушення присяги судді. У зв’язку з цим вони звертаються через Інтернет-видання «ОРД» до всіх громадян, яким відомо про злочинну діяльність цієї особи і які раніше потерпали від її завідомо неправосудних рішень.

Редакція «ОРД» просить читачів направляти інформацію про злочини, скоєні суддею Прудник Надією Григорівною, головою Довгинцівського районного суду м.Кривий Ріг, за адресою [email protected] . Бажано – з додаванням текстів рішень та інших процесуальних документів, неправосудно постановлених цією суддею, зазначенням номерів справ, складом учасників і докладним описом обставин, за яких суддя Прудник порушила присягу судді.

«ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

169 ответов

  1. зачем журналисту совесть?

    интересный подход к теме, журналист объединил в себе сразу и прокурора и суд…ему уже заранее известно, что Прудник Н.Г. насовершала “злочинних дiй”))))

    а вот только функции палача журналист тоже на себя возьмет? или кого другого будет подстрекать?

  2. Ну сколько же уже можно вонять своими ментовско-прокурорско-мусорскими комментами? Когда требуется защитить кого-то из граждан, то сделать это некому. Как только начинается обвинение кого-то из вашей шоблы, — тут же куча защитников появляется. Ну прямо “адвокатская коллегия по защите мусоров, прокуроров и судей на страницах ОРД”. Днюете и ночуете здесь, чтобы не пропустить вдруг чего…
    В чём смысл твоего комментария — в том, что судьи в Украине честные и пушистые? Может назовешь таких пофамильно? Или лишь бы залезть и серануть на сайте?
    Видать на сайте действительно крепко вас давят, раз постоянно так нервничаете. Есть простой рецепт не попадать на страницы сайта:не воруйте и не беспредельничайте.
    А материал на судью всё-равно соберем. Не надо было будить лихо и кричать в комментах, что “никому ничего не будет”. Будет. Успокойтесь.

  3. Вот что нам писал Бойко раньше (со слов Максима Слободяна!!!):
    “26 грудня хлопець, на руках якого тяжко хвора матір і 5-річна сестра, їхав додому в маршрутному таксі. Водій з якихось причин (тут ще треба розбиратись) став ображати пасажирів і негідно висловлюватись на їхню адресу. Урешті решт, Максим не витримав і повідомив телефоном міліцію. Тоді водій під’їхав до Довгинцівського райвідділу, відкрив вікно й крикнув міліціонерам, щоби вони забрали одного «щєнка». Ті кинулись у салон, витягнули Макса, завели його в приміщення райвідділу й полишили в «передбаннику»”.

    Теперь, оказывается, все, что происходило в маршрутном такси, менты сами придумали))))). Не стыдно ли Вам бесконечно ВРАТЬ, Бойко? Ответьте, если Вы еще не утратили остатки совести.

  4. Флойд с утра на работе,за клавой. Пойди отдохни, что ль. Салатику поешь. Все равно твой бред никому не интересен.

  5. А мне Флойд интересен…

    когда сказать нечего начинается обычный словесный понос с оскорблениями.
    а по теме возразить нечего ….наверно потому что поймали вас на брехне, вот вы и впадаете в истерику.

    что касается темы то виновность (хоть судьи, хоть президента, хоть дворника Ивана Ивановича) надо Д О К А З Ы В А Т Ь
    а не поливать грязью взагили…

    тут собственно и удивляться нечему у нас в стране какие судьи — такие и журналисты…..))))) какие менты — такие и врачи….

  6. БАНДИТЫ РУКИ ПРОЧЬ ОТ ОППОЗИЦИ..СОГРАЖДАНЕ ГЕННЕРАЛЬНЫЙ ПРОКУРОР ПШОНКА ПРИКРЫВАЕТ КАЗНОКРАДОВ АЗАРОВА (200 МЛН- НА ФИРМУ СЫНА),БЛИЗНЮКА(200 МЛН — НА ФИРМУ СЫНА), КЛЮЕВА- 400 МЛН НА СВОЮ ФИРМУ, НЕ ДАЕТ ХОДА ПИСЬМЕННОМУ ЗАЯВЛЕНИЮ ПО СК ОЛИМПИЙСКИЙ О ЗЛОУПОТРЕБЛЕНИЯХ КОЛЕСНИКОВЫМ НА 2 МЛРД…., ОКРОПИЛ ХИЩЕНИЕ ЧЕРЕЗ РОСУКЭНЕРГО ФИРТАША 5 МЛРД. ДОЛЛАРОВ,ЗАКУПКУ ЯНУКОВИЧЕМ МАШИН ПО ЗАВЫШЕННЫМ ЦЕНАМ.СРОЧНО ПШОНКУ В ОТСТАВКУ, ГАРАНТУ — ИМПИЧМЕНТ.

  7. Да парень точно был пьян)) вначале с его слов из маршрутки под РОВД брали теперь вообще ограбление в чистом виде…и про телефон там было иначе как то))) Бойко празднует уже??? тоесть синий постит статьи не помня что раньше писал??? Не гоните на Флойда щас он прав 100%!

  8. В даному випадку встановлено, що співробітники Довгинцівського райвідділу міліції належним чином не зафіксували факт передачі юнаком Максимом особистих речей своєму батькові, за цей факт правопорушення чергові міліціонери повинні бути притягнуті до дісциплінарної відповідальності.

    Це наш Департамент так розібрався і пояснив міністру.

  9. В статье прослеживается явный заказ. Автору видимо денежку заплатили чтобы он пообсерал судью. Художника ведь обидеть может каждый. Не согласен с постановлением — обжалуй в апелляционном порядке, а тупо гнать на человека не надо, и не автору решать нарушила судья присягу или нет.

  10. Особисті речі хлопця — у тому числі порожній гаманець і диктофон — перебувають зараз у камері схову в ІТТ, оскільки вони були вилучені під час арешту. Тільки телефону не має. Максим хотів передати батькові цінні речі й гаманець і навіть сказав мені про це по телефону перед відключенням зв”язку, але йому не дали такої можливості в райвідділі. Грошей в Максима практично не було, тому дільничний міліціонер забрав телефон.

    Зараз це виплило й міліціонери вже зізнались, що продали телефон хлопця, та запропонували повернути гроші, виручені від продажу — 1200грн. У зв”язку з цим сьогодні батько Максима подав заяву про порушення кримінальної справи в прокуратуру. 4-го числа вона буде опублікована.

    Втім, і без телефону менти та суддя начудили на кілька статей кримінального кодексу. Виявилось, що ніякий водій маршрутки в міліцію не звертався, його особа навіть не встановлена, а так звані “свідки” з”явились лише через 10 годин після затримання, коли, власне, протокол і складався. Ці “свідки” — ментовська агентура й в маршрутці їх не було.

  11. Не согласен с постановлением — обжалуй в апелляционном порядке. Судья не написала постановление? Значит жди когда напишет, а тупо гнать на человека не надо, и не автору решать нарушила судья присягу или нет.

  12. asd сказал:

    “а автор не решает-он законно выражает свое мнение” — )))))) да-да, именно так. Обсерать и оскорблять всех без разбору (великая вещь — интернет!) — это у нас стало называться “законно выражать свое мнение”. Да, господин фантаст?

    А вообще, хотел бы поздравить Бойко с наступившим Новым Годом. И пожелать ему в Новом году поменьше врать. Понимаю, для такого лгуна и сказочника, как Вы, Бойко, это практически невыполнимо, но все же постарайтесь, порадуйте, наконец, форумчан. И еще пожелал бы Вам серьезно закрепиться в жанре фантастики (не научной, разумеется) — у Вас явно просматриваются задатки матерого сочинителя “очевидного и невероятного”. Уже сейчас пора в тегах к Вашим героическим опусам указывать “басня” или “сказка”, а на сайте создать отдельный фантастический раздел, куда размещать Ваши занимательные письмена.

  13. Давно уже никого не нужно подстрекать .Киргизский вариант может показаться мягким.

  14. Звертаюсь до начальника Управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Дніпропетровський області полковника Фесенка, який засирає сайт ОРД своїми коментарями під ніком “Флойд” та “Soldier of Fortune”: Сергію Олександровичу, якщо Вам муляють Ваші погони, то я допоможу їх зняти. Впродовж наступного місяця. Саме за те, що Ваші мусорські банди коять у Кривому Розі.

  15. Звертаюсь до пана Герберта Уеллса, відомого письменника-фантаста, який засирає сайт ОРД своїми безглуздими, брехливими та притягнутими за кролячі вуха ніби-то “статтями” під псевдонімом Володимира Бойка: Герберте, якщо Вам муляє перед очами клавіатура та є велике і нестерпне бажання щось там видумувати, придумувати, додумувати, а потім все це лайно гамузом викидувати у всесвітню мережу, то я Вам от що пораджу: пишить, будь ласка, але ж робіть якісь позначки для читачів, що це фантастика або казочка. Та почніть вже підписувати свої “творіння” справжнім ім ям, Герберте, не соромтеся! Що стосується погон, які Ви мрієте зняти — що Ви з ними будете робити, шановний Герберте, коли вони опиняться у Ваших “талановитих” рученятах? Не знаєте? Так я Вам пораджу їх швиденько продати за 1200 гривень, та за ці гроші придбати для Вашого юнака-улюбленця ще один новенький “Соні-Еріксон” (хай у хлопчини буде 2). Знаю, що Ви — людина слова (ну, трошки любите збрехнути — але ж то, як то кажуть, “мелочи”), тому чекаю рівно місяць, як Ви і урочисто пообіцяли. На зняття погон, мається на увазі. Потім чекаю на сторінках сайту нове фантастичне оповідання з цього приводу.

  16. Бойко, перестаньте ображати цих людей, все залежне від себе вони роблять,коментаріями , навіть в робочий час, піднімають рейтинг статей, правда коменти “немного по -дебильному написан”,особливо у “Флойда” , та коли зробити поправку що писав мент, то просто шедеври, то хай, стараються ж, а для дискридетації ПР в Кривому Розі їхня праця, вірніше колективна праця ОПГ ціни не має, і головне що індивідуальна робота з кожним. В К Розі виборців ПР багато, але хоч трохи порідшає, а за все в житті доводиться платити, так що якісь витрати приходиться нести. От такі розклади.Треба звернутися в партійні органи, хай їм подяку виголосять, можливо в в центральних офісах ПР це сприймуть за дурню, але в інших партіях (Тягнибока?)я думаю зрадіють, хочеться взнати побільше за цих достойних людей, Криворожці, де є можливість подивитися на їх та їх родичів будинки, авто і т д.

  17. Лукавит Флойд, вертится на сковородке, но истину сообщать не желает. Любая ментовская разработка подразумевает получение денежных средств!

    Непогрешимый Сергей Александрович лично занимался организацией сбора праздничных пожертвований и передачей денежного ресурса наверх.

    Участковый и остальная банда план по сбору выполняли — очень спешили — и об этом слезливо рассказали и судье, и ВБшникам.

    Теперь вся эта свора мерзавцев уверенно надеется на прикрытие сверху — не себе в карман брали (может и прилипло там несколько купюр детишкам на молочишко), — а работали на обеспечение праздничного генеральского корпоратива!

    А Бойко под ногами путается и своими публикациями все портит….

  18. Ну теперь понятно чего они так нагло и самоуверенно себя ведут, а вот если бы тот участковый закрысятничал денежку, то сидел бы на голубой или красной, как там у них , куда ментов садят, зоне. Голубой скорей всего, щас же голубые у власти. А так на общак старался, значит будут спасать, все ресурсы кинут.

  19. Флойд-Я Вас уважаю и с удовольствием читаю Ваши коментарии!!!
    Бойко, Вы в своей псевдо-правдивой статейке под названием “Оральне правосуддя” пишите, цитирую — Міліціонери передали Юрію Миколайовичу мобільний телефон Максима та виставили його з райвідділу геть.

    В настоящей статье которая просто пестрит откровенной ложью, Вы пишете про участкового который украл телефон, а потом еще и признался в этом. Так где правда! Бойко- Вы просто заказной писака! Когда такое было, что бы менты в присутствии родственников тягали за волосы задержанного? Это бред Вашего восполенного мозга! Также, для вашего поражённого амфитамином мозга тов.Бойко сообщу, что для этого в судах и сидят помошники судей, что бы вести протокол судебного заседания и набирать постановы, которые судья читает и подписывает скрепляя гербовой печатью! На счет ИТТ которое приняло админзадержанного под честное слово ментов без постановы- это просто предел пиз…жа, это вообще на голову не налазит. Бойко- прекрати пиз..ть. Ты смотри погоны он снимать собрался! Ручонки коротки, понял!

  20. Вот судья ржет наверное читая угрозы Бойко. Да видала она этого Бойко в виду с эго пасквилями и угрозами. Бойко, Вам не о чем неговорит, что голова суду ОСОБИСТО раглядала какой то админматериал которых в суде десятки?

  21. «Розшукуємо людей, потерпілих від злочинних дій судді Прудник Н.Г. (м.Кривий Ріг)»
    Бойко, дивись щоб за твою брехню, тебе в розшук не оголосили!

    (це не погрози, це дружня порада, перестати брехати)

  22. Правда, товаришу полковнику, полягає в наступному: вночі 27 грудня прийшов батько Максима в райвідділ, запропонував забрати цінні речі сина з собою. Зокрема — телефон, диктофон, гаманець з документами й кількома гривнями, серіжку (мода така зараз у молоді). Максим зателефонував мені, спитав як бути. Я йому сказав, щоби обов”язково віддав. Також я почув у трубку, як Максим позвав батька й сказав: “Забери речі”, після чого зв”язок обірвався. І я був переконаний, що цінні речі хлопець віддав.

    І лише після того, як у справу вступив адвокат і побував у ІТТ та поговорив з Максимом, з”ясувалось, що міліціонер кинувся до батька й виштовхнув його з райвідділу, не дозволивши забрати цінні речі. Всі вони, за винятком диктофону, були потім здані під опис в ІТТ. До речі, серіжку вже вкрали з камери схову — хоча вона є в опису. Ви будете сміятись, але вкрав помічник прокурора Корж. Клептопан якийсь. Він лазив у речах Максима, намагаючись стерти диктофонний запис, побачив сержіку і забрав її собі. Працівники ІТТ в шоці, бо тепер відповідати за це їм.

    З цього приводу вже розпочалась дослідча перевірка, скоро й до Вас доберуться. Річ у тім, що суддя здала всіх і розповіла, як менти її умовляли винести постанову про арешт. До речі, суддя пропонувала дільничному повернути хлопцеві телефон, але той відмовився. Мені про це стало відомо лише 31 числа.

    Сергію Олександровичу, Ви вже вирішили, де будете працювати після звільнення з міліції? Чи сподіваєтесь відкупитися? Тоді рекомендую погуглити й з”ясувати для початку — хто я такий і скільки прокурорів і міліціонерів з моєї подачі були звільнені з роботи й навіть притягнуті до кримінальної відповідальності. Мені зірочки вже нема де малювати. Побачите, що буде далі.

  23. Шановний пан Бойко! Я до ваших погроз не маю жодного в!дношення. Зрозум!йте це! Для зв!льнення прац!вника ОВС потр!бн! п!дстави, яких у Вас не мае ! бути не може взагал!. Я висловлюю свою думку ! маю на це право, а ус! Ваш! залякування, мене не турбують. Дореч! мен! здаеться, що Ви брешете ! зараз. З Ваших сл!в тут д!е ц!ле ОЗУ з прокурорами, суддями та правоохоронцями. Та щоб прокурор вкрав сережку яка внесена у опис речей, я таке чую в перше. На м!й погляд це повна дурня!!! Шукав запис на диктофон!, ! не знайшовши та не втримавшись в!д тако! спокуси, вкрав сережку, незважаючи на св!дк!в та опис,да? А голова суду (р!вень розум!ете) незнайшла н!чого кращого, як ПОРАДИТИ д!льничному повернути викрадений телефон. Поясн!ть мен!: Що зв”язуе м!ж собою голову суду з !! адм!нкою, та д!льничного з телефоном, що вона дае йому поради, як по сут! приховати злочин? Ви розум!ете, що Ви пишите? До реч! розкаж!ть будласка Вс!м нам, перед ким це голова суду в новор!чну н!чь щиросердечно з!знавалась, що прац!аники м!л!ц!! вмовляли !! винести незаконне р!шення, тим самим подставляючи себе не за понюшку тютюну? Поясн!ть нав!що це судд! треба? Тим паче що хлопець не простий ! волод!е азами юриспруденц!!. Анал!зуючи викладен! Выми факти, та пор!внюючи !х з обстановкою та порядком який е в моему рег!он!, я прихожу до висновку, що це брехня ! такого просто не може бути в природ!

  24. Уважаемый Бойко, то сколько с Вашей подачи сидят и уволены-факт очень сомнительный! Выражать свою точку зрения общественности, используя нормативную, общепринятую и общедоступную лексику-для Вас предел своих возможностей! Запомните, “На каждый кулак найдется кулак больше”! А удача — девушка ветренная-сегодня с тобой, а завтра забудет о тебе ! И с чего Вы, уважаемый, удумали, что кто-то должен узнавать кто Вы? Поверьте, пройдет малость времени, и Вы придете к этому человеку, и будете просить, чтобы он забыл Ваше имя! Поверьте, многим, очень многим Глубоко наплевать кто Вы! Будьте спокойней! А Максим — глупый ребенок! Он решил выпендриться, он это сделал! Но чем в будущем это для него обернется никто не знает! Я очень жалею, что сейчас нет Советской власти, когда за такую статейку к стене…!

  25. Вова, а почему ты мой комментарий вчера удалил? Ну назвал я тебя заслуженно пид…м и что? Ты че, обиделся,что ли? Не, ну не обижается же пол Украины на тебя, когда ты их мочишь. И послание мое было не тебе, а Максиму поздравление с Новым годом. И что б с тобою (теперь аккуратнее, что б не забанил), лицом нетрадиционной ориентации, после скорого выхода — не дружил. А что бы ездил в Енакиево тренироваться прыгать с парашютом (и повторюсь, год мы его в Енакиево не видели). И еще я сказал, что его никогда тренеры сборной Украины не готовили к Чемпионату мира, пока слабоват, но он молод и все впереди, только тренироваться надо, а не по кулуарам ВР шастать. А ты взял, и удалил коммент. Нехорошо, нервишки сдали? Да, и еще, тебя теперь не только Флойд искать будет, а и по неподтвержденным данным родственники судьи. Она же, в конце концов, кому-то жена, сестра, мать, а ты так нехорошо фантазировал о ее сексуальных предпочтениях. Таскать за волосы тебя конечно никто не будет, ввиду полного отсутствия оных на твоей пустой голове, но, как это у Жванецкого, спросить — спросят: “Скока скока? Кило или весь мешок?” С Новым годом тебя Володенька!

    P.S.А еще в Енакиевском аэроклубе ходят слухи, что ты именно тот журналист, который растрезвонил в 2002 году на всю страну, что у Виктора Федоровича две ходки имеется. И еще твое хвастливое письмо по этому поводу у них храниться. Врут наверное…

  26. Знаток ситуаций??? Это как? Знаток грабежей, пыток и фальсификаций в ментовке? “Знаток” уверен, что безнаказанность для ментов теперь навсегда? “Знаток” уверен, что сопротивляются произволу только глупые люди?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Грымчаку дали десять лет

Бывшему заместителю министра по вопросам временно оккупированных территорий Юрию Грымчаку объявлен приговор 23 февраля. Как сообщает САП, ему назначено наказание…

Проворовавшийся мэр Обухова предстанет перед судом

В Обуховский районный суд поступил обвинительный акт в отношении обуховского городского головы, «слуги народа» Александра Левченко. Как сообщает Киевский регион,…

МВД нашло нарушения в части, где служил убийца Рябчук. Енин...

Комиссия МВД обнаружила в воинской части в Днепре, где нацгвардеец Артемий Рябчук устроил стрельбу, нарушения порядка и организации службы, что…
НОВОСТИ