Человек не терпит насилия!

У кого на гачку начальник управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Вінницькій області В’ячеслав Люх?

З призначенням на посаду начальника управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Вінницькій області В’ячеслава Люха змінився стиль керування системою у області. І це звісно нормальне явище, але чи нормально, що мозок у нього «жіночий»? Ні, ви тільки нічого такого не подумайте, з орієнтацією там все аж занадто традиційно, це можуть підтвердити всі працівники системи. Хто ж той мозок?

Ганна Тітовська виявляється для В.Люха не тільки мозком, а ще й чимось більшим, мабуть вже занадто інтимною людиною. Отак люди, вчіться як треба і чим працювати щоб обіймати відповідні посади та офіцерські звання і не завжди, щоб стати офіцером потрібно мати хоч якусь честь та гідність. До мети – по трупам, або «по рукам». Дана працівниця робить те, що захоче. Ганна Тітовська – ніби то колишня журналістка, яка і зараз тісно співпрацює з засобами масової інформації, висвітлює події, новини та життя кримінально-виконавчої системи області. А от отримує вона кошти, такі собі «відкати», за сюжети та статті від цих же засобів масової інформації правомірно? І чи являється законне те, що вона «зливає» інформацію до ЗМІ за відповідну винагороду і чи знаєш ти про це Люх?

А якщо хтось хоче улаштуватись на службу – потоваришуйте з Ганною і начальник відразу вас прийме. Да, саме так усі переміщення по роботі, прийом або звільнення відбувається з подачі Ганни. З ким вона дружить і хто їй подобається – той буде працювати, а хто ні – шукай іншу роботу. Як говорять люди «Ганна – керівник служби». Власної думки, гідності та честі В.Люх не має, за що і попався на гачок.

Святкування Ганниного звання виплило у немалу копійчину Люху, де були присутні нинішні друзі Ганни, які ще не так давно поливали її брудом, сварили лайкою, пропонували піти «по колу», а тепер, завдяки її близьким стосункам з керівником захотіли стати ближчим до «Бога». Хто зна, може у Ганни є компромат і на самого Люха, якщо він так скоро після призначення впав на «передні лапи».

“Шоколадний глаз”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Подпись под статьей также наводит на определенные размышления. Автор также видно из бывших подопечных этого начальника, только известной категории.

  2. Це можна прокоментувати так хто на що вчився .. якщо начальник управління слухає лейтинанта жінку .. то вона щось то вміє чи знає … =)))
    а хто це написав Вам напевно завідно що це не ви .. =))

  3. она деньги не украла, не отобрала в темном углу, а заработала? так что нечего голодающим тут волынку тянуть!

  4. я не знаю как люх на крючке или нет…. это умный офицер который знает свою роботу довольно таки не плохо!!!!!!!!!!!!!!!! А вот есть в там такой КАК ЛУКЬЯНЧУК так этот взяточник и провокотор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! это я могу доказать на 100%

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

Зеленский отправил на войну 363-х зеков

С начала войны президент Владимир Зеленский помиловал 363 осужденных, чтобы они могли участвовать в обороне страны. Такие данные приводит Департамент…

В Киеве задержан комендант донецкой тюрьмы

В Киеве задержали Дениса Куликовского — бывшего коменданта тюрьмы «Изоляция», которая находится в оккупированном Донецке. Эта тюрьма известна изощренными пытками…
НОВОСТИ