Человек не терпит насилия!

Виходьмо завтра на Майдан!

Шановні друзі, колеги, знайомі і незнайомі порядні люди. Митці, вчителі, викладачі, лікарі, службовці та студенти – усі, хто несе світле звання інтелігента. Завтра ми отримуємо ще один шанс висловити свою позицію. Тож виходьмо на Майдан – підтримати підприємців, які вийшли, щоб захистити свої права. Першочергово – право чесно працювати, а не повертатися у тінь, куди їх штовхає так звана влада.

Чому нам треба туди виходити? Хоча б тому, що коли 6 років тому туди вийшли ми, щоб захистити право на чесні вибори, підприємці масово підтримали нас. Тоді вони ще побоювалися відкрито виступати проти влади, але грошей на добру справу не пошкодували. Їх підтримка виявилася суттєвою – і матеріальна (“американські” валянки і “наколоті” апельсини), і фінансова на поточні витрати. Настав час по-людськи віддячити їм.

Оце подумалося: ось чому ця влада, мов дідько від ладана, шугається від теми Голодомору. Бо методи її впливу на власний народ такі ж, як були у більшовицьких мракобісів. Сьогодні вони прагнуть помститися підприємцям за підтрику Помаранчевої революції, водночас витиснувши з них останні гроші, чим і знищити їх. За кого вони візьмуться завтра? За вчителів, які ненавидять їхнього не зовсім психічно здорового Табачніка? За лікарів? Врешті, за селян і робітників, які ненавидять їх усіх разом?

Як на мене, теперішні події – це ще один шанс від Бога. Змести цю нечисть назавжди – ось, що сьогогодні об’єднує Схід і Захід. І вірша зі словами “Чем больше правит Янукович, тем больше я люблю Бандеру” склали аж зовсім не такі ненависні цій безрідній шоблі западенці…

І дарма, що, як дехто каже, немає лідера. У 2004-му народ вже повірив одному “лідерові” – досі гикається. Головне, є чимало розумних, мужніх, адекватних і відповідальних людей, які готові докласти максимум зусиль, щоб вивести країну з глухого кута, в який її все далі заганяють її “лідери”. Тому, виходьмо на Майдан. Слава Україні!

Блог Сергія Пантюка

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Кияни, виходьмо! Вже час. Годі гадати та сидіти по диванах. Спливає час нашого життя. Вони в нас його крадуть. Виходьмо!

  2. Тушите свет попёрло быдло кверху, как будто дрожжи кинули в дерьмо, Россия открывает путь к успеху крутому и отвязанному чмо!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

В Ирпене проходит антицыганский митинг

Массовый митинг против «наркоторговцев, воров, грабителей» проходит в городе Ирпень Киевской области. Об этом в воскресенье, 17 октября, сообщает бывший…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…
НОВОСТИ