Человек не терпит насилия!

Как прокуроры Закарпатья кушают друг друга

У загалу є шанс дізнатися правду про джипи і палаци прокурора Андрія Малинича

У загалу є шанс дізнатися правду про джипи і палаци прокурора Андрія Малинича

Послухати на прес-конференції про роботу нового прокурора області, Анатолія Петруню, якого було призначено на посаду 2 квітня цього року, прийшли представники провідних закарпатських ЗМІ. Посадовець охоче йшов на контакт та пропонував співпрацю у разі потреби.

У п’ятницю, 10 вересня в приміщенні обласної прокуратури пройшла прес-конференція, на якій голова обласної прокуратури Анатолій Петруня, разом зі своїми заступниками, відзвітували про свою роботу за останні 8 місяців.

Зустріч також стала приводом для офіційних звернень журналістів до прокуратури області стосовно важливих питань, які висвітлювались в ЗМІ, але результати розслідування яких не були оприлюднені.

Представник газети-фантому, що представився як Віталій Голуб, офіційно вручив головному прокурору області звернення, в якому від Громадської організації «Антикорупція» було наведено так звані факти порушення закону ужгородським міським головою Сергієм Ратушняком. Але розглянувши заяву детальніше, було виявлено, що юридична адреса, на яку прокуратура повинна була надіслати офіційну відповідь – набережна Незалежності, 1, тобто та сама скандально відома забудова на площі Театральній міста Ужгорода. За словами Анатолія Петруні, адреси, з яких надсилаються офіційні звернення та запити в прокуратуру – обов’язково перевіряються на достовірність. А отже якщо вказана адреса не відповідає дійсності, такі запити вважаються анонімними і автоматично не розглядаються. Тож куди саме повинні надсилати офіційну відповідь працівники прокуратури і чи будуть взагалі – невідомо. Та і чи потрібно це, якщо адресант навіть не може вірно вказати власну адресу? Чи можна вірити таким зверненням та заявам, якщо такі елементарні речі підлягають сумніву?

Головний редактор газети «Вісті тижня», Микола Кошута, запропонував Анатолію Петруні інформувати громаду області про джерела   мільйонних статків  заступника прокурора міста Ужгорода Андрія Малинича, відносно якого в ЗМІ, останнім часом, постійно  з’являються публікації про хабарництво та багатомільйонні статки. Головний прокурор Закарпаття запевнив усіх присутніх, що скандально відомий Малинич у лотерею не вигравав, заморського спадку від родича-олігарха не отримував, а отже звідки у посадовця гроші на дорогі «джипи» та будинки – йому не відомо. У свою чергу Анатолій Петруня запропонував журналістам узагальнити всі публікації, що були оприлюднені через ЗМІ та надіслати їх як офіційний запит до обласної прокуратури, де спеціальним відділом внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури України всі ці факти буде перевірено. І тут справа не в особистих переконаннях голови регіональної прокуратури, а в тому, що чутки про хабарництво працівника прокуратури паплюжать честь всієї державної установи.

Представників засобів масової інформації  приємно вразила така відкритість для ЗМІ нового прокурора Закарпатської області, адже це дає сподівання, що нарешті за багаторічний  «застій»  в роботі прокуратури краю закінчився і прокуратура буде працювати над вирішенням покладених на неї законом та державою завдань. Вже сам факт, що нарешті в прокуратурі області публічно звернули увагу на власних працівників стосовно яких загал має тверде переконання, що ті перевертні шикують не на «зарплату» – додає впевненості громаді області в суворому дотримані закону будь ким не залежно від крісла чи статків.

Вже сам факт бажання співпрацювати  з мас-медіа говорить про відкритість та незаангажованість нового прокурора області Анатолія Петруні, який виглядає класичним представником прокуратури – органу що наглядає за дотриманням законів. Будемо сподіватись, що нарешті загал отримає публічну відповідь – на якій «ниві» заступник прокурора міста Ужгорода Андрій Малинич заробив мільйонні статки.

Вікторія Маринич

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=20611

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. На укрывательстве контрабанды наживаются такие деньги. Желаю Мухину В.В. плодотворной работы в Закарпатье, и меньше грубых ошибок которые он допускал работая в Киеве, в ГПУ, дело 188 например, где он ,,закрыл,, предпринимателя в СИЗО-13, а деньги ОТ ВЕЩ.ДОКОВ раздербанил с Вергелесом и Герасименко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

В земельном департаменте КГГА прошли обыски. У Кличко всё отрицают

В помещениях аппарата Киевсовета и Департаменте земельных ресурсов прокуратура и Нацполиция провели обыски. Как сообщили в городской прокуратуре, следственные действия…

Харьковский облпрокурор записал имущество на родственников

Глава Харьковской областной прокуратуры Александр Фильчаков почти всю недвижимость записал на родственников. Об этом стало известно из его декларации. Согласно…
НОВОСТИ