Человек не терпит насилия!

В Росії процвітають гей-тури по військовим частинам

Ситуація в російській армії нагадує “Скотоферму” з однойменного твору відомого англійського письменника Джорджа Оруелла, пише авторитетний американський журнал Forbes.

“Голодні, невиспані, побиті офіцерами і товаришами по службі, можливо, навіть займаються проституцією, щоб прогодуватися”, — так описує автор статті російських солдат. Німецьке видання Sueddeutsche Zeitung відзначає, що останнім часом серед російських призовників все більше екс-засуджених. Газета задається питанням, як це вписується в образ російської армії, що складається тільки з “героїв та визволителів”.

“Чисельність населення Росії неухильно падає, тисячі молодих людей призовного віку або хворі, або наркозалежні — і Міністерство оборони РФ змушене поповнювати ряди військовослужбовців молодими чоловіками, що мали судимість “, — підсумовує автор, додаючи, що ця тенденція приховує в собі вибуховий потенціал, призводячи до сплесків насильства в арміі. Дідівщина — одна з основних причин, по якій молоді росіяни призовного віку не хочуть іти в армію, пише інше німецьке видання Der Standard. Воно відзначає, що нерідко знущання, які доводиться терпіти новобранцям від “тих, котрі служать”, закінчуються важкими каліцтвами, якщо не смертю. Через це сім’ї молодих людей, що досягли призовного віку, не зупиняються ні перед чим, аби сини уникли служби в армії. За даними видання, довідка про непридатність до несення військової служби, отримана з неофіційних каналів, може коштувати понад 10 тис. долларов.

По даними Міжнародної комісії ООН з боротьби з сексуальною експлуатацією людей, Росія — один з лідерів по залученню солдатів у проституцію і порнобізнес. За даними газети “Собеседник”, одних солдатів змушують ставати повіями, інші — торгують собою за власним бажанням (сплачуючи частину виручки за можливість вільного виходу з частини). Задовольняють клієнтів “салаги” (особливо “нахиляють” тих, хто навчався у вузах). За даними міжнародного гей-гіда Spartacus, прямо в центрі Москви можна на ніч купити солдата або курсанта. Наводяться навіть “коментарі бувалих”, які радять зробити секс-тур по підмосковним військовим частинам, де офіцери на КПП виносять фотоальбоми з секс-бійцями. Ціни, якщо вірити гіду, коливаються від 100 доларів до 500 доларів за ніч, пише газета “Комсомольська правда”. Деякі солдати, не витримавши насильства, накладають на себе руки. Військові списують самогубства на “неврівноважену психіку солдат”.

У 2007 році в правозахисну організацію “Солдатські матері Петербургу” звернувся солдат з військової частини номер 3727 в Санкт-Петербурзі. Ця частина розташована в двох кроках від Ермітажа. За його словами, крім вимагань, тортур електричним струмом, побиття металевими табуретами, “діди” примушували новачків займатися проституцією. Вони регулярно вимагали приносити їм гроші. Якщо грошей для “дідів” не було — відправляли в місто жебрачити, якщо приносили мало — били і пропонували піти більш простим шляхом — займатися чоловічою проституцією. При цьому, як заявив радіостанції “Ехо Москви” правозахисник Руслан Ліньков, керівництво штабу внутрішніх військ і військова прокуратура були в курсі подій, що відбувалися в цій частині. У створенні клієнтської мережі брали участь високі чини з командування частини. Він заявив, що клієнтами солдатів-повій були навіть генерали внутрішніх військ і співробітники ФСБ. Як заявила співголова “Солдатських матерів” Елла Полякова, в списку так званих “клієнтів” були “полковники ФСБ, генерали у відставці”. У прес-службі Внутрішніх військ повідомлення про військову проституції в одній з частин ЛенВО назвали недостовірними і “спрямованими на дискредитацію військової служби як військового інституту

“.

http://mil.in.ua/novyny/v-rosiyi-protsvitaiut-gey-tury-po-viyskovym-chastynam

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Немає чому дивуватися, адже хто в росії колишній президент, нинішній прем”єр-міністр і в подальшому президент як не сексуальний збочинець — В. Путін, який привселюдно у Кремлі хапає дитину на вигляд 4-5 років і задирає їй майку!? І всі посміхаються! Вище керівництво апрмії росії — усі сексуальні збоченці трахають один одного — і всі посміхаються! Чудова картина! Вони це заслужили. Смерть російським окупантам в ЧРІчкерія і в Україні! Смерть виродкам!

  2. Мы купили Владимира Топорика — гея из турфирмы ‘ Clip’ (Леонид Брудман ‘B&W’ Ганновер ( Германия))

    Наша турфирмы и я — Леонид Брудман купили Владимира Топорика ( гея из соседней турфирмы ‘ Clip’). . Топорик маленького роста , поэтому с ним хорошо заниматься оральным сексом. Я лично попробовал и очень доволен. В туристическом автобусе гей — экскурсовод — Владимир Топорик упирается руками в стойку перед креслом гида , оттопыривает попочку и любой желающий , может его ‘ взять’ сзади. Я попробовал и мне очень понравилось. Пигриш ,из фирмы ‘ Clip’, попросил за Володю 500€ и мы не прогадали . Володя большой гей — мастер и к половой жизни ,с туристами ,проявляет фантазию. У многих клиентов нашей фирмы ‘B&W’ прекратились запоры и подровнялся прикус. Лично у меня зубы теперь, как у Рональдо. Какое счастье , что мы купили Топорика . Наша фирма ‘ B&W’ всем туристам гарантирует половую связь во время тура за умеренную плату. Ветеранам первой и второй мировых воин обеспечена скидка и домашним животным тоже ( но животные должны быть с прививками и справкой от ветеринара ). Мы же вывозим Володю на дом к потенциальным ‘ туристам’. Все очень довольны!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ