Человек не терпит насилия!

Бидло – воно й у Африці бидло…

pimg 233 1083

Йой, братці, бачив я вчора Пегаса своєї Музи – першого заступника Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Пальчевського. Ну, того самого – хіміка-авіатора та Генерального секретаря Партії любителів пива Російської Федерації, якого зненацька призначили на державну службу в Україні… Братці… Я в житті такого бидла не бачив – воно орало на мене, погрожувало мені Службою безпеки України (агов, пане Хорошковський, не бажаєте прокоментувати?), наказало запитати в СБУ «установочниє даниє, номєр паспорта етого Бойко і єго домашній адрес»… Пальці віялом… На «ти»… Бачте, Андрію Івановичу не сподобалася моя стаття на «ОРД» (http://ord-ua.com/2010/05/31/palchevskim-u-nebo ) про нього, коханого…. Боже-боже, уряд професіоналів…

А перетнулися ми з Андрієм Івановичем абсолютно випадково – 7 червня в прес-службі Мінісім’ямолодьспорту. Вже тиждень поспіль ми ніяк не могли зустрітися з прес-секретарем Міністерства Ларисою Чорнопиською, а між тим я мав ознайомити прес-службу з матеріалами депутатської перевірки скарги директора Єнакіївського державного авіаційно-технічного спортивного клубу на грошові побори з вихованців цього закладу. Ще у вересні минулого року з Єнакієвого до Верховної Ради України надійшла дуже серйозна скарга, тож негайно була створена робоча депутатська група, яка все перевірила й встановила: дійсно, під дахом Мінісім’ямолодьспорт в Україні діє група аферистів, яка обклала поборами юніорів-парашутистів, відбираючи в них, подеколи, останні гроші.

Прикриває аферистів начальник відділу Мінісім’ямолодьспорт і два дрібних клерки з Міністерства. Дорослих, до речі, визискують також … Ну, а оскільки окрім нужденної журналістської праці мені ще й доводиться допомагати товаришу, голові підкомітету Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Олесю Донію, який здійснює контроль за дитячими закладами позашкільної освіти на кшталт Єнакіївського клубу, то й з паперами по інстанціях тягаюся також я.

Між іншим, найбільш послідовно захищає дітвору від свавілля шахраїв відомий народний депутат від Партії Регіонів Олена Бондаренко. Багато допомагають юніорам Олесь Доній (НУНС), Борис Шиянов (БЮТ), Леонід Литвинов (ПР). Трансляція парламентських засідань дає досить спотворене уявлення про роботу Верховної Ради й народ у масі своїй не уявляє, яким справам депутати віддають 90% свого робочого часу. А, між тим, хтось займається бізнесом, хтось – політикою, а такі, як Олена – приділяють чимало часу прийому громадян, розгляду скарг і абсолютно безкорисливій допомозі найнезахищеним. Пишу як очевидець. І хоч, буває, критикую деякі законодавчі пропозиції Олени, і хоча чимало в’їдливого написав про її партійне оточення, але мушу засвідчити – зустріч з такою чуйною людиною, яка завжди відгукується на чужу біду, то в наші часи є велика рідкість.

Завдяки депутатським зверненням Олени та Олеся щодо аферистів наразі порушена кримінальна справа, а відносно колишнього заступника Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослава Дутчака та начальника Департаменту неолімпійських видів спорту Олександра Артем’єва Генеральною прокуратурою перед Новим роком була навіть винесена постанова про відкриття дисциплінарного провадження. Але після призначення міністром Равіля Сафіулліна побори відновились, у зв’язку з чим Олена Бондаренко наприкінці травня звернулася до Віктора Януковича. 27 травня 2010 року питання доповідалося Президентові, він дав відповідні доручення Міністру Равілю Сафіулліну, ну, а автор цих рядків взявся донести матеріали депутатської перевірки до прес-служби.

Добирався я цілий тиждень. Нарешті, 7 квітня з чималою торбиною документів здійнявся на другий поверх Міністерства. Але прес-секретар зразу ж попередила, що через важливість питання зі мною хоче зустрітися заступник міністра Сергій Глущенко. «Ось, — думаю, — як нова влада журналістів поважає. Сама йде на зустріч. Семимильними кроками». Пані Лариса кудись побігла і я залишився на самоті з приємними думками про керівництво Мінісім’ямолодьспорт.

І, дійсно, за пару хвилин до приміщення прес-служби зайшов чолов’яга, який більше скидався на агента канадської оптової компанії. Це, як виявилося, і був пан Глущенко, що прийшов у заступники Міністра з посади заступника генерального директора ВАТ «Київхліб». А до того він працював на Шосткінському міськмолкомбінаті, очолював корпорацію «Фанні» (молочні продукти) та впродовж 5-х років представляв в Україні компанію «Тетра Пак». Фахівець широкого профілю, відтепер Сергій Вікторович розстався з хлібно-молочними бізнесом і керує зв’язками Мінісім’ямолодьспорт з громадськістю та засобами масової інформації. Великому кораблеві – велике плавання.

Підтанцьовуючи, наче одержимий глистами, Глущенко запропонував пройти до нього в кабінет. Як раптом у приміщенні прес-служби з’явився ще один чоловік, який походив-походив, і став питати, хто тут Бойко. «Вот, Андрей Иванович, это он о Вас написал», — запопадливо показав пальцем на мене Глущенко. Отак ми й познайомилися з товаришем Пальчевським.

Мушу зазначити, що вантажники на Троєщинському ринку поводять себе значно культурніше, аніж недавно призначений перший заступник Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту. Пальчевський з перекошеним обличчям, називаючи мене на «ти», став вимагати, щоби я пояснив, як посмів написати про нього статтю на «ОРД».

Андрій Іванович приїхав до України кілька років тому, ні дня не працював на державній службі й, вочевидь, не уявляє собі функції чиновника. Втім, це й не дивно, позаяк донедавна він заробляв гроші хіба на тому, що влаштовував публічні істерики з приводу епідемії свинячого грипу й «під шумок» збував задуреному народові марлеві пов’язки та антигрипозні препарати. Щоправда, як з’ясувалося, ніякої епідемії насправді не було, а психоз у населення був спричинений чітко спланованою акцією аферистів. Але то таке…

Тож не дивно, що Пальчевський вирішив, що заступник міністра при спілкуванні з журналістом має себе поводити, які дрібний рекетир на базарі, який розводить баригу на гроші. От тільки це був трохи не той випадок. Але Пальчевського про це ніхто не попередив, а в самого нього поцікавитися, на кого він збирається «наїжджати», тями не вистачило.

Урешті-решт я підвівся, і ми з Глущенком відправилися в апартаменти останнього. Як раптом, пройшовши майже весь коридор від прес-служби до кабінету Сергія Вікторовича, почув здалеку: «Стой, подожди!». Це так до журналіста звертався перший заступник Міністра. Ми з Глущенком зупинилися…

О, це була просто феєрична сцена. У коридорі Мінісім’ямолодьспорт військовий перекладач Пальчевський з криком і на «ти» погрожував журналісту за те, що той посмів написати, що начебто Пальчевський не є лікарем. «Господь з Вам, — кажу, — Андрію Івановичу, а хіба ж Ви медичний працівник? Ви ж самі в прямому ефірі, коли закликали боротися з неіснуючою епідемією свинячого грипу, на запитання Кільчицької відповіли, що Ви не лікар, а хімік. От тільки я так і не зрозумів – Ви спеціалізуєтеся по частині органічної хімії, чи неорганічної?»

Боже, що тут з ним трапилося. Як же ж воно верещало, як погрожувало. Кілька разів я пропонував державному службовцю Пальчевському взяти себе в руки, а також спілкуватися зі мною державною, тобто українською, мовою. Але де там. Для Пальчевського державна мова – російська. Про що, до речі, я й писав у своїй статті.

Одним словом, зайшли ми в кабінет Глущенка. Пальчевський – за нами. Став вимагати мої документи. «Андрію Івановичу, — кажу, — по-перше, у черговий раз прошу спілкуватися зі мною українською мовою, бо я в державній установі. Як і Ви, між іншим. По-друге, прошу мені не «тикати». Ви зараз уособлюєте державу й є представником влади. Перестаньте ганьбити себе та ганьбити Міністерство. А, по-третє, я не до Вас прийшов. У мене зустріч з прес-секретарем, взагалі-то». У відповідь – потік слини й вереск, щоби Глущенко негайно викликав міліцію та викинув мене геть. «Викликайте, — знизую я плечима».

Тоді Пальчевський дістає мобільний телефон, вмикає функцію диктофону й починає тицькати його мені в обличчя, вимагаючи, щоби я говорив у мікрофон… Ні, все ж таки Пальчевського треба було призначати не в Мінісім’ямолодьспорт, а в Міністерство культури. Там би він виглядав більш органічно.

Нарешті в кабінет зайшла прес-секретар Лариса Чорнописька. Пальчевський прибрав диктофон від мого обличчя й накинувся на Ларису Антонівну за те, що та пускає в Міністерство всяку шушеру, яка сміє писати статейки про першого заступника Міністра. «Вы его документы проверили?», — гримало чиновне бидло на перелякану жінку, – как Вы посмели его сюда пустить после того, что он про меня написал?». «Ми ще не встигли навіть познайомитися, Андрію Івановичу, пан Володимир тільки зайшов, як я вибачилася й побігла в інших справах, а потім прийшов Сергій Вікторович і забрав його».

«Так, — звернувся Пальчевський до Глущенка, — немедленно звони в СБУ, пусть мне сейчас дадут всю информацию на этого деятеля, номер паспорта, кем и когда выдан, где он работал, полную биографию, домашний адрес, номера телефонов, короче, всю информацию, какая есть на него в СБУ. Я его проучу». Я давлюся від сміху. Глущенко знімає трубку й починає диктувати: «Записывайте, Бойко Владимир Маркович… значит, так, нужны все установочные данные…». На прес-секретаря страшно дивитися. На відміну від двох начальствених придурків, вона все розуміє.

Усвідомлюючи, що міліція, на жаль, не приїде (про такий подарунок долі годі й мріяти), я забираю зі стола Глущенка свою візитівку. Пальчевський верещить: «Что это за визитка, на ней должность не указана, мы с такими визитками не пускаем…». Ага, я забув у Пальчевського спитати, які візитівки мені замовляти й що на них зазначати… Підводжуся та під погрозливі крики Пальчевського виходжу з кабінету.

Найсмішніше трапилося через півгодини. Миттєво добираюся до Верховної Ради (аж самому дивно – жодного затору в центрі), піднімаюся в кабінет на 13-му поверсі будинку Комітетів, який ми ділимо з Олесем, як лунає телефонний дзвінок. Приємний жіночий голос: «Олександре Сергійовичу?З Вами хоче переговорити перший заступник Міністра молоді та спорту Пальчевський Андрій Іванович». «Олександр Сергійович, — кажу, — на лікарняному. А з якого питання?». «Та, розумієте, треба вжити заходи відносно одного… ну, коротше, є такий Бойко, який статтю написав про Андрія Івановича». «Передайте, — кажу, — Пальчевському, що Бойко – це я, і що я щойно мав насолоду з ним спілкуватися».

На тому кінці дроту чути приглушений зойк, після чого жінка довго радиться з чоловіком (очевидно, Пальчевським). Нарешті, питає, чи не міг би я дати номер мобільного телефону Олеся Донія. «Ні, — кажу, — не міг би». І кладу слухавку. А ще за півгодини телефонує Олесь, сміється й питає, що я там такого написав про якогось заступника якогось міністра – він так і не зрозумів якого, оскільки з 27 квітня позбавлений можливості слідкувати за життям країни й раніше ніколи не чув ані про Пальчевського, ані про скандал з його громадянством.

Господи, думаю, люди добрі, ну хіба можна на посаду заступника міністра, та ще й першого, призначати такого дебіла?..

До речі, роки два тому Луценко передав Олесю величезну теку «Діло», в яку він особисто зібрав всі мої публікації про себе. А на папці власноручно написав «народному депутату від «Народної Самооборони» О.Донію для ознайомлення з творчістю його помічника та з метою вжиття заходів». Так я тоді опублікував цей епізод на ОРД і пояснив публічно Юрію Віталійовичу, що єдино, чим мене можна допекти – це насипати сіль у каву в парламентському буфеті. Бо я, дякуючи Богові, заслужив право писати те, що вважаю за потрібне.

Моя писанина комусь подобається, комусь – ні. Можливо, десь я помиляюся, десь порушую якісь умовні й не мною вигадані стандарти – не знаю, хай це вирішують читачі, для яких (і тільки для яких) я працюю. Я не займаюся ніякими «заказухами», не знаю, де знаходяться штаби політичних партій (хіба інколи забігаю на вулицю Липську в штаб Партії Регіонів перекусити в підвальному буфеті в чарівній жіночій компанії), принципово тримаюся подалі від політиканства й ніколи не називав чорне білим чи навпаки. Принаймні, свідомо. Я можу промовчати, але я ніколи не стану брехати. Тож налякати мене Пальчевський може з таким же успіхом, як їжака – голим задом.

Але є одне «але» — Пальчевський звернувся до СБУ з проханням надати щодо мене конфіденційну інформацію особистого характеру. Мені немає чого приховувати від кого б то не було. Я давно живу в умовах прослуховування телефонів і зовнішнього спостереження. Щоправда, «наружка» останній раз за мною ходила 14 лютого 2007 року, після чого була знята розпорядженням тодішнього в.о. Голови СБУ Валентина Наливайченка з величезним скандалом, оскільки я розшифрував «топтунів» і пообіцяв опублікувати їх фотографії разом з адресами конспіративних квартир.

У зв’язку з цим мені були принесені офіційні вибачення та запевнення, що працювали не по мені, а по інших людях, просто я випадково потрапив у поле зору. Одночасно я був офіційно повідомлений, що Наливайченко на колегії СБУ заборонив по мені працювати. М-да…

Так ось, мене мало турбує, що Пальчевський може щось таке про мене довідатися. Я живу прозоро. Але він, будучи повним ідіотом, здатен вчинити якусь провокацію, знаючи мою домашню адресу чи адресу проживання моєї дитини. Тому я все ж таки змушений публічно звернутися до Голови Служби безпеки України Валерія Хорошковського з вимогою позбавити Пальчевського можливості знайомитися з інформацією, що має гриф обмеженого доступу. Бо з його правосвідомістю – тільки марлевими пов’язками торгувати.

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД» та Голови СБУ Валерія Хорошковського

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

53 ответа

  1. Шановний ПАНЕ Бойко!
    Але ж Вам ГАНЬБА!!! Ви пишете, не володіючи матеріалом! Адже Пальчевський Андрій народився в Києві;він дійсно вільно володіє літературною українською мовою — про це знають тисячі людей і володіє прекрасно, на відміну від Вас (а от Ваща жахлива журналістська публікація просто ганьбить українську мову!!!)
    А ще Ви б мали знати, що зробив А.Пальчевский для української медицини значно більше, ніж декілька українських Міністрів охорони здоров*я!
    І на призначеній посаді зробить багато грандіозних справ! Але ж Ви заважаєте і зробите це професійно, вочевидь — не вперше!!
    Зупиніться, роздивіться навкруги — може і Вам вдасться зробити щось грандіозно хороше!

  2. Ребята, я вот читаю статью и просто прозреваю. Господин Бойко, на самом деле, вам не только один Пальчевский пришелся не по душе, а еще куча известных личностей, которые, видимо, перешли вам и вашим “однополчанам” дорогу. Об этом тоже нужно хоть иногда писать, чтобы люди не только о ваших “друзьях” говорили, но и о вас. И если у вас поворачивается язык называть людей “быдлом” и употреблять только одно местоимение “оно” и в то же время говорить, что вы заслуженный человек Украины….тогда просто слов нет, постыдились бы уже показывать свое “я” на всеобщее обозрение и говорить о каком-то там уважении. Вам бы заняться написанием романов для бабушек-старушек или триллеров, тогда бы вам и цены не было.
    А Пальчевский — молодец! Так держать! Уважаю!

  3. Сотрудникам пресс-службы Пальчевского желательно под комментариями подписываться полностью — фамилия, имя, отчество, чтобы босс не перепутал, кого завтра отблагодарить. А если Пальчевский такой чудесный бизнесмен от медицины, то что же он все бросил и пошел в госслужащие на зарплату, в 10 раз меньшую? Вот и занимался бы бизнесом, торговал бы марлевыми повязками. Так нет – это быдло потянуло спортом руководить.

    Кстати, а что там с уголовным делом по контрабанде? Пальчевский уже давал показания? Ведь спортивный самолет, который 28 мая прокуратура арестовала под Киевом, принадлежит именно господину Пальчевскому и доставлен был в Украину с, мягко говоря, нарушением таможенных правил. Народ требует объяснений.

  4. Власть в стране захватили барыги, которые просто не представляют, чем должен заниматься государственный служащий, в том числе – в ранге замминистра. Всем этим пальчевским и в голову не приходит, что, оказавшись в кресле чиновника, вчерашний бизнесмен должен втянуть язык в жопу и раскрывать рот не тогда, когда хочет или когда зачесалось, а только в случаях, прямо предписанных в законах. Когда им зачитываешь Конституцию, статью 19, и говоришь, что это обыкновенные граждане имеют право делать все, что не запрещено, а чиновник может делать только то, что прямо ему дозволено, пальчевские брызгают слюной: а за что же мы бабки платили? Они уверены, что купили не просто должность, а право куражится и издеваться над другими – в том числе своими сотрудниками. Они уверены, что СБУ существует для того, чтобы обслуживать их прихоти, а милиционеры – охранять их пьянки. Они думают, что это и есть система государственного управления. Только здается мне, что долго Пальчевский не пророботает – попрут его назад торговать марлевыми повязками.

  5. транспортный прокурор — 5 балів!!!! :-)))))
    Шановні, хто так нахвалює Пальчевського, а чи можна детальніше оголосити весь перелік “добрих справ” цього пана? Дуже вже цікаво, думаю, таким пересічним громадянам, як я, дізнатися, що ж таке зробив він велике для медецини України та для міста….може й для мене що зробив, та я не знаю? то ж шкода тоді )))
    Журналісти на те й журналісти, щоб писате все, що вони вважають за потрібне..а стиль надає своєрідного присмаку. Ваша справа — читаючих — читати чи ні. Не подобається — не читайте (як-то — не смакує — не їжте). Або ж — напишіть щось у відповідь, однак, не з лозунгами та черговою “ганьбою”, не з улесливостями, що, мабуть, приємні Пальчевському, але абсолютно безглузді загалом, а з конкретними фактами….

  6. Министерство по делам семьи, молодежи и спорта официально заявило, что первый заместитель министра Андрей Пальчевский является гражданином Украины и не является подданным какого-либо другого государства.

    Как сообщает пресс-служба Минспорта, Пальчевский в министерстве занимается контролем за эффективностью работы госпредприятий, входящих в сферу управления министерства. Среди таких объектов — малое государственное предприятие «Теннисные корты», государственное предприятие «Гостиница «Спорт», ЗАО «Киевский дворец спорта» и др.

    «Шумиха вокруг имени первого заместителя вызвана ни чем иным, как нежеланием некоторых людей, заинтересованных в продлении использования государственной собственности для личного бизнеса, потерять значительные источники незаконных доходов».

  7. Если Пальчевский гражданин РФ, то он не может быть одновременно подданным этой страны, т.к. там официально отсутствует институт монархии.

  8. Бойкові не вдалось, очевидно, поспілкуватись з Андрієм Пальчевським, тому він і не знає, що Андрій Іванович вільно володіє українською мовою. Або ж, поспілкувавшись, зрозумів, що його (Бойка) власна вимова явно не така літературна, як у А.Пальчевського. І про громадянство — це власне фантазії Бойка!І чоловік А. Пальчевський — високої культури, а от “бидло” писало, не виключено, що на замовлення.
    Журналісти теж бувають різного рівня(нелегка це професія). А от Бойко — явно “скандаліст-журналіст”, та ще й, на жаль, цим хизується!

  9. Пальчевский один из самых умных,образованных и преданных Украине людей. Он родился и вырос на Украине и все еще верит в эту страну и искренне хочет ей успеха. Поход в чиновники-шаг безкомпромисный,не благодарный и очень спорный. Но однозначно шаг Гражданский.
    Хотим пожелать ему мужества и помните что те шавки,которые о Вас тут пишут не Вашего масштаба,не оборачивайтесь!

    Не сотрудники,не подчиненные и не партнеры Киевляне

  10. Володя, ти дивись, як воно повертається… По-перше, щодо причетності Пальчевського до агентурного апарату дружньої нам СВР ніхто нічого (ігнорять повністю). Перейшли до інформ-атаки (якщо можна це скавуління так назвати) по двом напрямкам: перший, Бойка Вова — плахой, бяка; другий — Пальчевський хароший, усі-пусі (більше того, на літературній українській мові спілкується постійно, яку знає та любить. Що вони під цим розуміють — один Бог знає. Можливе це — “… там суддя, блядь, єсть, його нада за яйца подвесить”. Ще один знавець української мови. Але це дурниці все. Саме головне, Володя, ось що: По-перше, я приношу тобі свої вибачення, за те що помилився відносно підготовки Пальчевського. Пальчевський не може відноситься до кадрових розвідників, тому що системні знання “спецдисципліни №5” (ідеологічна диверсія)в нього відсутні. Вжиті ним заходи щодо інформ-атаки, свідчать про те, що знання в цій галузі отримані ним під час інструктування куратором-агентуристом. Тобто, скоріш всього він є завербованим агентом, який не пройшов стаціонарного навчання у спеціальному навчальному закладі.
    По-друге: основним завдання його на посаді заступника міністра не є “внєдрєніє”, а виключні “шкурняки”. Зверни увагу на їхній “прокол” в переліку об”єктів, які він буде намагатись взяти під контроль і отримувати з них “відкати” за оренду. Скоріш всього взяв кошти на посаду у куратора під гаслом “За Родину, За Путина”, а сам тихо буде знімати баблосики до своєї кишені, а може і куратору щось підкине. Такий собі “тихий” бізнес БондоДжеймсика.

  11. Та ні, в Африці не бидло. Там такого державного чиновника, як Пальчевський, народ би з’їв, без солі чи з сіллю, на другий день після призначення, а його “Зоряну” віддав би в бордель на тиждень, а потім також з’їв. Не треба порівнювати наше бидло з волелюбними, гарячими, емоційними, чутливими до несправедливості африканцями. Тож матеріал варто було б назвати так: “Бидло — воно і в Україні бидло, бо бидло”.

  12. Якщо вже говорити про бидло, то більшим бидлом є саме Бойко за те, що таку чорнуху пише. Адже пишучи подібні провокаційні статейки він сам опиняється у неетичному положенні. Перша його стаття про Пальчевського — на 80% видумана та висмоктана з пальця. Цікаво, як би більшість з тих, хто прокометував, що Пальчевський бидло і т.п., повели себе на його місці, якби зустріли писаку, що написав про них подібний наклеп… Такі дешеві писарі як Бойко були завжди і завжди будуть щоб шокувати народ своїми нікчемними провокаційними статейками!

  13. Якщо вже говорити про бидло, то більшим бидлом є саме Бойко за те, що таку чорнуху пише. Адже пишучи подібні провокаційні статейки він сам опиняється у неетичному положенні. Перша його стаття про Пальчевського — на 80% видумана та висмоктана з пальця. Цікаво, як би більшість з тих, хто прокометував, що Пальчевський бидло і т.п., повели себе на його місці, якби зустріли писаку, що написав про них подібний наклеп… Такі дешеві писарі як Бойко були завжди і завжди будуть щоб шокувати народ своїми нікчемними провокаційними статейками!

  14. Вот оно — быдло во всей красе. Государственные служащие не понимают, что они — государственные служащие.Если какому-то там чиновнику Пальчевскому не нравятся чьи-то публикации, то нужно просто эти публикации не читать. Всего на всего. А вести себя пальчевские обязаны так, как того требует кодекс государственного служащего, а не пугать журналистов Службой безопасности Украины. За такие слова можно и пострадать, между прочим. И очень сильно. Только быдлу это невдомек. Интересно, какая будет реакция министра Сафиуллина на виходку Пальчевского? Равиль, вроде бы, не глупый человек. Помню его по ФК ”Шахтер”.

  15. Вот оно — быдло во всей красе. Государственные служащие не понимают, что они — государственные служащие.Если какому-то там чиновнику Пальчевскому не нравятся чьи-то публикации, то нужно просто эти публикации не читать. Всего на всего. А вести себя пальчевские обязаны так, как того требует кодекс государственного служащего, а не пугать журналистов Службой безопасности Украины. За такие слова можно и пострадать, между прочим. И очень сильно. Только быдлу это невдомек. Интересно, какая будет реакция министра Сафиуллина на виходку Пальчевского? Равиль, вроде бы, неглупый человек. Помню его по ФК ”Шахтер”.

  16. Ви бачите,як пристрасно Пальчевського захищають дами ? Значить щось було ”по — украінськи” -(… и целуй меня везде ,восемнадцать мне уже…).

  17. Я как простой человек, стыкался с Андреем Ивановичем Пальчевским, и с уверенностю говорю, он как минимум достоин уважения, и ещё одно с ним возможно найти общий язык.
    Всем же не угодиш.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ