Человек не терпит насилия!

СВАВІЛЛЮ, ЩО ВІДБУВАЛОСЬ НАВКОЛО ЗАВОДУ «АРГО», ЙДЕ КІНЕЦЬ!

3 лютого 2010 року Апеляційним судом Чернівецької області остаточно встановлено незаконність судового рішення щодо заборони враховувати статус нового власника (66,66%) при проведені загальних зборів учасників відомого підприємства ТОВ ВКТ «АРГО».

Апеляційним судом Чернівецької області скасовано ухвалу судді Хотинського райсуду (Чернівецька обл..) А.О.Мартинюка про забезпечення позову дружини колишнього власника ВКТ «АРГО» та відновлено статус нового мажоритарного власника підприємства.

Дружина Анатолія Гончара, який разом з братом Віктором Гончаром (голова Хотинської райдержадміністрації) продав свої частки підприємства ще 17 жовтня 2008 року, звернулась до суду в жовтні 2009 року з оскарженням укладеної чоловіком угоди про купівлю-продаж часток, мотивуючи це тим, що вона не була про це поінформована.
Зазначимо, що раніше Анатолій Гончар оскаржував угоду, його позов Хотинським райсудом було задовільне ний, але скасований пізніше обласним Апеляційним судом.

Суддя Мартинюк задовольнив заяву про забезпечення позову Світлани Гончар, пізніше він же її скасував, але з такими формулюваннями, які нівелювали саме скасування.

Чернівецький обласний Апеляційний суд учорашнім рішенням фактично визнав за покупцем В.Бабічем право приймати участь в управлінні справами ТОВ ВКТ «АРГО» та визначив незаконність втручання в реалізацію ним цих прав з боку судових органів.
Дана ухвала апеляційного суду згідно чинного законодавства є остаточною і оскарженню не підглядає.

Нагадаємо, що 28 січня 2010 року Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу відносно голови Хотинського районного суду Чернівецької області Мартинюка А.О. за фактом винесення завідомо неправосудних рішень. Вказані рішення виносились на користь колишніх власників заводу «АРГО».

Колишні власники ВКТ АРГО – брати Гончарі, продавши частки у статутному фонді підприємства, пізніше узяли в заставу проданих часток кредит у банку.
28 січня 2010 Генеральною прокуратурою України порушена кримінальна справа у відношенні Віктора й Анатолія Гончарів за фактом надання свідомо неправдивої інформації банку з метою одержання кредиту з ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.222 КК України, і за фактом підробки договорів застави з метою їх подальшого використання, по попередній змові групою осіб, з ознаками злочину, передбачений ч.2 ст 358 КК України.

Довідка: Компанія «Арго» — лідер з виробництва бляшаної банки — упакування для консервів і сипучих продуктів в Україні.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Хотинцы,ликуйте.Правда за Вами.Наконец то на заводе будет нормальный собственник,который обеспечит Вам достойные условия труда.Слава Шистопалу

  2. Люди, не спешите ликовать. Посмотрите что будет дальше. Очень часто новые могут только вырезать металл и продать его.

  3. “Победителю”: а тебе как Шистопал платит за такие смешные комменты??? вот это ты гонишь!:-) вы там как — то , писатели шистопаловские, согласовывайте свои убогие “спичи” на сайтах. А то только позору набираетесь:-)

  4. Самое главное,что у Шистопала основная карта в руках-это закон.Так,что хватит блокировать работу завода своими глупыми плакатами.Пора уже дать возможность новым собственникам организовать успешное производство на заводе

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

Татары припомнили "банде Коломойского" грабеж "Укртатнафты"

В России украинскому олигарху Игорю Коломойскому грозит до 20 лет лишения свободы по делу о создании преступного сообщества. Уголовное дело…
НОВОСТИ