Человек не терпит насилия!

Єфіменко для „ОРД”: „Яструби падлом не харчуються!”

Мы публикуем это письмо исключительно из-за красоты слога. Проходимцы, конечно, но как пишут!

Якби не друзі, що поздоровляли мене з безплатним розміщенням моїх фоток на сайті „ОРД”, я б не наважився вдруге відкрити цю помийну яму. Вперше мене „пропіарили„ ще у жовтні минулого року у матеріалі „Борьба с коррупцией как пиар для идиотов”.

Хазяї сайту, очевидно, поставили на конвеєр заробляння бабок на інформаційному кілерстві, про що свідчить занадто широкий асортимент прізвищ та облич. Дістається усім й по повній – Черновецьому за землю, Кислинському за диплом, Джизі за криваві злодіяння, Петроченку за те що начебто здав британцям усі таємниці й поїхав відпочивати. У такій компанії починаєш відчувати себе солідним громадським діячем, за що заздалегідь й вдячний дописувачам юліного сайту.

На фоні злодіянь персонажів, якими опікується сайт, мої гріхи, заслуговують як мінімум на довічний розстріл: 1) сфотографувався з Генеральним прокурором; 2) фотографується з посадовцями і розміщує фото на сайті організації. З цього висновок: клоун, псих. У коментарях можна ще почитати коментарі про мою колоритну зовнішність, єврейське походження й алкоголізм.

Наводиться ще якась схема – начебто бідні люди несуть Комітету останні гроші для вирішення проблем, а їх кидають. Приводилося і прізвище особи, якої у Комітеті немає вже зо два роки. Не приводилося фактів про те, що я працюю у цирку. Як і завжди, конкретних фактів не наведено. Як не додавалась раніше довідка про моє божевілля чи ідіотизм, роботу у цирку тощо. Ображають не мене – обурює те, що під хвилю бруду підпадає Комітет, люди які нас підтримують й наші партнери з правоохоронних органів, яким ми довіряємо інформацію.

Як правило, ми не витрачаємо час і нерви на гризню з анонімними скандалістами. Але на цей раз потрібно відповісти, оскільки, очевидно, настала потреба, ліквідувати необізнаність добропорядних читачів щодо своєї персони, справ Комітету, й заспокоїти друзів та колег, членів Комітету, які більш за мене переживають за завдані мені образи й відверту брехню.

Пару слів про себе: я психічно нормальний киянин, українець, колишній підприємець, лисий. Не притягувався до кримінальної відповідальності. Виховую дитину-інваліда, хворію на діабет, сиджу на дієті і не п’ю вже років з п’ятнадцять, що відомо практично усім, хто знає мене особисто. Переживаю за справи членів Комітету, які довірилися мені. Принципово не берусь „вирішувати” якісь темні питання, особливо щодо „влаштування когось на посади” або організацію „наїздів”. З-за цього, власне й страждаю.

Якось сімейка Свистовичів, які представляють один з ірпінських бізнес-кланів звернулися до Комітету з пропозицією організувати тиск на ірпінського прокурора, з метою вирішення власних питань. Моя принципова відмова коштувала мені багатьох нервів, оскільки після того на Єфіменка спустили ні, не псів, а кімнатних песиків-Лесиків. Ця двістідоларова статейка на „ОРД” – не журналістика, а просто набір ярликів і образ. Дивує всеїдність редакторів сайту (очевидно не безкорислива), яким, як журналістам, має бути соромно за публікацію нісенітниць.

Комітет, як всеукраїнська громадська організація, працює у міру сил і можливостей. А можливостей, як і коштів, небагато. Не дивлячись на це, ми беремо участь у громадських заходах, на які нас запрошують, подаємо інформацію про факти корупції серед правоохоронців і суддів у регіонах держави, там, де від цього страждають підприємці. Ми маємо досвід співпраці з Генпрокуратурою, МВС, Державною судовою адміністрацією, координаційними комісіями які працювали в Апараті РНБОУ і в СБУ, де нас нормально сприймають. Позбавляємось членів Комітету, які дискредитують організацію – ніяких темних оборуток. Ми не освоїли жодного міжнародного гранту, оскільки займаємося не соціологічними проектами (тривалістю на 2-3- роки), а лише конкретними фактами корупції та утисків. Не витрачаємося ми на інформаційну рекламу у пресі й на ТБ – за нас це роблять „ОРД”.

Щодо моїх фото з можновладцями – набір фото на сайті Комітету – може й не кращий спосіб інформаційної розкрутки, але так вже вирішило Правління Комітету, що лідер має стати його обличчям й легко упізнаним персонажем (як Поплавський для університету культури). З обмеженими коштами для піару – це простий й ефективний хід. Бачте, нас помітили.

На останок зазначу таке. Ситуація з корупцією в країні жахлива, оскільки не дозволяє нормально розвиватися ні бізнесу, ні державним інституціям. Ми переживаємо, що боротьба корупційних кланів роздирає на шматки країну й тому прагнемо справедливої й сильної влади. Плануємо підтримати на виборах ту політичну силу, яка є далекою від авантюр, передбачуваною й зможе забезпечити стабільний розвиток держави. Від цих політиків ми вимагатимемо послабити корупційний тиск, дати нормально працювати підприємцям й творчим особистостям. Для цього ВГО „Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах” намагається шукати союзників серед здорових сил й у політиці, й в органах державної влади.

Як Голова Правління Комітету, я й мої колеги є державниками, займаємо активну громадянську позицію й не наша проблема, що хтось вважає це клоунадою чи божевіллям. Яструби падлом не харчуються!

5 жовтня 2009 р.

Голова Правління Всеукраїнської громадської організації „Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах” Едуард ЄФІМЕНКО

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Невнятное какое-то опровержение получилось… Я бы, к примеру, написал сколько пользы приносит Комитет, неустанно борясь с коррупцией в стране. Cколько коррупционеров и взяточников разоблачено за отчетный период, сколько фактов чиновничьего произвола пресечено… Чтобы авторам сайта стыдно стало увидев, на каких людей они “собачью стойку” сделали… А то, боюсь, сахарный диабет и сын-инвалид их совести не разбудят. А слог действительно хороший. Аффтар пеши исчо!

  2. “Яструби падлом не харчуються!” ЭТОЙ ФРАЗОЙ СКАЗАНО ВСЕ. РЕАЛЬНО ОТРАЖЕНЫ УМ, КУЛЬТУРА, ПОРЯДОЧНОСТЬ АВТОРА ЛИЧНО И ОРГАНИЗАЦИИ В ЦЕЛОМ.

  3. Если взял перо, то пиши по сути, а не общими фразами. Статья бездарная и безликая -ни о чем. Манера изложения свидетельствует о плохом владении автором и рецензентами литературным языком.

  4. Объясните мне вот что. Целью любой общественной организации не является получение прибыли. На какие же средства живет автор этого письма? Зарплаты он по идее не получает, бизнесом, как сказано в письме, занимался раньше. А сына растить надо, и лечиться тоже за что-то надо. Наверное, “раскручивает” на деньги тех людей, о котрых имеет определенную информацию как о коррупционерах. Вот вам и ястреб…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Про Шкарлєта

Божечькі, який піздєтс.Божечькі, це ж уже близько до абсолюту?Зеленський особисто пхає Шкарлєта, бо йому ректори там наобіцяли підтримку.Вова, ето піздєц,…

А как же Сытник?

Стремительность новой Рады – радует. Особенно радует, что в ней теперь не слышно мерзкого голоса Ляшко. Проститутку сняли с довольствия,…

Как бывшие "регионалы" покупают психиатров

Звертаюся до Вас, з проханням оприлюднення ситуації, яка склалася з приводу постійних спроб визнати мене психічно хворою та недієздатною. Тривалий суцільний…
НОВОСТИ