Человек не терпит насилия!

Від любові до ненависті: один крок вертухая Магомаєва

vert

Ось, наприклад, кажуть, що недавно начальник Стрижавської колонії №81, широко знаний у вузьких колах полковник внутрішньої служби Магомед Магомаєв, наказав розшукати й вбити такого собі Віталія Совача, колишнього в’язня цієї колонії і свого дуже й дуже близького товариша. Про це достеменно відомо і в Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області, і в Центральному апараті СБУ. Подейкують, що розпорядження Магомеда Расуловича, вже виконано. Тим не менш Президент з цього приводу Раду нацбезпеки не збирає, Гонгадзе всує не поминає і «справою Совача» народ не залякує.

Ну і за що, питаю я вас, шановна громадо, ви всім гуртом на народного депутата Лозінського накинулися? Свист, крик, зойки, подання про зняття депутатської недоторканності, міжнародний розшук  —  мовляв, у Голованівському районі Кіровоградської області депутат у лісі людину вбив у компанії з районним прокурором і міліцейським начальником. Ну, вбив. Ну, в компанії. І що з того? — Хіба ж за це депутатів коли в Україні карали?

Он, коли народний депутат Козаченко, довірена особа пана Ющенка на президентських виборах 2004 року, 23 липня 2004 року в Одесі хлопця з незареєстрованої пістолі «завалив», ви, шановні, гармидер з цього приводу не здіймали. Хіба трохи преса пошуміла (http://ord-ua.com/2005/03/24/vbivstvo-po-deputatski). Та ще невгомонний Григорій Омельченко звернення Президентові написав. Погомоніли й затихли. А тут — ґвалт та й годі: Президент Раду національної безпеки та оборони скликає, заявляє, що, мовляв, «справа Олійника» — це майже «справа Гонгадзе». От тільки вбитого Козаченком Жеребка пан Президент чомусь з Гонгадзе не порівнював. Бо вся вина Лозінського полягає, насправді, лише в тому полягає, що він не по тому списку депутатський мандат собі придбав. Купив би депутатство собі, припустимо, в лавах тієї ж Партії Регіонів чи «Нашої України» — ну і хто б його зараз розшукував? — Ще й би нагородили.

Ну, добре, Лозінського, припустимо, тепер розшукують, щоби Юлю зайвий раз у болоті викупати перед виборами. А прокурора з ментярою за що в буцегарні маринують? Хто-хто, а вони точно безкарно вбивати людей мають повне право. І вони, і їхні брати по зброї з департаменту по виконанню покарань.

Ось, наприклад, кажуть, що недавно начальник Стрижавської колонії №81, широко знаний у вузьких колах полковник внутрішньої служби Магомед Магомаєв, наказав розшукати й вбити такого собі Віталія Совача, колишнього в’язня цієї колонії і свого дуже й дуже близького товариша. Про це достеменно відомо і в Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області, і в Центральному апараті СБУ. Подейкують, що розпорядження Магомеда Расуловича вже виконано. Тим не менш Президент з цього приводу Раду нацбезпеки не збирає, Гонгадзе всує не поминає і «справою Совача» народ не залякує. І то правда: ось якби б Магомаєв був членом БЮТу, от тоді можна було б і про законність та справедливість верещати. А позаяк головний вертухай 81-ї колонії є симпатиком Партії Регіонів (і навіть забезпечував у 2004 році «правильне» волевиявлення спецконтингенту на користь двічі несудимого кандидата в Президенти), то президентського гніву йому можна не боятися.

Віддати наказ вбити близьку людину здатен не кожний, хоча народна мудрість і стверджує, що від любові до ненависті один тільки крок. Щоправда, цей крок Магомед Расулович зробив не з власної волі, а з незалежних від нього причин.

 

А починалося все так романтично… 

Віталій Анатолійович Совач, 1983 року народження, уродженець с.Скитка Липовецького району Вінницької області, вперше за ґрати потрапив далекого 2001 року, коли був засуджений вироком Липовецького райсуду Вінницької області до семи років позбавлення волі за цілим букетом злочинів проти індивідуальної власності громадян, тобто за грабежі та крадіжки. Совач вийшов був на волю умовно-достроково, але дуже швидко знову повернувся на півтора роки до Стрижавської колонії за порушення правил адміністративного нагляду, тож у черговий раз «відкинутися з зони» мав 12 червня 2009 року.

Суттєва деталь: Віталій Совач належав до тієї категорії ув’язнених, яким на «зонах» відводиться окремий «півнячий» куток. Але ізгоєм Совач себе не почував, оскільки ще в 2007 році 24-річний хлопець приглянувся начальникові колонії Магомаєву.

Історія про те, як подружилися гарячий дагестанський джигіт і хлопець з Вінницького села, гідна пера Шекспіра. Позбавлений майже всіх людяних рис, начальник уславленої в пресі нечуваними звірствами над в’язнями Стрижавської виправної колонії, Магомаєв хіба тільки до Совача проявляв щось, схоже на ніжність. Віталій Совач був звільнений від трудових обов’язків, точніше — від виснажливої рабської праці на Підприємстві колонії, директором якого (і фактичним власником) є все той же Магомед Магомаєв, і облаштував собі будуар, де жив окремо від інших.

vert 2

Звісно, прискіпливий читач може висловити своє здивування і навіть обвинуватити автора цих правдивих рядків у наклепі на Магомеда Расуловича: з Закону України «Про кримінально-виконавчу службу» недвозначно випливає, що начальник колонії ніколи й ні за яких обставин не може очолювати «колоніальне Підприємство». Це — взагалі дві різних юридичних особи. У них навіть код ЄДРПОУ різний: так виправна колонія №81, начальником якої є Магомаєв, має код ЄДРПОУ 08562588, а Підприємство колонії, незаконно очолюване все тим же Магомаєвим — код ЄДРПОУ 08679600.

Втім, на території Стрижавської виправної колонії №81 українські закони були скасовані ще 3 червня 2002 року, тобто тієї лихої години, коли Магомаєв був переведений з Луганської зони №60 (де його прізвиськом «Мангал» ще й досі лякають засуджених) на Вінниччину та призначений начальником колонії та директором її Підприємства наказом начальника Управління Державного департаменту по виконанню покарань у Вінницькій області №70о/с.

vert 3

Тож не дивно, що в Стрижавській колонії, яку правозахисники та журналісти давно охрестили «концтабором №81», Магомед Расулович за сумісництвом є і начальником, і директором Підприємства, і намісником Бога на землі.

Урешті-решт, взаємини між Магомаєвим і Совачем зайшли так далеко, що Магомаєв вирішив зробити своєму другу подарунок — випустити його на кілька місяців раніше встановленого судом строку. Великих складнощів це при тих порядках, що панують у колонії, не становило: після короткого, але бурхливе прощання з Магомаєвим, перед Совачем відкрилися ворота виправної установи.

На волю, в пампаси!

Не наш головний біль слідкувати за моральним обличчям начальників виправних установ — хай це бентежить головного вертухая України Василя Кощинця. Але в даному разі ситуація була винятковою. 25 квітня 2009 року інформатори з числа працівників колонії №81 повідомили, що ув’язнений Совач — сама наближена людина до начальника колонії —  начебто безслідно зник. Принаймні, впродовж тривалого часу його ніхто не бачив. При цьому ніяких заходів щодо пошуку Совача адміністрація не вживає, а Магомаєв навіть наказав підлеглим забути прізвище Совача й заткнути пельки.

Першою думкою було, що з Совачем щось трапилося. Стрижавський концтабір №81 широко відомий в Україні жорстокими тортурами над засудженими та знущанням її начальника Магомаєва з персоналу. Не менш моторошної слави зажила й розташована на території колонії Міжобласна тюремна лікарня, знана тепер на всю Європу завдяки справі «Ухань проти Україну», яку в 2008 році розглянув Європейський суд у Страсбурзі. Оскільки прокурорський нагляд за тим, що коїться на території цієї виправної установи, відсутній взагалі, вбити «зека», якому залишилися місяць-два до звільнення, почекати, коли сплине строк його ув’язнення, і оформити на паперах, що начебто в’язень покинув колонію — то як два пальці об асфальт. Принаймні, жодних технічних перепон для цього не існує.

Але Совач, як не крути, був для начальника колонії людиною не чужою. Між тим жодних ознак стурбованості чи печалі Магомаєв не виказував. Тож версія вбивства Совача була маловірогідною, оскільки навіть така «звірюка-гуманіст», як Магомаєв, чи навряд безтурботно сприйняла б смерть близького друга.

 

Сплинуло ще трохи часу, і «джерела» з колонії передали: Совач на волі. Хтось бачив, як він виходів через пропускний пункт, хтось — чув, як Магомаєв наказував починати готовити документи на його звільнення, оскільки термін ув’язнення Совача мав сплинути 12 червня.

На початку травня 2009 р. інформація про витівку Магомаєва перетнула паркан 81-ї колонії й стала ширитися Вінницею. Власне, народ дивувався не самому факту звільнення Совача (Магомаєв давно не дивує своїми навіть найдикунськими вчинками), скільки чуткам про неординарні відносини між начальником колонії та ув’язненим. Наша невеличка, але дуже креативна компанія — у складі київського адвоката Тетяни Монтян, координатора Вінницької правозахисної групи Дмитра Гройсмана та автора цих рядків — жваво обговорювала непересічну подію, при цьому Тетяна, відкидаючи будь-яку толерантність, називала Магомаєва не інакше як «підаром». На що кожного разу правозахисник Дмитро закликав Тетяну не чіпати сферу приватних стосунків людей, навіть якщо форми цих стосунків їй і не подобаються. Але Тетяна, яка в своїй жіночій підсвідомості давно й люто ненавидить конкурентів, була невиправною.

Урешті-решт наприкінці травня інформація про незаконне звільнення засудженого досягнула Управління внутрішніх справ у Вінницькій області.  1 червня 2009 року Магомаєву зателефонував знайомий з УМВС і попередив, що в Управлінні громадської безпеки співробітники обговорюють якогось  Совача, начебто — близького друга Магомаєва, відпущеного з колонії раніше строку.

Там, де любов — завжди проливається кров

Чи варто казати, що цей телефонний дзвінок привів Магомаєва в стан повної прострації. А ще через день, 3 червня, давній опонент Магомеда Расуловича, Дмитро Гройсман, взяв і відправив факсом у центральний апарат Служби безпеки України листа з проханням перевірити факт зникнення Совача зі Стрижавської колонії №81. Ніхто того листа, ясна річ, у Києві не перевіряв — з центрального апарату СБУ його переслали до УСБУ у Вінницькій області. А вже звідтіля про лист Гройсмана того ж таки 3 червня Магомаєва попередив співробітник відділу «К».

Начальник колонії, будучи органом дізнання, має право порушувати кримінальні справи щодо засуджених. І, навіть, більш того — зобов’язаний це робити за наявності передбачених законом приводів і підстав. Тож Магомаєв, довідавшись про лист Дмитра Гройсмана, негайно викликав заступника і наказав миттю написати постанову про порушення кримінальної справи за фактом «втечі з місця позбавлення волі» засудженого Совача. Бо інакше справу б порушила прокуратура. І не тільки за фактом втечі, але й — хто зна — може й за фактом, щонайменше, службової недбалості начальника колонії.

У постанові написали, що, мовляв, 1 червня 2009 року о 21-00 год. під час проведення загальної вечірньої перевірки засуджених дільниці соціальної реабілітації Стрижавської виправної колонії №81 була виявлена відсутність засудженого Совача Віталія Анатолійовича. І так далі — аж до резолютивної частини постанови, якою справа порушувалася за ч.1 ст. 393 КК України. Ця постанова цілком вдовольнила прокуратуру й ніхто навіть не поцікавився, а з якого переляку з дільниці соціальної реабілітації при колонії (читай — з гуртожитку) в біга подався ув’язнений, строк покарання якого мав закінчитися через 12 (дванадцять!) днів.

А трохи пізніше Магомед Расулович, вже за межами колонії, зустрівся з іншою людиною.  Можливо — тією самою, якій «хтось» у 2008 році замовив напад на координатора Вінницької правозахисної групи Дмитра Гройсмана та колишнього співробітника цієї колонії Бондаря. Як стверджують наші джерела в УМВС України у Вінницькій області, Магомаєв замовив вбивство Совача, оскільки в разі, якби б міліція першою відшукала відущеного-«опущеного» Совача, бідолашний міг би розколотися і повідомити хто, а головне — КОЛИ І ЗА ЯКІ ЗАСЛУГИ — дозволив йому вважати себе вільним. Авторитет начальника виправної колонії, навіть з такими нестандартними вподобаннями — річ у кримінальному середовищі дуже відчутна. Тож, як повідомляють наші інформатори, замовлення вже виконано — Віталій Совач мертвий.

До речі, користуючись нагодою, вміщуємо фоторобот людини, яка торік напала на Дмитра Гройсмана в під’їзді власного будинку.

fotor

Власне, цю історію ми розповіли виключно заради любові до мистецтва. Жодних наслідків для Магомаєва вона не матиме, оскільки карати за вбивства ані депутатів, ані начальників виправних колоній в Україні не прийнято. Хоча, ні, варіант є. Але для цього треба запустити плітку, що Магомаєв начебто є членом БЮТу. О, тоді й прокуратура стрепенеться, і Гарант Конституції почне про законність і справедливість розпатякувати…

А, і ще — ледь не забув. Оскільки Магомед Расулович 3 червня 2009 року власноручно порушив кримінальну справу за фактом втечі 1 червня 2009 року з місця позбавлення волі Віталія Совача, якого він сам і випустив, ми — автор статті, Тетяна Монтян і Дмитро Гройсман — готові свідчити в цій кримінальній справі. Зокрема, ладні повідомити слідству, що про зникнення 1 червня 2009 року зі Стрижавської виправної колонії №81 засудженого Віталія Анатолійовича Совача нам стало відомо ще 25 квітня.

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

22 ответа

  1. Розглянемо все за порядком:
    1. <хай це бентежить “головного вертухая” України> — пане Бойко такі терміни притоманні лише таким особам, що просиідли не один рік, може вас там чимось “образили”, або вам не відвели окремий «півнячий» куток???

    <25 квітня 2009 року інформатори з числа працівників колонії №81 повідомили, що ув’язнений Совач — сама наближена людина до начальника колонії — начебто безслідно зник> і де ваша оперативність, що було зроблено в той час?? а?? відповіді не буде…
    <при цьому Тетяна, відкидаючи будь-яку толерантність, називала Магомаєва не інакше як «підаром»>
    И ці слова вимовляє “жінка”, мати 4 дітей?! ні, звичайне бидло. Це – та сама Тетяна Монтян, яка в 2002 році вела захист ув’язнених УНСОвців. Проти неї була порушена кримінальна справа за те, що вона била конвоїра. А в той момент нинішній міністр юстиції Оніщук і нинішній голова парламентського комітету з правосуддя Ківалов пропонували звільнити зі служби Тетяниного чоловіка – суддю апеляційного суду м. Києва Юрія Василенка.
    <А ще через день, 3 червня, давній опонент Магомеда Расуловича, Дмитро Гройсман, взяв і відправив факсом у центральний апарат Служби безпеки України листа з проханням перевірити факт зникнення Совача зі Стрижавської колонії №81> О! роздуплілися!!! Це ж дрібниці, лише якісь півтора місяці пройшли, інформатори повідомили 25.04, а Херойсман роздуплився 3.06, що ж буває… Пощастило Магомаєву із опонентом!
    <Тож, як повідомляють наші інформатори, замовлення вже виконано — Віталій Совач мертвий> Ще раз можна спитати: що зробили?? куди повідомили?? Може треба в міліцію пійти, там орган дізнання зобов’язаний прийняти заяву, зареєструвати та почати провадження… А ви не знали?? Вибачьте…
    <Але для цього треба запустити плітку, що Магомаєв начебто є членом БЮТу> Ну це вже ваш прямий обов’язок, плітки — це ваша проФФесія.
    <про зникнення 1 червня 2009 року зі Стрижавської виправної колонії №81 засудженого Віталія Анатолійовича Совача нам стало відомо ще 25 квітня> Розгальмуйтеся!!!

  2. Розглянемо все за порядком:
    1. <хай це бентежить “головного вертухая” України> — пане Бойко такі терміни притоманні лише таким особам, що просиідли не один рік, може вас там чимось “образили”, або вам не відвели окремий «півнячий» куток???

    <25 квітня 2009 року інформатори з числа працівників колонії №81 повідомили, що ув’язнений Совач — сама наближена людина до начальника колонії — начебто безслідно зник> і де ваша оперативність, що було зроблено в той час?? а?? відповіді не буде…
    <при цьому Тетяна, відкидаючи будь-яку толерантність, називала Магомаєва не інакше як «підаром»>
    И ці слова вимовляє “жінка”, мати 4 дітей?! ні, звичайне бидло. Це – та сама Тетяна Монтян, яка в 2002 році вела захист ув’язнених УНСОвців. Проти неї була порушена кримінальна справа за те, що вона била конвоїра. А в той момент нинішній міністр юстиції Оніщук і нинішній голова парламентського комітету з правосуддя Ківалов пропонували звільнити зі служби Тетяниного чоловіка – суддю апеляційного суду м. Києва Юрія Василенка.
    <А ще через день, 3 червня, давній опонент Магомеда Расуловича, Дмитро Гройсман, взяв і відправив факсом у центральний апарат Служби безпеки України листа з проханням перевірити факт зникнення Совача зі Стрижавської колонії №81> О! роздуплілися!!! Це ж дрібниці, лише якісь півтора місяці пройшли, інформатори повідомили 25.04, а Херойсман роздуплився 3.06, що ж буває… Пощастило Магомаєву із опонентом!
    <Тож, як повідомляють наші інформатори, замовлення вже виконано — Віталій Совач мертвий> Ще раз можна спитати: що зробили?? куди повідомили?? Може треба в міліцію пійти, там орган дізнання зобов’язаний прийняти заяву, зареєструвати та почати провадження… А ви не знали?? Вибачьте…
    <Але для цього треба запустити плітку, що Магомаєв начебто є членом БЮТу> Ну це вже ваш прямий обов’язок, плітки — це ваша проФФесія.
    <про зникнення 1 червня 2009 року зі Стрижавської виправної колонії №81 засудженого Віталія Анатолійовича Совача нам стало відомо ще 25 квітня> Розгальмуйтеся!!!

  3. Выдержка из ее блога: http://blogs.pravda.com.ua/rus/authors/montyan/view_info/

    !!Татьяна Монтян, Юрист!!

    !!!Закінчила Московський державний університет (юридичний факультет, спеціалізація — конституційне право).
    Дипломна робота: “Доктрина божественной эманации в верховной власти в исламе шиитского толка и теократическое государство Аятоллы Хомейни в Иране”.!!!!!!!

    Какая блин интересная связь дипломной работы со специальностью, только страной ошиблась дурочка.

    !!Більше за все на світі люблю розумних чоловіків та холодну !!!!!! горілку, але справжню насолоду знаходжу лише в юриспруденції!!!! Еще и бухает.. ну по роже все видно…

    !!Одружена. Чоловік – суддя. !! — Вот тебе и тандем для зарабатывания бабла, профессия адвокат — деньгопередаст!!!

  4. Підтримую Одеського правозахисника. Враження — зібралися жид, чурка та “автор”, склепали на трьох “статейку” та й вивісили на ОРД. Як юристи — їм було відомо про “втечу” — нічого не зробили. З “надійного (напевне “півнячого”) джерела стало відомо, що Совача вбили — максимум геройства вистачило на статтю.
    А сама монтянша — негарна, нерозумна й незадоволена в інтимному плані дурепа.

  5. Так їх,Володю, тварюк поганих! Але ж: “Але Тетяна, яка в своїй жіночій підсвідомості давно й люто ненавидить конкурентів, була невиправною”. “Мля, та до чого тут взагалі пєдіки? Хай собі трахаються, куди їм заманеться”- 31.07.2009 р. 11:11, пост Т.Монтян, “Стосовно гомосексуалізму”. Тут ти, братику, напевно, помиляєшся, бо якось не зростається — якесь протиріччя виходе.

    Вместе с тем: мы оцениваем свои успехи по тому, как нас ненавидят наши враги. Сила в правде, брат, и в единстве единомышленников. Очень рад, земляк, твоему возвращению на ”ОРД”.

  6. Це Тетяна стала такою толерантною останнім часом і лише завдяки благодатному впливу Дмитра Гройсмана. Ми з Дмитром її разом виховуємо. Я відучив Тетяну матюкатися в судових засіданнях, а Дмитро — називати Магомаєва “підарасом”. Тепер Тетяна називає його виключно “геєм”. І кожного разу додає: “У поганому значенні цього слова”.

  7. “Есть женщины в наших селеньях, Их “бабами” нежно зовут, Слона на скаку остановят, И хобот ему оторвут!” Це про Тетяну нашу написано. Ех, її б енергію та на реформування судової системи! Володю, ти ж бо приближена до неї людина, не можеш не розуміти як вона потрібна людям саме на керівній посаді в нашій майже вщент розваленій державі. Навіщо нам якісь варяги, коли в нас є свої справжні фахівці?! Гадаю, ти мій натяк збагнув.

  8. Дима за деньги скоро напишет , что сам спит с Мунтян и это дело “Президент Раду національної безпеки та оборони скликає, заявляє, що, мовляв, «справа Гройсмана » — це майже «справа Гонгадзе»”.

  9. Хотелось бы узнать правду и конец этой истории, ато у нас как всегда журналюги гоняются за сенсациями, а они реально выеденого яйца не стоят. Вы лучше факты давайте неопровержимые, ато все, что тута написали можно в любом детективе прочитать. Выложите сканы документов ии еще что-нибуть.

    Фуфлом попахивает.

    И еще для авторов Гройсману, Монтян и Бойко, Вы бы выбирали выражения, ато есть одна пословица “От тюрмы и от сумы не зарекайся”. Недай Бог Вам оказатся на зоне у Магомаева Вы там точно пидарами станете. Вы ж мля юристы хули человека извергом делаете вот пусть суд докажет, что все так и было тогда пишите. Жаль управы на Вас нет дерьмократы сраные.

    Магомаев наверное такой же пидар как и Гройсман только Гройсман больше похож………..

  10. мунтян — сука дешёвая и уродливая, озлобленная. Гогочущий гоблин;-) Точно про неё сказано. Гройсман — просто жидёнок, который родился на 65 лет позже, и не в той стране (ему бы в Рейх — вот там бы он попиздел на начальника лагеря) Хо-хо-хо. Ну ничего, когда то и у нас терпение лопнет — вжик по орлышу — и всё, тору в костёр.

  11. Статья хороша как для рубрики “сигналы”, но конечно на свойственные уважаемому В.Б. материалы с очень богатым фактажем не тянет. Впрочем это и не настолько важно,учитывая безупречную репутацию В.Б., Т.М. (с оговорками) и В.Г.

  12. “не правозахисник”! У нас суда-то НЕТ, что он может доказать без команды или проплаты?
    А по поводу “выражений”, то из песни слов не выбросишь. Некоторых одуревших от безнаказанности президентских, депутатских, судейских, прокурорских, милицейских и пр. к ответу вообще никак нельзя призвать, их только словом и огреешь по башке, другой вопрос, что с них как с гуся вода. Может ты и сам такой? Тогда извините, правда она всегда покалывает кое-где. И когда какая-нибудь гнида валит прохожих из пушкаря или давит детей на дороге лимузином и дальше живет и здравствует, потому что он депутат, мер или сэр, то тут уж не до изящной словестности. Вы слышите…, а услышали ли…?

  13. ЦЕЙ КОМЕНТАР СТОСУЄТЬСЯ СТАТТІ
    «САМООБОРОНА ИЛИ РЭКЕТ?»
    розміщеної 29 липня 2009 року на сайті ОРД.

    По законам журналістики при написанні матеріалу надається можливість висловити погляд на події двом сторонам. Забудовник висловив свою позицію в статті «САМООБОРОНА ИЛИ РЭКЕТ?». От тільки позиція мешканців будинку №8 по вул. Бучми залишилася в матеріалі поза увагою. Щоб ліквідувати цю прогалину, на адресу редакції ОРД двічі (31 липня і 4 серпня 2009 року) була надіслана стаття-відповідь. За невідомими (?) обставинами редакція сайту ігнорує позицію киян, які проживають на Березняках. Нам не залишається нічого іншого
    як опублікувати свою позицію в рубриці «Коментарі».
    Відповідь знаходиться в рубриці «коментарі» після статті «САМООБОРОНА ИЛИ РЭКЕТ?»
    http://ord-ua.com/2009/07/29/samooborona-ili-reket/?page=2&lpage=1
    Не залишайтеся байдужими! Вже завтра ця біда може постукати в ваші двері (почнуть забудовувати ваш двір). Висловлюйте свою позицію.

  14. Гость. Я как раз не “сэр” и не “мер” как ты смел выразится, а простой сотрудник ДКВСУ. Ты говоришь о мрази которая с пушкаря людей валита, а ведь в Стрижавской колонии где магомед начальником не мелкие воришки сидят. а как раз такие как ты пишешь вот и пытается он их на путь истинный направить но не всем это по нраву. А такие как Гройсман и Монтян помогают юблюдкам сидеть на зоне как в санатории.

  15. Гость. Я как раз не “сэр” и не “мер” как ты смел выразится, а простой сотрудник ДКВСУ. Ты говоришь о мрази которая с пушкаря людей валита, а ведь в Стрижавской колонии где магомед начальником не мелкие воришки сидят. а как раз такие как ты пишешь вот и пытается он их на путь истинный направить но не всем это по нраву. А такие как Гройсман и Монтян помогают юблюдкам сидеть на зоне как в санатории.

  16. гройсман, а почему нет твоей фотографии, в какую статью не зайду и твое рыло там, а здесь нету, наверное мало денег дали что не захотел выставлять свою фотку гройсман,спаси и сохрани нас всех.

  17. Вот прежде чем обливать грязью Магомаева надо знать что всякие не сбывшиеся ПИ—РЫ а именно Д Гройсман по сравнению с ним никто
    МАГОМАЕВ МУЖИК ТАКУЮ ДОЛЖНОСТЬ ему дали не за то что он ходил и подсижевал он профисионал в своем деле
    А ГРОЙСМАН похож на ПИ—РА интересно его прошлое узнать Вот такие и ходят и вынюхивают чтоб человека который во многом привосходит его чем нибудь ущепнуть
    ХОБОТОК МАЛЕНЬКИЙ !!!!!!

  18. Не верю фабуле статьи! Магомаев-лицо нетрадиционной ориентации?!!! Бред!!! Хотя ребят из братвы он таки трахает. По-своему, по-милицейски. И песенки строем они распевают для аппетита перед обедом, и “зарики” из гранита мастерят. И в “яме” гниют за блатную идею. Вот всяким горлохватам и платят за поклеп. Да и персоналу в 2002-м досталось, чтоб знали, как служить на “красной” зоне. Это не бабки за водку и мобилы для з/к поднимать. И Виталик этот за пару недель до освобождения мог пойти “на рывок”. Кто видел зека накануне освобождения,тот поймет меня. Крышу у них срывает. А тут за плечами срок на Стрижавке. Очень понравилось документальное сопровождение статьи. Ксерокопии паспорта и приказа по управлению + какой-то фоторобот! Веско!

  19. Скажу Вам так- вы все пишете грязь о Магомеде Расуловиче Магомаеве. Я — осужденный, отбывший в Стрижавке уже почти 12 лет. При нём был порядок и каждая мразь знала своё место, да, некоторые моменты конечно были- жесть, но не было такого б…дства, как происходит сейчас, не было блатных и смотрящих, отбирающих у мужиков самое вкусное из передач и посылок “на общак”. При Магомаеве за слово “общак” можно было поехать в изолятор, а сейчас- беспредел в зоне- плачет мужик за Магомедом. ЖРАТЬ ПОМОИ НЕ ХОЧЕТ! А толстые пид…ры, вроде Савченко, себе Камри покупают, а мужики отоварки уже год не видели. ПОРА ЗАВОДИТЬ В СТРИЖАВКУ МАСКИ- ШОУ, а то эти блатные скоро прольют чью-то кровь, обидно будет,если какого-то невинного молодого офицера или прапорщика. С ув. Я

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Зеленский отправил на войну 363-х зеков

С начала войны президент Владимир Зеленский помиловал 363 осужденных, чтобы они могли участвовать в обороне страны. Такие данные приводит Департамент…

В Киеве задержан комендант донецкой тюрьмы

В Киеве задержали Дениса Куликовского — бывшего коменданта тюрьмы «Изоляция», которая находится в оккупированном Донецке. Эта тюрьма известна изощренными пытками…

В тюрьме "ДНР" убили украинского олимпийца

На неподконтрольной украинскому правительству территории Донецкой области 6 августа убили трех заключенных. Среди них — дзюдоист из Запорожья Евгений Сотников,…
НОВОСТИ