Человек не терпит насилия!

Президент прагне розколоти Україну силами підпорядкованої йому Служби безпеки

Президент України Віктор Ющенко доручив керівництву СБУ організувати декілька провокацій під час візиту Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Почаїв, що на Тернопільщині.

Усі провокативні випадки в Почаєві будуть відзняті, як оперативне відео Служби безпеки України, а пізніше транслюватимуться на телеканалах східної частини нашої держави. За дорученням глави держави, у сюжетах обов’язково мають звучати звинувачення в організації акцій протесту проти візиту Патріарха Кирила патріотично налаштованих західняків. В свою чергу, позицію Президента повинні подати в потрібному для Віктора Андрійовича на передодні виборів руслі. Зокрема, керманич держави повинен виступити особою, що вибачається перед духовенством та вірянами Російської православної церкви за неврівноважених та неконтрольованих «западенців».

Мета показу таких відеороликів — розпалювання ворожнечі між українцями, які живуть по різні сторони Дніпра та «підняття» рейтингу Віктора Ющенка в східних областях.

Таким чином, Віктор Ющенко, використовуючи СБУ, в черговий раз готовий розділити український народ задля особистого утримання при владі.

Довідково:

Почаїв, що в Тернопільській області, Патріарх Московський і всієї Русі Кирил відвідає в день Почаївської Божої матері, 5 серпня, якраз в день 450-річчя принесення в Україну цієї святині. Під час візиту Патріарх відслужить святкову літургію та освятить новий дзвін.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

55 ответов

  1. Бред полный. 1. У Ющенка высокие (по сравнению со всей Украиной) рейтинги только на Западе и он будет гнать на западенцев, терять рейтинг, чтобы одним шагом получить повышение рейтинга на Востоке? Этим шагом он рейтинг не подымет, а только потеряет.
    2.Провокаторы быстро здадут заказчика.
    3. В СБУ не дыбилы сидят, чтобы рипаться на Патриарха и УГО+МВД, которое его охраняет.

  2. Для офіцера Ивановского, можливо в дурку, в палату № 6.
    ДНЕСЬ ЛИКУЕТ ВЕСЬ МИР ПРАВОСЛАВНЫЙ ! З чого він так радіє? Агент КГБ приїхав в Україну? То давайте тоді радіти з того, що завербований для підриву РПЦ з кордоном нарешті зміг легалізуватися і почати “роботу” на теренах колишньої Расєї.
    Украина благодарит своего Крестителя за веру,с которой всегда добивались победы наши предки. Ви взагалі думаєте, що говорите? Які перемоги? Починаючи з 1240 року, коли підераси москалі зрадили Київ і не вислали підмогу проти вузькооких, православна віра в її первинному вигляді залишилася саме в Почаєві. А ця “благодать” до цих пір тільки і “ощущается” в кишенях долбоєбів з Москви.
    А як Вам вислів “Христианская Украина приветствует своего Патриарха!”? Це все рівно, що сказати “Інки благоволять Колумба”.
    Хлопці! Все п.здець. Україну ви вже втратили. Свого агента Кирила посилайте хіба що в Казахстан — там його хоча б слухати будуть, може навіть розуміти.

  3. Свою церкву мають і серби, і румуни, і болгари, то чому ми — українці не можемо мати своєї церкви? Щоб служба там правилась на українській мові, а не на російській. Як може в незалежній Україні існувати проросійська церква МП і чому ми повинні з такою помпою зустрічати патріаха усієї Русі?

  4. Автору. Докази всього цього словоблудія є? — Нема. — Ну тоді пішов нах, брехун і провокатор, хрєнов.

  5. Звертаюся до громадськості держави саме таким чином, оскільки тут на сайті перебувають люди, які при пагонах і ще якось відреагують на мій лист. Нещодавно до нас в газету надійшов лист на бланку з міліції за підписом генерала Максимова В.В. про приїзд Патріарха Московського Кирила до Почаєва. Цей документ має номер 11/3-2838 від 31 липня цього року. Ззаду документа написано всі організації та відомства, куди цей документ ще попав по номерах. Починався з «Начальникові СБУ в Тернополі генералові Радецькому, Тернопільському обласному прокуророві державному раднику 3 ступеня Мельничуку, Чижмарю» і так далі, всього 82 інстанції та організації.
    Називався документ «Про провокації представниками органів державної влади та СБУ під час перебування в області Патріарха Московського і всієї Русі Кирила».
    Ось цілий текст.
    «В період з 1 по 5 серпня 2009 року в м. Почаїв Кременецького району проходитимуть заходи з нагоди 450 річчя принесення на Волинь Почаївської Чудотворної ікони Божої Матері та 350 річчя з дня обретіння мощей преподобного Іова Почаївського. Під час проведення вказаних святкувань 4 та 5 серпня 2009 року заплановано візит до Почаївської Лаври Патріарха Московського і всієї Русі Кирила.
    Запланований візит в область Предстоятеля РПЦ викликав певний соціальний інтерес, у тому числі серед лідерів та представників різних політичних партій, громадських організацій та релігійних громад Тернопільщини, які у цей час проводитимуть ряд альтернативних заходів під час яких, згідно отриманої оперативної інформації можливі провокації спрямовані на спричинення масових порушень громадського порядку.
    За наявною інформацією УМВС України в області, начальником усбу в Тернопільській області з використанням усіх сил підпорядкованого йому управління, за сприяння керівництва Тернопільської обласної державної адміністрації та за участю представників УПЦ-КП, радикально налаштованих активістів політичних партій та громадських організацій, в першу чергу із Закарпатської та ряду інших областей Західної України, плануються провокаційні дії під час візиту 4 та 5 серпня 2009 року Патріарха Московського і всієї Русі Кирила до Почаївської Лаври, що може суттєво дестабілізувати суспільно-політичну та релігійну ситуації в державі.
    Повідомляємо з метою налагодження співпраці та інформування органів внутрішніх справ у разі отримання будь-якої інформації з наведеної вище проблеми. Заздалегідь вдячні за розуміння». І, як я вже казав, «з повагою, начальник підпис В. Максимов».
    Саме з цього моменту я зрозумів, хто в нас в регіоні зацікавлений у розпалюванні релігійної, міжнаціональної ворожнечі, хто, взагалі, не зупиняється ні перед чим – це наш обласний головний міліціонер. Навіщо у це вплутувати громаду краю? Міліція у нас від жиру вже перетворилася на фантастів. Це дуже по-тупому. Маєте конкретний ЗАКАЗНЯК – робіть якось більш професійніше. Аж стидно. Для кого я плачу податки? Виявляється, щоб дебіли їли і ще більше опускали нашу країну. А наш шеф-редактор являючись переконаною православною московського патріархату заставила нас «на всякий випадок» написати спецрепортаж про ініціаторів масових безпорядків в Почаєві в особі Іова, Нестора, Чижмаря, Кайди, Радецького і так далі. Це якщо щось, не дай бог, станеться ми повинні першими відреагувати. І вона навіть не задумалася, чи може це неправда, може такі її дії комусь на руку. А це якщо нам такий лист прийшов, то він надійшов і більш радикальним виданням, партіям, громадським організаціям. Та це ж, якщо так розібратися, може стати початком чогось страшного. ЦЯ НЕПРОДУМАНА ПРОВОКАЦІЯ МОЖЕ НАКОЇТИ БІДИ. Мене ще лякає те, що той міліціонер хто нам таке написав, не несе ніякої відповідальності за це.

  6. Вау! Сколько вОплей и соплЕй.
    ОРэДе по камментам превращается в корр — пристанище троллей и школоты.
    Чего ж вы так завопили то, противники Кирилла?
    Ведь Бог то один… и Вера одна…
    Непонятно.
    Вон пендосов представитель недавно был — молчали. А тут приехал человек — и воооони. Причем от десятка-полтора торчков.
    Вы мне иезуитов напоминаете, средневековых. Борьба за приходы и бабло.

    З.Ы. Усе-таки надо делить. Не уживемся, благодаря таким, как Дрыщенко, филарет и т.д.

    З.З.Ы. И это… Он (Кирилл), кроме как ФСБ/КГБ/ЧК/Внук Джержинского, еще и водку с самоваров пьет, выращивает медведей в шароварах, а дома исключительно в ушанке ходит.

    Дебилы )

  7. Имперский дух политическими дезодорантами приглушить невозможно. Неоспоримый факт: РПЦ своевольно причислила Украину к своей территории. Выходит по ихней логике, князь Киевской Руси Владимир не в Днепре, а в реке Москве наших предков крестил. Кэгэбешника /эфэсбешника/ Гундяева в поездке по нашей стране охраняют ребята из государственного спецподразделения, содержащегося на деньги российских налогоплательщиков. Проведение РПЦ совещания в Киеве есть вызов украинцам, которые не признают руководящей роли московитов в здешнем православии. Эта нарочитая демонстративность не может не вызывать озабоченности. По утверждениям самих деятелей из РПЦ, в Украине больше их приходов, чем в самой России. Поэтому-то неминуемая потеря такого жирного куска вызывает недовольство у властителей Московского Ханства, тем более, с учетом того, что после развала СССР у идеологов тамтешних осталось лишь одно подспорье — это православие. Вот Иоанн-Павел-II даже перед евреями извинился за инквизицию в отношении них. А у Кирилла не хватает совести попросить прощение за Львовский собор 1946 года, следствием которого стал насильственный захват под эгидой КГБ храмов у греко-католиков и отправка ихних священнослужителей в концлагеря.

    “Считаю, что этот знаковый визит объединит украинский народ, объединит православие. Думаю, что наступит новое время, хорошее”,- сказал Виктор Федорович, восхищенный Божественной литургией патриарха Кирилла в Киево-Печерской Лавре. Как бы не так! Разве можно ждать что-то хорошее от торговца “опием для народа”, обладающего баснословным состоянием благодаря, в большой степени, своему фарисейству?!

  8. Уважаемый Мефодий,ты пишешь”можливо в дурку, в палату № 6.Спасибо дружище,страшновато стало.Тебе для справки :Напевая вполголоса “Мгновения” мне довелось в 80-е трудится в “весенних,романтических” структурах вдали от Родины,до этого я служил как и наш Президент в пограничных войсках СССР,и имел самое прямое отношение к войскам КГБ.Мне неизвестны подвиги и мотивация евреев-чекистов 30-х годов,инициаторов и организаторов Голодомора и прочих компартийных разборок,этим занимается сейчас СБУ .Мне больше знаком качественный состав офицеров,сержантов,рядовых войск КГБ СССР. Что тебе сказать — “Гвозди бы делать из этих людей,не было б в мире крепче гвоздей” На службу в войска КГБ СССР отбирались и напрвлялись самые лучшие,самые здоровые телом и духом, парни.Наша бывшая страна насчитывала почти 300.000.000 жителей,было откуда выбрать. Я уже пенсионер ,но с благодарностью и теплотой вспоминаю своих однополчан.А задачи выполнялись самые серьезные.
    И конечно грустно становится, общаясь с представителями нынешних силовых структур и спецслужб.Как всё изменилось.Я к чему Мефодий-когда хочешь оскорбить человека ,и называешь его офицером КГБ,то результат получаешь обратный.Скорее делаешь ему хорошую рекламу.Думаю со мной согласятся присутствующие офицеры.

  9. Продажных, хватает везде, не только во власти, все сферы жизнедедеятельности общества пропитаны коррупцией во всех её проявлениях, будь-то врачи, учителя или коммунальщики! Как мы видели , Вы представители серьёзной организации, люди, за плечами которых большой профессиональный опыт приобретённый ещё в годы Советской власти, а не то что мы видим сейчас…..
    Я искренне желаю удачи в достижении заявленных благородных целей!!!

  10. Свобода” з своїми пікетувальниками обісралась в Рівному та Луцьку ,и тепер витирається, бо знає,що нічого не вийде і в Тернополі,,,НАРОД УКРАЇНИ ПОВАЖАЄ КИРИЛА,бо він КАНОНИЧНИЙ ПАТРІАРХ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

  11. ЭТО ЖЕ НАДО БЫТЬ ТАКИМ УМНИЦЕЙ И ПРЕДВИДЕТЬ НАПЕРЕД, ЧТОБЫ ТАКОЕ ГОСУДАРСВО УКРАИНА ИЗ ДОСТАТОЧНОГО ГОСУДАРСТВЕННОГО СОСТОЯНИЯ ПРЕВРАТИТЬ В НИЩИЙ ЕВРОПЕЙСКИЙ ГОНДУРАС!
    МОЛОДЕЦ БУШ, ОРГАНИЗОВАЛ МАЙДАН В КИЕВЕ В 2004, НАВЯЗАЛ УКРАМ ПРОЙДОХУ И ВОРЮГУ ЮЩА В ПРЕЗИДЕНТЫ, ДА ЕЩЕ ПОД КОНТРОЛЕМ ЦРУ ЧУМАЧЕНКО КАТЬКИ И ПРЕВРАТИЛ ЗА 5 ЛЕТ УКРАИНУ В ЕВРОПЕЙСКИЙ НИЩИЙ ГОНДУРАС!!!!!!!!!!
    “После развала Советского Союза Украине досталось по наследству наиболее мощное воинское формирование в Европе четыре полнокровные общевойсковые и одна танковая армии, четыре воздушные армии, один армейский и три корпуса ПВО, 43-я ракетная армия, тяжелая бомбардировочная стратегическая авиация и т.д. Арсенал составлял почти 9 тысяч танков, 11 тысяч бронемашин, 18 тысяч артиллерийских систем, до 3900 самолетов и вертолетов, целую ракетную армаду 176 межконтинентальных баллистических ракет со своими стратегическими ядерными боезарядами и отдельно 2883 единицы оперативно-тактических и тактических ядерных боезарядов.

    Зарубежные эксперты оценивали стоимость этого военного наследства в 89 миллиардов долларов, учитывая, что его хватит на полнокровное обеспечение, как минимум, пяти фронтов с девятимиллионной армией!”

    С таким наследством перед Украиной на цыпочках бегала бы Европа, а не наоборот, что укра щас в ногах валяется у поляков и ещё румыны с чехами требуют кучу справок на сифилис и т.д. с хохлов за выезд на зароботки украинцев в свои страны.
    В Европейских странах вместе взятых такой промышленности не было какая была в Украине: предприятия черной и цветной металлургии «Криворожсталь», предприятия энергетики, тяжелое машиностроение, станкостроение, огромное количество предприятий оборонной промышленности, чего стоил один «Южмаш» , было развито сельское хозяйство и сельскохозяйственное машиностроение, была развита транспортная инфраструктура.
    А к этому следует добавить, что на высоком уровне была научная база в Украине, одних высших учебных заведений было свыше 500!
    А сейчас, что?
    Ну, молодец Буш, такое государство Украина превратить за 5 лет в банановую республику, которой управляет не кто иной как посол СШП и ЦРУ. Чего стоит, что вся внутренняя и внешняя разведка Украины под полным контролем ЦРУ!
    Молодец Буш! Дай ему Бог здоровья и долгих лет жизни за такой развал высокоразвитого государства!
    “40% дохода каждого украинца будет идти на выплату внешних долгов, уже начиная с 2011 года…”
    Молодец Буш! Так хахлов в бараний рог загнул с красивым фантиком от конфетки «ДЕМОКРАІЯ», ЧТО ЕЩЕ НЕРОДИВШИХСЯ ДЕТЕЙ В УКРАИНЕ ПРАВНУКИ БУДУТ ВЫПЛАЧИВАТЬ ПИНДОСАМ ДОЛГИ ЗА БУШЕВСКИЙ ФАНТИК ОТ КОНФЕТКИ «ДЕМОКРАТІЯ» ! «МЫ НЕ РАБЫ — МЫ КОЗЛЫ!» «ЮЩЕНКО ТАК!»
    ЮЩЕНКО ТАК!

  12. А ще в Україні залишилося близько 12 млн. рабатяг (пята колона), при наявності якої люба армія не протягне і тижня на передовій. Погано зробив Кравчук — йому потрібно було разом з ядерною зброєю в нагрузку віддати і цих “умніків”. А то зараз вони називають Кирила своїм, а завтра — Путіна.

  13. посмотрите на паломников: психованые бабки и деды с физономиями шизоидов и алкашей, которых свозят на автобусах. не удивлюсь когда узнаем сколько им проплачивали за выход. паломники с хоругвами и портретами сталина! но не так все плохо, эта украинофобская падаль выздыхает со скоростью в 1/2 мил в год. терпеть осталось совсем немного, мы терпеливые подождем.

  14. “психованые бабки и деды с физиономиями шизоидов и алкашей”. Михалыч, а ты на себя в зеркало давно смотрел?

  15. 5.08.2009 4:16 казак_настоящий посмотрите на паломников: психованые бабки и деды с физономиями шизоидов и алкашей,
    — LB753N-Диагноз: Судя по времени выхода в эфир , у Вас милейщий хроническая бессонница,вызванная алкогольным психозом,перемешивающимся с навязчивыми видениями исторических мистификаций и парадоксальных иллюзий.Мне очень жаль,но это не лечится.Мужайтесь.Вам недолго осталось.

  16. Единственное, что нужно для триумфа зла — это чтобы хорошие люди ничего не делали.
    Эдмунд Берк (1729-1797

  17. Патриарх Московский и всея Руси Кирилл призвал Европу не повторять ошибку построения общества без Бога. Об этом он сказал во время богослужения в Почаевской Лавре.

    «С этой святой горы я хотел бы обратиться и к Европе, которая здесь рядом…Мы прошли через страшный опыт построения мира и общества без Бога. Не повторяйте наш страшный опыт!», — призвал европейцев Кирилл.

    Он также заявил, что финансовый кризис свидетельствует о том, что попытка построить общество с упором на деньги и технологии обречены на провал. «Не может быть счастья, когда попирается Богом данная мораль, когда разрушаются нравственные основы жизни», — заметил глава РПЦ, добавляя, что если люди будут жить по заповедям божьим, то отпадет проблема противостояний.

    Кроме того, Кирилл призвал Украину восстановить единство Церкви. «Я бы хотел обратить свое слово к Украине… чтобы было восстановлено единство церкви Христовой, то самое единство, без которого не может быть спасения народа», — сказал Кирилл.

  18. Для “офицера Ивановского” і “академіка Павлова”. Якщо ви здатні розуміти мову ваших далеких предків, то я вам напишу українською.
    Ледь не детективна історія сталася з відвідинами Рівного. З подачі Московського патріархату, російські й українські ЗМІ почали повідомляти про погрози, які нібито надходили Кирилові. У зв’язку з цими погрозами патріарх Московський скасував візит до міста і поїхав у Корець. При цьому СБУ повідомило, що ніяких погроз патріархові не надходило, а Секретаріат президента повідомив, що теж не попереджав Кирила ні про які провокації, а, натомість, не радив відвідувати храми, статус яких ще остаточно не визначений. Через день Кирило все ж поїхав до Рівного. Складається враження, що весь цей шум був створений аби російське ТБ ще раз затаврувало “западенців”… Патріарх Московський повідомив очевидну неправду, коли заявив, що на Західній Україні не можна відкрити жодного нового храму УПЦ МП. Храми УПЦ МП щороку відкриваються на заході на додачу до вже існуючих, які й так часто стоять без пастви, бо її обмаль. Якщо такі перебільшення – спроба патріарха Кирила привернути увагу до питання, то треба розуміти, що перебільшення нівелюють інші аргументи. Такі відомості, що не відповідають дійсності, підривають довіру до інших речей, які виголошував патріарх. Бо як можна вірити у великих питаннях, якщо нема правди в малих? При цьому варто згадати, що єдиний на території Росії храм Київського патріархату було силою захоплено російським ОМОНом в 1997 році. Безумовною “родзинкою” візиту стала проповідь патріарха проти споживацтва:
    “Процессу потребления нет предела. Можно купить один самолёт, другой, третий. Но что это значит по отношению к обществу? Земля не способна выдержать такой проект. А значит, поддерживать его – грех.
    Бог просто не дал нам таких ресурсов. Потому очень важно научиться христианской аскезе – победе над своими страстями, инстинктами… Если все общество встанет на путь безудержного потребления, то Земля наша этого не выдержит. Уже доказано, что если средний уровень потребления всего мира будет таким, как сейчас в Соединенных Штатах, то оставшихся ресурсов хватит на 40−45 лет”.
    При цьому фотограф, для повноти картини й ілюстрації пафосу, відзняв на руці патріарха годинник ціною в 30 тисяч євро.

  19. Для Jawa. Київ був охрещений 988 року, коли Москви і “росіян” ще взагалі не існувало на світі навіть у вигляді простого поселення. Через півтора століття після охрещення Києва на майбутніх московських землях язичники вбили Кукшу Печерського, святого нашої Києво-Печерської лаври. У світі ніколи не існувало “князя Владіміра”, “Кієва”, “Лєбєді”, “Пєщєрной Лавры”… У всіх стародавніх джерелах незмінно стверджувалося, що це наші “Володымер”, “Кыив”, “Лыбидь” “Печерська Лавра”. Навіть засновник Москви Юрій Долгорукий був київським, а не московським князем. В іншому випадку від був би “Дліннорукім”. Московське князівство виникло 1276 року, через три століття після хрещення Київської Русі. Перша кам’яна церква Москви була закладена 1326 року, через три з половиною століття після величних київських соборів”. У 1948 року в СРСР дуже гучно, як для атеїстичної держави, відзначилося 500-ліття російської церкви. Як так сталося, що за шістдесят років російська церква постаріла одразу на півтисячоліття, залишається загадкою математики.
    Мусимо констатувати: російська церква, як і її сюзерен – російська держава – сприйняла старовинне монгольське гасло: “до останнього моря”. Навіть попри те, що це гасло явно входить у суперечність з Божою заповіддю: “Не пожадай ні дому ближнього твого, ні поля його”. Чи є стан залежності церкви від держави новим для російської церкви? Аж ніяк. У XVII столітті окремі патріархи російської церкви, призначені царями, не вміли добре читати. Але при цьому регулярно санкціонували спалення на вулицях Москви книг видатних українських релігійних діячів –Могили, Ставровецького, Полоцького, Барановича, Радзивиловського.
    Хлопці! Те, що ви привикли вдовблювати пересічним росіянам, аж ніяк не пройде в Україні. Часи минули…

  20. ЦЕЙ КОМЕНТАР СТОСУЄТЬСЯ СТАТТІ
    «САМООБОРОНА ИЛИ РЭКЕТ?»
    розміщеної 29 липня 2009 року на сайті ОРД.

    По законам журналістики при написанні матеріалу надається можливість висловити погляд на події двом сторонам. Забудовник висловив свою позицію в статті «САМООБОРОНА ИЛИ РЭКЕТ?». От тільки позиція мешканців будинку №8 по вул. Бучми залишилася в матеріалі поза увагою. Щоб ліквідувати цю прогалину, на адресу редакції ОРД двічі (31 липня і 4 серпня 2009 року) була надіслана стаття-відповідь. За невідомими (?) обставинами редакція сайту ігнорує позицію киян, які проживають на Березняках. Нам не залишається нічого іншого
    як опублікувати свою позицію в рубриці «Коментарі».
    Відповідь знаходиться в рубриці «коментарі» після статті «САМООБОРОНА ИЛИ РЭКЕТ?»
    http://ord-ua.com/2009/07/29/samooborona-ili-reket/?page=2&lpage=1
    Не залишайтеся байдужими! Вже завтра ця біда може постукати в ваші двері (почнуть забудовувати ваш двір). Висловлюйте свою позицію.

  21. А кто отменял старый римский принцип — разделяй и властвуй? Лучше быть маленьким владыкой в своем регионе, чем большим плебеем во дворце главного царя. Развалили (разделили) Союз нерушимый. Почему бы не подробить Малороссию. Но каждый это делает по своему. Цель, остаться при власти хотя бы в своем регионе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…

Нардеп Шевченко был задержан на границе с Польшей

Народный депутат Евгений Шевченко пытался покинуть страну через границу с Польшей. Его отправили назад в Киев. Об этом РБК-Украина сообщил…
НОВОСТИ