Человек не терпит насилия!

Самооборона или рэкет?

Периодически наблюдая деятельность всевозможных организаций типа «Мой город», которые «борются» против «неправильного» на их взгляд строительства в Киеве, возникает вопрос, а кто за этими организациями стоит? Почему при фактически свернувшемся в Украине строительстве эти ребята так настойчиво усугубляют экономический кризис? Впрочем, ответ долго искать не нужно. К примеру, на недавней «акции» против застройки на улице Гончара депутат Кирилл Куликов лично здоровенным молотком сбивал замок на воротах строительной площадки. Хотелось бы конечно, верить, что известный «самооборонец» делал это из пламенной любви к облику нашего города. Однако, действительность как всегда циничнее и проще. В редакцию «ОРД» обратились застойщики, которые вплотную столкнулись с «романтической» деятельностью депутата Куликова и его «робингудов». По закону такая деятельность должна рассматриваться как вымогательство осуществляемое организованной преступной группировкой.

Цитируем заявление: «

Звернутися до Вас змусили обставини, за яких ми — представники Товариства з обмеженою відповідальністю “АЛБО” стали об’єктами здирництва з боку низки осіб, які наділені владними повноваженнями.

ТОВ «АЛБО» — замовник з реконструкції та забудови першого поверху будинку, загальною площею 1700 м2,  за адресою вул. Бучми, 8, має всі необхідні дозволи та погодження на ці роботи. ТОВ НВП «Мон Ка Стро» — генпідрядна організація, що має відповідну ліцензію на виконання подібних робіт, отримала ОРДЕР на початок земельних робіт та встановлення паркану.  До початку будівництва витратило близько 600 000,00 доларів США на проектування, сплату пайової участі у фонд розвитку міста ( 397 000,00 доларів США) та на тимчасове порушення благоустрою.

У грудні 2008р. генпідрядна організація ТОВ «Мон Ка Стро», приступила до виконання робіт з реконструкції технічного поверху будинку та протягом двох місяців ми замінили всі водонесучі комунікації.

Проте, як тільки ми приступили до робіт з укріплення фундаментів та встановили захисний паркан, на будівельному майданчику з’явились наступні особи: Віровець — помічник народного депутата України К.Куликова (блок НСНУ), Борисенко А.- полковник міліції у відставці, колишній командир підрозділу КОБРА, звільнений нібито за негативних обставин, та інші (всього 10-15 чол.). Вони почали підбурювати мешканців будинку до знищення огорожі та будівельного обладнання, запевнюючи, що будівельники хочуть відібрати в них квартири, будинок впаде, будівельники спеціально руйнують будинок, т.і. Директор  ТОВ «АЛБО» Большев О.В. намагався пояснити, що їхні закиди не обґрунтовані, на що згадані особи натякнули, що допоки забудовник не заплатить їм, будувати не вдасться.

Впродовж останніх чотирьох місяців невідомі особи під проводом  Борисенка А., Віровця близько десяти разів руйнували огорожу навколо будмайданчика . При цьому мали місце випадки завдання шкоди не тільки матеріального характеру, а й побиття працівників ТОВ «АЛБО» будівельників, охоронців будмайданчика.

Слід зазначити, що працівники НВП «Мон Ка Стро» неодноразово звертались до міліції з проханням зупинити незаконні дії, які завдають великих матеріальних збитків, заяви від замовника та генпідрядника надані та зареєстровані в РУГУ МВС України в Дніпровському р-ні м. Києва.  Руйнація будмайданчика та побиття працівників щоразу здійснюється після перемовин  Борисенко з начальником штабу РУГУ МВС Краснокутским, котрий завжди присутній на майданчику підчас погромів. Працівники міліції не реагують на письмові та усні звернення працівників НВП «Мон Ка Стро» і  ТОВ «АЛБО», водночас підчас  погромів на будмайданчику, підлеглі Краснокуцького щоразу перевіряють наявну у нас дозвільну документацію, встановлюють наші особи та особи будівельників. Потім під особисту диктовку Краснокуцького хулігани пишуть заяви до міліції про те, що їх нібито побили, що будівельники працюють вночі та пропонує визвати швидку допомогу для нібито травмованих.

 12 червня 2009р. ми поновили роботи з реконструкції. Вечорі до нас підійшов Борисенко А. та наголосив, що він разом з депутатом (прізвище не назвав) був на особистому прийомі у начальника Головного управління МВС у м.Києві генерала Яреми, який нібито запевнив, що  міліція ігноруватиме звернення забудовника та не реагуватиме і не  перешкоджатиме здісненню хуліганських дій, керованим помічником народного депутата і посадовця міліції.

                19 червня 2009р. відбулась чергова акція, за участі та під керівництвом  тих же осіб, в результаті зруйнований та спалений паркан у кількості 120 щитів. Присутні при цьому працівники міліції не реагували на ці дії, а на звернення будівельників відповідали, що не бачать жодного порушення порядку. 

          Необхідно зазначити, що на вимогу помічника народного депутата України К.Куликова — Віровеця ще у лютому п.р. ми надали  проектну документацію депутату для вивчення. Близько двох місяців К.Куликов нібито вивчав документацію, направляв депутатські запити до органів прокуратури, СБ України, інші контролюючі органи, вимагаючи ретельно вивчити законність реконструкції та неодмінно виявити порушення. Порушень не було виявлено, проте Віровець продовжує організовувати хуліганські акції.

Ці та інші факти вказують на те, що Віровець  і А.Борисенко діють за згодою народного депутата К.Куликова, який користуючись своїми зв’язками з керівництвом МВС  (міністром  Луценком) начальником ГУМВС  Яремою, домігся, щоб підрозділи міліції самоусунулися від виконання обов’язків по недопущенню хуліганських дій на об’єкті реконструкції.  Впродовж весни представники інвестора неодноразово зверталися до керівництва ГУМВС та МВС України  в т.ч. особисто до Яреми та міністра Луценко, які обіцяли вжити заходи щодо попередження хуліганських дій. Проте, як свідчать події останніх днів,  працівники міліції ігнорують звернення інвестора і не документують хуліганських провокативних дій  Віровця, Борисенка А. та їхнього оточення.

З повагою,

тех. директор ТОВ «АЛБО»                                                                   Большев О.В.

директор ТОВ «АЛБО»                                                                       Дегтярьова Т.Ф.

 

ЗАЯВНИК: Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛБО»

в особі директора Дегтярьової Тамари Феодосіївни,

місцезнаходження: м. Київ, вул. Кіквідзе, 11”

Застройщики обратились не только в “ОРД”, но и в правоохранительные органы.

“Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛБО» є замовником реконструкції та забудови першого поверху будинку, загальною площею 1700 кв.м. у м. Києві за адресою: вул. Бучми, 8, маючи для цього усі необхідні дозволи та погодження.

Так, 02 лютого 2006 р. нами було отримано лист-дозвіл на проектні роботи Київської міської державної адміністрації, яким ТОВ «АЛБО» надано дозвіл на розробку проектної документації на забудову міжаркового простору будинку за адресою: бульв. Бучми Амвросія, 8 у Дніпровському районі м. Києва.

До початку будівельних робіт представники ТОВ «АЛБО» ознайомили мешканців будинку з архітектурно-планувальним рішенням, ЖРЕО 419 були зібрані та завірені підписи щодо підтримки мешканців стосовно забудови міжаркового простору.

Розроблений проект ТОВ «АЛБО» погодило у встановленому законом порядку, а 05 серпня 2008 р. Київською міською адміністрацією нашому підприємству було надане розпорядження за № 1112 «Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «АЛБО» дозволу на забудову міжаркового простору будинку для розміщення громадсько-побутового комплексу за адресою: бульв. Бучми Амвросія,8 у Дніпровському районі м. Києва.

У подальшому, ТОВ «АЛБО» було вирішено питання сплати пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфрастуктури м. Києва (перерахована сума коштів у розмірі еквівалентному 397 000 доларів США), а також одержано дозвіл на виконання будівельних робіт у Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю. Додатково були витрачено суму еквівалентну 150 000 доларів США на заміну комунікацій холодного і гарячого водопостачання, опалення та каналізації, 60 000 доларів США на ремонт парадних вхідних груп та пожежних виходів, а також забудовник зобов’язаний замінити трансформатор на п’ять будинків вартістю приблизно 120 000 доларів США.

Відповідно до ч. 1 ст. 29 Закону України «Про планування і забудову територій», дозвіл на виконання будівельних робіт — це документ, що засвідчує право забудовника та підрядника на виконання будівельних робіт, підключення об’єкта будівництва до інженерних мереж та споруд, видачу ордерів на проведення земляних робіт.

Додатково ТОВ «АЛБО» було отримані й інші документи, необхідні для здійснення будівництва: погодження ВАТ «Київпроект», лист-погодження ГУ містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА, витяг з протоколу засідання секції містобудування та архітектури архітектурно-містобудівної ради тощо.

Загалом, ТОВ «АЛБО» було витримано усю процедуру та зібрано усі без виключення документи, необхідні для отримано дозволу на виконанян будівельни робіт, відповідно до рішення Київської міської ради від 27 січня 2005 р. «Про правила забудови м. Києва».

На підготовку до початку будівельних робіт нами була витрачена сума коштів у розмірі, що приблизно еквівалентна 600 000 доларів США.

Генпідрядною організацією, яка має відповідну ліцензію на виконання подібних робіт та отримала Ордер на початок земельних робіт і встановлення паркану є Товариство з обмеженою відповідальністю НВП «Мон Ка Стро», яке розпочало викоінання робіт з реконструкції технічного поверху будинку у грудні 2008 р.

Через декілька місяців, відразу після завершення робіт пов’язаних із заміною усіх водонесучих комунікацій, на будівельному майданчику з’явилася група осіб, які представились мешканцями будинку по вул. Бучми, 8 та розпочали цікавитися нашою діяльністю.

Після того, як ми надали грунтовну відповідь на усі запитання, які виникли частина осіб розійшлася.

Через деякий час, до технічного директора ТОВ «АЛБО» Большева О.В. підійшли особи, які представились помічником народного депутата України Куликова (блок НСНУ) Віровцем В.Ю. та мешканцем будинку по вул. Бучми 8 Борисенком А., що почали натякати на необхідність надати їм певну суму коштів. В інакшому випадку вказані особи погрожували здійснювати постійні перешкоди у діяльності ТОВ «АЛБА», посилаючись на наявність у них численні зв’язки з впливовими особами.

Зокрема, Борисенко А. зазначав, що він колишній працівник МВС, полковник міліції. При цьому він вихвалявся своїми ніби-то приятельськими стосунками з керівництвом МВС м. Києва та України і обіцяв «створити проблеми» усім причетним до ТОВ «АЛБО» особам.

Однак, керівництво ТОВ «АЛБО» вирішило відмовити гр.гр. Вітровцю та Борисенку, і залишити їх прохання без задоволення.

З цього часу, гр. Віровець, Борисенко та залучена ними група осіб з числа мешканців будинку по вул. Бучми 8, а саме: Левченко Олексій, Левченко Олег, Кожухарьова Валентина, Кожухарьов Петро, Ярошенко А.А., Галюк Володимир розпочали створювати фізичні перешкоди у здійсненні нами законної діяльності з реконструкції та забудови.

Так, впродовж останніх чотирьох місяців зазначені особи під керівництвом Борисенка та Віровця близько десяти разів руйнували огорожу навколо будмайданчика.

При цьому, вони діяли зухвало, впевнено та організовано, грубо порушуючи громадський порядок. Кожен напад був завчасно спланований та керований і вівся з декількох сторін. Нападники були вдягнені у захисний одяг, озброєні заточеними шматками арматури та трубами, тобто предметами, спеціально пристосованими і заздалегідь виготовленими для нанесення тілесних ушкоджень.

Деякі з них неодноразово мали в руках предмети, схожі на вогнепальну зброю (пістолети).

Недалеко від місця нападу стояли заготовлені раніше ємкості з невідомою горючою речовиною, яка за запахом нагадує бензин.

Цією рідиною нападники поливали залишки огорожі та підпалювали його. Після цього, вони здійснювали напад на працівників ТОВ «АЛБО», будівельників, охоронців будмайданчика, розбивали наявну на будівельному майданчику техніку.

Щоразу після нападу, вказані вище особи знову й знову натякали керівництву ТОВ «АЛБО» на необхідність сплатити їм кошти, висловлюючи погрози життю та здоров’ю присутніх на будівельному майданчику працівникам і членам їх сімей.

Для додаткової «мотивації» Борисенко натякав на можливість організувати вибух під будинком, що на його думку мав би наслідком зробити керівництво нашого підприємства більш поступливим.

Час від часу Борисенко та інші особи обходять своїх сусідів у будинку по вул. Бучми 8, або влаштовують у дворі несанкціоновані мітинги, закликаючи усіх присутніх здійснювати підпал майна ТОВ «АЛБО» та наявної на будівельному майданчику техніки, а також підбурюючи до побиття будівельників. Тим, хто відмовляється їх підтримувати Борисенко погрожує.

Іноді на заходи щодо знищення майна ТОВ «АЛБО» цілими автобусами приїздять невідомі громадяни.

Зі слів мешканців будинку по вул. Бучми 8, організовуючи масові акції спрямовані на знищення майна ТОВ «АЛБО» Борисенко оплачує участь у них та наймає сторонніх осіб, перед якими ставить за мету знищення майна на будівельному майданчику, організація збройних сутичок та збройний напад на працівників ТОВ «АЛБО».

ТОВ «АЛБО» неодноразово подавали скарги до місцевого Дніпровського РВ ГУ МВС України, які, нажаль, дієвого результату не принесли.

За чутками, Віровець, Борисенко, Левченки, Кожухарьови, Ярошенко та Галюк у такий саме спосіб здійснюють перешкоди у діяльності і забудовникам сусідніх будівельних майданчиків, також при цьому вимагаючи сплатити їм кошти, тобто здійснюють дії, які можуть бути кваліфіковані за ст. 257 КК України (бандитизм).

Зазначене вочевидь свідчить про те, що на території Дніпровського району м. Києва було створене і активно діє організована, озброєна злочинна група зі своїм керівництвом та чітким розподіленням обов’язків серед своїх членів, що заробляє на вимаганні та інших злочинах. Внаслідок дій цієї групи, лише ТОВ «АЛБО» щодня спричиняється чималих збитків, відбувається жорстоке побиття її працівників та залучених до проведення будівельних робіт осіб.

Додатково вважаємо, що до злочинних дій вказаної вище групи осіб можуть бути причетні наступні громадяни:

— колишні співробітники Державного архітектурно-будівельного контролю (м. Київ, вул. Жилянська, буд. 43а) Шевченко (працював на посаді начальника юридичного відділу) та Пустовойт В.А. (працівник юридичного відділу, підлеглий Шевченка), які раніше разом з помічником народного депутата України Куликова (блок НСНУ) Віровцем В.Ю. приходили на будівельний майданчик погрожували та вимагали від ТОВ «АЛБО» хабар і пізніше були звільнені зі своїх посад за результатами внутрішнього розслідування.

Незважаючи на явно злочинну діяльність вказаних осіб, 07 квітня 2009 р. заступник прокурора м. Києва В. Горан, керуючись інформацією із статті у газеті «Вечірній Київ» під назвою «Под дом делают подкоп» вносить припис про усунення порушень містобудівного законодавства, за яким вимагає скасувати дозвіл № 0889-Дн/С від 11 листопада 2008 р. виданий Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві ТОВ «АЛБО» на виконання будівельних робіт.

Вимоги зазначеного припису 15 травня 2009 р. були підтримані заступником Генерального прокурора України В. Кудрявцевим.

Тобто, заступники прокуратури м. Києва та Генеральної прокуратури України не розібравшись у ситуації, оперуючи лише однією статтею в ЗМІ вчинили дію, якою не усунули порушення закону, а навпаки сприяли його подальшому порушенню.

Враховуючи ту обставину, що учасниками подій навколо реконструкції першого поверху по вул. Бучми 8 є помічник народного депутата Украни та колишній працівник МВС з високим званням, такі невмотивовані та необгрунтовані дії працівників прокуратури ставлять під удар авторитет держави.

Окрім того, обгрунтовуючи припис положеннями ст. 29 Закону України «Про планування і забудову територій», заступник прокурора м. Києва В. Горан, а в подальшому і заступник Генерального прокурора України В. Кудрявцев не звернули увагу на зміст ч. 1 ст. 22 цього ж Закону, відповідно до якої для міст Києва та Севастополя, міст обласного значення, республіканського значення Автономної Республіки Крим розробляються свої, місцеві правила забудови.

Такі місцеві правила забудови для м. Києва встановлені у рішенні Київської міської ради від 27 січня 2005 р. «Про Правила забудови м. Києва».

У пункті 8.1.1. зазначених Правил встановлений обов’язковий перелік документів та матеріалів, які додаються до заяви на отримання дозволу на виконання будівельних робіт, де зазначено, що в разі проведення реконструкції, реставрації, капітального ремонту будівлі, споруди, технічного переоснащення підприємств, слід подавати не документ на право власності чи користування на земельну ділянку, а копію документу, що посвідчує право власності на будинок, або письмову згоду власника на проведення робіт.

Звертаємо особливу увагу на те, що ТОВ «АЛБО» здійснює не будівництво  нових об’єктів, а саме реконструкцію і забудову першого поверху вже існуючого будинку, що унеможливлює наявність документу на право власності чи користування земельною ділянкою.

Навіть у дозволі на виконання будівельних робіт № 0889-Ди/С від 11 листопада 2008 р. прямо зазначено, що ТОВ «АЛБО» проводить саме реконструкцію забудови міжаркового простору будинку для роміщення громадсько-побутового комплексу, а не будівництво нового об’єкту.

У свою чергу, на виконання пп. 8.1.1. рішення Київської міської ради «Про Правила забудови м. Києва», ТОВ «АЛБО» було надано письмову згоду власника  на проведення робіт, а відтак вимоги закону та передбачена Правилами процедура були дотримані.

Зважаючи на викладене, —

ПРОСИМО:

1.   Сприяти негайному припиненню дії злочинного угруповання з осіб: Віровця В.Ю., помічника народного депутата України К. Куликова (блок НСНУ); Борисенка А., що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 355; Левченка Олексія, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 354; Левченка Олега, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 354; Кожухарьова Валентина, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 370; Кожухарьова Петра, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 370; Ярошенка А.А., що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 258; Галюка Володимира, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 240.

2.   Сприяти усуненню порушень прав та охоронюваних законом інтересів ТОВ «АЛБА», звернувшись для цього до Генерального прокурора України.

3.   Про результати розгляду цього Повідомлення та вжиті заходи, прохання повідомити ТОВ «АЛБО» у встановлені законом строки за адресою: м. Київ, вул. Кіквідзе, 11.

З повагою,

директор Т.Ф. Дегтярьова”

Однако, как вы сами понимаете, в милицию жаловаться на вымогательство со стороны нунсовца Куликова бессмысленно — его однопартиец сам возглавляет МВД. В прокуратуре вообще сидят люди конкретные и простые, сразу требуют “сто штук со старта” за написание какой-нибудь бумажки, которую братки Куликова вряд ли примут во внимание. Можно только позавидовать бизнесу депутата Куликова, по Киеву у него порядка 200 блокируемых объектов, с которых он желает “поиметь” откупные. Да еще и в области имеется. Бизнес, конечно, доходный, ведь большинство застройщиков предпочитает платить чем связываться с рэкетирами в погонах и с депутатскими значками. Но вот только, как же все-таки быть с уголовным кодексом? Понятно, что Куликов считает себя живым воплощением закона, но почему эту иллюзию даже не пытается развеять прокуратура? Или же она “в теме и в доле”? Стоит также заметить, что вымогательские инициативы депутата Куликова могут весьма разрушительно повлиять на результаты выборов. Люди вряд ли захотят отдавать свои голоса за странную смесь рэкетиров и коррумпированных ментов.

(продолжение следует)

Сергей Никонов, “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

35 ответов

  1. 23.10.2008 р. Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві під тиском членів ГО “Київська міська спілка автомобілстів” було порушено кримінальну справу № 10-16746 за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. На вказане рішення Київської міської Ради прокуратурою м.Києва було привнесено протест та подано позов до Господарського суду м.Києва про скасування вказаного рішення Київської міської Ради. Членів ГО “Київська міська спілка автомобілістів” просимо звертатися із скаргами до прокуратури Шевченківського району м.Києва з метою порушення кримінальної справи за ознаками шахрайства ( ст.190 КК України) відносно представників ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС”. Нагадаємо, що Київська міська рада своїм рішенням від 24 травня 2007 року передала товариству з обмеженою відповідальністю “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” земельну ділянку для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-розважального комплексу з офісними приміщеннями та паркінгом загального користування на вул. Березняківській, 17 — 19 у Дніпровському районі м. Києва. Вказаним злочином керував громадянин Ізраїлю Юга Андрій Дмитрович, член злочинного угрупування “Рибка”, в злочинному світі м.Києва мав поганяло “циганок”, “довгий”(длинный). Повернутися до Києва зміг лише після вбивства кримінального авторитету “Рибки”. Злочинним шляхом захопив владу в ГО “Київська міська спілка автомобілстів” з метою продажу майна членів ГО КМСА та переоформлення на свої підставні фірми земельних ділянок, на яких були розташовані автостоянки членів Спілки. ТАКИМ ЖЕ ЧИНОМ ЮГА А.Д. ТА ЙОГО ПОДІЛЬНИКИ (КИЄВСЬКИЙ, АВДИШ, ПИЛИПЕНКО, НОВОХАЦЬКИЙ,ШАЛОМЄЄВ, ЯКУБЕНКО ТА ІН.) В НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ПЕРЕОФОРМИЛИ НА СВОЇ ПІДСТАВНІ ПІДПРИЄМСТВА БІЛЯ 40 ГЕКТАРІВ КИЇВСЬКОЇ ЗЕМЛІ, НА ЯКІЙ БУЛИ РОЗТАШОВАНІ АВТОМОБІЛЬНІ СТОЯНКИ ГО “КИЇВСЬКА МІСЬКА СПІЛКА АВТОМОБІЛІСТІВ” , А ТАКОЖ ПЕРЕВЕЛИ НА ЦІ ПІДПРИЄМСТВА ВСЕ МАЙНО ЧЛЕНІВ ВКАЗАНОЇ СПІЛКИ. В ТОЙ ЖЕ ЧАС ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ ПРОСТО СПЛЯТЬ!!! ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ “НОВІ ІНВЕСТОРИ” ВИКОРИСТОВУЮТЬ НЕ ЗА ЦІЛЬОВИМ ПРИЗНАЧЕННЯМ , ТА ЩЕ Й ПРИ ЦЬОМУ НЕ СПЛАЧУЮТЬ ОРЕНДНОЇ ПЛАТИ ЗА ВКАЗАНІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ!!! 23.04.2009 РОКУ сесія Київської міської Ради задовільнила протест прокурора м.Києва та скасувала своє Рішення від 24 травня 2007 року, яким було наділено ТОВ “Пріоритетбудсервіс” земельною ділянкою по вул.Березняківській, 17 — 19 в м.Києві. Не голосувли за це Рішення лише депутати від Блоку Кличка, воно і зрозуміло — АДЖЕ САМ КЛИЧКО ЩЕ ІЗ 90 — Х РОКІВ МАЄ ТІСНІ ЗВ*ЯЗКИ ІЗ ВИЩЕВКАЗАНИМИ ШАХРАЯМИ!!! ДЕПУТАТ КИЇВРАДИ СТАНОМ НА ТРАВЕНЬ 2007 РОКУ ВІД БЛОКУ КЛИЧКА — ШАЛОМЄЄВ ПРИЙМАВ БЕЗПОСЕРЕДНЮ УЧАСТЬ У ТОМУ, ЩОБ ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” ОТРИМАЛО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ПО ВУЛ.БЕРЕЗНЯКІВСЬКІЙ, 17-19 В М.кИЄВІ !!! ============ ЧАСТИНА 2 ==================== 05 чернвя 2009 року так званий директор ТОВ “Пріоритетбудсервіс” — Києвський Анатолій Цесарович , за домашньою адресою якого зареєстрований Юга А.Д. , подає скаргу до Шевченківського районного суду м.Києва (КИЄВСЬКИЙ МАБУТЬ НЕ ЗНАЄ ДЕ І СУД ЦЕЙ ЗНАХОДИТЬСЯ)про скасування по постанови про порушення кримінальної справи № 10- 16746 , порушеної 23.10.2008 року Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. Цього ж дня, 05.06.2009 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Марчук Н.О. винесла ухвалу про відкриття провадження у справі. ТАКА ШВИДКІСТЬ — В ОДИН І ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ ПОДАНО СКАРГУ ТА ТОГО Ж ДНЯ ВІДКРИТО ПРОВАДЖЕННЯ : НЕ МОЖЛИВА З ПРАКТИЧНОЇ ТОЧКИ ЗОРУ, АЛЕ МОЖЛИВА ЯКЩО СУДОВІ ОРГАНИ КОРУМПУЮТЬСЯ. Тобто, вказані злочинці, після того як розслідування у кримінальній справі підійшло впритул до розкриття злочину,В ЯКОМУ ПРИЙМАЛИ УЧАСТЬ НЕ ТІЛЬКИ ЧЛЕНИ БАНДФОРМУВАННЯ “РИБКА”, А Й ПОСАДОВЦІ ІЗ КМДА ( ШАЛОМЄЄВ ЄВГЕН ВОЛОДИМИРОВИЧ ТА КУЧЕР СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ) намагаються , корумпуюючи суд, закрити кримінальну справу. 06.07.2009 року Шевченкывським районним судом м.Києва була винесена постанова про скасування кримінальної справи. 12 серпня 2009 року Апеляційний суд м.Києва скасував постанову Шевченківського районного суду м.Києва , як незаконну, і лише після цього Шевченківським районним судом м.Києва скарга така званого директора ТОВ “Пріоритетбудсервіс” Києвського А.Ц. була відхилена , а досудове слідство по кримінальній справі № 10 — 16746 продовжено вже СУ ГУ МВС України в м.Києві !!! ЗЛОЧИНЦІ НЕ УНИКНУТЬ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!!!!!!! P.S.===================== === Факты указанные в Ч.1 И Ч.2 являются предметом изучения ВСК , возглавляемой народным депутатом Куликовым К.Б. Земельный участки , на которых были рассположены автомобильные стоянки Киевского городского союза автомобилистов отобрали фирмы , владельцами которых являлись депутаты Киевсовета и чиновники Киевской горадминистрации : ООО “Элегандбуд”, ООО “Будэкосервис” — владельцем является депутат Кучер С.Н. Эти фирмы “заполучили” земельные участки 41 и 45 автомобильных стоянок по ул.Вербицкого, 1-2 в г.Киеве. ООО “Алант-инвест”, где руководят близкие люди Черновецкого Л.М. отобрало земельный участок по проспекту Глушкова, 5 в г.Киеве, где была рассположена автомобильная стоянка Киевского городского союза автомобилистов № 4. Кучер С.Н. в тот момент (2006 — 2007 г.г.) возглавляет Земельную комиссию Киевсовета. Другой депутат Шаломеев Е.В. делает запросы в налоговые на предмет того являются ли плательщиками налога за землю преприятия , которым выделялись зем.участки еще в 1972 — 1976 гг., где находятся автомобильные стоянки, зная при этом , что данные предприятия в настоящее время имеют другое названия, и в свое время передали указанные автомобильные стоянки в собственность Киевскому городскому союзу автомобилистов. Кроме того, Решением исполнительного комитета Киевсовета в 1989 году указанные зем.участки и автомобильные автостоянки были переданы Киевскому городскому союзу автомобилистов. Кроме того, от Киевского городского союза автомобилистов используют поддельные письма об отказе пользования данными земельными участками. Экспертизами было установлено, чо подпись председателя (покойного) Киевского городского союза автомобилистов Хорофейко А.В. — поддельная. Умышленно изменяли адресса земельных участков , на которых находились автомобильные стоянки Киевского городского союза автомобилистов ( Яркий пример этому автомобильные стоянки №№ 24 и 25 по ул.Березняковской, 17-19 в г.Киеве, где земельный участок выделялся ООО “Приоритетбудсервис”). В рамках уголовных дел ( существует уже несколько уголовных дел в г.Киеве) имеются доказательства причасности к данным преступлениям и гражданина Юга А.Д., и депутатов от Блока Кличко : Шаломеева Е.В. и Кучера С.Н.

  2. 23.10.2008 р. Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві під тиском членів ГО “Київська міська спілка автомобілстів” було порушено кримінальну справу № 10-16746 за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. На вказане рішення Київської міської Ради прокуратурою м.Києва було привнесено протест та подано позов до Господарського суду м.Києва про скасування вказаного рішення Київської міської Ради. Членів ГО “Київська міська спілка автомобілістів” просимо звертатися із скаргами до прокуратури Шевченківського району м.Києва з метою порушення кримінальної справи за ознаками шахрайства ( ст.190 КК України) відносно представників ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС”. Нагадаємо, що Київська міська рада своїм рішенням від 24 травня 2007 року передала товариству з обмеженою відповідальністю “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” земельну ділянку для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-розважального комплексу з офісними приміщеннями та паркінгом загального користування на вул. Березняківській, 17 — 19 у Дніпровському районі м. Києва. Вказаним злочином керував громадянин Ізраїлю Юга Андрій Дмитрович, член злочинного угрупування “Рибка”, в злочинному світі м.Києва мав поганяло “циганок”, “довгий”(длинный). Повернутися до Києва зміг лише після вбивства кримінального авторитету “Рибки”. Злочинним шляхом захопив владу в ГО “Київська міська спілка автомобілстів” з метою продажу майна членів ГО КМСА та переоформлення на свої підставні фірми земельних ділянок, на яких були розташовані автостоянки членів Спілки. ТАКИМ ЖЕ ЧИНОМ ЮГА А.Д. ТА ЙОГО ПОДІЛЬНИКИ (КИЄВСЬКИЙ, АВДИШ, ПИЛИПЕНКО, НОВОХАЦЬКИЙ,ШАЛОМЄЄВ, ЯКУБЕНКО ТА ІН.) В НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ПЕРЕОФОРМИЛИ НА СВОЇ ПІДСТАВНІ ПІДПРИЄМСТВА БІЛЯ 40 ГЕКТАРІВ КИЇВСЬКОЇ ЗЕМЛІ, НА ЯКІЙ БУЛИ РОЗТАШОВАНІ АВТОМОБІЛЬНІ СТОЯНКИ ГО “КИЇВСЬКА МІСЬКА СПІЛКА АВТОМОБІЛІСТІВ” , А ТАКОЖ ПЕРЕВЕЛИ НА ЦІ ПІДПРИЄМСТВА ВСЕ МАЙНО ЧЛЕНІВ ВКАЗАНОЇ СПІЛКИ. В ТОЙ ЖЕ ЧАС ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ ПРОСТО СПЛЯТЬ!!! ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ “НОВІ ІНВЕСТОРИ” ВИКОРИСТОВУЮТЬ НЕ ЗА ЦІЛЬОВИМ ПРИЗНАЧЕННЯМ , ТА ЩЕ Й ПРИ ЦЬОМУ НЕ СПЛАЧУЮТЬ ОРЕНДНОЇ ПЛАТИ ЗА ВКАЗАНІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ!!! 23.04.2009 РОКУ сесія Київської міської Ради задовільнила протест прокурора м.Києва та скасувала своє Рішення від 24 травня 2007 року, яким було наділено ТОВ “Пріоритетбудсервіс” земельною ділянкою по вул.Березняківській, 17 — 19 в м.Києві. Не голосувли за це Рішення лише депутати від Блоку Кличка, воно і зрозуміло — АДЖЕ САМ КЛИЧКО ЩЕ ІЗ 90 — Х РОКІВ МАЄ ТІСНІ ЗВ*ЯЗКИ ІЗ ВИЩЕВКАЗАНИМИ ШАХРАЯМИ!!! ДЕПУТАТ КИЇВРАДИ СТАНОМ НА ТРАВЕНЬ 2007 РОКУ ВІД БЛОКУ КЛИЧКА — ШАЛОМЄЄВ ПРИЙМАВ БЕЗПОСЕРЕДНЮ УЧАСТЬ У ТОМУ, ЩОБ ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” ОТРИМАЛО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ПО ВУЛ.БЕРЕЗНЯКІВСЬКІЙ, 17-19 В М.кИЄВІ !!! ============ ЧАСТИНА 2 ==================== 05 чернвя 2009 року так званий директор ТОВ “Пріоритетбудсервіс” — Києвський Анатолій Цесарович , за домашньою адресою якого зареєстрований Юга А.Д. , подає скаргу до Шевченківського районного суду м.Києва (КИЄВСЬКИЙ МАБУТЬ НЕ ЗНАЄ ДЕ І СУД ЦЕЙ ЗНАХОДИТЬСЯ)про скасування по постанови про порушення кримінальної справи № 10- 16746 , порушеної 23.10.2008 року Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. Цього ж дня, 05.06.2009 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Марчук Н.О. винесла ухвалу про відкриття провадження у справі. ТАКА ШВИДКІСТЬ — В ОДИН І ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ ПОДАНО СКАРГУ ТА ТОГО Ж ДНЯ ВІДКРИТО ПРОВАДЖЕННЯ : НЕ МОЖЛИВА З ПРАКТИЧНОЇ ТОЧКИ ЗОРУ, АЛЕ МОЖЛИВА ЯКЩО СУДОВІ ОРГАНИ КОРУМПУЮТЬСЯ. Тобто, вказані злочинці, після того як розслідування у кримінальній справі підійшло впритул до розкриття злочину,В ЯКОМУ ПРИЙМАЛИ УЧАСТЬ НЕ ТІЛЬКИ ЧЛЕНИ БАНДФОРМУВАННЯ “РИБКА”, А Й ПОСАДОВЦІ ІЗ КМДА ( ШАЛОМЄЄВ ЄВГЕН ВОЛОДИМИРОВИЧ ТА КУЧЕР СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ) намагаються , корумпуюючи суд, закрити кримінальну справу. 06.07.2009 року Шевченкывським районним судом м.Києва була винесена постанова про скасування кримінальної справи. 12 серпня 2009 року Апеляційний суд м.Києва скасував постанову Шевченківського районного суду м.Києва , як незаконну, і лише після цього Шевченківським районним судом м.Києва скарга така званого директора ТОВ “Пріоритетбудсервіс” Києвського А.Ц. була відхилена , а досудове слідство по кримінальній справі № 10 — 16746 продовжено вже СУ ГУ МВС України в м.Києві !!! ЗЛОЧИНЦІ НЕ УНИКНУТЬ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!!!!!!! P.S.===================== === Факты указанные в Ч.1 И Ч.2 являются предметом изучения ВСК , возглавляемой народным депутатом Куликовым К.Б. Земельный участки , на которых были рассположены автомобильные стоянки Киевского городского союза автомобилистов отобрали фирмы , владельцами которых являлись депутаты Киевсовета и чиновники Киевской горадминистрации : ООО “Элегандбуд”, ООО “Будэкосервис” — владельцем является депутат Кучер С.Н. Эти фирмы “заполучили” земельные участки 41 и 45 автомобильных стоянок по ул.Вербицкого, 1-2 в г.Киеве. ООО “Алант-инвест”, где руководят близкие люди Черновецкого Л.М. отобрало земельный участок по проспекту Глушкова, 5 в г.Киеве, где была рассположена автомобильная стоянка Киевского городского союза автомобилистов № 4. Кучер С.Н. в тот момент (2006 — 2007 г.г.) возглавляет Земельную комиссию Киевсовета. Другой депутат Шаломеев Е.В. делает запросы в налоговые на предмет того являются ли плательщиками налога за землю преприятия , которым выделялись зем.участки еще в 1972 — 1976 гг., где находятся автомобильные стоянки, зная при этом , что данные предприятия в настоящее время имеют другое названия, и в свое время передали указанные автомобильные стоянки в собственность Киевскому городскому союзу автомобилистов. Кроме того, Решением исполнительного комитета Киевсовета в 1989 году указанные зем.участки и автомобильные автостоянки были переданы Киевскому городскому союзу автомобилистов. Кроме того, от Киевского городского союза автомобилистов используют поддельные письма об отказе пользования данными земельными участками. Экспертизами было установлено, чо подпись председателя (покойного) Киевского городского союза автомобилистов Хорофейко А.В. — поддельная. Умышленно изменяли адресса земельных участков , на которых находились автомобильные стоянки Киевского городского союза автомобилистов ( Яркий пример этому автомобильные стоянки №№ 24 и 25 по ул.Березняковской, 17-19 в г.Киеве, где земельный участок выделялся ООО “Приоритетбудсервис”). В рамках уголовных дел ( существует уже несколько уголовных дел в г.Киеве) имеются доказательства причасности к данным преступлениям и гражданина Юга А.Д., и депутатов от Блока Кличко : Шаломеева Е.В. и Кучера С.Н.

  3. Гр.Юга А.Д. допитаний в лютому місяці 2009 року в рамках кримінальної справи № 10 — 16746 в якості свідка навмисно дав неправдиві покази органами досудового слідства (Юга А.Д. стверджував, що ніколи ніякого майна ГО КМСА на інші підприємства не передавав) , сподіваючись на те, що про факти : незаконної передачі ним ( Юга А.Д.) одноособово , без Рішення Конференції ГО КМСА , майна ГО КМСА , в квітні – червні 2007 року на підставні підприємства , а також про розтрату , отриманих від вказаної передачі майна коштів для особистих потреб, не довідаються члени ГО КМСА — тим самим гр.Юга Андрій Дмитрович скоїв злочин , передбачений ст.384 КК України з метою приховати інші злочини скоєні ним в квітні — червні 2007 року , а саме злочини , передбачені ст.365 , ч.5 ст.191 КК України.
    Так , громадянин Юга А.Д. від імені ГО КМСА , не маючи на це повноважень (право розпоряджатися майном ГО КМСА , відповідно до Статуту ГО КМСА – належить Конференції ГО КМСА — п.5.2. Статуту ГО КМСА) уклав наступні угоди про передачу майна ГО КМСА на підставні підприємства , а кошти витратив разом із іншими керівниками ГО КМСА : Козловською С.І., та Остріковою Н.М. для особистих нужд (тим самим всі вони скоїли злочини , передбачені ст.ст.365, 191 КК України) :
    — угода № 270407 від 27 квітня 2007 року , укладена гр.Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Будівельне обєднання МРІЯ» (директор Новохацький О.С.) про передачу майна ГО КМСА , яке знаходиться на автомобільній стоянці ГО КМСА № 32 по вул. Боженко, 32 на баланс ТОВ «Будівельне обєднання МРІЯ»;
    — угода № 180507-4 від 18 травня 2007 року , укладена гр.Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Сітібудмайстер» (директор Новохацький О.С.) про передачу майна ГО КМСА, яке знаходиться на автомобільній стоянці ГО КМСА № 22 по проспекту Воз*єднання , 15 на баланс ТОВ «Сітібудмайстер»;
    — угода № 010607-1 від 27 квітня 2007 року , укладена гр.Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Пріоритетбудсервіс» (директор Новохацький О.С.) про передачу майна ГО КМСА , яке знаходиться по вул.Березняківській, 17 – 19 (29-31) в м.Києві, де розташована автомобільні стоянки ГО КМСА № 24 та № 25 на баланс ТОВ «Пріоритетбудсервіс»;
    — угода № 010607-2 від 01 червня 2007 року , укладена гр.Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Компанія Аналітпроект» ( директор Новохацький О.С.) про передачу майна ГО КМСА , яке знаходиться на автомобільній стоянці ГО КМСА № 48 по вул.Деміїївській на баланс ТОВ «Компанія Аналітпроект»;
    — угода № 270407-2 -2 від 27 квітня 2007 року , укладена гр.Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Будекосервіс» ( директор Якубенко А.В.) про передачу майна ГО КМСА , яке розташоване було на автомобільній стоянці ГО КМСА № 41 по вул.Вербицького на баланс ТОВ «Будекосервіс»;
    — угода № 270407-3 від 27 квітня 2007 року , укладена гр. Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Компанія Елентбуд» (директор Якубенко А.В.) про передачу майна ГО КМСА , яке знаходилось на автомобільній стоянці № 45 по вул.Вербицького на баланс ТОВ «Компанія Елентбуд»;
    — угода № 180507-5 від 15 травня 2007 року , укладена гр.Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Автозалізнич Постачсервіс» (директор Якубенко А.В.) про передачу майна ГО КМСА , яке знаходилось на Ленінградській площі на автомобільній стоянці ГО КМСА № 15 на баланс ТОВ «Автозалізнич Постачсервіс»;
    — угода № 010607-3 від 01 червня 2007 року , укладена гр.Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «СІТІ – ІНВЕСТГРУП» ( директор Якубенко А.В.) про передачу майна ГО КМСА на автомобільній стоянці ГО КМСА № 11 по вул.Інтузіастів, 49 на баланс ТОВ «СІТІ-ІНВЕСТГРУП»;
    — угода № 010607-4 від 01 червня 2007 року , укладена гр. Юга А.Д. від імені ГО КМСА та ТОВ «Комфортбудсервіс» (директор Якубенко А.В.) про передачу майна ГО КМСА , яке знаходиться на автомобільній стоянці ГО КМСА № 33 по вул.Кудряшова, 16 на баланс ТОВ «Комфортбудсервіс».
    Як бачимо гр.Якубенко А.В. є одночасно директором в 5 підприємтсвах , а гр.Новохацький О.С. – директор одночасно в 4 – ьох підприємствах. Потім вони змінюють один одного по черзі.
    Всі вищевказані підприємства , на які в злочинний спосіб ( у проектних документаціях щодо відведення земельних ділянок, на яких розташовані автомобільні стоянки ГО «Київська міська спілка автомобілістів», на користь вказаних фіктивних підприємств , містяться підробні Листи ГО «Київська міська спілка автомобілістів» з проханням до Київського міського голови Черновецького Л.М. припинити право користування земельними ділянками за ГО «Київська міська спілка автомобілістів») були передані земельні ділянки (більше 30 га землі в м.Києві) , на яких були розташовані автомобільні стоянки ГО «Київська міська спілка автомобілістів», а також майно ГО КМСА та приватне майно членів ГО КМСА – є фіктивними підприємствами, і були створені . як прокладки лише для отримання земельних ділянок з метою подальшого їх продажу.

  4. По ідентичним фактам використання підробних Листів ГО «Київської міської спілки автомобілістів» про припинення права користування земельними ділянками за цією Громадською організацією , на яких розташовані автомобільні стоянки ГО «Київська міська спілка автомобілістів» Київська міська державна адміністрація надавала відповідь , що вказані підробні Листи ГО КМСА про припинення права користування земельними ділянками безпосередньо брались до уваги та використовувались при прийняті Рішень Київською міською Радою про позбавлення права користування земельними ділянками ГО КМСА.

    1.)
    Так , зокрема , відповідно до Листів КМДА :
    від 26.12. 2007 року № 03-16/44178,
    від 24.01.2008 року № 014-242,
    від 24.03.2008 року №014-1078
    в них зазначено , що «Рішенням Київської міської Ради від 29.03.2007 року № 409/1070 затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Компанія «Промтек» для будівництва Торгово-розважального комплексу по проспекту Космонавта Комарова, № 48 (там де знаходиться і по сьогоднішній день автомобільна стоянка № 20 ГО КМСА , вказане Рішення КиївРади опротестовано прокуратурою м.Києва) та передано ТОВ «Компанія «Промтек» у короткострокову оренду на 5 років земельну ділянку загальною площею 1, 19 га для зазначених цілей (згода землекористувача – громадської організації Київської міської спілки автомобілістів від 07.02.2007 року № 07-07021)» .
    Як встановила в подальшому судово-почеркознавча експертиза (Висновок КНДІСЕ № 4891 від 26 червня 2009 року) підпис покійного Голови ГО КМСА Хорофейко О.В. на вказаному Листі № 07-07021 від 07.02.2007 року є підробним.
    Проте, до цього часу за даним фактом не порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1, ч.3 ст.358 КК України, не дивлячись на те, що вказаний матеріал долучено прокуратурою Шевченківського району м.Києва до матеріалів кримінальної справи № 10 – 16746 ще в лютому місяці 2009 року.

    2.)
    В Листі Головного Управління земельних ресурсів КМДА № 03-345/5380 від 15.02.2008 року адресованого Голові ГО «Київська міська спілка автомобілістів» Хорофейко Вікторії Олександрівні зазначено:
    «За дорученням заступника Київсько міського голови – секретаря Київради Довгого О.С. на Ващі звернення щодо відведення земельних ділянок на вул. Архітектора Вербицького (де були розташовані автомобільні стоянки ГО КМСА №№ 41 та 45) повідомляємо наступне. Згідно з рішеннями Київської міської ради від 29.03.07 року № 432/1093 та № 414/1075 зазначені земельні ділянки відведені ТОВ «Компанія «Елеганбуд» та ТОВ «Будекосервіс» для будівництва , експлуатації та обслуговування житлових будинків з об*єктами соціально – побутового обслуговування та паркінгами. Зареєстровано договори оренди від 22.06.2007 року № 63-6-00420 та № 63-6-00419.
    Відведення земельних ділянок здійснено відповідно до статей 93, 123, 124 Земельного кодексу України, погоджено уповноваженими службами міста за згодою ГО «Київська міська спілка автомобілістів» від 01.02.07 року № 07-02-0110 та № 07-02-0111».
    Як показала судово-почеркознавча експертиза , проведена рамках кримінальної справи № 02-13877 , що перебуває в провадженні в даний час також в СУ ГУ МВС України в м.Києві підпис Голови ГО «Київська міська спілка автомобілістів» покійного Хорофейко О.В. в Листах від 01.02.07 року № 07-02-0110 та № 07-02-0111, адресованих Київському міському голові Черновевецькому Л.М. про припинення права користування земельними ділянками є підробним.
    Таким чином , органи КМДА самі визнали , що зазначені підробні Листи , підписані нібито від імені покійного Голови ГО КМСА Хорофейко О.В. використовувались чиновниками Головного управління земельних ресурсів м.Києва при вирішенні питання про припинення права користування різними земельними ділянками , які перебували в користуванні ГО «Київська міська спілка автомобілістів» , де були розташовані ( а на де-яких розташовані і до цього часу) автомобільні стоянки даної організації.
    Ідентичні Листи чиновники КМДА надсилали і іншим членам ГО «Київська міська спілка автомобілістів», автомобілі, яких зберігались на інших автомобільних стоянках вказаної організації, вказуючи на той факт , що право користування земельними ділянками якими користувалась ГО КМСА припинено нібито на підставі письмової згоди даної організації. Як в подальшому виявилося «так звана письмова згода» ГО «Київська міська спілка автомобілістів» про припинення права користування земельними ділянками, де розташовані автомобільні стоянки — виявилася підробною, проте чиновники із КМДА відхрещуються, що їм про це нічого не було відомо. В той же час, якби ці клерки мали бажання , то прочитали б в Статуті ГО КМСА , що право припинення користування земельною ділянкою даною організацією не вирішується одноосібно, а вирішується лише Конференцією ГО КМСА. Тобто, в діях чиновників КМДА є всі ознаки злочину – щонайменше халатність.

  5. НЕОБХОДИМО ВСЕМ АВТОМОБИЛИСТАМ “КИЕВСКОЙ СПИЛКИ” СРОЧНО НАПИСАТЬ ЗАЯВЛЕНИЯ В УПОБ Г.КИЕВА. В ЗАЯВЛЕНИЯХ НАДО УКАЗЫВАТЬ ТОЛЬКО КОНКРЕТНУЮ ИНФОРМАИЦИЮ, МЕНЬШЕ ЛИРИКИ. ЗАЯВЛЕНИЯ НАДО ПОДАТЬ СРОЧНО !!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ